Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyy bu resminizde çok güzel duygucum maşallah size............

Sağol canımcım senin içi koydum zatenopuyorumnanaktan
merhabalar herkese

duygu kııs ege ne güzel sarılmış sana öyle yerim ben balböcüğünü maşallah
Teşekkür ederiz teyzesi:)

heyyoooooooooooooooooooo eski ismim geri gelmişşşşşşşşşşş alkisalkisalkis

Ohhh bea o neydi öyle şükür kavuşturana hep böyle kal emi ayten kızkaydirigubbakcemile3
şu patik cadısınınnn tacizlerine maruz kalmam artık.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

BERKO MELıLA UYKUYA HAZIRLIK DAMLASI kullanan duyan varmı arkadaşlar araştırıyorum tamamen bitkiselmiş??

Kızlar bundan sonras beni bulamazsanız merak etmeyin uykusuz anneler klubüne üye oluyorum ordada bir gecedir uykusuz üye 10 gecedir uykusuz üye diye yazıyor bende yanına 15 aydır uykusuz üye yazdırcam:roflol::roflol:

Kızlar bundan sonras beni bulamazsanız merak etmeyin uykusuz anneler klubüne üye oluyorum ordada bir gecedir uykusuz üye 10 gecedir uykusuz üye diye yazıyor bende yanına 15 aydır uykusuz üye yazdırcam:roflol::roflol:

yazık anacım sana yaa
nasıl gidiyor gece emzirmeme çalışmaları
hala aynı mı kalkma miktarı
ama emzirmiyon da süt veriyon gene aynı şey bi şekilde su ile falan geçiştirip yavaş yavaş tamamen kesmek lazım gece beslenmesini ....

BERKO MELİLA UYKUYA HAZIRLIK DAMLASI kullanan duyan varmı arkadaşlar araştırıyorum tamamen bitkiselmiş??

duygucum bu damlayı hiç duymadım ama humananın uyku çayı var bebekler için işe yarıyo demişti kardeşim. onunda oğlu biberon müptelasıydı 11-12 gibi yatıp 7 de kalkardı ve gecede 8 defadan az da kalkmazdı

MERHABAlar ..

Seher, nasıl oldu Utku iyileşti mi ?

Hicraan yeniden tebriikler canım, hamileliğini sağlıkla geçirir yavruna kavuşursun hayırlısıyla inşaAllah.. sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun... cinsiyetini de Allah gönlünüze göre versin :Saruboceq: :asigim:

başım çok ağrıyor kızlar ya bugün sabahtan işe gittim birkaç kişi çağırmışlar hepimizi dnediler bakalım sonuç ne olacak

http://www.kindyroo.net/

bu grubun deneme gününe götürmeyi düşünüyorum Büşra'yı kızlar..bir inceleyin..ne kadar faydalı aktiviteler yaptırıyorlarmış miniklere ..

yok mervecim değil bir sürücü kursunda çalışiacağım olursa kayıt yapılacak kasa tutulacak ücret alınacak vs işte böyle bir iş muhasebe yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…