Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın herkese Hayırlı Cumalar arkadaşlar...

Aytencim geçmiş olsunZor bir durum bende yaşadım biliyorum eşim Allahtan muhasebeci olduğu için bir çok defter aldı onları tuttu evdeyken ordan rahat ettik..Eşin ne iş yapıyordu?O da muhasebeciyse yapabilir bu tarz birşey...
Canım sanada geçmiş olsun ama birşey sorucam eşin çalışmazken 2.bebeğe nasıl cesaret ettiniz yaa şok oldum ben yapamazdım herhalde..Umarım en kısa zamanda iş bulur eşin bebişinin şansına...

biraz birikimimiz var eşimde işbulur hayırlısıyla güvendiğimiz binokta olmasa yapmazdık zaten

günaydın kızlar benim işten de hala haber yok aytencim çok haklısın iş bulmak çok çok zor artık inşallah eşin bulur canım ya hadi ben kadınım eşim çalışıyor ama erkeğin işsizl.iği daha zor Allah kısa zamanda iş bulmasını nasip eder inşallah

Hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin..Evet erkeğin çalışmaması çok zorTam bunalım..Allah herkesin rızkını versin...

Güzel insan günaydın. Belki çoktan uyandın. Bittimi kahvaltın? Haydi güzel başla güne, anı yaşa takılma düne. unut geçmişi bak geleceğe. bir gün yaşayarak mutlu uçan kelebeğe. hayatla tanışmadan gülen bebeğe... doktor mutluluk yazdı reçeteye, gittik bulamadık eczaneye.. sizce bu ilaç nerde? bence tam içimizde. hayatı yaşa ince ince. küçük şeylerden mutlu olmayı bilinceee sorun çözülüveriyor benceee...

sağolsun kıslarrr,

duygucum eşim satış işinde çalışyor kağıt sektöründe matbaalara satış yapıodu. evde yapabilceği bir iş yok yanii..neyse herşeyin hayırlısını versin allah.

sağolsun kıslarrr,

duygucum eşim satış işinde çalışyor kağıt sektöründe matbaalara satış yapıodu. evde yapabilceği bir iş yok yanii..neyse herşeyin hayırlısını versin allah.

Canım olsun satış işi kadar açık bir sektör yok şuan çağın mesleği bütün dünya satış üzerine dönüyor en kısa zamanda bulacaktır hayırlısıyla..Ahh o kira insanın belini nasıl büküyorAllah büyük canım gündoğmadan neler doğar...

maşallah canım inşallah böyle devam eder sağlıkla büyüsün inşallah
papatyam gözünüz aydın,
demek aileye bir minik daha katılıyor.ohh ne güsel kalablık sıcak bir yuvanız olcak inşallah.

hayırlısıyla kucağındada görürüz inşallah
sağol canım benim vefalı arkadaşım benim sağolopuyorumnanaktan

evet dönürüm kesinleşti bugün test yapacam işte yine kociş dışarda gelip götürecek beni hastaneye işte test sonucundaki değer artışına göre içimiz daha rahatlıyacak bakalım hayırlısı
aynen yaa ben şom ağızlı olmuşum galibakaydirigubbakcemile3 sağol canım allah seninde gönlüne göre versin istediğin zaman tekrar anne olursun inşallah sğlıcakla
inş inşallah amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını iyisini güzelini versin
ay öle göründüğü gibi değil valla tamam tuba yardımcı oluyor ama herzaman değil yani çook çokk sıkışıcamda öle e bunada şükür tabii ama dersleride var diye şimdi pek ona baktırmıyom sadece ara verdiğinde vss 15-20 dk ilgileniyor oynuyorr ama bizimki durmuyorki ille anneeeee diye çığlık atıyor dibimde dolanacak bi tek baba varken rahat ediyom babasına sarıyor kuşumkaydirigubbakcemile3
bencede böyle kalayım dimi kızlarr

bencede böle kal kız kim kimdir kafam karışmıştı bir ara nickler çarpışıyordu kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkürler canım aminnn:Saruboceq::Saruboceq:
başım çok ağrıyor kızlar ya bugün sabahtan işe gittim birkaç kişi çağırmışlar hepimizi dnediler bakalım sonuç ne olacak
geçmiş olsun canım inşallah senin için hayırlısı olur
http://www.kindyroo.net/

bu grubun deneme gününe götürmeyi düşünüyorum Büşra'yı kızlar..bir inceleyin..ne kadar faydalı aktiviteler yaptırıyorlarmış miniklere ..

