- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.421
al benden de o kadaralkisalkisalkisbenim gene çok uykum vaarrr
şu bihterede gıcık oluyorummm adamı boynuzladı boynuzladı vermedi adama, adamda şey ettirince hanım bozuldu benim aklım almıyorrrr bu işeee sinir oluyorum bihtereee
ben varım anam beaBende başka topiklere bakam bari burdan hayır yok bana bu akşam:dilcikar:
hoşbuldummm a.s.bende geldim yağız uyudu komşuda bebek arabasında asansörle çıkardık eve kadının misafiri gelcekmiş pasta felan yaptık öyle işte uyuyor ama dişten sanırım mırın kırın ediyor
duygu o baybay şurubundan olmassa bende alcam aççık araştıramda nurs harveysin zaten aynı ialç firması oda bitkisel resminizde güzel tatil anıları yaşıyoss
emel hayırlı olsun mert yürüyomuş kolay gelsin artıkın
fatmacım hayırlı olsun yeni işin şekerüm inşallah istediğin gbi olur herşey
burcu hoşgeldin aramıza arkadaşım
duygu egenin pozuna bayıldım ne güzelde poz vermiş annesiyle boncuk
betül kıyamam sana,az kaldı bitanem 3'te 1' i bittiii
ben varım anam bea
bizimkide yeni uyudu hemen bi bakem dedim
kim var kim yok diye
bende geldim yağız uyudu komşuda bebek arabasında asansörle çıkardık eve kadının misafiri gelcekmiş pasta felan yaptık öyle işte uyuyor ama dişten sanırım mırın kırın ediyor
duygu o baybay şurubundan olmassa bende alcam aççık araştıramda nurs harveysin zaten aynı ialç firması oda bitkisel resminizde güzel tatil anıları yaşıyoss
emel hayırlı olsun mert yürüyomuş kolay gelsin artıkın
fatmacım hayırlı olsun yeni işin şekerüm inşallah istediğin gbi olur herşey
burcu hoşgeldin aramıza arkadaşım
İyi geceler kızlarr uzun süredir giremiyordumm ş.dışındaydık,geldik geleli de ablamla uğraşıyorduk,doğum yaptı sonunda:)) bebişimizin maşallahı var..
Çok özlemişimm burayı...
Geçmişi okuyamayacağımm anlaşılann önemli bir şey yoktur umarımm..
Hicranı biliyorumm çok sevindimm çok şaşırdımm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..
biraz bakınayım bende:))
edacım hoşgeldin
duygu baybay araştırdım azda çok faydası olan yokya
günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?