Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlaaarr Aslan da yuruyenler tayfasına katılıyoor sonundaa.. :))opuyorumnanaktan

Bugun bırden gelıstı valla 7-8 adım attı bana dogru artık kendıne guvenı geldıı zemuszemus

maşallah aslan parçasına.

benimki yürüyo mu desem yürümüyo mu desem bilemiyorum dün mesela odasından mutfağa kadar kendi başına yürüdü nerden baksanız 12 metre gelir ama daha sonra bi daha yürümedi. :uhm:

Herkese selamlar kızlar;

Arada bi okudum ama yazamadım. İşte bakamıyorum pek.
Hicrancım hayırlı olsun canım. Bende geçmişi okuyayım dedim senin için de öyle yazayım dedim. Nasıl oldu kaza mı isteyerek mi diye... Ya bende korkmaya başladım şimdi ya.... Korunsak da kaza olabiliyor....
Tekrar hapa mı başlasak acaba... Bende yasmin kullanmıştım 9 ay. Bıraktıktan sonraki ay bi düşük yapmıştım. Ama bıraktığım ayki kontrolde hemen kalabilirsin demişti. Düşükten 2 ay sonra da duru geldi. Öyle 6 ay beklemedik yani. ama genelde 6 ay geçtikten sonra hapı bırakmanın kalmak için uğraş diyorlar. Belki düşükte etkisi oldu ama..

Herşeyin hayırlısı işte....

Hicrancım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Valla bende birden heveslendim sanki yav......
Kilolar bende gitti ama , biraz ekonomik olarak bişeyler yapmamaız lazım....

Bu arada bizde yürüyoruz artık. Zillim bi tatlı ki....
Hasta bebişler varsa geçmiş olsun yavrularımıza....

yurumus ıste sehercım daha nolsun... sonucta yurumeyı ogrenmıs basarmıs.. ama tabıkı yenı basladıkları ıcın emeklemek daha kolaylarına gelıyor daha hızlı oluyorlar bu yuzden tembellıklerı normal :)

arkadaşlar lütfen cevaaap

pazartesi utkunun kontrolü var ve ben göz muayenesini de yaptırmak istiyorum acaba erken mi olur. bir de özelde mi yaptırayım yoksa devlet hastaneleri de yapıyor mu

canım devlet hastaneleri yapar tabi
özel hastaneye niye para vereceksin,yada ssk ile anlaşmalı kurumlar var

sağol canım allah razı olsun.evet kazara oldu ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah ben zaten istiyordum erken oldu o kadar a.s.

pazartesi utkunun kontrolü var ve ben göz muayenesini de yaptırmak istiyorum acaba erken mi olur. bir de özelde mi yaptırayım yoksa devlet hastaneleri de yapıyor mu
canım ben ozanı götürdüm geçen haftalarda burayada yazmıştım çok şükür hiçbirşey çıkmadı ogluşumda. erken oldugunu sanmıyorum çünkü birkaç arkadaşımın bebeginde rahatsızlık çıkmıştı kayma falan varmış 6 ay takip eger geçmezse gözlük kullanacaklarmış o yüzden bende tedirgin olmuştum götürmüştüm. biz anlaşmalı özel göz hastanesine gittik güzelim.sizinde oralarda varsa götürebilirsin.
selam millet huu kimsecikler yok ne işşş
hicrann dünki sonuçlar çıktımı hiç yazmamışsın.
arkadaşlar 2-3 gündür girememiştim nete pcyi açmadım bile okudum geçmişi ama aklımda kaldıgı kadar yazayım.
Gül canım evin çok güzel olmuş güle güle kullanın güzelim.ayça açılışı yapmış minik kuzu.
Umut canım kıyafetleriniz çok güzelmiş güle güle kullansın İsmet paşa tuluma bayıldım çok güzel ama orda 9-12 aylık diyor büyükleri yokmuki. birde tahlil sonuçlarınız güzel çıkmış çok sevindim. resimlerinde yakıyor ortalıgı güzelim.
Duygucum sende güzel güzel resimleri eklemişsin ama görmedim.
Hasta olan bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun hepsine acil şifalar.
Betül Aslan'ımız yürüyormuş gözün aydın.
Ayten canım hakkınızda hayırlısı olsun güzelim inşllah herşey en yakın zamanda düzelir ve istediginiz gibi olur.
Daha buraya yazıpta hatırlayamadıgım diger arkadaşlarım kusuruma bakmayın.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Merhabalarrrrrr:))
Kızlar teşekkür ederimm inşallah sağlıcakla büyür tüm kuzular...
Umut canım erkek oldu,İsmide Serkan Arda:))
Bu arada bizimki soğukmu aldı üşüttümü anlamıyorumm öksürüğü var,birde hırıltısı...

Geçenlerde hastaneden gelmiştim yorgun argın hemen borayı koynuma alıp yatmıştım,çantamıda yatağın üstünde unutmuşum..ben uyurken sen kalk sessizce çantamı aç sigara paketini bul çıkar yatağın her tarafında parça pincik sigaralar üçe dörde bölünmüş her yer tütün ağzının kenarında uykulu uykulu ağlayacağıma gülesim geldi..
Allahtan ilaçları bulmamış...

