- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.441
günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.
günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.
benim eşimde ocak ayından bu yana işsiz 2. bebektenn sonra bende işi bırakmayı düşünüyorum allah bi kolayını verir inş. hakkımızda hayırlısı olsun fazla düşünme canını sıkma dicem ama düşünmeden de olmuyo maalesef
Günaydın herkese Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Aytencim geçmiş olsunZor bir durum bende yaşadım biliyorum eşim Allahtan muhasebeci olduğu için bir çok defter aldı onları tuttu evdeyken ordan rahat ettik..Eşin ne iş yapıyordu?O da muhasebeciyse yapabilir bu tarz birşey...
Canım sanada geçmiş olsun ama birşey sorucam eşin çalışmazken 2.bebeğe nasıl cesaret ettiniz yaa şok oldum ben yapamazdım herhalde..
biraz birikimimiz var eşimde işbulur hayırlısıyla güvendiğimiz binokta olmasa yapmazdık zaten
günaydın kızlar benim işten de hala haber yok aytencim çok haklısın iş bulmak çok çok zor artık inşallah eşin bulur canım ya hadi ben kadınım eşim çalışıyor ama erkeğin işsizl.iği daha zor Allah kısa zamanda iş bulmasını nasip eder inşallah
canım ya çok üzüldüm
şu kriz bitemedi lanet olsun
sağolsun kıslarrr,
duygucum eşim satış işinde çalışyor kağıt sektöründe matbaalara satış yapıodu. evde yapabilceği bir iş yok yanii..neyse herşeyin hayırlısını versin allah.
hicrancım bugün sabahtan onuru kontrole götürdük biz de kan tahlili ve su çiçeği aşısı yapıldı tahlillerimizin maşallahı var kan değerleri kalsiyum fosfor hepsi süper dedi doktor çok sevindim boy:78 kilo 11,5
sağol canım benim vefalı arkadaşım benim sağolopuyorumnanaktanpapatyam gözünüz aydın,
demek aileye bir minik daha katılıyor.ohh ne güsel kalablık sıcak bir yuvanız olcak inşallah.
hayırlısıyla kucağındada görürüz inşallah
evet dönürüm kesinleşti bugün test yapacam işte yine kociş dışarda gelip götürecek beni hastaneye işte test sonucundaki değer artışına göre içimiz daha rahatlıyacak bakalım hayırlısıAllah hepımızn gonlune gore versın canım..
Vallahı cok guzel sanslısın haptan memnun kaldıgın ıcın kotu yan etkılerı olmadıgı ıcın..
bu ısler gercekten bunyeye gore acayıp degısıyor o kadar sıkayetcı memnunıyetsız olanı da gordum duydum kı kk da bıle dolu var.. ama memnun olan da elbette...
Bakalım umarım ımplant tan da ben memnun kalırım.. cunku hergun bı hap yutmak ne bılım ben gelemıyorum ya zaten kesınlıkle unutuyorum oyle bı problemım var...
Evlenınce ılk bır ay kullandım sadece sonra bıraktım, bebege karar verene kadar baska yontem kullanmadım, esım askere gıdene kadar da :)
:roflol::roflol:
ınsallah canım benım ınsallahhhhhh saolll Şeniz
çikolata soslu tavuk göğsü canım kaydirigubbakcemile3
Super ya cıldın super olması fılan.... tuylenmenın azalması..
ama aksıne tuylenme yapanlarda var valla karısık ısler :)
benneyaptımki
Demek artık kesınlestı tamamen..Hadı tekrar hayırlı olsun canım benım..
Allah saglıkla tamamına erdırsın, guzel seylere vesıle olsun ınsallah... :1hug:
aynen yaa ben şom ağızlı olmuşum galibakaydirigubbakcemile3 sağol canım allah seninde gönlüne göre versin istediğin zaman tekrar anne olursun inşallah sğlıcaklaeh be hicoş..içine doğmuşş..daha geçen akşamceylini kardeşsiz bırakamam diyodun:)hadi hakda hayırlısı..tebrikler güzel arkadaşım benimmm...uleyyn yıne teyze oluyoss uleyynn:)anam ben nere düştüm..ne bereketli karılarsınız yavv:)
inş inşallah amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını iyisini güzelini versindavada sonuçlanacak..herşeyde güzel olucak allahın izniyle arkadaşım..ceylin kuzun çok kısmetli olucak işallah..gör bak..bi arkadaşım dediydi dersin:)
kendi adıma ben henuz düşünmuyorum..korunmuyorum ama teşriki mesaimiz yok zaten:)yınede bu ay spiral taktrıcam..çünki ben 21gunde 1 yumurtluyorum..fazlaçalışıyolar..heran gebe kalabılırım..ben spiralden başka metod düşünemem..
