- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.561
canım inan bende bu konulara accayip takık durumdaydım 2.bebek için herşeyin yolunda olması sıkıntısız bir ortam olması gerekli diye düşünenlerdendim ama kısmet işte bebek ben geldim yoldayım deyince hiç bişey düşünemiyorsun allah yardımcımız olsun valla inşallah dedikleri gibi kısmetli gelir bebeşim
kızkardeşime söledim anamdan gizlicem gene bir süre kadın benden daha heyecanlı çünki ona zaman geçmiyor kafaya takıyor benden daha fazla hemdeCADIARZUkaydirigubbakcemile3 o nedenle hele bi 3 ayı devirelim allahın izni ile sölicem onada .ama kardeşlerim anam vs hepsi yap bi tane ara verme diyorlardı ulen sizin laflarınız dua yerine geçti herhalde bi lafı 40 kez sölerseniz oluyormuş işte deim gülüyor adiiikaydirigubbakcemile3 ne güzel işte bebek sevmek için millete giticez diyor kaydirigubbakcemile3 küçüğümüzün oğlu 1,5 aylık ya o büyüyene kadar bu bebiş gelirmiş süt kokulu kokulu severiz diyorr kafamçokkarıştı bende e iyi ozaman buna doğumda çeyrek değil tam altın takarsın ozaman dedim:roflol: gelsinde takarız bizi altınlamı korkutuyon diyo manyakk hala gülerekklava: dedim ulen keyifleniyon ama sende k hamiş kalırsan ben gülecem dedim o istemiyor onda çift rahim vardı oda spral vs kullanamıyor benim gibi ama kontrol hapı kullanıyor ve çoook unutkan zaten çocuğuda unutkanlığından yaptı ilk senesinde kaydirigubbakcemile3 aman allah korusun o şimdi yapmasın yaww töbe töbe geri aldım lafımı tüüüüüüükaydirigubbakcemile3
maşallah canım boyu da kilosu da iyi. peyniri kahvaltıda da mı yemiyor. yoğurtu da pekmezle karıştırıp versen genelde tatlandırınca yiyolar. pekmezin pek bi özelliği kalmıyor ama şeker niyetine katabilirsin.
Sıhatler olsun Nuraycım:)Ben fondoten estee lauder double wear aldım yeni daha forumlarda acayip methi vardı..Aldım gerçekten süper..Roc u yine forumlarda duydum birde eczacı bir arkadaşım çok iyi olduğunu söyledi bakalım değcekmi...
Saol canım. Sende güle güle kullan. Resimlerden gördğüm kadarı ile senin cildin iyi gibi ama. Ben işten stresten falan yine sivilcelenmeye başladım, bakamıyorum da kendime.
Allahtan saçı toparladık. Bi daha ki aya da bişeyler attırırım. Toparlanmam lazım. İyice saldım kendimi. allahtan kilolarım gitti de rahatladım. 64 kiloyum ama biraz göbek hariç sanki hamile kalmadan önceden bile zayıfım...
1 orta boy brokolihicrancım kocaman geçmiş olsun büyük bişi atlatmışsınız..rabbim korusun 3meleğinle:)seni..sende hormon bombardımanı başladı hicrancım..buyuzden yorgunluğun katlanıcaktır..ben ıkıncı yavruyu evde bi yardımcım olucak ımkanım olmadan düşünemıyorum çünki ben zaten becerıklı bı kadın deilim hemde çook unutkanım..bide kızlığımdan beri ben uyku manyagıyım..anam okula dıye kaldırırdı binbir cefayla..valla en büyük sorgu sebebimdi..annem beni hiç sevmiyomu derdim:)uyku bende kutsaldır:)ismetten sonra kutsallıgı bıraktık ama hala en buyuk sıkıntım uykudur..bi kadınım olsa evde..beni toplasa..ben yavrularıma bakarım..ama hiçbitürlü yetişemıyom ismetle bile..allah sağlık versinde dediğimiz gibi hicrancım..hakkında hayırlısı neyse o olsun..korkularını hiiiç üste koma..çünki hakketen bu işlerde olucağına varıyo herşey..içini rahat tut..denileni yap..yeter..şükür dünya balı hemide 2tane kuzun var senin....mevlam neyler güzel eyler..
duygucum roc iyidir..kapatıcıda en yoğun kapatıcı krolayn dır..ama en sağlıklısı hangısıdır bılmıyom..vichy kullanıyorum ben..artık makyajıda unuttum gerçide..
nuraycım maşallah duru kıza:)heralde boylu poslu olcek..aslan gibi anası var kuzunun:)
duygucum sütlü brokoli çorbası nasıl oluyo?
anamdayım..aldım rakımı içiyom..ama bişi anlamıyom o ayrı:)
bende ıkıncı yavruyu istiyorum ama eşimin imkanları kısıtlı..ve ben kendı ailemin daha fazla fedakarlık yapmasını istemıyorum..bu sabah eşim bizle kahvaltı ederken annemlerde sohbet esnasında ben kafasını az kaldırsın ikinciyi yapıcam zaten onuda büyütene kadar yaşlanır deyip gevrekçe güldü..aramızda sohbetteydik..ama üzgünümki ne ikiciye nede yaşlanmaya niyetli deilim:)haftaya spirali taktircem..zaten aramız soğuk....rizedeki kıyıtırk evlerini bi satsınlar..oğullarına bi ev alsınlar bakem..soora düşünürüz..ailem şimdi yardım ediyo,bana para gönderiyo diye bile eşimi aşşalıyorum içimden..bide ikinci olursa dayanamam ben.bakabilsinde yapsın..ağzı olan konuşuyo işte..garibim gururlu aslında ama..amann gururlu kalsın..yoksa ..olmajj.
