- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.481
benim eşimde ocak ayından bu yana işsiz 2. bebektenn sonra bende işi bırakmayı düşünüyorum allah bi kolayını verir inş. hakkımızda hayırlısı olsun fazla düşünme canını sıkma dicem ama düşünmeden de olmuyo maalesef
Kızlar Ege kaka yaptımı hiç bir tepki vermiyorKokusundan anlayıp hemen altını açıyorum yoksa öyle duruyor..Ben hissetmezsemde poposu kıpkırmızı oluyor sonra canı yanıyor..Aslında ağlaması gerekiyor ama yok öyle geziyor yaa sinir oluyorum Sizlerde nasıl durumlar tepki veriyormu bebişler??
aytencan..üzüldük tabi..dua ediyoruz içimizden kk eylulanaları ailesi olarak..ama benim çok inandıgım bişi varki rabbim bu melekleri nafakasız komaz..biyerden başkakapı açar..ben buna inanmışım..karamsarlığa kapılmamalı ..umutla önüne bakmalı..dürüst çalışana elbet biyerden ekmek çıkar..ben buna ınanıyorum..
19 oluyo bize betüşcüm..neblim ..oyle cok darda deıl ucunda azda olsa yer var..bizimailecek elımız ayağımız küçük belki bize çektiyse..üst katımdaki yavruda 10 aylık ama 21 gıyıyo..onun anası benımkıne ben onunkıne şaştım kaldım..ama 2 3 ay anca gıyer sanırım büyür çünki bikaç aya..
edacım gözünüz aydın..ablacığın şimdi kendını ilkez anne olmuş gibi hissedıyodur ara uzun olunca..allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..güzeller güzeli yeğenin nasıl?alışabildimi:)işallah emzirebilir kuzusunu..emzirmenin faydalarını yaşayarak gördük..tekrar tebrikler..sanada kolay gelsin güzel teyzoş..
utkum nasıl..ishali durdumu..iştahı biraz düzeldimi
canımbenım..okadar haklısınki müjde..insan konduramıyo şaşalıyo..ilk rota virusle yaşadımbu çaresizliği..hemdeist dışında ve yalnızdım..allah bidaha yaşatmasın..köy gibi bi yerdeydim..bitane dr vardı..ongün perişanları oynadım..eşimde hastaydı..kusmuklu üstbaşla hastane köşelerinde bikaçgün geçirdim..allah dermansız dert vermesin..allah sağlıktan eksik etmsin..havalar şaşırdı..negıydreceğimi bilemıyorum bende..üşütmüştür..bal yedir..ılık süt içir..tez iyileşir işallah dünyagüzeli meleğin..kalbini ferah tut arkadaşım..anne olmanın cilveleri bunlar..
ay sorma hemde nasıl :bbo:bizimkide tepki vermez hiç, koku ortalığı sardımı anlıyoruz çok kokuyo be yahu..
selam teyzoşlar..
benım ayaklarım yerden kesik..ismetin kantahili sonuçları iyi çıktı:)zayıf falan bideaçık tenli solgun gibi görünüyodu..ama deilmiş şükür...allahım nasıl ustumden bı yük kalktı anlatamam....kanımız herbişiyimiz fazlafazla:)şükürler olsun hamdolsun.
geçmişe pek bakınamadım..
ismet huysuzlanıyo altı pis olunca..hemen anlıyorum..tavrı deişiyo..ama takma duygucum..benımkı sokakta yapsa mısal hemen eve uçmak zorunda kalıyorum..deli gibi bebek arabası sürenbi manyak kadın:)bu bebişlerin bi yapısı..büyüdükçe deişicektir..
altaçmaunıtesı çook gereklıymiş..ben bağlayıp ağzına eline bişi veripte yapabılıyorum..ekseri banyoda yıkıyorum zaten pipimiz mıkrop almasın dıye..oda suyu görünce teskın oluyo..
ayakkabı aldımdün ismete sanbe mıdır nedır hiç begenmedım..sankı kendım gıycem..kasımpaşadahiç çeşit yok..bende bebeshoptan spriş verdım..gelcek bırazdan..heycan yaptım:)
bizimkide hiç tepki vermiyor bende kontrol ediorum sabahları çıkarken genelde yapmış oluyorr alayım diye kucaklıyorum benim oğlum e e mi yapmış kakamı yapmış diye diye, oda bana bakıp e e e diyor, alırken ağlıyor çok,
sevmiyor hiç altını almamıı, binbir zahmet alıyoruz.delikafadulden
19 oluyo bize betüşcüm..neblim ..oyle cok darda deıl ucunda azda olsa yer var..bizimailecek elımız ayağımız küçük belki bize çektiyse..üst katımdaki yavruda 10 aylık ama 21 gıyıyo..onun anası benımkıne ben onunkıne şaştım kaldım..ama 2 3 ay anca gıyer sanırım büyür çünki bikaç aya..
edacım gözünüz aydın..ablacığın şimdi kendını ilkez anne olmuş gibi hissedıyodur ara uzun olunca..allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..güzeller güzeli yeğenin nasıl?alışabildimi:)işallah emzirebilir kuzusunu..emzirmenin faydalarını yaşayarak gördük..tekrar tebrikler..sanada kolay gelsin güzel teyzoş..
utkum nasıl..ishali durdumu..iştahı biraz düzeldimi
canımbenım..okadar haklısınki müjde..insan konduramıyo şaşalıyo..ilk rota virusle yaşadımbu çaresizliği..hemdeist dışında ve yalnızdım..allah bidaha yaşatmasın..köy gibi bi yerdeydim..bitane dr vardı..ongün perişanları oynadım..eşimde hastaydı..kusmuklu üstbaşla hastane köşelerinde bikaçgün geçirdim..allah dermansız dert vermesin..allah sağlıktan eksik etmsin..havalar şaşırdı..negıydreceğimi bilemıyorum bende..üşütmüştür..bal yedir..ılık süt içir..tez iyileşir işallah dünyagüzeli meleğin..kalbini ferah tut arkadaşım..anne olmanın cilveleri bunlar..
canım inşallah istediği gibi bir iş bulur eşin
allah kolaylık versin
canım bizimkide tepki vermiyor
bende ya kokudan anlıyorum
bazende yaparken denk geliyom surat bi değişik oluyo
çok komik oluyo :))
sagolun kizlarr gecicek boyle kucuk hastaliklar insallah
Utkuya geçmiş olsuunnnn
Ben evime yerleştim çok şükür,kışlık temizliğimide yaptım
cam,kapı,halilar silindi heryerr tertemiz oldu şüküropuyorumnanaktan
Herkes nasıl??Değişiklik,yenilik,iyilik,kötülük bişeyler var mı sizden?
gıda zehırlenmesımıymiş yani??
Utkuya geçmiş olsuunnnn
Ben evime yerleştim çok şükür,kışlık temizliğimide yaptım
cam,kapı,halilar silindi heryerr tertemiz oldu şüküropuyorumnanaktan
Herkes nasıl??Değişiklik,yenilik,iyilik,kötülük bişeyler var mı sizden?
gülcüm güle güle kirlet evini canımmm
en bomba haber şöylee
hicroşumuz hamileeeeekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?