ay öle göründüğü gibi değil valla tamam tuba yardımcı oluyor ama herzaman değil yani çook çokk sıkışıcamda öle e bunada şükür tabii ama dersleride var diye şimdi pek ona baktırmıyom sadece ara verdiğinde vss 15-20 dk ilgileniyor oynuyorr ama bizimki durmuyorki ille anneeeee diye çığlık atıyor dibimde dolanacak bi tek baba varken rahat ediyom babasına sarıyor kuşumkaydirigubbakcemile3hicrancım benim de senin gibi 14yaşında bi kızım olsa valla 3tane bile yapardım peşpeşe en büyük yardımcın olur senin ne güzel keşke benim yakınımda öyle olsa gerçi hemen yan apartmanımda ablam oturuyo hemde eşimin amcaoğluyla evli ama o bana gelemiyo bile iki çocuğu var peş peşe oldular 14ay araları gelemiyo o yüzden annemde iki sokak ötemde oturuyo ama o da gelemez bu sefer ameliyat oldu guatrdan ve doktor bundan sonra yorulmak koşturmak yok dedi istiyodum çok ama bakalım yanlız başıma iki çocuğa nasıl bakıcam allah kolaylığını verir diye düşünüyorum.
bencede böyle kalayım dimi kızlarr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkürler canım aminnn:Saruboceq::Saruboceq:MERHABAlar ..
Seher, nasıl oldu Utku iyileşti mi ?
Hicraan yeniden tebriikler canım, hamileliğini sağlıkla geçirir yavruna kavuşursun hayırlısıyla inşaAllah.. sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun... cinsiyetini de Allah gönlünüze göre versin :Saruboceq: :asigim:
geçmiş olsun canım inşallah senin için hayırlısı olurbaşım çok ağrıyor kızlar ya bugün sabahtan işe gittim birkaç kişi çağırmışlar hepimizi dnediler bakalım sonuç ne olacak
http://www.kindyroo.net/
bu grubun deneme gününe götürmeyi düşünüyorum Büşra'yı kızlar..bir inceleyin..ne kadar faydalı aktiviteler yaptırıyorlarmış miniklere ..
çelik baharatlıklar çok pahalıbende cam kavanozlar var..onlarla idare edicem..onlara para verene kadar oğluma bişiler alırım:)
duygucum küçük bi radyoyu başucuna koysan..muzıkle uykusu gelir belki..
ismet dun gece ve bu öğlen kendı kendıne yatağına kodum uyudu..bizimiçin buyuk gelişme..bıktım hamakta sallamaktan gunde 3 4kez..yıne gece kalkıyoruz..allahtan hemen yatıyo mama yıyıp..ama kalkmasa çokda süper olucak işte..kurulu saat gibi oldum..o mızıklanmadan uyanıyorum..bi gece 1i az geçe..bi 3 4 arası..bide 6 civarı..bazen 6 cıvarı kalkmıyoruz..
kan aldırdık.idrar tahlılıde ıstedı dr..pipi ucumuz çok dar..heran enfekte olabılırmişiz..sünnet olucaz yakında..yarın cıkıcak sonuçlar..gereklimi deilmi kafam karışıktı ama aslında gerekli bişi..çocugun neye ıhtıyacı var bılmek açısından enazından..
OOO AYTEN apla gelmişş:)yaa aplacım sormaa..sen yokkene buraya SİKARLET midir nedir bi kadın dadandı:)neyseki yollamışın iyi ettin yavv :))
inşallah canım inşallah hayırlısylacanım inşallah bi sorun çıkmadan üçüncü yavrunu da kucağına alırsın :Saruboceq: :ecrin_bebek:
inşallah canım aallah yardımcım olsun:Saruboceq: sağlıkla gelsinde nasipse çokoprens gelir belkimhicroşum kolayca doğurur
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
çokoprensini yerimseniben :)
sağol canım sağol seni kıskandım bende yaptım bi tane iştekaydirigubbakcemile3hicraaaannn hayirli olsunn caninmm Allah tamamina erdirsinnn cook sevindimmm anam Eylul annelerine masallahh
kız daha ne kalmş zatennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bugün erkencisin şeker maşallah ege sarı paşamızzz erken uyumuşş maşallahhhhh
kızlar ben dizilerimi buldum bu sezon fırsat bulabilirsem takip edebilirsem.
