E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.381
Ayten resimdeki ege değil mi, ben baktıkça gözdenin deniz'ine bakıyorum gibi geliyor.. kaydirigubbakcemile3
yazık anacım sana yaa
nasıl gidiyor gece emzirmeme çalışmaları
hala aynı mı kalkma miktarı
ama emzirmiyon da süt veriyon gene aynı şey bi şekilde su ile falan geçiştirip yavaş yavaş tamamen kesmek lazım gece beslenmesini ....
duygucum bu damlayı hiç duymadım ama humananın uyku çayı var bebekler için işe yarıyo demişti kardeşim. onunda oğlu biberon müptelasıydı 11-12 gibi yatıp 7 de kalkardı ve gecede 8 defadan az da kalkmazdı
iyi bişeyse kullan bari canımcım
MERHABAlar ..
Seher, nasıl oldu Utku iyileşti mi ?
Hicraan yeniden tebriikler canım, hamileliğini sağlıkla geçirir yavruna kavuşursun hayırlısıyla inşaAllah.. sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun... cinsiyetini de Allah gönlünüze göre versin :Saruboceq: :asigim:
gözdenin deniz kaydirigubbakcemile3
gözdenin deniz kaydirigubbakcemile3
başım çok ağrıyor kızlar ya bugün sabahtan işe gittim birkaç kişi çağırmışlar hepimizi dnediler bakalım sonuç ne olacak
burcu selam nasılsın canım
kimsin necisin kimlerdensin bebişin varmı kaç yaşındasın nerde yaşıyosun..
kaç yaşındasın nerde yaşıyosun canım.
selam kızlar az önce test sonucunu aldım HAMİLEYİM kesin ve net yarına doktor randevusu aldım gidicem bugün gitmek istemedim annem de geldi içinemi doğdu kadının nedir pc başında kalamıyorum anama sölemedim görüşürüz yazarım yarın ayrıntıları.bu arada hala kasıklarımda ağrı var sanki bej rengi gibide wc ye gittiğimde lekeler geliyor öle fazla değil belli belirsiz akıntı gibide değil tuvalet kağıdına geliyor sadece yarın doktor ne diyecek bakalım çıkmak zorundayım ceylin durmuyor ben şaşkınları oynuyom hala inanamıyorum bakalım hayırlısı
sağol canım kaç kere denedim tickershack tan ama resim büyük diyo kırptım kırptım yok hala büyük daha nesini kırpıcam resim kalmadı bende vazgeçtim
vanım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın..evet dönürüm hayırlısıyla öleymişşş sağol canımopuyorumnanaktan
evet canım öle kesin yaniiopuyorumnanaktan
sağol canım evet öle tedavi ile olmuştu ceylin benim düşüklerim oluyordu bu defada aynı olur diye korkuyorum yine kasıklarda ağrı var e leke de geldi hayırlısı artık bekliyecez bakalım dr ne diyecek yarın ben hamileliğimde baya ilaç kullanmıştım çünki eşimdede problem vardı o nedenle aşılamaya girmiştik spermlerde sorun vardı ayıklanmıştı vss bakalım belli olcak nasılsa artık
sağol bacım öle vala büyük süpriz oldu bana hala şoktayımm:1shok::1shok:
sen sezeryanmı olmuştun ilkinde de nasıldı doğum şekli ondanmı erken oldu acep hani toparlanmadan vücut hamiş kaldınya belki ondandır hani aklıma geldide ben ondanda tırsıyom accık hakkımızda hayırlısı artık:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkür ederim canım sağol
kız senin bi de boyun kadar kızın var...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy sorma bacım sorma hala inanamıyorum nasıl yani diyee düşünüp nolcek nasıl gitcek diye düşünüyorum ay kendimi doğum yaparken bile düşündüm hamileliğimin son zamanlarını bile hayal ettim sabahtan beri düşün düşün başım ağrıdı resmen korkudan kafam allak bullak oldu ceylin nasıl olcek ona bakarken diğeri nasıl olcek diye accık stres yaptım hayırlısı bakalım allah güç kuvvet verir inşallah hem maddi hem manevii bir de mahkeme sonuçlanıp biterse bu ay valla deve kesecem deveeee:Saruboceq:
Allah hepımızn gonlune gore versın canım..
