- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.741
..........................................................
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Sorular:
Betül cevapla bakalııım...
1) Evlilik yıldönümünüz biraz bişeyler yaparız demişin ne yapacaksınız biraz açar mısın ben anlamadım...:roflol:
2)Yoksam Aslan'a kardeş mi gelecek:CüvCüv:
3)Oğluşunu yatıya mı bırakacaksın?Ben yatıya değil ama bir kaç saatliğine bırakıp sinemaya gitmiştim dönüşte topuklarım kıçıma vura vura eve koştum...
Senin soruna gelince o zaman annen kullanmiyacağı sütleri hiç çözdürmesin orda da buzluğa atsın Aslan'a vereceği zaman çözdürüp iiçirir...
canım uzun sürmüyo hiç ama mümkünse bebek hemşiresine aldırın öbür hemşireler hemen bulamıyo damarını canını yakıyolar damarı bulduktan sonra 10 saniyelik iş
ne probleminiz vardı sizin?
maşallah diyin yavruma olur mu...
---------------------------------------------------------------[/url]
Sorular:
Betül cevapla bakalııım...
1) Evlilik yıldönümünüz biraz bişeyler yaparız demişin ne yapacaksınız biraz açar mısın ben anlamadım...:roflol:
2)Yoksam Aslan'a kardeş mi gelecek:CüvCüv:
3)Oğluşunu yatıya mı bırakacaksın?Ben yatıya değil ama bir kaç saatliğine bırakıp sinemaya gitmiştim dönüşte topuklarım kıçıma vura vura eve koştum...
Senin soruna gelince o zaman annen kullanmiyacağı sütleri hiç çözdürmesin orda da buzluğa atsın Aslan'a vereceği zaman çözdürüp iiçirir...
ya betül o kadar şey yazdım yok olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
açıklaman için teşekkürler canım.bizim kaka problemi var diye gittik.4-5 günde bir yapıyo.ama fakülte birsürü tahlil istedi.yok guatr,yok enfeksiyon falan.bunlar için kan tahlili istiyolar hemen.siz ne için yaptırmıştınız canım...
betülcüm şimdi şöyle anlatayım
ben gündüzleri sağdığım sütü burda derin dondurucuya atıyorum sonra akşam eve giderken eriyor normal olarak ama hala buz gibi soğuk oluyolar sonra ben bunları akşaş eve gelince buzdolabıma koyuyorum sonraaa sabah kayınvalidme bebeişle birlikte yolluyorum, kayınvalidemde dolaba koyuyor sonra kullanacağı zaman dolaptan çıkarıyor, ısıtıp içiriyor,
1-buzluktan çıkan çözünen süt tekrar dondurulmayacak
2- buzluktan çıkan eriyen süt 24 saat içinde tüketilecek
3-ısıtılan sütten kalırsaaaa bebeğe içirmek için tekrar ısıtılarak içirilmeyecek .
İkinize de maşallah...Hep gülün inşallah ana kız böyle...
bu da benim bıdış 2 dk önce çektim,hala bu ifadeyle beni seyrediyor.
Evet Gözde ben de facebookla yollamıştım daha önce ordan da baya kolay oluyor...
bu arada senin oğlan da maviş gözlü dimi??
Sema 20 günde 800 gr maşallah iyi beslenmiş kuzucuk,bravo annesine de.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?