- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.461
Kızlar Ege kaka yaptımı hiç bir tepki vermiyorKokusundan anlayıp hemen altını açıyorum yoksa öyle duruyor..Ben hissetmezsemde poposu kıpkırmızı oluyor sonra canı yanıyor..Aslında ağlaması gerekiyor ama yok öyle geziyor yaa sinir oluyorum Sizlerde nasıl durumlar tepki veriyormu bebişler??
İyi geceler kızlarr uzun süredir giremiyordumm ş.dışındaydık,geldik geleli de ablamla uğraşıyorduk,doğum yaptı sonunda:)) bebişimizin maşallahı var..
Çok özlemişimm burayı...
Geçmişi okuyamayacağımm anlaşılann önemli bir şey yoktur umarımm..
Hicranı biliyorumm çok sevindimm çok şaşırdımm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..
biraz bakınayım bende:))
Hicran çok yaşa e mi, araştırmacı gazeteci hee kaydirigubbakcemile3
yenii bebeğin bakımını da düşünme sen hiç,
ben sana yardımcı olurum yaw kaydirigubbakcemile3 sağlıkla doğsun ,sen şimdiden düşünme bunları.. hamileliğini ; sağlık, huzur içinde geçir.. kaydirigubbakcemile5
bir bez badiresini daha atlattık.. bezini açtığım gibi fırlıyor gidebildiği en uzak noktaya kaydirigubbakcemile3
yatağın alt açma ünitesi ne kadar da gereksiz diye düşünmüştüm .. halbukii ne kadar gerekliymiş..
selam teyzoşlar..
benım ayaklarım yerden kesik..ismetin kantahili sonuçları iyi çıktı:)zayıf falan bideaçık tenli solgun gibi görünüyodu..ama deilmiş şükür...allahım nasıl ustumden bı yük kalktı anlatamam....kanımız herbişiyimiz fazlafazla:)şükürler olsun hamdolsun.
geçmişe pek bakınamadım..
ismet huysuzlanıyo altı pis olunca..hemen anlıyorum..tavrı deişiyo..ama takma duygucum..benımkı sokakta yapsa mısal hemen eve uçmak zorunda kalıyorum..deli gibi bebek arabası sürenbi manyak kadın:)bu bebişlerin bi yapısı..büyüdükçe deişicektir..
altaçmaunıtesı çook gereklıymiş..ben bağlayıp ağzına eline bişi veripte yapabılıyorum..ekseri banyoda yıkıyorum zaten pipimiz mıkrop almasın dıye..oda suyu görünce teskın oluyo..
ayakkabı aldımdün ismete sanbe mıdır nedır hiç begenmedım..sankı kendım gıycem..kasımpaşadahiç çeşit yok..bende bebeshoptan spriş verdım..gelcek bırazdan..heycan yaptım:)
bizimkide hiç tepki vermiyor bende kontrol ediorum sabahları çıkarken genelde yapmış oluyorr alayım diye kucaklıyorum benim oğlum e e mi yapmış kakamı yapmış diye diye, oda bana bakıp e e e diyor, alırken ağlıyor çok,
sevmiyor hiç altını almamıı, binbir zahmet alıyoruz.delikafadulden
aytenim gündoğmuş çok üzüldüm inan çocuksuz olsak felan bir şekilde annelerde yiyip kurtarıyoruz günü benim eşim nişanlıyken işsizdi düğün edecez para yoktu çok zor erkekin işsiz olması ama her karanlık günün bir sabahı varmış sıkıntılı günleriniz bir çıkışı vardır muhakkak sağlıklı olana iş çok yeterki istesin insan tez zamanda güzel işlere girerler inşallah biriniz bebeğine sağsalim kavuşur bol para ve huzurla
aytenimede piyango vurur evide alır iştende çıkar bakar kuzusuna evinde yumuşak yumuşak:)))))))))
benim kizim hasta ates var surekli oksuruk birde....cok zormuss..bilmiyordum hasta bebekle nasil ugrasilir bu zamana kadar hic olmadi cunku... 3 gun surer dedi doktor bugun ucuncu gun bitsin istiyorum cunku kendimi cok caresiz hissettim boyle basit bi rahatsizligin karsisinda.. Melegim baygin gibi yatti gece bizde basinda... Cok buyutuyorum diyorum ama ilk kez hastalik geldi basimiza bilemedim ne yspmali...hic serinkanli degilmisim bunu gordum...rabbim hasta olan tum bebeklere ve herkese acil sifalar versin...amin...
günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.
günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?