Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sıhatler olsun Nuraycım:)Ben fondoten estee lauder double wear aldım yeni daha forumlarda acayip methi vardı..Aldım gerçekten süper..Roc u yine forumlarda duydum birde eczacı bir arkadaşım çok iyi olduğunu söyledi bakalım değcekmi...

hicrancım Allah korumuş canım. Bende ilk evlendiğim de kuru fasülyeyi düdüklü de yakmıştım öyle. Ben uyumuşum eşim de uyumuş , bide kapılar amerikan kapı kapalıydı , içeri de girmemiş, bi açtık ki kapıyı aklıma gelinde koridor mutfak beyaz duman. Su tam bitmiş yetişmişim heralde... Bende çok korkmuştum...
GEçmiş olsun tekrar canım.

Benim kızımın da bıngıldağı tam kapanmamış. Peynir verin bol bol dedi doktor ama 1.5-2 yaşına kadar da kapanır normal dedi. Aslında bizimki de çok peynir,labne, pekmez ve yumurta yiyor ama ...
bizim ki de geçen ay 11.300 dü 11.600 den düşmeye başlamıştı. Boyu da 77 cm'di. Boylu olacaz heralde , bizimle yaşıt 4 yiğenin boyu erkek de dahil bizden kısa çünkü:lepi:

Saol canım. Sende güle güle kullan. Resimlerden gördğüm kadarı ile senin cildin iyi gibi ama. Ben işten stresten falan yine sivilcelenmeye başladım, bakamıyorum da kendime.
Allahtan saçı toparladık. Bi daha ki aya da bişeyler attırırım. Toparlanmam lazım. İyice saldım kendimi. allahtan kilolarım gitti de rahatladım. 64 kiloyum ama biraz göbek hariç sanki hamile kalmadan önceden bile zayıfım...

Maşallah nuraycım sende vermişsin baya..Bende 64 tüm şimdi 65 küsürlerdeyim:gitme:Bu aralar hiç boğazımı tutamıyorum rejim yapayım diyorum iki gün yaptım 66 gibiydim 65 i görünce yine şımardım60 olmaya çalışıyorum...
Benim cidimde gözeneklerimin açıklığı dışında bir sorun yok canım ama uykusuzluktan zombi gibi gezdiğim için özel bir yere giderken fondoten kullanıyorum normal günde kullanmam..2 sene falan gidiyor bir fondoten:)

hicrancım kocaman geçmiş olsun büyük bişi atlatmışsınız..rabbim korusun 3meleğinle:)seni..sende hormon bombardımanı başladı hicrancım..buyuzden yorgunluğun katlanıcaktır..ben ıkıncı yavruyu evde bi yardımcım olucak ımkanım olmadan düşünemıyorum çünki ben zaten becerıklı bı kadın deilim hemde çook unutkanım..bide kızlığımdan beri ben uyku manyagıyım..anam okula dıye kaldırırdı binbir cefayla..valla en büyük sorgu sebebimdi..annem beni hiç sevmiyomu derdim:)uyku bende kutsaldır:)ismetten sonra kutsallıgı bıraktık ama hala en buyuk sıkıntım uykudur..bi kadınım olsa evde..beni toplasa..ben yavrularıma bakarım..ama hiçbitürlü yetişemıyom ismetle bile..allah sağlık versinde dediğimiz gibi hicrancım..hakkında hayırlısı neyse o olsun..korkularını hiiiç üste koma..çünki hakketen bu işlerde olucağına varıyo herşey..içini rahat tut..denileni yap..yeter..şükür dünya balı hemide 2tane kuzun var senin....mevlam neyler güzel eyler..
duygucum roc iyidir..kapatıcıda en yoğun kapatıcı krolayn dır..ama en sağlıklısı hangısıdır bılmıyom..vichy kullanıyorum ben..artık makyajıda unuttum gerçide..
nuraycım maşallah duru kıza:)heralde boylu poslu olcek..aslan gibi anası var kuzunun:)
duygucum sütlü brokoli çorbası nasıl oluyo?
anamdayım..aldım rakımı içiyom..ama bişi anlamıyom o ayrı:)
bende ıkıncı yavruyu istiyorum ama eşimin imkanları kısıtlı..ve ben kendı ailemin daha fazla fedakarlık yapmasını istemıyorum..bu sabah eşim bizle kahvaltı ederken annemlerde sohbet esnasında ben kafasını az kaldırsın ikinciyi yapıcam zaten onuda büyütene kadar yaşlanır deyip gevrekçe güldü..aramızda sohbetteydik..ama üzgünümki ne ikiciye nede yaşlanmaya niyetli deilim:)haftaya spirali taktircem..zaten aramız soğuk....rizedeki kıyıtırk evlerini bi satsınlar..oğullarına bi ev alsınlar bakem..soora düşünürüz..ailem şimdi yardım ediyo,bana para gönderiyo diye bile eşimi aşşalıyorum içimden..bide ikinci olursa dayanamam ben.bakabilsinde yapsın..ağzı olan konuşuyo işte..garibim gururlu aslında ama..amann gururlu kalsın..yoksa ..olmajj.

