Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizimkide hiç tepki vermiyor bende kontrol ediorum sabahları çıkarken genelde yapmış oluyorr alayım diye kucaklıyorum benim oğlum e e mi yapmış kakamı yapmış diye diye, oda bana bakıp e e e diyor, alırken ağlıyor çok,

sevmiyor hiç altını almamıı, binbir zahmet alıyoruz.delikafadulden

sağol canım ama bu dediğini unutma bebek doğunca ona ben bakarım sen ceylin için yardıma gelirsin emiikaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın canım
ayakkabınızda hayırlı olsun güle güle giysin ismetoşşa.s.

ceylinde genelde huysuzlanıyor altını pisletince hanfendi rahatsız oluyor ama bazen nedense oyuna daldığındanmı nedir ben kontrol ettiğimde farkediyorum kaka yaptığını normalde accık ta yapsa ağlıyor huysuzlanıyor zilli ama arad oluyor öle dalgınlığı işte bide değişirken sıkı tutmak gerek yoksa kaçıp gidiyorrhihoyyyt

aytenim gündoğmuş çok üzüldüm inan çocuksuz olsak felan bir şekilde annelerde yiyip kurtarıyoruz günü benim eşim nişanlıyken işsizdi düğün edecez para yoktu çok zor erkekin işsiz olması ama her karanlık günün bir sabahı varmış sıkıntılı günleriniz bir çıkışı vardır muhakkak sağlıklı olana iş çok yeterki istesin insan tez zamanda güzel işlere girerler inşallah biriniz bebeğine sağsalim kavuşur bol para ve huzurla
aytenimede piyango vurur evide alır iştende çıkar bakar kuzusuna evinde yumuşak yumuşak:)))))))))

birde bizi kriz teğet geçmişti ya nerde burada 4 tane tekstil fabrikası olan nuri sözkesen Allah rahmet eylesin evelsigün başaına sıktığı tek kurşunla işyerinde öldü hani kriz yoktu nerdee hepsi laf işte çok üzüldüm adamcağıza yıllarını vermiş biri sonu nasıl bitti yazık

Şeniz

ayakkabısını tulumunu güle güle giysin ismetcik bende çoğu zaman burdan alışveriş yapıyorum kıyafetler çok güzel boynerde bulamazsam burda oluyor mutlaka kaç numara ayakkabınız?????

benim kizim hasta ates var surekli oksuruk birde....cok zormuss..bilmiyordum hasta bebekle nasil ugrasilir bu zamana kadar hic olmadi cunku... 3 gun surer dedi doktor bugun ucuncu gun bitsin istiyorum cunku kendimi cok caresiz hissettim boyle basit bi rahatsizligin karsisinda.. Melegim baygin gibi yatti gece bizde basinda... Cok buyutuyorum diyorum ama ilk kez hastalik geldi basimiza bilemedim ne yspmali...hic serinkanli degilmisim bunu gordum...rabbim hasta olan tum bebeklere ve herkese acil sifalar versin...amin...

geçmiş olsun canım serraya. seni çok iyi anlıyorum insan çok çaresiz kalıyo bu gibi durumlarda.

canım üzülme. inşallah yakında eşin eski işinden daha iyi bir iş bulur da senin çalışmana gerek bile kalmaz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Selamlar..

Umut 19 numara olan ayakkabi dimi nasil giyecekki 3-4 ay daha ?
benim hamileyken cokbegenip aldigimiki ayakkabi yi denedim daha gecen gun aklima geldi
olmadi anasini satim 20 numara onlar imkani yok girmiyo cok icim gittiya bayilmistim ikisinede (
ayakkabi almam lazim bi de mont bura soguyor..

canım benim çok üzüldüm ya
sıkılma diycem ama sıkılmamak elde değil tabi
inşallah en kısa zamanda eski işindende iyisini bulur
tatlı aytenim feraha çıkarsınız allahın izniyle:Saruboceq:

19 oluyo bize betüşcüm..neblim ..oyle cok darda deıl ucunda azda olsa yer var..bizimailecek elımız ayağımız küçük belki bize çektiyse..üst katımdaki yavruda 10 aylık ama 21 gıyıyo..onun anası benımkıne ben onunkıne şaştım kaldım..ama 2 3 ay anca gıyer sanırım büyür çünki bikaç aya..
edacım gözünüz aydın..ablacığın şimdi kendını ilkez anne olmuş gibi hissedıyodur ara uzun olunca..allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..güzeller güzeli yeğenin nasıl?alışabildimi:)işallah emzirebilir kuzusunu..emzirmenin faydalarını yaşayarak gördük..tekrar tebrikler..sanada kolay gelsin güzel teyzoş..

utkum nasıl..ishali durdumu..iştahı biraz düzeldimi

canımbenım..okadar haklısınki müjde..insan konduramıyo şaşalıyo..ilk rota virusle yaşadımbu çaresizliği..hemdeist dışında ve yalnızdım..allah bidaha yaşatmasın..köy gibi bi yerdeydim..bitane dr vardı..ongün perişanları oynadım..eşimde hastaydı..kusmuklu üstbaşla hastane köşelerinde bikaçgün geçirdim..allah dermansız dert vermesin..allah sağlıktan eksik etmsin..havalar şaşırdı..negıydreceğimi bilemıyorum bende..üşütmüştür..bal yedir..ılık süt içir..tez iyileşir işallah dünyagüzeli meleğin..kalbini ferah tut arkadaşım..anne olmanın cilveleri bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…