- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.581
bizim kızları yakaladım gece kuşları siziiii
bu arada ikinci bebek isteyenler ...yardımcı isteyenler ..bence olsun bebeleriniz bakarsınız ben ikizlere tek bakıyomm
1 orta boy brokoli
1 orta boy kuru soğan (
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 su bardağı sıcak su
istersen tavuk
1 su bardağı süt
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pirinç
Canım bunların süt ve un dışında hepsini bir güzel kaynat haşla yani sonra ılık sütü kat çek rondodan çok lezzetli oluyor..ıstersen patates havuçta ekleyebilirsin..
Bende 2.çocuk için mutlaka yardımcı istiyorum allah nasip ederse o şartlarda düşünüyorum bende ama kaderde ne var bilinmez...Dedim ya beklediğimiz birşey var o gelirse ne ala gelmezse yakın tarihte imkansız gibi..
Evet canım aynen öyle burda yazmadım çünkü yorumlanmasını istememiştim..Sonuçta en doğru karar insanın kendinde..Bende şuan iyiki öyle yapmışım diyorum...
ula nuray ettin ha burayı ova kimin:)
duygucum teşekkürler..deniyeyim bakayım....barbunlar,radikalar,börülcelerle büyüyebilseydik keşkem..rabbim egeme sağlıklı uzuuun ömür versin sevdikleriyle..dede olsun işallah:)gerisi boş..kaderde neyse görücez zaten.bi zombide benim..artık yalama oldum valla:)
ula nuray ettin ha burayı ova kimin:)
duygucum teşekkürler..deniyeyim bakayım....barbunlar,radikalar,börülcelerle büyüyebilseydik keşkem..rabbim egeme sağlıklı uzuuun ömür versin sevdikleriyle..dede olsun işallah:)gerisi boş..kaderde neyse görücez zaten.bi zombide benim..artık yalama oldum valla:)
hehehee beni takip etme yorulursun bacımmmmmmyakalarsın tabii peşimden gelirsen yakalarsın biz peşinden gelsek seni nerelerde yakalarız kimbilir demi kız aslıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dirim ya ikizlerine maşallah bayıldım ne güzelde poz vermişler allah kolaylık versin sana arkadaşım:)
Dirim kizi tebrik ediyorum seni.. İkizlerin cok sansli gercekten.. Allah guzel gunlerini gostersin yavrularimizin,
guc kuvvet versin sana, hepimize..
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.Merhabalarrrrrr:))
Kızlar teşekkür ederimm inşallah sağlıcakla büyür tüm kuzular...
Umut canım erkek oldu,İsmide Serkan Arda:))
Bu arada bizimki soğukmu aldı üşüttümü anlamıyorumm öksürüğü var,birde hırıltısı...
Geçenlerde hastaneden gelmiştim yorgun argın hemen borayı koynuma alıp yatmıştım,çantamıda yatağın üstünde unutmuşum..ben uyurken sen kalk sessizce çantamı aç sigara paketini bul çıkar yatağın her tarafında parça pincik sigaralar üçe dörde bölünmüş her yer tütün ağzının kenarında uykulu uykulu ağlayacağıma gülesim geldi..
Allahtan ilaçları bulmamış...
Hicran canım gelion mu goncanla konuştunmu?
iyi canım sevindim pazartesi haberlerini yine bekleriz güzel haberlerini inşllah.sonuçlar için aradı dr canım eğer artışı normal dedi şimdilik sorun yok dedi ama ağrım devam ediyor ve belli belirsiz lekelenme var arada yine ama öle fazla değil var ile yok arası bişii akıntı gibi bişii ama çok az .inşallah bi sorun olmaz beklicez şimdi dedi dr haftaya pazartesi ultrasona giricez bidaha
canım çok geçmiş olsunn.arkadaşlar efe ıkı gundur hasta. iştahı zaten yoktu hepten gitti. önceki gece ateşlendi. allahtan uzun sürmedi. şurup verdim düştü ateşi. ama biraz öksürüğü var. bende griptim iki gündür. benden bulaştı heralde onada.cuma günü bütün gün annemde yattık ikimizde. saolsun annem çorba felan yaptı iyi geldi. ama efenin iştahsızlığını napcam bilmiyorum. bugün sabah bikaç bisküvi, pekmez, tahin, yumurta karıştırmıştım onu yedi, öğlen bikaç kaşık yoğurt , akşamda ıkı kaşık muhallebi yedi. bunun dışında sadece meme emiyo. o yemedimi bende cok uzuluyorum. hergun aynıu seylerı vermemeye calısıyorum. değişik şeyler yapıyorum ama yıne yemıyo. sevebileceği ne verebilirimki baska bılmıyorumÇok üzgünüm çoook
evt yakalamışın ben geldim topigimize ama yoksunuzz.bizim kızları yakaladım gece kuşları siziiii
bu arada ikinci bebek isteyenler ...yardımcı isteyenler ..bence olsun bebeleriniz bakarsınız ben ikizlere tek bakıyomm
ay şu sayfa dönsün bol bol yazın bacılarrrr hadeee
Hicrancim nasilsin.. Nasil gidiyor hamilelik, bulantilarin filan olmaz insallah zamanla..
Su hamileligin en zor yani bulanti bana gore ilk 4,5-5 ay yogun bi sekilde cektim sonrasinda da ara ara yine devam etti.. Zordu bir tek o zordu bana gore :s
Yerim ben o artizleri.. Kucuk sipa bunlar :)
Ben kaciyorum kizlar, uyuyumda enerji toplayim :)..
Safak 98... Hey gidi zaman.. Gecme deyince hizla gecersin, gec ulen deyince kanidan betersin :)
umutvari bi cumle oldu :) neyse hadin kalin saglicakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?