Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayten resimdeki ege değil mi, ben baktıkça gözdenin deniz'ine bakıyorum gibi geliyor.. kaydirigubbakcemile3

Gözdecim ben önce gündüzü keserek başladım tamamen kesmek için..Şimdi gündüz hiç emzirmemeye çalışıyorum ama dün akşam üstü çok rahatsız oldum berbat şişti göğüslerim mecbur bir kere emzirdim..İnşallah böyşe böyle sütüm azalır:gitme:dün gece yine 3 4 kere kalktı...
Canım milupanın gece çayını aldık bizde işe yaramadı birde humanaya bakayım bari sağol tatlım:)
iyi bişeyse kullan bari canımcım

Araştırıyorum canım bakalım zararsızsa alıcam valla..

canım şimdi daha iyi inşallah tekrarlamaz

melilayı biz kullandık kızlar...
mustiyi sütten keserken kullandık hiç faydasını görmemiştik ozaman...
ama 9 aylıkken tekrar denedik uyutuyodu... çocuk bu sefer sersemledi bıraktık...

burcu selam nasılsın canım

kimsin necisin kimlerdensin bebişin varmı kaç yaşındasın nerde yaşıyosun..

kaç yaşındasın nerde yaşıyosun canım.

uleyn bi cv istememişin kızdan.... dur korkutup kaçırcen kızı... lmaz:

alışırdın canım alışırsın... başta şaşırırsın sonra alışırsın...
ben ilk fatmaya söylicektim bekle bekle gelmeyince baktım betül var ona söylemiştim...
hatırlıyo mu acaba ne kadar şaşkındım...
bir de benim çok erkendi biliyosun...
evet sezeryan doğum yapmıştım ilkinde... benim dikişlerim çok tazeydi doğum 1 yıl sonrasına gelse hiç bir şey olmaz yurt dışında olsan normal bile doğurursun dedi bana dr...
ama benim dikişlerim çok taze olduğu için çok dikkat etmem gerekiyodu...
ama erken doğumun dikişlerle alakası yok canım korkma...
bi anda damla damla suyum gelmeye başladı.. apar topar doğum başladı diye doğumevine gittik.... beni gönderdiler bişey yok diye akşama sancılandım tekrar gittimö sabaha kadar uğraştık doğum dursun diye durmayınca sabah apar topar sezeryana aldılar...
ama sabaha kadar sancı .çektim...dikişlerim açılacak dereceye gelmişti artık...
bu kadar basit anlattığıma bakma çok kötüydü, çok zordu..
rabbim kimseye yaşatmasın.. inşallah sen sağsalim gününde al kucağına...

sağol canım kaç kere denedim tickershack tan ama resim büyük diyo kırptım kırptım yok hala büyük daha nesini kırpıcam resim kalmadı bende vazgeçtim

imageshackten deneyeceksin şekerim..

vanım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın..

kız senin bi de boyun kadar kızın var...
hiç korkma allah sabrını veriyo..
düşünme bunları hamileliğinin tadını çıkar...

Allah hepımızn gonlune gore versın canım..

:çikolata soslu tavuk göğsü canım kaydirigubbakcemile3

:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen harikasın yaaa...hiç güleceğim yoktu..

mevlüde olmaz eşeğini sağlam bağladı o...
bence de aytennn...

ben konyada görüşmediğim dr kalmadı implant takan dr ararken...
hepsi d.h.k bıraktıktan sonra gebe kalınamayabilir dedi...
bu sitede de bi sürü insan var özellikle yasmin kurbanı...

başım çok ağrıyor kızlar ya bugün sabahtan işe gittim birkaç kişi çağırmışlar hepimizi dnediler bakalım sonuç ne olacak
ayy canım işe mi başlıyosun...
hayırlısı olsun bakalım.. özlerim ben seni bee... :1rolleyes:

gülsümcüm daha belli değil canım başlayıp başlamadığım çağırırlarsa gidecem bakalım

Kızlar ben şu damlayı araştırdım biraz birde baybay diye bir damla varmış:))Uyku sorunu olanlarda pek fayda etmemiş...Birazdan doktorumuda arayıp sorucam bakalım..Olmadı milupa çaya devam edicez o da bir işe yarasa bari...

