Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlarr,hiç bu kadar doğumgünü kutlaması almamıştım tekrar teşekkür ederim
mert annesine doğum günü hediyesi verdi..OĞLUM YÜRÜYORR:)))
birkaç adım atıp düşerdi önceden şimdi odanın bir ucundan diğer ucuna gidiyor,hatta ayakta dönüş bile yaptı.çok mutlu oldum.yarında devam edermi acaba?sabah olunca görücez
yarın görüşürüz..iyigeceler..

fatma işin hayırlı olsun canım,kaç saat çalışıcan?ne iş yapıcan?

aslıcım laptopa saldırıyor orda laptopun makinası :))) ne kadar mutlu ve heyecanlı görünüo dimi :))

Emelcim gözünüz aydın ogluşun ne güzel bir hediye vermişş maşallah.

aslıcım laptopa saldırıyor orda laptopun makinası :))) ne kadar mutlu ve heyecanlı görünüo dimi :))

evt kerataya baksana çok sevinçli görünüyor bizimkide bilgisayarın kapagını açık görmesin çaktırmadan yanaşıyor sonra gözünün içine baka baka klavyeye dokunuyor. hele kucagına alıp oynattınmı tam çıldırıyor.

emelcim geç oldu ama kusura bakma lütfen..iyiki doğdun..yaşadığın müddetçe güzel gözlerini mutluluktan başka ıslatan olmasın..mert yavrunla hergün daha kısmetli,huzurlu ve sağlıklı yaşa uzuun uzun seneler..sende nene olasın:)anneneciğin gibi..allah bugunumuzu aratmasın..
bendenız yatar..yarın bakalım ne haberler alıcazz:)evet sıradki hamişi tahmin oyunu oynuyoss:)bence mevlide olurdu:)ama eşinin sık seyahetınden kurtarır:)buyüzdenn bencee sıradakiiii SıKARLETT:))öptüm cancanlar..

ohh oh ohh ben severimm onun bıdış ayaklarını hayy maşallah kuzumaa
ben sana ogün demedimmi kız bu yürür kısa zamana die oyy öp yerime fındığımıopuyorumnanaktan
iyi geceler cümletenmirmirmirmir

emel hayırlı olsun bebişine valla doğumgünü hediyesi olmuş benim ecrinimde bana böyle bi doğumgünü hediyesi verdi tam doğumgününü kutlamıştık ertesi sabah yürümeye başladı sanki aylardır yürüyomuş gibi çok sevindik artık korkularını yendiler yürürler şimdi güzel güzel inşallah

hicrancım benim de senin gibi 14yaşında bi kızım olsa valla 3tane bile yapardım peşpeşe en büyük yardımcın olur senin ne güzel keşke benim yakınımda öyle olsa gerçi hemen yan apartmanımda ablam oturuyo hemde eşimin amcaoğluyla evli ama o bana gelemiyo bile iki çocuğu var peş peşe oldular 14ay araları gelemiyo o yüzden annemde iki sokak ötemde oturuyo ama o da gelemez bu sefer ameliyat oldu guatrdan ve doktor bundan sonra yorulmak koşturmak yok dedi istiyodum çok ama bakalım yanlız başıma iki çocuğa nasıl bakıcam allah kolaylığını verir diye düşünüyorum.

arkadaşımda çok şikayetçiydi bu ilaçtan bir daha asla diyor ,bebek içinde çok uğraştı,doktorlar yasmineden dolayı olduğunu söylemişler,aşılamayla hamile kaldı,30 haftalık gebe şimdi

canım herkesin bünyesi farklı tabi herkese farklı etki yapar ama yasmine doğum kontrol hapları içinde hormon oranı en düşük ve yan etkisi en az olan haptır ,
hiçbir doktor doğum kontrol hapının doğurganlığa olan negatif etkilerini kabul etmezken nasıl arkadaşına öyle demişler bilmiyorum . çocuk olamamasının da dünya kadar nedeni var sonuçta .

gunaydın..ismette ıkı haftadır yürüyo..ama henuz ayakkabı alamadım..ortalık karışık beyoglunada cıkamıyorum..bu haftasonu kısmetse..
ben haptan hazzetmem oldum olası..ağrıkesici bile canımburnumda alırım..dogumkontrol hapları tamamen bünye meselesi..illaki herşeyin azdaolsa bi yan etkisi olur..spiral taktırıcam mısal..oda kanamada artış falan yapabılıyo..
ismet yıne kuduruk:)odadan odaya ordan oraya..kapılar bamgüm..herşeyi indiriyo..herşey ağzında..pis herifin biri:)altı pis 3 dkka durmaz ama o ayrı:)şimdi mutfaktayız ve çekmeceleri indirmekle mesgul..koşmaya çalışıp bamgüm düşmelerimizde akla ziyanyalamaoldumartık düşünce zıplamıyom eskısı gibi:)

ay bugun ne yapsam..şu çelik baharatlıklardan ıstıyorum..bi çarşıya inip gezimbari ismetinde gazı gider azcık:)

Günaydın arkadaşlar uykusuz hergece şarkısını söyleyerek kalktık yine:))
Herkes iyidir umarım...

Evet canım haklısın herkese farklı yan etkileri var işte ben çok memnundum mesela Gözdede öyleymiş bazı bünyelerde çok güzel tepkiler veriyor demek birde daha öncede bin kere yazmıştım görmemiş arkadaşlar olabilir bende HORMON BOZUKLUĞU olduğu için doktorlar bana bu ilacın en iyisi olduğunu ve çok iyi sonuçlar verceğini söylüyor ve öyle oluyor...Cildim.tüylenme hepsi...
İmplant bana gelmez diye belirttim herkesin bünyesi farklı...İnşallah sende implant kullanında çok memnun kalırsın canım...

Evimin hali benimde içler acısı bütün çekmeceleri boşaltıyor geçenlerde yatak odasında ayıptır söylemesi bütün iççamaşırlarımı dökmüş görende başka birşey zannetcek yüzlerini gördüğüm yok valla:roflol::roflol:

Bende bakliyat koymak için istiyorum cam ama düzgünleri çok pahalı..Yazın bütün bakliyatlarımı buzdolabında saklamak zorunda kaldım yoksa kurtlanıyor yaa ıyyy iğrenç
Umutcum çelik baharatlıklar çok iyi oluyor hadi hayırlı alışverişler şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…