Hicran canım gelion mu goncanla konuştunmu?

geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah bora

kısss seninki erken başlamış sigaraya lmaz:

utku da babasının sigarasına tebelleş olup duruyo ben de kızıyorum gösterme diye beyninde sigara içen baba motifi kalmasın diyorum ama kime söylüyon. :mymeka:

hicranteyzoş teşekkürler..aslıcım eksık olma..iyi bari ozanın gözünde bişi çıkmamış şükür..çok bakıyo bazen tvye..korkuyorum..
nuraycım demek bi talı seni zilli:)inanmam:))yav biara bi foto koysana..yada takvım yap fotosundan...

hoşgeldin serkan arda...serkan boranın biricik yeğeni ve kankası:)allahım güzel yazılar yazsın..ablan adına çok sevindim...ilk heyecanları yaşıcak tekrar..güzel ablanı ve yavrusunu sevgiyle öpüyorum..tadını çıkarın bizim içinde:)

selmacım maşallah ecrine...ismetinde kapanmadı bıngıldagı ama bimahsuru yok sanıyorum 2 yaşa kadar..hatta daha iyi diye biliyorum...

hicrancım..kimsenin gebeliğine bukadar şaşırmamıştım neyalan söyliim..valla heyecanını ve duygusallığını hissedebiliyorum gibime geliyo..açıkçası senden sonra benımde iiçime bi hevesde demiyeyimde acabalar sardı içimi....sen güçlü bi kadınsın bunu biliyorum..işallah herne olursa hakkında hayırlısı olsun..nasıl büyütürümü dert etme bence..sen becerırsın evelallah:)..işki sağlık olsun hicrancım..allaha emanet ol arkadaşım..aklımız sizde:)

sanbenın ayakkabısı 19 numara ..rahat gıyıyo..ama paqpa olmadı..deiştiricem..kalıptan kalıba farkedıyo..ama 20 tammış bize...ben tam bebek potini gibi sevıyom:)aslında bembeyaz sevıyomda o çağları geçtii yanii:)

sonuçlar için aradı dr canım eğer artışı normal dedi şimdilik sorun yok dedi ama ağrım devam ediyor ve belli belirsiz lekelenme var arada yine ama öle fazla değil var ile yok arası bişii akıntı gibi bişii ama çok az .inşallah bi sorun olmaz beklicez şimdi dedi dr haftaya pazartesi ultrasona giricez bidaha

kısmetse gelicem canım ama aşıyı salıya erteledik kociş sabahtan toplantıya gidecekmiş işleri varmış salıya gidelim dedik bizde o gün müsait olursan geliriz

sağol canım valla bende şaşırdımmmm:1shok: ultrasonda göremedim ya henüz sanki bi tuhaf içim hala ne hissedeceğimi bilemiyorum ama üzülmedimm zamansızlık beni biraz şaşkına çevirdi sadece allahın izni ile hayırlısıyla bide görüp kalp atışlarını duyarsam içim rahat edecek eski yaşadıklarım beni tedirginleştiriyor işte ne kadar iyi düşünsemde içimde bi yerlerde ben bastırdıkça korku üste çıkmaya çalışıyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin komşumda şimdiden teşhisi koydu kesin erkek dedi onunda erkek çocuklarında bendeki gibi lekelenme olmuş kızlarda hiç olmamışkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

biz 20 giyiyoruz ama yakında 21 e geçeriz sanırım giydirirken zorlanıyorum ayak üstü biraz etli bizimkinin ananesine çekmiş annemde öledir benimkiler dümdüzdür bombe yoktur hiç

Selam arkadaşlar iyi hafta sonları herkese:)Bugün oğlumla 11.30da bir çıktık biraz önce geldik:)Kocişin işi vardı arabayla onu bıraktık ordan alışveriş merkezine gez babam gez dönüşte onu aldık yemek yedik hep beraber geldik:)
Cilt bakım ürünlerim bitmek üzereydi roc ta kampanya vardı..ılk olarak denicem bakalım inşallah memnun kalırım..Kullanan varmı roc ürünlerini arkadaşlar??

Maşallah kızına canım meyveli yoğurt denedinmi tatlı diye sever belki peynirde labne kahvaltısına karıştırabilirsin tadını almıyorlar genelde...

Canım bizde 1 yaş kontrolüne gittik doktor yaptırın dedi bizde haftaya yaptırcaz.Özel göz hastanesinde yaptırcaz canım sonuçta ssk anlaşmaları oluyor..Dünya göz hastanesine gidicez...
Hicran Allah gönlüne göre versin canım bende Umut kadar şaşkınım valla:)Cesaretinizi gerçekten tebrik ediyorum..Normal yaşantımda bende çok cesurumdur ama konu çocuğa gelince nedense kitleniyorum yaa acayip tedirginim ille birikim olcak yatırım olcak yoksa şuan 2.nin gelmesine 1 2 ay falan vardı gıptayla bakıyorum size..Tekrar tebrikler canım..

kısmetse gelicem canım ama aşıyı salıya erteledik kociş sabahtan toplantıya gidecekmiş işleri varmış salıya gidelim dedik bizde o gün müsait olursan geliriz

hicrancım tebrik ederim canım.. çok sevindim. Allah sağlıkla ve mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...bu arada hamiş eylil annesi sayısı da artmaya başladıııı...bende şüphelenmeye başladım kendimdenkaydirigubbakcemile3

aslana maşallah betülcüm ne güzel yürüyomuş. efe korkuyo adım atamıyo, sadece ellerini bırakıp ayakta durabiliyo. ama bikaç haftaya o da yürür heraldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…