pazartesi ezel
salı şu 80 leri anlatan dizi
çarşamba malunn yaprak dökümü
perşembe behlül
cuma hanımın çiçtliği
başkada dizi izlemiycem bakalım inşallah düzenli takip edebilrim.
sağol canancım allah yardımcım olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelirse bebeğim arkadaş olucaklar evet bende böyle istiyorum aslında ama cesaret edemiyordum senee düşünüyordum işte kısmet böyleymiş demekki 2 yaş olcak aaları bizimkilerinde hayırlısı inşallahkızlar nabersniz? kıvanç az önce uyuttum
aytenim böle kal.ben seni böle çok seviyom.o karıyı hiç sevmediydim zatii..))
anaaa kızz hicran ne ettin sen..hayırlısı olsun.valla çalışmasam ben de bu aralar düşünüyodum.ama barim kıvanç biraz büyüsün öle artık.belli de olmaz hanş bu işlere.hayırlısı olsun diyeceksin.valla sevindim adına.dün 2 yaş arası 2 oğlu olan bir kadınla parkta tanıştım.valla hiç bekleme diyo.ikisi bir süre sonra birbirlerine arkadaş oluyor.çok rahat oluyor.sen onla o kadar zamn geçirmek zorunda kalmıyorsun dedi..çok ta mantıklı geldi.ama bizim babanne ben bakakmam 2 tanesine diyo.o yüzden bu iş biraz askıya alınmıştır.
kız umut bizimki de salaanana sallana uyuyor.. ya da memede.bir alışsa kendi uyumaya.inş: seninki de alışkanlık haline getirir..ne rahat edersiniz hee.
nuraycım valla benim ki de aynı.yatağına yatırınca uyanıyo.dün gece saat başı uyandı velet ya..bu aralar büyük ihtimalle diş..zaten yemek te istemiyor.kaşığı görünce sinirleniyor.mahsuustan kusuyor ya.ya sinir oluyorum.bunlardaki akıla ben.resmen bizimle dalga geçiyorlar..
allh bizlere sabır versin.
maşallah canım inşallah böyle devame der ceylinde arada yapıyor ama düzenli değil hanfendinin çook uykusu olcakta keyfi olcakta sallanmadan yatağında öle uyuyacak ehh bunada şükür arada anne sen rahat et ben uyurum kendim diyor kuşlarrtebrikler duygucum:)bende izmoyu uyuttum..daha dogrusu yatagına bıkaç oyuncakla kodum kendı uyudu..iki gündür böyleyiz..allah bozmasın:)amaiçimburuluyo yınede..hiçgözükmememlazımçünki..görünce eteğe yapışma moduna giriyo..oynaya oynaya uyudu melek..
adnan ..boynuzlunun önde gideni...hepsini hakediyo..nerdeyse kızın kadar kadını eş yaparsan olucağı budur:)doğa kanunu cicim:)behlülle onlar paylaşabiliyolar...iirenç gerçi..ihanet...ben terkederdimönce..soora ne mok yersen yee..ama behlülden adamolmaz o ayrı tabii:)bihtere olucak olan..bence bihter şu kayıkçı hikayesindeki gibi en suçsuz..aslında dizi onu sorgulatıyo:)behlül keleğin önde gideni..adnan zayıf bi mahluk..bihter travmalı bi genç kadın..hepsi onu kullanıyo..
Selamlar kizlar..
Bende aski memnuyu bitirdim buluta bakiyorum :)
evde nette sorun olustu 1-2 gune anca gelir..
Cepten bakiniyorum yine.. Ne icin olursa olsun netsiz yapamayan bir insanim ya
bunu farkediyorum ekmek su gibi :) hic bisey yapmayim ama yinede google im acik dursun istiyorum :))
Aslancik yanimda uyuyo, annemler yoklar.. Esimi ozledim
Duygu bu resminizi cok begendim masallah, makyajsiz halin cok dogal ve guzel geldi :)
Kızlar Ege kaka yaptımı hiç bir tepki vermiyorKokusundan anlayıp hemen altını açıyorum yoksa öyle duruyor..Ben hissetmezsemde poposu kıpkırmızı oluyor sonra canı yanıyor..Aslında ağlaması gerekiyor ama yok öyle geziyor yaa sinir oluyorum Sizlerde nasıl durumlar tepki veriyormu bebişler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?