araştırmacı gazeteci seniii git git iyi bişeye benziyor
QUOTE=maibeyaz;9527864]uleyn bi cv istememişin kızdan.... dur korkutup kaçırcen kızı... lmaz:

alışırdın canım alışırsın... başta şaşırırsın sonra alışırsın...
ben ilk fatmaya söylicektim bekle bekle gelmeyince baktım betül var ona söylemiştim...
hatırlıyo mu acaba ne kadar şaşkındım...
bir de benim çok erkendi biliyosun...
evet sezeryan doğum yapmıştım ilkinde... benim dikişlerim çok tazeydi doğum 1 yıl sonrasına gelse hiç bir şey olmaz yurt dışında olsan normal bile doğurursun dedi bana dr...
ama benim dikişlerim çok taze olduğu için çok dikkat etmem gerekiyodu...
ama erken doğumun dikişlerle alakası yok canım korkma...
bi anda damla damla suyum gelmeye başladı.. apar topar doğum başladı diye doğumevine gittik.... beni gönderdiler bişey yok diye akşama sancılandım tekrar gittimö sabaha kadar uğraştık doğum dursun diye durmayınca sabah apar topar sezeryana aldılar...
ama sabaha kadar sancı .çektim...dikişlerim açılacak dereceye gelmişti artık...
bu kadar basit anlattığıma bakma çok kötüydü, çok zordu..
rabbim kimseye yaşatmasın.. inşallah sen sağsalim gününde al kucağına...

imageshackten deneyeceksin şekerim..

vanım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın..

kız senin bi de boyun kadar kızın var...
hiç korkma allah sabrını veriyo..
düşünme bunları hamileliğinin tadını çıkar...

:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen harikasın yaaa...hiç güleceğim yoktu..

mevlüde olmaz eşeğini sağlam bağladı o...
bence de aytennn...

ben konyada görüşmediğim dr kalmadı implant takan dr ararken...
hepsi d.h.k bıraktıktan sonra gebe kalınamayabilir dedi...
bu sitede de bi sürü insan var özellikle yasmin kurbanı...

ayy canım işe mi başlıyosun...
hayırlısı olsun bakalım.. özlerim ben seni bee... :1rolleyes:[/QUOTE]
Alışıcaz mecburen canım allah kolaylığını verir inşallah e bakalım dediğin gibi tubada yardımcı olur accıkın e ceylin biraz ağırlıklı kocişe kalır e geceleri tabii bebekte bana bakr ama yine büyük yük bende ama yardımcılarım var az da olsa hem bakrsın şu sıkıntıları çözersek bi yardımcı alabilirim o dönem hayırlısıyla bi rabbim tamamına erdirsinde aslında ben bakımdan doğumdan çok hamilelik döneminden tırsıyorum aslında

hayırlısı canım şimdiden sünnet olsun boşver hem büyükken o sünnet psikolojisini yaşamamış olur bu yönden düşün sağlık meselesi sonuçta zaten hayırlısı olsun a.s.

tünaydın hanımlar ...
Selma ve Ayten inşaAllah eşleriniz hayırlısıyla daha iyi imkanları olan işler bulurlar...kriz her iş yerini etkiliyor maalesef..eşimin yazılım sektörü , bankalara iş yapıyorlar..koca koca bankalar paralarını ödemekte zorlanıyorlar diyor..onlarda da maaşları düşürme lafı dolaşıyor.. Allah yardımcımız olsun hepimizin :Saruboceq: kriz bitsin ekonomi düzelsin inşaAllah..ütopik bir dilek mi oldu ne CADIARZU
Edacım hayırlı uğurlu olsun yeni aile ferdiniz..tahmin etmiştim bebişinizin doğduğunu..kız mı erkek mi :asigim: sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşaAllah..