Son düzenleme:
nuraycım köşeli parantezler hariç ortadaki yazıyı al kilo takip çizelgene yapıştır...

bide cinsiyet tahmincilerine kızıyom:)evladın cinsi olmuyomuş doğurunca anladım...allah biliyo ben erkek istemiştim..ama neden..korkumdan..kız olmanın ceremesini çok çektim..3oğullu taşralı bi adamın ilk kız çocuğu olarak...anam bile adımı umut koydu..erkek olmak bu toplumun bazı kesimlerinde kolaylık sayılıyo hala..ana olunca anladım..........hele şimdi bende istemezmiyim bi fırfırlı çıkaram:)bi kız bi erkek amanda süper ikili..hele içimde öyle hasletler varki...bi kızım olsa..oğlumdan daha çok sakınsın isterim babası..daha çok özensin..ihya olurum:)..yani anaya kızı oğulu yokmuş..sağ salim eksiksiz yavru varmış...rabbim bu kervanda evladın kederini cümle düşmanıma vermesin.

1 orta boy brokoli
1 orta boy kuru soğan (
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 su bardağı sıcak su
istersen tavuk
1 su bardağı süt
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pirinç
Canım bunların süt ve un dışında hepsini bir güzel kaynat haşla yani sonra ılık sütü kat çek rondodan çok lezzetli oluyor..İstersen patates havuçta ekleyebilirsin..
Bende 2.çocuk için mutlaka yardımcı istiyorum allah nasip ederse o şartlarda düşünüyorum bende ama kaderde ne var bilinmez...Dedim ya beklediğimiz birşey var o gelirse ne ala gelmezse yakın tarihte imkansız gibi..

Duygu ikincinin gelmesine 1-2 ay mi vardi ? Anlamadim..
Sende mi egeden sonra hamile kaldin..

Evet canım aynen öyle burda yazmadım çünkü yorumlanmasını istememiştim..Sonuçta en doğru karar insanın kendinde..Bende şuan iyiki öyle yapmışım diyorum...

ula nuray ettin ha burayı ova kimin:)

duygucum teşekkürler..deniyeyim bakayım....barbunlar,radikalar,börülcelerle büyüyebilseydik keşkem..rabbim egeme sağlıklı uzuuun ömür versin sevdikleriyle..dede olsun işallah:)gerisi boş..kaderde neyse görücez zaten.bi zombide benim..artık yalama oldum valla:)

hicrancım çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
sağol canımopuyorumnanaktan öle valla rabbim korudu bizi:Saruboceq:
Hicrancım çok geçmiş olsun bendede var tefal clipso ama dakika ayarı var ötüyor kapatana kadar seninki öyle değilmi yada onudamı duymadın?
sağol canım opuyorumnanaktanbenimkide clipso ama benim mutfak ile yatak odası arası 5-6 metre dar uzun bi koridorum var mutfak ve yatak odadı kapısı kapalı olunca duymadım 30 dk ayarlamıştım zati ama uyumuşum işte saat çalsa ne yazarrrr:kedi:kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canımopuyorumnanaktan aynen canım benim kapılarda amerikan kapı se te kokuda gelmedi valla mutfağın kapısını açana kadar hiç anlamadım :sinifsinif:
sağol canım opuyorumnanaktan valla ucuz atlattık allah korudu ben kucağımda ceylin ile mutfağa girdiğimde ya patlasaydı diye düşünmeden kendimi alamıyorum kızıyorum kendime uyudum diye.hormonlar şimdiden bastımı bilemiyorum ama normalde gündüz uykudan ölsemde uyuyamam ben ama hamileyken uyurdum oda 3.aydan sonra falandı sanırım ama bu defa mı öle oldu psikolojikmi yorgunlukmu bilemiyomCADIARZU
allah seninde gönlüne göre versin canım valla hayat zor zaten kendimize zor yetişiyoru çocukların ihtiyaçları eksiksiz olmalı zaten gerçi eskiden bu kadar şeymi vardı ya dayarlardı pirinç ununu dayarlardı lastik donu bizde biraz abartıyoruz orası kesin ama teknolojinin faydaları işte düşünün o yoklukta anam 4 tane doğurmuş bakmış abimle aramda 3 yaş kardeşimle 4 sonrakiyle 6 yaş var aralardada düşükleri olmuş anamında e aldırdığıda varmış kadın herşeyede yetişirmiş ama yıprandı tabii bitaraftanda biz bu kadar kolaylık arasında kıçımızı zor topluyoruz valla kendi adıma konuşuyom ayıp valla ayıpkaydirigubbakcemile3 bende zor bir döneme giriyorum eski topraklar gibi olamam ama elimden geleni yapıcam işte sağlığım elverdikçe yetişmeye çalışıcam allahın izni ile başarırım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…