- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.501
Uleeeennnnn evimi gormedinizmiiiii o kadar uğraştım resim koyduumm
Mevlüde sağol şekercim
Aslan oğluşuma maşallahhhh
babasına koşar gelince babişi inşallah
Uleeeennnnn evimi gormedinizmiiiii o kadar uğraştım resim koyduumm
Mevlüde sağol şekercim
Aslan oğluşuma maşallahhhh
babasına koşar gelince babişi inşallah
günaydın kızlarr eşim işten çıkarıldı benim çıkarılmam yani işsiz kalmam yakındır çünkü şirket batmak üzereee bu sabah içim çok sıkılıyorr allahım bu krizde de nasıl iş bulunurr ayvayı yedik.
güle güle giysin oğluşun sağlıkla inşallahsaol teyzoş..daha güzelleri hepinizeişallah..ben 19 aldım..3 4 ay gıyse yeter..minyonuz zten
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim yavru kuşuna a.s.benim kizim hasta ates var surekli oksuruk birde....cok zormuss..bilmiyordum hasta bebekle nasil ugrasilir bu zamana kadar hic olmadi cunku... 3 gun surer dedi doktor bugun ucuncu gun bitsin istiyorum cunku kendimi cok caresiz hissettim boyle basit bi rahatsizligin karsisinda.. Melegim baygin gibi yatti gece bizde basinda... Cok buyutuyorum diyorum ama ilk kez hastalik geldi basimiza bilemedim ne yspmali...hic serinkanli degilmisim bunu gordum...rabbim hasta olan tum bebeklere ve herkese acil sifalar versin...amin...
Yeni banyokaydirigubbakcemile2 [URL=http://img66...jpg[/IMG
Burasıda sıkış tepiş yatak odam
http://img257..jpg[/IMG
DOĞRU DOĞRUUUUUU:içelim:Hadi beeeeeeeeeeeedelikafadulden
yalaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Doğru deeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı
EVET KAZA KURŞUNUU:kedi:Ammaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn
kız 3. olacak valla ne diyem hayırlı uğurlu,sağlıklı olsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
isteyerekmi kaza kurşunumu?
AH O KİLOLAR YOKMU TAM VERİYORDUM 72 KİLODAYIM BAKEM BU DEFA NE OLACAK KİLOM YAWWbende istiyom ama bu kiloyla hayatta olmazzzzzzzzzzzzzz:umursamaz:
maşallah oğluşumuzaKızlaaarr Aslan da yuruyenler tayfasına katılıyoor sonundaa.. :))opuyorumnanaktan
Bugun bırden gelıstı valla 7-8 adım attı bana dogru artık kendıne guvenı geldıı zemuszemus
sağol canım AMİN:Saruboceq:slm kızlar 2 gundür giremıyorum pek fazla..
hicran canım hadi hayırlısı olsun sağlıcakla al bebeğinı kucağına inşlallah....
umut canım benım olma ihtımalım yok benim 40ım çıktı ben spiral taktırdım eşim burda olsada olmaz yanii...
gul canım evın hayırlı olsun güle güle oturr...
betül canım ne güzel... maşallah aslan emre'ye
alpde yürüse bi hayırlısıyla.....
günaydın hanımlar
gül banyon çok güzel olmuş güle güle kullan dün kızımın aşılarını yaptırdı babası 77 cm ve 10 kilo olmuş toparlamış birazcık kızım su çiçeğini 15 ayında getirin demişler benim kızın bıngıldağı kapanmadı henüz onun için her ay kontrole gidecek yoğurt peynir süt yesin bolbol güneşe çıksın demişler ama benim kız kesimlikle peynir yoğurt sevmiyor yediremiyorum ama süt çok içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?