- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.541
iyi akşamlar,
aytencim hakkınızda hayırlısı olsun inş.tez zamanda daha güzel iş bulur eşin inş.valla benimde işler kritik.her an işten çıkartılabilirim.bende başka bir iş arıyorum bakalım.
duygucum bizimkiside kakasını yaptığında hiç tepki vermez kokudan anlıyorum bende.kaka yaptın mı annecim dediğimde üstünü çıkartmaya çalışıyor velet :))
arkadaşlar efe ıkı gundur hasta. iştahı zaten yoktu hepten gitti. önceki gece ateşlendi. allahtan uzun sürmedi. şurup verdim düştü ateşi. ama biraz öksürüğü var. bende griptim iki gündür. benden bulaştı heralde onada.cuma günü bütün gün annemde yattık ikimizde. saolsun annem çorba felan yaptı iyi geldi. ama efenin iştahsızlığını napcam bilmiyorum. bugün sabah bikaç bisküvi, pekmez, tahin, yumurta karıştırmıştım onu yedi, öğlen bikaç kaşık yoğurt , akşamda ıkı kaşık muhallebi yedi. bunun dışında sadece meme emiyo. o yemedimi bende cok uzuluyorum. hergun aynıu seylerı vermemeye calısıyorum. değişik şeyler yapıyorum ama yıne yemıyo. sevebileceği ne verebilirimki baska bılmıyorumÇok üzgünüm çoook
efeninde diştendir belki..oluyo dönemleri işte..bende hergun taze pişirmeye ve farklı tadlar yaratmaya çalışıyorum..ama bazen fena karıştırınca korkuyorum..biz alerjı geçirdik çünki..mısal bu akşam az ızgara çuprayla brokoli verdim baktım pek yemıyo ananesının kıymalı pırasasını denedik..onuda yemedi ama bikaçkazşıkda olsa yicekler karıştı..napim bişiyi yemedimi duramıyorum..ama aslında madem yemıyo vermıceksın bişi sanırım..
her çocuğun bi teystisisi var:)zevki yani..bence..kimi ete kimi sütlülere kimi tatlı ve meyvelere düşkünlük gösterebilir..burdan yola çıkarak misal sütlü muhallebiyi çok seven bi bebeğe o kıvamda bişiler hazırlamaya çalışılarak denenebilir..bitürlü mercimek yediremeyen betüşümüz sonunda sütlü mercimek çorba yaratıp içirmişti aslana:)aşırı zorlamamak lazım aslında..ananesine geldıgımde encok bundan gına getırıyorum..yapma dıyorum zorlama..tepki geliştirmesinden korkuyorum..ben oyunla abidik gubidikle bikaç saate bi öğün yedirdiğim oluyo çünki...ama ananesi el altından tıkıştırdıkça tıkıştırıyo:)napim..eh bebeklık fotolarımı görünce anlıyorum neler ettiğini:)sağlıklı olsunlarda...
Selam arkadaşlar iyi hafta sonları herkese:)Bugün oğlumla 11.30da bir çıktık biraz önce geldik:)Kocişin işi vardı arabayla onu bıraktık ordan alışveriş merkezine gez babam gez dönüşte onu aldık yemek yedik hep beraber geldik:)
Cilt bakım ürünlerim bitmek üzereydi roc ta kampanya vardı..İlk olarak denicem bakalım inşallah memnun kalırım..Kullanan varmı roc ürünlerini arkadaşlar??
Maşallah kızına canım meyveli yoğurt denedinmi tatlı diye sever belki peynirde labne kahvaltısına karıştırabilirsin tadını almıyorlar genelde...
Canım bizde 1 yaş kontrolüne gittik doktor yaptırın dedi bizde haftaya yaptırcaz.Özel göz hastanesinde yaptırcaz canım sonuçta ssk anlaşmaları oluyor..Dünya göz hastanesine gidicez...