Hicran çok yaşa e mi, araştırmacı gazeteci hee kaydirigubbakcemile3

yenii bebeğin bakımını da düşünme sen hiç,
ben sana yardımcı olurum yaw kaydirigubbakcemile3 sağlıkla doğsun ,sen şimdiden düşünme bunları.. hamileliğini ; sağlık, huzur içinde geçir.. kaydirigubbakcemile5

canım inşallah bi sorun çıkmadan üçüncü yavrunu da kucağına alırsın :Saruboceq: :ecrin_bebek:
inşallah canım inşallah hayırlısyla
hicroşum kolayca doğurur
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
çokoprensini yerimseniben :)
inşallah canım aallah yardımcım olsun:Saruboceq: sağlıkla gelsinde nasipse çokoprens gelir belkim
hicraaaannn hayirli olsunn caninmm Allah tamamina erdirsinnn cook sevindimmm anam Eylul annelerine masallahh
sağol canım sağol seni kıskandım bende yaptım bi tane iştekaydirigubbakcemile3
kız daha ne kalmş zatennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canancım allah yardımcım olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelirse bebeğim arkadaş olucaklar evet bende böyle istiyorum aslında ama cesaret edemiyordum senee düşünüyordum işte kısmet böyleymiş demekki 2 yaş olcak aaları bizimkilerinde hayırlısı inşallah
maşallah canım inşallah böyle devame der ceylinde arada yapıyor ama düzenli değil hanfendinin çook uykusu olcakta keyfi olcakta sallanmadan yatağında öle uyuyacak ehh bunada şükür arada anne sen rahat et ben uyurum kendim diyor kuşlarr

sen kopma bizden bi şekilde bağlan şu net meretine onsuz olmuyor valla haklısın
allah kavuştursun dönürüm valla zor ama allah kolaylığınız verir su gibi geçer sizin için caman inşallah

bir bez badiresini daha atlattık.. bezini açtığım gibi fırlıyor gidebildiği en uzak noktaya kaydirigubbakcemile3
yatağın alt açma ünitesi ne kadar da gereksiz diye düşünmüştüm .. halbukii ne kadar gerekliymiş..

Kızlar Ege kaka yaptımı hiç bir tepki vermiyorKokusundan anlayıp hemen altını açıyorum yoksa öyle duruyor..Ben hissetmezsemde poposu kıpkırmızı oluyor sonra canı yanıyor..Aslında ağlaması gerekiyor ama yok öyle geziyor yaa sinir oluyorumSizlerde nasıl durumlar tepki veriyormu bebişler??

bizimkide tepki vermez hiç, koku ortalığı sardımı anlıyoruz çok kokuyo be yahu..

selam teyzoşlar..
benım ayaklarım yerden kesik..ismetin kantahili sonuçları iyi çıktı:)zayıf falan bideaçık tenli solgun gibi görünüyodu..ama deilmiş şükür...allahım nasıl ustumden bı yük kalktı anlatamam....kanımız herbişiyimiz fazlafazla:)şükürler olsun hamdolsun.

geçmişe pek bakınamadım..
ismet huysuzlanıyo altı pis olunca..hemen anlıyorum..tavrı deişiyo..ama takma duygucum..benımkı sokakta yapsa mısal hemen eve uçmak zorunda kalıyorum..deli gibi bebek arabası sürenbi manyak kadın:)bu bebişlerin bi yapısı..büyüdükçe deişicektir..
altaçmaunıtesı çook gereklıymiş..ben bağlayıp ağzına eline bişi veripte yapabılıyorum..ekseri banyoda yıkıyorum zaten pipimiz mıkrop almasın dıye..oda suyu görünce teskın oluyo..
ayakkabı aldımdün ismete sanbe mıdır nedır hiç begenmedım..sankı kendım gıycem..kasımpaşadahiç çeşit yok..bende bebeshoptan spriş verdım..gelcek bırazdan..heycan yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…