- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.341
iyi bari bak bakıcı derdin olmayacak dimibabaannesi bakacak burcu cum
kızlarr,hiç bu kadar doğumgünü kutlaması almamıştım tekrar teşekkür ederim
mert annesine doğum günü hediyesi verdi..OĞLUM YÜRÜYORR:)))
birkaç adım atıp düşerdi önceden şimdi odanın bir ucundan diğer ucuna gidiyor,hatta ayakta dönüş bile yaptı.çok mutlu oldum.yarında devam edermi acaba?sabah olunca görücez
yarın görüşürüz..iyigeceler..
fatma işin hayırlı olsun canım,kaç saat çalışıcan?ne iş yapıcan?
aslıcım laptopa saldırıyor orda laptopun makinası :))) ne kadar mutlu ve heyecanlı görünüo dimi :))
kızlarr,hiç bu kadar doğumgünü kutlaması almamıştım tekrar teşekkür ederim
mert annesine doğum günü hediyesi verdi..OĞLUM YÜRÜYORR:)))
birkaç adım atıp düşerdi önceden şimdi odanın bir ucundan diğer ucuna gidiyor,hatta ayakta dönüş bile yaptı.çok mutlu oldum.yarında devam edermi acaba?sabah olunca görücez
yarın görüşürüz..iyigeceler..
fatma işin hayırlı olsun canım,kaç saat çalışıcan?ne iş yapıcan?
arkadaşımda çok şikayetçiydi bu ilaçtan bir daha asla diyor ,bebek içinde çok uğraştı,doktorlar yasmineden dolayı olduğunu söylemişler,aşılamayla hamile kaldı,30 haftalık gebe şimdi
Allah hepımızn gonlune gore versın canım..
Vallahı cok guzel sanslısın haptan memnun kaldıgın ıcın kotu yan etkılerı olmadıgı ıcın..
bu ısler gercekten bunyeye gore acayıp degısıyor o kadar sıkayetcı memnunıyetsız olanı da gordum duydum kı kk da bıle dolu var.. ama memnun olan da elbette...
Bakalım umarım ımplant tan da ben memnun kalırım.. cunku hergun bı hap yutmak ne bılım ben gelemıyorum ya zaten kesınlıkle unutuyorum oyle bı problemım var...
Evlenınce ılk bır ay kullandım sadece sonra bıraktım, bebege karar verene kadar baska yontem kullanmadım, esım askere gıdene kadar da :)
:roflol::roflol:
ınsallah canım benım ınsallahhhhhh saolll Şeniz
çikolata soslu tavuk göğsü canım kaydirigubbakcemile3
Super ya cıldın super olması fılan.... tuylenmenın azalması..
ama aksıne tuylenme yapanlarda var valla karısık ısler :)
benneyaptımki
Demek artık kesınlestı tamamen..Hadı tekrar hayırlı olsun canım benım..
Allah saglıkla tamamına erdırsın, guzel seylere vesıle olsun ınsallah... :1hug:
gunaydın..ismette ıkı haftadır yürüyo..ama henuz ayakkabı alamadım..ortalık karışık beyoglunada cıkamıyorum..bu haftasonu kısmetse..
ben haptan hazzetmem oldum olası..ağrıkesici bile canımburnumda alırım..dogumkontrol hapları tamamen bünye meselesi..illaki herşeyin azdaolsa bi yan etkisi olur..spiral taktırıcam mısal..oda kanamada artış falan yapabılıyo..
ismet yıne kuduruk:)odadan odaya ordan oraya..kapılar bamgüm..herşeyi indiriyo..herşey ağzında..pis herifin biri:)altı pis 3 dkka durmaz ama o ayrı:)şimdi mutfaktayız ve çekmeceleri indirmekle mesgul..koşmaya çalışıp bamgüm düşmelerimizde akla ziyanyalamaoldumartık düşünce zıplamıyom eskısı gibi:)
ay bugun ne yapsam..şu çelik baharatlıklardan ıstıyorum..bi çarşıya inip gezimbari ismetinde gazı gider azcık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?