- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.321
hicrancım bugün sabahtan onuru kontrole götürdük biz de kan tahlili ve su çiçeği aşısı yapıldı tahlillerimizin maşallahı var kan değerleri kalsiyum fosfor hepsi süper dedi doktor çok sevindim boy:78 kilo 11,5
hicrancım bugün sabahtan onuru kontrole götürdük biz de kan tahlili ve su çiçeği aşısı yapıldı tahlillerimizin maşallahı var kan değerleri kalsiyum fosfor hepsi süper dedi doktor çok sevindim boy:78 kilo 11,5
Allah hepımızn gonlune gore versın canım..Beklediğimiz para eğer gelirse evet düşünüyorum canım yani mesela bugün geldi atıyorum 1 2 ay tatil ve evi taşıcaz..Sonra çalışmalara başlıcazkaydirigubbakcemile3 ama nasip işte o para gelmeden olmaz...
Diğer doğum kontrol yöntemlerini bilmiyorum ama ben hep hapla korundum acayip faydasını gördüm tüylenmede azalma ciltte düzelme gerçi problem yok cildimde ama daha kadife gibi oldu..Ayda 1 düzenli regli oluyorsun.. Ben unutmamda yani öyle aksama olmaz hergün telefonumun alarmı aynı saatte çalar ilaç kullanırken...Onun için ben araştırıp normalde gelen insanların bile regli olmadığını görünce tırstım açıkcası bana gelmez yaniyerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol:ya da yatarak ye o da olur:roflol:
betüül kız nostalji heee kocişin gelsinde daha güzellerini çekilin inşallah
canım gözün aydın Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.
ohhh afiyet şeker olsunn. soslu tavuk memısı nedir onu anlayamadım amaa.
Herkese iyi günler..
Al bendende o kadar canım kuzenim kullanıyor yasmine onunda cildinde sivilce olurdu pamuk gibi oldu teni...Benimde hem cildim süper oluyor,hem tüylenme acayip gecikiyordu bilmem sendede oluyormuydu?Normalde 1 ayda ağda olurken hap kullanırken 1.5 hatta 2 aya sarktığını bilirim...Bende çok memnunum ve en kısa zamanda düzenli reglim için hormonlarım için başlıcamopuyorumnanaktan
benneyaptımkibu yasmin bi bana mı gelmiyor ne
ben kaç ay ara kanaması cektim mide bulantısı yasadım
spiralde gelmedi bana vücudum kabul etmedi
düştü......
tekrar hapa başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
selam kızlar az önce test sonucunu aldım HAMıLEYıM kesin ve net yarına doktor randevusu aldım gidicem bugün gitmek istemedim annem de geldi içinemi doğdu kadının nedir pc başında kalamıyorum anama sölemedim görüşürüz yazarım yarın ayrıntıları.bu arada hala kasıklarımda ağrı var sanki bej rengi gibide wc ye gittiğimde lekeler geliyor öle fazla değil belli belirsiz akıntı gibide değil tuvalet kağıdına geliyor sadece yarın doktor ne diyecek bakalım çıkmak zorundayım ceylin durmuyor ben şaşkınları oynuyom hala inanamıyorum bakalım hayırlısı
aslıcım 14 veya 15. ay demişti doktorumuz onurda ayın onunda 14 ü doldurup 15. aydan gün alacak bu kontrolde yaptırdık canım
halimecim uyanması emdiği için olabilir onur emmiyor pek sık uyanmaz iyi geceler canım
kızlar iş başvurusu yaptığım bir yer yarın gel başla dedi çok garip oldum şimdi onurdan ayrılacağım içime bir hüzün çöktü
eh be hicoş..içine doğmuşş..daha geçen akşamceylini kardeşsiz bırakamam diyodun:)hadi hakda hayırlısı..tebrikler güzel arkadaşım benimmm...uleyyn yıne teyze oluyoss uleyynn:)anam ben nere düştüm..ne bereketli karılarsınız yavv:)
hoşbulduk canımmmmBurcuu hoşgeldin canımmm. agustos annelerinde görünmüyorsunn.
hayırlı olsun yeni işin canımhalimecim uyanması emdiği için olabilir onur emmiyor pek sık uyanmaz iyi geceler canım
kızlar iş başvurusu yaptığım bir yer yarın gel başla dedi çok garip oldum şimdi onurdan ayrılacağım içime bir hüzün çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?