Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sorular:
Betül cevapla bakalııım...

1) Evlilik yıldönümünüz biraz bişeyler yaparız demişin ne yapacaksınız biraz açar mısın ben anlamadım...:roflol:
2)Yoksam Aslan'a kardeş mi gelecek:CüvCüv:
3)Oğluşunu yatıya mı bırakacaksın?Ben yatıya değil ama bir kaç saatliğine bırakıp sinemaya gitmiştim dönüşte topuklarım kıçıma vura vura eve koştum...

Senin soruna gelince o zaman annen kullanmiyacağı sütleri hiç çözdürmesin orda da buzluğa atsın Aslan'a vereceği zaman çözdürüp iiçirir...

Seda bekliyoruz aman ne var canım biz takvime koymuşuz baksana....
Yolla yolla yollaa

betülcüm şimdi şöyle anlatayım
ben gündüzleri sağdığım sütü burda derin dondurucuya atıyorum sonra akşam eve giderken eriyor normal olarak ama hala buz gibi soğuk oluyolar sonra ben bunları akşaş eve gelince buzdolabıma koyuyorum sonraaa sabah kayınvalidme bebeişle birlikte yolluyorum, kayınvalidemde dolaba koyuyor sonra kullanacağı zaman dolaptan çıkarıyor, ısıtıp içiriyor,
1-buzluktan çıkan çözünen süt tekrar dondurulmayacak
2- buzluktan çıkan eriyen süt 24 saat içinde tüketilecek
3-ısıtılan sütten kalırsaaaa bebeğe içirmek için tekrar ısıtılarak içirilmeyecek
.

he he heeeeee:roflol::roflol::roflol: sene neeeeeeeee? sene neeeeeeeee?:roflol::roflol:

canım uzun sürmüyo hiç ama mümkünse bebek hemşiresine aldırın öbür hemşireler hemen bulamıyo damarını canını yakıyolar damarı bulduktan sonra 10 saniyelik iş
ne probleminiz vardı sizin?

açıklaman için teşekkürler canım.bizim kaka problemi var diye gittik.4-5 günde bir yapıyo.ama fakülte birsürü tahlil istedi.yok guatr,yok enfeksiyon falan.bunlar için kan tahlili istiyolar hemen.siz ne için yaptırmıştınız canım...

maşallah diyin yavruma olur mu...
---------------------------------------------------------------[/url]

yyaaa bence ıkınızde cok seker cıkmıssınız cok dogal cok sırın masallahh..
avatarındakı resımlerden daha guzelsın bence burda orda daha farklı duruyrosun belkıde kucuk gorundugunden dır..

Ya anacım agzından yel alsın yaaaaaa:1shok: ne kardesiiii klava:
dısarıya cıkarız fılan dıye dusunuyorum belkı yakın bır yere sehır dısına.. bılmıyorum kı ama bırseyler yapmak ıstedıgım kesın.. sositososito
yok yatıya degıl gunduz bırakırım aksam alırım canım belkı aksam bıraz gecı bulabılır ama yatıya fılan degıl ozlerrımmmm Şeniz

ya betül o kadar şey yazdım yok olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

Ne yazdın lutfen zahmet olmassaa bı dahaa pleaseeee :ecrin_bebek:
Bu arada buzluktakı sutu alıp hıc ısıtmazsa oylece gıttıgı yere goturup oranın dolabına atsa o arada dısarda kaldıgı vakıtte bıraz cozulur gıbı olunca tekrar attıgında bozulmaz degıl mı ?? :bbo:

Son düzenleme:
İkinize de maşallah...Hep gülün inşallah ana kız böyle...
bu da benim bıdış 2 dk önce çektim,hala bu ifadeyle beni seyrediyor.

canım biz de deniz 5 günlükken vücudunda yara gibi şeyler çıkmıştı onlar için yapıldı bisürü test zavalımdan alınan kanın haddi hesabı yoktu kevgire dönmüştü.4-5 günde bir yapan çok bebiş var niye bu kadar test istedilerki?

Çok ıyı oldu tesekkur ederım yaa.. tamam o zaman buzluktan cıkardıgı sutu annem gıttıgı mısafırlıkte dolaba koyup zamanı gelınce tekrar cıkarıp ısıtabılır sıcak su ıcın de degıl mı ? o zaman bır sorun olmuyor anladıgım kadarıyla cok tesekkr ederımm.. Şeniz

İkinize de maşallah...Hep gülün inşallah ana kız böyle...
bu da benim bıdış 2 dk önce çektim,hala bu ifadeyle beni seyrediyor.

Maşallah ya çok tatlı ve tombik.Biz de bugün doktora gittik kızım 20 günde 800 gram almış normal sanırım kızım çok kilolu bi bebek değil boyu da 60cm olmuş.Bi de bugün acayip güzel bi güneş vardı kızımla Fatih camiinin avlusunda oturduk ve güneşlendi kızım çok iyi oldu.Şimdi geldiğimizden beri uyuyor iyi geldi açık hava.

arkadaşlar imageshack den daha kolay bir foto ekleme yolu buldummm.eğer facebook kullanıyorsanız oraya eklediğiniz fotoların altında "Show people this photo by sending them this public link" diyor ve altında bir link var onu gönderirseniz olur..benim daha kolayıma geldi.
örnek
Gözde Akbaba's Photos | Facebook

Evet Gözde ben de facebookla yollamıştım daha önce ordan da baya kolay oluyor...
bu arada senin oğlan da maviş gözlü dimi??

Sema 20 günde 800 gr maşallah iyi beslenmiş kuzucuk,bravo annesine de.. :))

Sema sen de Öğretmen misin??
Ne tarafta oturuyorsun?Ben Leventte oturuyorum,okulum da Sanayi mahallesinde.
Alya'yı hangi hastaneye götürüyorsunuz?

Evet Gözde ben de facebookla yollamıştım daha önce ordan da baya kolay oluyor...
bu arada senin oğlan da maviş gözlü dimi??

Sema 20 günde 800 gr maşallah iyi beslenmiş kuzucuk,bravo annesine de.. :))

yeşil gibi daha çok canım arada maviye de benziyo ışığa göre değişiyo ama renkli olacak gibi .babamızın da yeşil .

yaa Ayça'nın ağzına emzik verip susturunca çok suçluluk duyuyorum şu anda anakucağında ağzında emzik beni seyrediyor bense burda vakit geçiriyorum arada kucağıma alıp evde dolaştırıyorum konuşuyorum ama sanki çocuğun ağzını tıkamışım,bayıltmışım gibi geliyor çünkü emdikçe gözleri gidiyor...Ama emziği vermesem de hep kucağımda omak istiyor ondan da bir süre sonra sıkılıyor...Uyumasa mı acaba?Eğitim mi versem..Sİz gün içinde nasıl ilgileniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…