Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ammaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn
kız 3. olacak valla ne diyem hayırlı uğurlu,sağlıklı olsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
isteyerekmi kaza kurşunumu?

Kızlaaarr Aslan da yuruyenler tayfasına katılıyoor sonundaa.. :))opuyorumnanaktan

Bugun bırden gelıstı valla 7-8 adım attı bana dogru artık kendıne guvenı geldıı zemuszemus

slm kızlar 2 gundür giremıyorum pek fazla..
hicran canım hadi hayırlısı olsun sağlıcakla al bebeğinı kucağına inşlallah....
umut canım benım olma ihtımalım yok benim 40ım çıktı ben spiral taktırdım eşim burda olsada olmaz yanii...
gul canım evın hayırlı olsun güle güle oturr...
betül canım ne güzel... maşallah aslan emre'ye
alpde yürüse bi hayırlısıyla.....

Uleeeennnnn evimi gormedinizmiiiii o kadar uğraştım resim koyduumm

Mevlüde sağol şekercim
Aslan oğluşuma maşallahhhh
babasına koşar gelince babişi inşallah

Gul bu arada banyo cok sık olmus tertemız pırıl pırıl renklerde guzel secım gule gule kırletın sımdı orada banyo yapmak ne zevklıdır dımıı sıfır banyo :))

Uleeeennnnn evimi gormedinizmiiiii o kadar uğraştım resim koyduumm

Mevlüde sağol şekercim
Aslan oğluşuma maşallahhhh
babasına koşar gelince babişi inşallah

çok güzel olmuş banyonuz, güle güle kullanın yada yıkanınmı desemalkisalkisalkis
ilk açılışı tatlı kızın yapmış anlaşılan pekte memnun kalmış

duygu ve serap teyzoş güzel yorumlara teşekkür ederiz teyzeleri..duygucumben picassa kullanıyorum..ama bastırırken tümoynamaları kaldır ibaresinden eskı hallerıne getırırsen çözünürlüğü daha iyi oluyo..picassadan iyileride vardır ama bana kolay geldi picassa..
rotavirüs..zaten allah bidaha yaşatmasın..nasıl bişiyse perişan ediyor yavruları..ben bide ar mılupa ishal maması vermiştim...

gülümışıl ışıl olmuş evin..toprak tonları en sevdiğim tonlar..gülegüle kirletin..o şımarık çirkin ördekyavrusuda tam su kuşu:)allahım bune keyif yahuu:)çok fırlama çok beter bişi olucak bu ayçaa:)

ıyi geceler kızlar bugün bizim nette sorun var bakamadım fazla...
Gül banyon çok güzel olmuş güle güle kullanın o bıdık ayçada pek yakışmış kovanın içine yerim ben onu:)
Betül maşallah Aslana:)O da yürüyenler kervanına katıldı demek koştuğu günleri görelim inşallah bıdıkların:)
Umutcum picassayı bende bir ara kullandım biliyorum sonra bilgisyar tamire gitti silindi..Renkleri çok güzelleştiriyordu onu biliyorum..Bende tekrar yükleyim bari sağol canım...

iyi geceler annişler..:hulya:
oo gülcüm cillop gibi olmuş hayatım ohh mis gibi olan yere bayılırımmvereliniortak tertemiss gülegüle kullan..
yalnız banyonu ayça güzelleştirmiş onun 2cik dişini yesinler
betülcümm aslan oğlana maşallah hadi bakalım düşe kalka büyüyecekler fındıklar...hayırlı olsun..
oyy ne tatlı cıkmış egecik acar acmaz onu gördüm mavi boncuk o
başaka unuttuğum bişi var mıı bilmiom varsa :kedi:
ha fatma işe başlamışş ayy hayırlı uğurlu olsunn canımcımopuyorumnanaktan
herkese mucukk annişlerrropuyorumnanaktan

gül banyonuz sade ve çok şık olmuş güle güle kirletin ayçada çok tatlı olmuş kovanın içinde yaaa maşallah

aslan paşada sıralıyor hadi hayırlı olsun

herşey yoluna girer inşallah canım kötü düşünme her şerrin arkasında bir hayır vardır inşallah eşinde sende çok güzel işlere girip hayatınızı eskisinden daha iyi idame edeceksiniz:Saruboceq::Saruboceq:

saol teyzoş..daha güzelleri hepinizeişallah..ben 19 aldım..3 4 ay gıyse yeter..minyonuz zten
güle güle giysin oğluşun sağlıkla inşallah
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim yavru kuşuna a.s.
Yeni banyokaydirigubbakcemile2 [URL=http://img66...jpg[/IMG
Burasıda sıkış tepiş yatak odam
http://img257..jpg[/IMG

hayırlı olsun banyocuğun iyi günlerde kullanın:jeyyar::jeyyar:
yatak odasıda sıkış tepiş önemli diil önemli olan işlevi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o kova içindeki sincapıda yerim yerim

Son düzenleme:
Hadi beeeeeeeeeeeedelikafadulden
yalaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Doğru deeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı
DOĞRU DOĞRUUUUUU:içelim:
Ammaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn
kız 3. olacak valla ne diyem hayırlı uğurlu,sağlıklı olsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
isteyerekmi kaza kurşunumu?
EVET KAZA KURŞUNUU:kedi:
bende istiyom ama bu kiloyla hayatta olmazzzzzzzzzzzzzz:umursamaz:
AH O KİLOLAR YOKMU TAM VERİYORDUM 72 KİLODAYIM BAKEM BU DEFA NE OLACAK KİLOM YAWWinşallah fazla almam bu defa gerçi geçen defa fazla sayılmazdı 14 kg almıştım ama 78 le hamiş kalmıştım ben
Kızlaaarr Aslan da yuruyenler tayfasına katılıyoor sonundaa.. :))opuyorumnanaktan

Bugun bırden gelıstı valla 7-8 adım attı bana dogru artık kendıne guvenı geldıı zemuszemus
maşallah oğluşumuza
sağol canım AMİN:Saruboceq:

günaydın hanımlar

gül banyon çok güzel olmuş güle güle kullan dün kızımın aşılarını yaptırdı babası 77 cm ve 10 kilo olmuş toparlamış birazcık kızım su çiçeğini 15 ayında getirin demişler benim kızın bıngıldağı kapanmadı henüz onun için her ay kontrole gidecek yoğurt peynir süt yesin bolbol güneşe çıksın demişler ama benim kız kesimlikle peynir yoğurt sevmiyor yediremiyorum ama süt çok içiyor

Son düzenleme:
Umut çok teşekkür ederim canım
gül banyonu güle güle kullan,miss gibi olmuş
yaaa,ayça çok tatlıı..bal bal ball

maşallah canım boyu da kilosu da iyi. peyniri kahvaltıda da mı yemiyor. yoğurtu da pekmezle karıştırıp versen genelde tatlandırınca yiyolar. pekmezin pek bi özelliği kalmıyor ama şeker niyetine katabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…