Doğum yapmış olan anneler buraya....

papatyam gözünüz aydın,
demek aileye bir minik daha katılıyor.ohh ne güsel kalablık sıcak bir yuvanız olcak inşallah.

hayırlısıyla kucağındada görürüz inşallah

maşallah paşaya canım. ne güzel herşeyi su çiçegi içinde erken degilmi canım 15. ayda diyorlarda.
Hicran canım tlfla konuştuk ama tekrar hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin hayırlısını versin canım.

Allah hepımızn gonlune gore versın canım..

Vallahı cok guzel sanslısın haptan memnun kaldıgın ıcın kotu yan etkılerı olmadıgı ıcın..
bu ısler gercekten bunyeye gore acayıp degısıyor o kadar sıkayetcı memnunıyetsız olanı da gordum duydum kı kk da bıle dolu var.. ama memnun olan da elbette...
Bakalım umarım ımplant tan da ben memnun kalırım.. cunku hergun bı hap yutmak ne bılım ben gelemıyorum ya zaten kesınlıkle unutuyorum oyle bı problemım var...
Evlenınce ılk bır ay kullandım sadece sonra bıraktım, bebege karar verene kadar baska yontem kullanmadım, esım askere gıdene kadar da :)

:roflol::roflol:ya da yatarak ye o da olur:roflol:
:roflol::roflol:

betüül kız nostalji heee kocişin gelsinde daha güzellerini çekilin inşallah

ınsallah canım benım ınsallahhhhhh saolll Şeniz

canım gözün aydın Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.

ohhh afiyet şeker olsunn. soslu tavuk memısı nedir onu anlayamadım amaa.

Herkese iyi günler..

çikolata soslu tavuk göğsü canım kaydirigubbakcemile3

Super ya cıldın super olması fılan.... tuylenmenın azalması..
ama aksıne tuylenme yapanlarda var valla karısık ısler :)

bu yasmin bi bana mı gelmiyor ne
ben kaç ay ara kanaması cektim mide bulantısı yasadım
spiralde gelmedi bana vücudum kabul etmedi
düştü......

tekrar hapa başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
benneyaptımki

Demek artık kesınlestı tamamen..Hadı tekrar hayırlı olsun canım benım..
Allah saglıkla tamamına erdırsın, guzel seylere vesıle olsun ınsallah... :1hug:

Son düzenleme:
aslıcım 14 veya 15. ay demişti doktorumuz onurda ayın onunda 14 ü doldurup 15. aydan gün alacak bu kontrolde yaptırdık canım

eh be hicoş..içine doğmuşş..daha geçen akşamceylini kardeşsiz bırakamam diyodun:)hadi hakda hayırlısı..tebrikler güzel arkadaşım benimmm...uleyyn yıne teyze oluyoss uleyynn:)anam ben nere düştüm..ne bereketli karılarsınız yavv:)

aslıcım 14 veya 15. ay demişti doktorumuz onurda ayın onunda 14 ü doldurup 15. aydan gün alacak bu kontrolde yaptırdık canım

anladım canım iyi yapmışsınız geçmiş olsun kuzuya.
Betül Allah iyiligini versin ne güldürdün beni soslu tavuk memisi :roflol:

fatmacım valla emir'den pek fırsat bulamıyorum artık girmeye.çok yoruluyorum.

ya kızlar emir geceleri çok uyanıyor.hala emiyor.acaba o yüzden mi ?deliksiz uykuyu öledim 1 senedir ya.sizinkilerde öyle mi ?

fatmacım maşallah onur paşaya.emir'de de kalsiyum fazlalığı çıkmıştı.doktor biraz süt ve yoğurdu azaltın demişti ama çok seviyor emir.aman olsun kemikleri güçlenir işte fazladan demi ama.

herkese iyi geceler.oğluş ve babası uyudu.bende yatıyorum artık.

davada sonuçlanacak..herşeyde güzel olucak allahın izniyle arkadaşım..ceylin kuzun çok kısmetli olucak işallah..gör bak..bi arkadaşım dediydi dersin:)
kendi adıma ben henuz düşünmuyorum..korunmuyorum ama teşriki mesaimiz yok zaten:)yınede bu ay spiral taktrıcam..çünki ben 21gunde 1 yumurtluyorum..fazlaçalışıyolar..heran gebe kalabılırım..ben spiralden başka metod düşünemem..

halimecim uyanması emdiği için olabilir onur emmiyor pek sık uyanmaz iyi geceler canım

kızlar iş başvurusu yaptığım bir yer yarın gel başla dedi çok garip oldum şimdi onurdan ayrılacağım içime bir hüzün çöktü

aaaaa
sevindim yavrimkaydirigubbakcemile3
inşallah güzel olur senin için
biraz dene olmazsa çıkarsın

hakketten kaydirigubbakcemile3
bereketli gacılar topiği

hayırlısı olsun tebrik ederim fatmacım..
hicrancım evet alerjı testını devlet karşılamıyo..ben yeditepe hastanesınde yaptrmıştım 280 tl bayıldım..devlette yapan yer vardır bence..

hayırlı olsun yeni işin canım

kolay olamayacak elbette ayrılık
ama onun geleceği icinde birilerinin para kazanması lazım dimi anesi
kim bakacak sen calışıken bebişe

aniiii fatmacım hayırlı olsun çalışanlar kervanına sende katıldın demek, ee hadii kolay gelsin, bol para gelsin inşallaahh..

evet aytencim ya inşallah gittiğim yerde net vardır diye düşünüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…