çelik baharatlıklar çok pahalıbende cam kavanozlar var..onlarla idare edicem..onlara para verene kadar oğluma bişiler alırım:)
duygucum küçük bi radyoyu başucuna koysan..muzıkle uykusu gelir belki..
ismet dun gece ve bu öğlen kendı kendıne yatağına kodum uyudu..bizimiçin buyuk gelişme..bıktım hamakta sallamaktan gunde 3 4kez..yıne gece kalkıyoruz..allahtan hemen yatıyo mama yıyıp..ama kalkmasa çokda süper olucak işte..kurulu saat gibi oldum..o mızıklanmadan uyanıyorum..bi gece 1i az geçe..bi 3 4 arası..bide 6 civarı..bazen 6 cıvarı kalkmıyoruz..
kan aldırdık.idrar tahlılıde ıstedı dr..pipi ucumuz çok dar..heran enfekte olabılırmişiz..sünnet olucaz yakında..yarın cıkıcak sonuçlar..gereklimi deilmi kafam karışıktı ama aslında gerekli bişi..çocugun neye ıhtıyacı var bılmek açısından enazından..

OOO AYTEN apla gelmişş:)yaa aplacım sormaa..sen yokkene buraya SıKARLET midir nedir bi kadın dadandı:)neyseki yollamışın iyi ettin yavv :))

Selam mıllet ben geldım dr bıŞey gÖremedı yarın tekrar test olacak yenı dedı hanı bıŞıı gÖrÜnÜyormuŞ ama net deĞıl dedı yarınkı test deĞerlerıne gÖre artıŞ normal ıse haftaya muayene edecekmıŞ tekrar ..bÜyÜsÜn accık dedı kan aldılar bırtakım testler yaptılar benım kan deĞerlerı ıle ılgılı bıraz dÜŞÜk takvıye verıcem sana dedı sadece hele bı net gÖrelım durumu ona gÖre konuŞuruz sen dinlen sadece yorma kendini tedbirli olalım dedi ama progestan vs vermiyim dedi hani sorunlu olur belki öncekiler gibi süreci uzatmayalım dedi karnımdakı aĞrılar devam edıyor ama leke yok yanı arada ÇamaŞırımda sankı akıntıvarı bıŞıı gÖrÜyorum okadar bakalım yarınkı test sonucu ne olcek hayırlısı merakla beklıyom
ben uzanmaya gidiyom görüşürükk zaten hiçbirinzde yoksunuz geçmişe de akşam bakarım

Son düzenleme:

canım inşallah bi sorun çıkmadan üçüncü yavrunu da kucağına alırsın :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Canım geçmiş olsun. Gerekliyse olacak , sağlık olsun .
Geçmiş olsun diyeyim şimdiden.
Bizde iki haftadan beri geceleri çok kalkıyoruz. Hatta benimle yatıyor, bırakınca yatağına tekrar ağlıyor.
Hele ki dün akşam ağlıyordu bi kalktım, sonra baktım üstü ıslak , meğersem kusmuş yavrum yorganı falan batmış. Aldım değiştirdim üstünü başını, sildim , yatağını yorganını değiştirdim. Annem bizde Allahtan duruyu mama yapıp ona verdim , yatağını düzltip aldım tabii, özlüyorum çok dayanamıyorum bende. Uykusuz da kalsam yanımda olsun evladım
dişlerden mi oldu acaba, bugünde çok sessizmiş yavrum Biz daha iki tane alttan çıkardık net olarak. alt yanlar ve üstler şişik durum da... Hayırlısı bakalım, haasta olmasın bebeğim de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…