Doğum yapmış olan anneler buraya....

merviş canım güzel bi yere benziyo
yararlı olacaktır muhakkak
dene bakalım
bende istiyorum aslında bi oyun grubu
ama zor bizim için şimdilik
eşim yok gelip gitmesi zor olur ipoşla

hicraaaannn hayirli olsunn caninmm Allah tamamina erdirsinnn cook sevindimmm anam Eylul annelerine masallahh

Ayyy hep yazcam unutuyorum bugün Fatmacım tebrik ederim inşallah işin hayırlısıyla olur canım şimdiden başarılar dilerim..Darısı benim başıma:=)

:roflol::roflol::roflol:

benim gene çok uykum vaarrr

şu bihterede gıcık oluyorummm adamı boynuzladı boynuzladı vermedi adama, adamda şey ettirince hanım bozuldu benim aklım almıyorrrr bu işeee sinir oluyorum bihtereee

Bende sinir oluyorum ama en başta Adnanında suçu var boyu kadar iki çocuk sen git genç kadın al..Davul bile dengi dengine demi ama:)

Bacılarrr Egeyi uyuttum gelinde iki sohbet edek:sm_cool:

bugün erkencisin şeker maşallah ege sarı paşamızzz erken uyumuşş maşallahhhhh

kızlar ben dizilerimi buldum bu sezon fırsat bulabilirsem takip edebilirsem.

pazartesi ezel
salı şu 80 leri anlatan dizi
çarşamba malunn yaprak dökümü
perşembe behlül
cuma hanımın çiçtliği

başkada dizi izlemiycem bakalım inşallah düzenli takip edebilrim.

Ayyy sağol şeker inşallah uyur yaaa maşallah diyim bende:))
Benimde aynen tek fark salı ben geniş aile izliyorum cıvık ama komik bir dizikaydirigubbakcemile5

nuraycım neden kustu duru acaba..canımbenimyaa..üşütüyomu yavrucuk..yerler çekiyo nekadar yürüselerde..dişten olabilir..seninkinin geç çıktı biraz zor oldu sanki..herkezde farklı işte..kimi sıralar ruhu duymaz..yapı.işalah sadece diştendir..üşütse midesini bugun iştahıda olmazdı yavrunun..iştahı yerindeyse korkma..kakasıda düzgünse no problema:)allaha emanet olun canımbenim...

çizz sikarleti hallettin gülersin tabii:)ege kökenli antalya güzeli seni:)

kociş yıne kavedeydı..bunalıyorum o yokken sıkılıyorum..

benımhass dizimbi bulut ossam başladı..kusura kalmayın cancanlar..ben kaçar..

kızlar nabersniz? kıvanç az önce uyuttum
aytenim böle kal.ben seni böle çok seviyom.o karıyı hiç sevmediydim zatii..))
anaaa kızz hicran ne ettin sen..hayırlısı olsun.valla çalışmasam ben de bu aralar düşünüyodum.ama barim kıvanç biraz büyüsün öle artık.belli de olmaz hanş bu işlere.hayırlısı olsun diyeceksin.valla sevindim adına.dün 2 yaş arası 2 oğlu olan bir kadınla parkta tanıştım.valla hiç bekleme diyo.ikisi bir süre sonra birbirlerine arkadaş oluyor.çok rahat oluyor.sen onla o kadar zamn geçirmek zorunda kalmıyorsun dedi..çok ta mantıklı geldi.ama bizim babanne ben bakakmam 2 tanesine diyo.o yüzden bu iş biraz askıya alınmıştır.

kız umut bizimki de salaanana sallana uyuyor.. ya da memede.bir alışsa kendi uyumaya.inş: seninki de alışkanlık haline getirir..ne rahat edersiniz hee.
nuraycım valla benim ki de aynı.yatağına yatırınca uyanıyo.dün gece saat başı uyandı velet ya..bu aralar büyük ihtimalle diş..zaten yemek te istemiyor.kaşığı görünce sinirleniyor.mahsuustan kusuyor ya.ya sinir oluyorum.bunlardaki akıla ben.resmen bizimle dalga geçiyorlar..
allh bizlere sabır versin.

tebrikler duygucum:)bende izmoyu uyuttum..daha dogrusu yatagına bıkaç oyuncakla kodum kendı uyudu..iki gündür böyleyiz..allah bozmasın:)amaiçimburuluyo yınede..hiçgözükmememlazımçünki..görünce eteğe yapışma moduna giriyo..oynaya oynaya uyudu melek..

adnan ..boynuzlunun önde gideni...hepsini hakediyo..nerdeyse kızın kadar kadını eş yaparsan olucağı budur:)doğa kanunu cicim:)behlülle onlar paylaşabiliyolar...iirenç gerçi..ihanet...ben terkederdimönce..soora ne mok yersen yee..ama behlülden adamolmaz o ayrı tabii:)bihtere olucak olan..bence bihter şu kayıkçı hikayesindeki gibi en suçsuz..aslında dizi onu sorgulatıyo:)behlül keleğin önde gideni..adnan zayıf bi mahluk..bihter travmalı bi genç kadın..hepsi onu kullanıyo..

41 kere maşallah sarı kuzuya darısı bizim başımıza Umutcum:)
Aynen bencede işte en büyük suçlu Adnan...Behlülün derdi heyecan...Olan Bihter saftiriğine olcekbenneyaptımki

Akşam ıspanak yaptım yanına erişte ıspanağı çorba dışında ilk olarak yemek şeklinde yedi ve bayıldı kuzu bir çorba kasesi kadar yedi arkasından 1 kasede domatesli erişte:)Onda baya zorlandık ama çiğnemeden yutuyor yaaa 5 10 attı ağzına maşallah:)
Bu arada Umutcum kereviz,ıspanak,pırasa tufanda olmuyormuş gecen dedim ya sana hemen araştırdım bende alıcam karnıbahar falan:)

Birde sırf sütle sütlaç yapmıştı kendimize pirinç unsuz yapıyorum yarı kasede onu yedi herhalde rehavet çöktü çocuğa ondan uyudu:roflol:

Selamlar kizlar..
Bende aski memnuyu bitirdim buluta bakiyorum :)
evde nette sorun olustu 1-2 gune anca gelir..
Cepten bakiniyorum yine.. Ne icin olursa olsun netsiz yapamayan bir insanim ya
bunu farkediyorum ekmek su gibi :) hic bisey yapmayim ama yinede google im acik dursun istiyorum :))

Aslancik yanimda uyuyo, annemler yoklar.. Esimi ozledim

Duygu bu resminizi cok begendim masallah, makyajsiz halin cok dogal ve guzel geldi :)

Ayy sağol canım:)Bir kaç gündür plaj fotolarım var hepsi makyajsız zaten:)Beğendiğine sevindim teşekkür ederimŞeniz

Allah tez zamanda kavuştursun Betül eşine inşallah sağsalim güzel günler sizi bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…