Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım inşallah istediği gibi bir iş bulur eşin
allah kolaylık versin

canım bizimkide tepki vermiyor
bende ya kokudan anlıyorum
bazende yaparken denk geliyom surat bi değişik oluyo
çok komik oluyo :))

aytencan..üzüldük tabi..dua ediyoruz içimizden kk eylulanaları ailesi olarak..ama benim çok inandıgım bişi varki rabbim bu melekleri nafakasız komaz..biyerden başkakapı açar..ben buna inanmışım..karamsarlığa kapılmamalı ..umutla önüne bakmalı..dürüst çalışana elbet biyerden ekmek çıkar..ben buna ınanıyorum..

müjdecim geçmiş olsun canım

umut çok güzelmiş canım aldıkların iyi günlerde giysin
özellikle tulum çok tatlı ya

bende öyle düşünüyorum
inşallah hemen bulunur işde aytenimiz üzülmezz

teyzesi şimdi iyi çok şükür az önce uyuttum. daha fazla çeşitli yediremiyorum çok fena tırstım ben bu ishalden. aynen ben de senin gibi perişanları oynadım ama eşim her dakika yanımdaydı gece gündüz.zavallı adam koltuk üstlerinde sabahladı. allah daha beterinden korusun

teşekkürler serapteyzoş..uyanmasını beklıyom 4gözle:)giydirmek için..artık hiç kendıme bişi almıyorum..alamıyorum..elegeçen ılk parayla hurraaa ismet efendiye:)sankı bı moktan anlıyolarmış gibi..olsun ama napim..o paraları biriktirsem ömrüm yetermiki:)bi murad almak sonuçta..gönül neler neleer istıyo..elden gelen bukadar..bunada şükür..

Utkuya geçmiş olsuunnnn
Ben evime yerleştim çok şükür,kışlık temizliğimide yaptım
cam,kapı,halilar silindi heryerr tertemiz oldu şükür
opuyorumnanaktan

Herkes nasıl??Değişiklik,yenilik,iyilik,kötülük bişeyler var mı sizden?

bizimkide tepki vermez hiç, koku ortalığı sardımı anlıyoruz çok kokuyo be yahu..
ay sorma hemde nasıl :bbo:
tahlilleriniz iyimiş maşallah..bizde kansızlık var 22 çıktı 29 olması lazımmış şurup kullnıyoruz malesef:sinifsinif:alt açma ünitesi süper birşey ben ilk günden beri orda alıyorum hiç sorun yaşamıyorum canım güle güle kullanın cicileri pek yakışır kartopunaopuyorumnanaktan
hepsi aynı demek bu bıdıkların yaaa
küçük ayaklı olcak kuzucuk desene egede 21 21.5 giyiyor ama anasıda babasıda koca ayak:)Ben 38 eşim 44delikafadulden
canım inşallah istediği gibi bir iş bulur eşin
allah kolaylık versin

canım bizimkide tepki vermiyor
bende ya kokudan anlıyorum
bazende yaparken denk geliyom surat bi değişik oluyo
çok komik oluyo :))

evet kıpkırmızı oluyorlarrrrkaydirigubbakcemile3
sagolun kizlarr gecicek boyle kucuk hastaliklar insallah

geçmiş olsun müjdecim acil şifalarr...

Umutcum yakıyorsun ortalığı yine yaa çok güzel foto:)
Bu arada güzel bir photoshop programı önersene bana:)Değiştirmek istediğim fotolar var:)

güle güle otur evinde oooohhhh misler gibi.

ayrıca da teşekkür ederiz geçmiş olsun dileğin için

Utku nasıl oldu Sehercim daha iyi sanırım..Allah bir daha yaşatmasın canım..
Kızlar ben rejime başladım yaa reglide oldum bir kriz bugün ekmek kadayıfı götürdüm kaymaklı çooookkk pişmanım ama oldu bi kere napayım yaaa çok canım çekti:gitme:

gülcüm güle güle kirlet evini canımmm

en bomba haber şöylee
hicroşumuz hamileeeeekaydirigubbakcemile2

Yeni banyokaydirigubbakcemile2

Burasıda sıkış tepiş yatak odam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…