:çikolata soslu tavuk göğsü canım kaydirigubbakcemile3
:1hug:
emelcim geç oldu ama kusura bakma lütfen..iyiki doğdun..yaşadığın müddetçe güzel gözlerini mutluluktan başka ıslatan olmasın..mert yavrunla hergün daha kısmetli,huzurlu ve sağlıklı yaşa uzuun uzun seneler..sende nene olasın:)anneneciğin gibi..allah bugunumuzu aratmasın..
bendenız yatar..yarın bakalım ne haberler alıcazz:)evet sıradki hamişi tahmin oyunu oynuyoss:)bence mevlide olurdu:)ama eşinin sık seyahetınden kurtarır:)buyüzdenn bencee sıradakiiii SİKARLETT:))öptüm cancanlar..
canım herkesin bünyesi farklı tabi herkese farklı etki yapar ama yasmine doğum kontrol hapları içinde hormon oranı en düşük ve yan etkisi en az olan haptır ,
hiçbir doktor doğum kontrol hapının doğurganlığa olan negatif etkilerini kabul etmezken nasıl arkadaşına öyle demişler bilmiyorum . çocuk olamamasının da dünya kadar nedeni var sonuçta .
ayy canım işe mi başlıyosun...başım çok ağrıyor kızlar ya bugün sabahtan işe gittim birkaç kişi çağırmışlar hepimizi dnediler bakalım sonuç ne olacak
bu fotoda andırmış gerçekten yanaklar saçlar :)
kurban olurum ben onun güzel yüzüneeeee
kız deniz sende narıyo ben sorcaktım o deniz değil mi diye merve önce davrandı
bu fotoda andırmış gerçekten yanaklar saçlar :)
kurban olurum ben onun güzel yüzüneeeee
Selam mİllet ben geldİm dr bİŞey gÖremedİ yarın tekrar test olacak yenİ dedİ hanİ bİŞİİ gÖrÜnÜyormuŞ ama net deĞİl dedİ yarınkİ test deĞerlerİne gÖre artıŞ normal İse haftaya muayene edecekmİŞ tekrar ..bÜyÜsÜn accık dedİ kan aldılar bİrtakım testler yaptılar benİm kan deĞerlerİ İle İlgİlİ bİraz dÜŞÜk takvİye verİcem sana dedİ sadece hele bİ net gÖrelİm durumu ona gÖre konuŞuruz sen dinlen sadece yorma kendini tedbirli olalım dedi ama progestan vs vermiyim dedi hani sorunlu olur belki öncekiler gibi süreci uzatmayalım dedi karnımdakİ aĞrılar devam edİyor ama leke yok yanİ arada ÇamaŞırımda sankİ akıntıvarİ bİŞİİ gÖrÜyorum okadar bakalım yarınkİ test sonucu ne olcek hayırlısı merakla beklİyom
ben uzanmaya gidiyom görüşürükk zaten hiçbirinzde yoksunuz geçmişe de akşam bakarım
çelik baharatlıklar çok pahalıbende cam kavanozlar var..onlarla idare edicem..onlara para verene kadar oğluma bişiler alırım:)
duygucum küçük bi radyoyu başucuna koysan..muzıkle uykusu gelir belki..
ismet dun gece ve bu öğlen kendı kendıne yatağına kodum uyudu..bizimiçin buyuk gelişme..bıktım hamakta sallamaktan gunde 3 4kez..yıne gece kalkıyoruz..allahtan hemen yatıyo mama yıyıp..ama kalkmasa çokda süper olucak işte..kurulu saat gibi oldum..o mızıklanmadan uyanıyorum..bi gece 1i az geçe..bi 3 4 arası..bide 6 civarı..bazen 6 cıvarı kalkmıyoruz..
kan aldırdık.idrar tahlılıde ıstedı dr..pipi ucumuz çok dar..heran enfekte olabılırmişiz..sünnet olucaz yakında..yarın cıkıcak sonuçlar..gereklimi deilmi kafam karışıktı ama aslında gerekli bişi..çocugun neye ıhtıyacı var bılmek açısından enazından..
OOO AYTEN apla gelmişş:)yaa aplacım sormaa..sen yokkene buraya SİKARLET midir nedir bi kadın dadandı:)neyseki yollamışın iyi ettin yavv :))
bencede böyle kalayım dimi kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?