Hicran Allah gönlüne göre versin canım bende Umut kadar şaşkınım valla:)Cesaretinizi gerçekten tebrik ediyorum..Normal yaşantımda bende çok cesurumdur ama konu çocuğa gelince nedense kitleniyorum yaa acayip tedirginim ille birikim olcak yatırım olcak yoksa şuan 2.nin gelmesine 1 2 ay falan vardıgıptayla bakıyorum size..Tekrar tebrikler canım..
sağol canım allah razı olsun hepiciğinizden opuyorumnanaktan darısı isteyenlere diyeyim :Saruboceq:hicrancım tebrik ederim canım.. çok sevindim. Allah sağlıkla ve mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...bu arada hamiş eylil annesi sayısı da artmaya başladıııı...bende şüphelenmeye başladım kendimdenkaydirigubbakcemile3
selamlar bizde alışveriş merkezindeydik onurla bugün
onur oyuncaklara bindi yemek yedik gezdik dolaştık güzel bir gün oldu
arkadaşlar efe ıkı gundur hasta. iştahı zaten yoktu hepten gitti. önceki gece ateşlendi. allahtan uzun sürmedi. şurup verdim düştü ateşi. ama biraz öksürüğü var. bende griptim iki gündür. benden bulaştı heralde onada.cuma günü bütün gün annemde yattık ikimizde. saolsun annem çorba felan yaptı iyi geldi. ama efenin iştahsızlığını napcam bilmiyorum. bugün sabah bikaç bisküvi, pekmez, tahin, yumurta karıştırmıştım onu yedi, öğlen bikaç kaşık yoğurt , akşamda ıkı kaşık muhallebi yedi. bunun dışında sadece meme emiyo. o yemedimi bende cok uzuluyorum. hergun aynıu seylerı vermemeye calısıyorum. değişik şeyler yapıyorum ama yıne yemıyo. sevebileceği ne verebilirimki baska bılmıyorumÇok üzgünüm çoook
Allah nasibini açık etsin Hicranım bahtı güzel olsun bütün yavruların inşallah...
:kedi:kızlar öncelikle baştan söliim güleni döferimklava: klava:
ben dün zeytinyağlı barbunya yapayım dedim akşam üstü koydum yemeği kıstım altını ceylini uyutmaya gittim saat 4 sularıydı ceylin yarım saat debelendi beni sinir etti ama en sonunda uyudu bende yanında uzanıyom bizim yatakta tabii veee:kedi: uyuya kalmışım ceylinin ağlamasına uyandım saat 6 olmuştu tubada sabah 6 da uyandığı için oda uyumuş evde herkes uyuyor bi tek eşim dışarda neyse ceyline su vereyim dedim ağlıyorya ceyli kucağımda mutfağa gidiyorum koridorda bir koku allah allah ne bu derken aklıma yemek geldi bi girdimki mutfağa göz gözü görmüyorrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae her yer duman davlumbaz açıktı pencereyide tam açmıştım o nedenle içeri koku gelmemiş fazla hoş zaten uyuyordum ya salak kafamklava:aman ben bi korktum ki sormayın tencerede düdüklü haniiiakannehirakannehir tefalin düdüklüsünden şu emniyetli olandan allahtan onu almışım kızlar ben tabiiiş hemen kapıyı kapattım saniyeler içinde ne yapacağım diye düşündüm ya patlarsa ama nasıl bağırıyom tubaa çabuk gel diye kızcağızda uykudan zıplayarak kalktı hemen ceylini al yatak odasına git dedim ceylin ağlıyor dumanı gördü ya ttabii yavrum keza tubada anne girme itfaiyeyi çağıralım diyorr ben bunları yatak odasına koydum kapadım kapıyı çıkmayın dedim nolur nolmaz patlar felan dedim girdim mutfağa nefesimi tutarak hemen ocağı kapattım davlumbazı turboya verdim çıktım dışarı ama genzim nasıl yanıyor gözlerim vs ve 30 dk kadar girmedim mutfağa dışardan doğalgazın şalterinide indirdim bekledim tabii kapı çaldı üstteki komşum senin mutfak camından duman çıkıyor hafiften hafiften :kedi: yanık kokusuda var diyor bende yemek yanmış uyumuşum sorun yok dedim kapadım