Doğum yapmış olan anneler buraya....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
duyguege, Charm, gnydn64, MaVili_06+, muscan24
nan kırk yılda bir çocuk uyur ögünde hiç muhabbet etmezsiniz bea ne bakıyonuz yazınn beeeee hadi beeeeeklava:

duygu egenin pozuna bayıldım ne güzelde poz vermiş annesiyle boncuk
betül kıyamam sana,az kaldı bitanem 3'te 1' i bittiii

bende geldim yağız uyudu komşuda bebek arabasında asansörle çıkardık eve kadının misafiri gelcekmiş pasta felan yaptık öyle işte uyuyor ama dişten sanırım mırın kırın ediyor

duygu o baybay şurubundan olmassa bende alcam aççık araştıramda nurs harveysin zaten aynı ialç firması oda bitkisel resminizde güzel tatil anıları yaşıyoss

emel hayırlı olsun mert yürüyomuş kolay gelsin artıkın

fatmacım hayırlı olsun yeni işin şekerüm inşallah istediğin gbi olur herşey

burcu hoşgeldin aramıza arkadaşım

hoşbuldummm a.s.

ıyi geceler kızlarr uzun süredir giremiyordumm ş.dışındaydık,geldik geleli de ablamla uğraşıyorduk,doğum yaptı sonunda:)) bebişimizin maşallahı var..
Çok özlemişimm burayı...
Geçmişi okuyamayacağımm anlaşılann önemli bir şey yoktur umarımm..
Hicranı biliyorumm çok sevindimm çok şaşırdımm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..
biraz bakınayım bende:))

duygu egenin pozuna bayıldım ne güzelde poz vermiş annesiyle boncuk
betül kıyamam sana,az kaldı bitanem 3'te 1' i bittiii

Sağol canımopuyorumnanaktan
ben varım anam bea
bizimkide yeni uyudu hemen bi bakem dedim
kim var kim yok diye

Hoşgeldin canım bende kimse olmayınca kaçtım:)
Canım baybay birde melila..Melilada zinco varya onunmuş..Bugün milupanin iyi geceler çayını verdim 100 cc bakalım nasıl olcak 10 da yattı 1 kere uyandı yine yattı hemen ama bakalım gece kaç kere kalkıcak..Olmazsa bende denicem valla..
Edacım hayırlı olsun bebişiniz Allah analı babalı büyütsün...
edacım hoşgeldin

duygu baybay araştırdım azda çok faydası olan yokya

Evet canım bende baktım bugünde çok iyi diyen yok ama bir umut işte

Alıç, şakayık, aslankuyruğu, nane, yabani mercan köşkü, limon asidi şurubun içeriği bunlardan ibaret bunları alıp kaynatıp içirsekmi kız çünkü çoğu sitede şurup temin edilememektedir diyor satılımıyormuki çoğu kişi içermeyin demiş forumlarda

Arzucum bende yarın doktoruma sorucam bakalım sanada söylerim tavsiye etmezse bende almam..
Öpüyorum canım iyi geceler...

Bende kaçıyorum kızlar Ege yatalı 3 saat oldu geç bile kaldım:)Hadi herkese deliksiz uykular...

günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.

günaydın cumanız mübarek olsun hanımlar
bende humananın çayını veriyorum kızıma ama bizimki uyku için değil biz çay içerken oda istediği için sabah kahvaltıda bide akşamları yatmadan önce içiyo ama yinede gece sık sık uyanır bazen sadece ses verip tekrar uyur

benim eşimde ocak ayından bu yana işsiz 2. bebektenn sonra bende işi bırakmayı düşünüyorum allah bi kolayını verir inş. hakkımızda hayırlısı olsun fazla düşünme canını sıkma dicem ama düşünmeden de olmuyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…