- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.401
çelik baharatlıklar çok pahalıbende cam kavanozlar var..onlarla idare edicem..onlara para verene kadar oğluma bişiler alırım:)
duygucum küçük bi radyoyu başucuna koysan..muzıkle uykusu gelir belki..
ismet dun gece ve bu öğlen kendı kendıne yatağına kodum uyudu..bizimiçin buyuk gelişme..bıktım hamakta sallamaktan gunde 3 4kez..yıne gece kalkıyoruz..allahtan hemen yatıyo mama yıyıp..ama kalkmasa çokda süper olucak işte..kurulu saat gibi oldum..o mızıklanmadan uyanıyorum..bi gece 1i az geçe..bi 3 4 arası..bide 6 civarı..bazen 6 cıvarı kalkmıyoruz..
kan aldırdık.idrar tahlılıde ıstedı dr..pipi ucumuz çok dar..heran enfekte olabılırmişiz..sünnet olucaz yakında..yarın cıkıcak sonuçlar..gereklimi deilmi kafam karışıktı ama aslında gerekli bişi..çocugun neye ıhtıyacı var bılmek açısından enazından..
OOO AYTEN apla gelmişş:)yaa aplacım sormaa..sen yokkene buraya SİKARLET midir nedir bi kadın dadandı:)neyseki yollamışın iyi ettin yavv :))
Bacılarrr Egeyi uyuttum gelinde iki sohbet edek:sm_cool:
bugün erkencisin şeker maşallah ege sarı paşamızzz erken uyumuşş maşallahhhhh
kızlar ben dizilerimi buldum bu sezon fırsat bulabilirsem takip edebilirsem.
pazartesi ezel
salı şu 80 leri anlatan dizi
çarşamba malunn yaprak dökümü
perşembe behlül
cuma hanımın çiçtliği
başkada dizi izlemiycem bakalım inşallah düzenli takip edebilrim.
tebrikler duygucum:)bende izmoyu uyuttum..daha dogrusu yatagına bıkaç oyuncakla kodum kendı uyudu..iki gündür böyleyiz..allah bozmasın:)amaiçimburuluyo yınede..hiçgözükmememlazımçünki..görünce eteğe yapışma moduna giriyo..oynaya oynaya uyudu melek..
adnan ..boynuzlunun önde gideni...hepsini hakediyo..nerdeyse kızın kadar kadını eş yaparsan olucağı budur:)doğa kanunu cicim:)behlülle onlar paylaşabiliyolar...iirenç gerçi..ihanet...ben terkederdimönce..soora ne mok yersen yee..ama behlülden adamolmaz o ayrı tabii:)bihtere olucak olan..bence bihter şu kayıkçı hikayesindeki gibi en suçsuz..aslında dizi onu sorgulatıyo:)behlül keleğin önde gideni..adnan zayıf bi mahluk..bihter travmalı bi genç kadın..hepsi onu kullanıyo..
Selamlar kizlar..
Bende aski memnuyu bitirdim buluta bakiyorum :)
evde nette sorun olustu 1-2 gune anca gelir..
Cepten bakiniyorum yine.. Ne icin olursa olsun netsiz yapamayan bir insanim ya
bunu farkediyorum ekmek su gibi :) hic bisey yapmayim ama yinede google im acik dursun istiyorum :))
Aslancik yanimda uyuyo, annemler yoklar.. Esimi ozledim
Duygu bu resminizi cok begendim masallah, makyajsiz halin cok dogal ve guzel geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?