kapıyı neyse yarım saat sonra mutfağa girdim şu doktor maskeleri varya ondan vardı evde onu taktım ağzıma bide tülbent sardım yüzüme ıslak ıslak girdim mutfağa hala dumandan görünmüyor ortalık düdüklü normal duruyor ama basınç düğmesi boşa gelmiş hava çıkmış kendiliğindenmi oldu nedir orasını bilemiyorum tabii yavaşça aldım tencereyi lavaboya koydum musluğu açtım ama az az su döküyom üzerine tencerenin çısss çıss ediyor tencere su değdikçe neyse 3-4 dk kadar suyu döktüm tencere iyice soğudu kapağı bi açtım ki barbunyalar kömür olmuş zeytin gibi resmen tencere simsiyah ama dışında bişiicik yok normal duruyor kapak kısmında içten sadece biraz kararmış ama bulaşık süngeriyle silince gitti hep tencereyi boşalttım yıkadım ama dibi hala barbunya iziyle duruyor ince telle telledim kalın telle telledim gitti ama hala iz var biraz neyse ALLAH KORUDU valla ama bu tencereyi alırken bayii bana demişti ki bu düdüklü patlamaz ama yanar demişti doğru söylemiş ben eski tip düdüklülerden patlar korkusuyla hiç kullanamıyordum evde 2 tane vardı hediye ettim sağa sola bende bunu almıştım iyiki almışım sağol TEFAL yoksam şimdiye havaya uçmuştuk herhalde :Saruboceq: allah korudu valla bide kendime şaşırdım normalde paniklemem hani ama böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım inşallah bidaha da karşılaşmam bidaha düdüklü ya kullanmam yada başında beklerim herhalde:kedi:kaydirigubbakcemile3
AMAN DİYEYİM YORGUNSANIZ UYKUSUZSANIZ DÜDÜKLÜYÜ OCAĞA KOYMAYIN BENİM GİBİ UYUYA KALIRSANIZ MAZALLAH AYNI ŞEYLERİ YAŞAMANIZ İÇTEN BİLE DEĞİL akannehir SAKIN KIZLAR SAKIN :1no2:
mutfak leş gibi olmuştu sabahtan beri dolap duvar heryer silindi yani anlayacağınız ve koku fenaydı ocakta limonlu su kaynattım yumuşatıcı koydum suya kaynattım sirke koydum kaynattım 3 posta ancak koku gitti deterjanla heryer silindi ancak gitti o pis koku ama koridorda kokuyor gibi geliyor neden olsa duman gelmiş az az bide kapı açık olaydı mahvollmuştu ev komple
Çok Geçmiş olsun canım büyük olay atlatmışsınız, Allah korumuş:Saruboceq:... bende çok korkarım düdüklüden benimki eski tip pek kullanmıyom annem kullanıyo genelde yenilerden almak lazım, tekrar geçmiş olsun allah kazalardan belalardan korusun cümlemizi....
ticker deneme
Selam arkadaşlar iyi hafta sonları herkese:)Bugün oğlumla 11.30da bir çıktık biraz önce geldik:)Kocişin işi vardı arabayla onu bıraktık ordan alışveriş merkezine gez babam gez dönüşte onu aldık yemek yedik hep beraber geldik:)
Cilt bakım ürünlerim bitmek üzereydi roc ta kampanya vardı..İlk olarak denicem bakalım inşallah memnun kalırım..Kullanan varmı roc ürünlerini arkadaşlar??
Maşallah kızına canım meyveli yoğurt denedinmi tatlı diye sever belki peynirde labne kahvaltısına karıştırabilirsin tadını almıyorlar genelde...
Canım bizde 1 yaş kontrolüne gittik doktor yaptırın dedi bizde haftaya yaptırcaz.Özel göz hastanesinde yaptırcaz canım sonuçta ssk anlaşmaları oluyor..Dünya göz hastanesine gidicez...
Hicran Allah gönlüne göre versin canım bende Umut kadar şaşkınım valla:)Cesaretinizi gerçekten tebrik ediyorum..Normal yaşantımda bende çok cesurumdur ama konu çocuğa gelince nedense kitleniyorum yaa acayip tedirginim ille birikim olcak yatırım olcak yoksa şuan 2.nin gelmesine 1 2 ay falan vardıgıptayla bakıyorum size..Tekrar tebrikler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?