Duygu ikincinin gelmesine 1-2 ay mi vardi ? Anlamadim..
Sende mi egeden sonra hamile kaldin..
sağol canımopuyorumnanaktan öle valla rabbim korudu bizi:Saruboceq:hicrancım çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
sağol canım opuyorumnanaktanbenimkide clipso ama benim mutfak ile yatak odası arası 5-6 metre dar uzun bi koridorum var mutfak ve yatak odadı kapısı kapalı olunca duymadım 30 dk ayarlamıştım zati ama uyumuşum işte saat çalsa ne yazarrrr:kedi:kaydirigubbakcemile3Hicrancım çok geçmiş olsun bendede var tefal clipso ama dakika ayarı var ötüyor kapatana kadar seninki öyle değilmi yada onudamı duymadın?
teşekkürler canımopuyorumnanaktan aynen canım benim kapılarda amerikan kapı se te kokuda gelmedi valla mutfağın kapısını açana kadar hiç anlamadım :sinifsinif:hicrancım Allah korumuş canım. Bende ilk evlendiğim de kuru fasülyeyi düdüklü de yakmıştım öyle. Ben uyumuşum eşim de uyumuş , bide kapılar amerikan kapı kapalıydı , içeri de girmemiş, bi açtık ki kapıyı aklıma gelinde koridor mutfak beyaz duman. Su tam bitmiş yetişmişim heralde... Bende çok korkmuştum...
GEçmiş olsun tekrar canım.
sağol canım opuyorumnanaktan valla ucuz atlattık allah korudu ben kucağımda ceylin ile mutfağa girdiğimde ya patlasaydı diye düşünmeden kendimi alamıyorum kızıyorum kendime uyudum diye.hormonlar şimdiden bastımı bilemiyorum ama normalde gündüz uykudan ölsemde uyuyamam ben ama hamileyken uyurdum oda 3.aydan sonra falandı sanırım ama bu defa mı öle oldu psikolojikmi yorgunlukmu bilemiyomCADIARZUhicrancım kocaman geçmiş olsun büyük bişi atlatmışsınız..rabbim korusun 3meleğinle:)seni..sende hormon bombardımanı başladı hicrancım..buyuzden yorgunluğun katlanıcaktır..ben ıkıncı yavruyu evde bi yardımcım olucak ımkanım olmadan düşünemıyorum çünki ben zaten becerıklı bı kadın deilim hemde çook unutkanım..bide kızlığımdan beri ben uyku manyagıyım..anam okula dıye kaldırırdı binbir cefayla..valla en büyük sorgu sebebimdi..annem beni hiç sevmiyomu derdim:)uyku bende kutsaldır:)ismetten sonra kutsallıgı bıraktık ama hala en buyuk sıkıntım uykudur..bi kadınım olsa evde..beni toplasa..ben yavrularıma bakarım..ama hiçbitürlü yetişemıyom ismetle bile..allah sağlık versinde dediğimiz gibi hicrancım..hakkında hayırlısı neyse o olsun..korkularını hiiiç üste koma..çünki hakketen bu işlerde olucağına varıyo herşey..içini rahat tut..denileni yap..yeter..şükür dünya balı hemide 2tane kuzun var senin....mevlam neyler güzel eyler..
duygucum roc iyidir..kapatıcıda en yoğun kapatıcı krolayn dır..ama en sağlıklısı hangısıdır bılmıyom..vichy kullanıyorum ben..artık makyajıda unuttum gerçide..
nuraycım maşallah duru kıza:)heralde boylu poslu olcek..aslan gibi anası var kuzunun:)
duygucum sütlü brokoli çorbası nasıl oluyo?
anamdayım..aldım rakımı içiyom..ama bişi anlamıyom o ayrı:)
bende ıkıncı yavruyu istiyorum ama eşimin imkanları kısıtlı..ve ben kendı ailemin daha fazla fedakarlık yapmasını istemıyorum..bu sabah eşim bizle kahvaltı ederken annemlerde sohbet esnasında ben kafasını az kaldırsın ikinciyi yapıcam zaten onuda büyütene kadar yaşlanır deyip gevrekçe güldü..aramızda sohbetteydik..ama üzgünümki ne ikiciye nede yaşlanmaya niyetli deilim:)haftaya spirali taktircem..zaten aramız soğuk....rizedeki kıyıtırk evlerini bi satsınlar..oğullarına bi ev alsınlar bakem..soora düşünürüz..ailem şimdi yardım ediyo,bana para gönderiyo diye bile eşimi aşşalıyorum içimden..bide ikinci olursa dayanamam ben.bakabilsinde yapsın..ağzı olan konuşuyo işte..garibim gururlu aslında ama..amann gururlu kalsın..yoksa ..olmajj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?