Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizim kızları yakaladım gece kuşları siziiii

bu arada ikinci bebek isteyenler ...yardımcı isteyenler ..bence olsun bebeleriniz bakarsınız ben ikizlere tek bakıyomm

Dirim kizi tebrik ediyorum seni.. ıkizlerin cok sansli gercekten.. Allah guzel gunlerini gostersin yavrularimizin,
guc kuvvet versin sana, hepimize..

Son düzenleme:

bu arada ikinci bebek isteyenler ...yardımcı isteyenler ..bence olsun bebeleriniz bakarsınız ben ikizlere tek bakıyomm

yakalarsın tabii peşimden gelirsen yakalarsın biz peşinden gelsek seni nerelerde yakalarız kimbilir demi kız aslıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eline sağlık canım ohhh afiyet olsun paşayaa
bu arada bende şaşırdım ama hayırlısı tabii insan şartlar uygun değilse ve kendini hazır hissetmiyorsa doğacak çocuğada yazık oluyor herkesin kendi insiyatifi kimsenin diyebilcek bişii yok tabii inşallah tekrar uygun zamanda yeniden çocuk sahibi olursun kuşum

Son düzenleme:

harran ovasııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızcağız küçültememiş sanırım napsın yeniden yapar herhalde

aminnn güzel arkadaşım:)Canım benim barbunlar,şevketibostanlar,börülceler pişirem sana gelde:)zeytinyağlı limonlu bol bol:)
Bak sen seversin kız kolay burda arnavut işi eşinde sever:)
bir kaç havucu al rendele bir kaç tanede taze soğanı küççük doğra at tavaya biraz zeytinyağında öldür sonra yap sarımsaklı yoğurdu at bu karışımı içine koy dolaba akşam soğuk çıkar koy kocişin önüne bayılcak çok basitopuyorumnanaktan

dirim ya ikizlerine maşallah bayıldım ne güzelde poz vermişler allah kolaylık versin sana arkadaşım:)

yakalarsın tabii peşimden gelirsen yakalarsın biz peşinden gelsek seni nerelerde yakalarız kimbilir demi kız aslıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehee beni takip etme yorulursun bacımmmmmm

aslıdan ses yokkkk uyudunmuu kızz
dirim ya ikizlerine maşallah bayıldım ne güzelde poz vermişler allah kolaylık versin sana arkadaşım:)

sağoll cnm artizzzzz bunlar ya daha şimdiden poz veriyolar

Hicrancim nasilsin.. Nasil gidiyor hamilelik, bulantilarin filan olmaz insallah zamanla..
Su hamileligin en zor yani bulanti bana gore ilk 4,5-5 ay yogun bi sekilde cektim sonrasinda da ara ara yine devam etti.. Zordu bir tek o zordu bana gore :s

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
iyi canım sevindim pazartesi haberlerini yine bekleriz güzel haberlerini inşllah.
canım çok geçmiş olsunn.

evt yakalamışın ben geldim topigimize ama yoksunuzz.
Umut canımm hayranım senin şu uydurma yemeklerine kızz bunları yaparken yazıyormusun neler koydum miktarı falan.
Herkese iyi geceler.

Hicrancim nasilsin.. Nasil gidiyor hamilelik, bulantilarin filan olmaz insallah zamanla..
Su hamileligin en zor yani bulanti bana gore ilk 4,5-5 ay yogun bi sekilde cektim sonrasinda da ara ara yine devam etti.. Zordu bir tek o zordu bana gore :s

şimdilik bişii yok bulantılar oluyor arada ama hamileliktenmi onu bilemiyorum mide sorunumdan dolayı bende bulantı oluyordu zatii ramazanda da yazmıştım haniii ondan pek anlayamadım kaydirigubbakcemile3

valla benim hamileliğimin kolay zamanı yoktu tubada bi rahat geçmişti ama ondada uyku ve tembellik vardı hep ceylin çoook zor geçti inşallah bu defa rahat ederim hayırlısı bakalım ama ağrılar oluyor onlar korkutuyor beni işt kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte yapamıyorsun CADIARZU

Ben kaciyorum kizlar, uyuyumda enerji toplayim :)..

Safak 98... Hey gidi zaman.. Gecme deyince hizla gecersin, gec ulen deyince kanidan betersin :)
umutvari bi cumle oldu :) neyse hadin kalin saglicakla..

Yerim ben o artizleri.. Kucuk sipa bunlar :)

hemde nasıl sıpalar face te gördüm birbirlerine giriyorlar biri ısırıyor diğeri osmanlı tokatı atıyor ama öclerinide alıyorlar vurmadan ayrılmıyorlar keratalar allah nasip edese gidicem ilk fırsatta ısırmaya minnoşları annelerinin karnındayken bana gelmişlerdi ceylini görmeye şimdi ceylinin kardeşi anne karnındayken onları iadei ziyarete gidecek kaydirigubbakcemile3

Ben kaciyorum kizlar, uyuyumda enerji toplayim :)..

Safak 98... Hey gidi zaman.. Gecme deyince hizla gecersin, gec ulen deyince kanidan betersin :)
umutvari bi cumle oldu :) neyse hadin kalin saglicakla..

allah rahatlık versin canım bende kaçıyom ceylin uyumuştu uyandı bi saattir babasının başının etini yiyor bizimkide yeter artık gel yat diyor beni düşünüyor yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takma sen sayılı gün çabuk geçer
yarin senin için dağ tepe taş deler geçer ama döner
sen içini ferah tut güzelim yavruna sarıl o gün yakındır elbet
güneş ufuktan birgün ışır elbet ışımazsa oda şaşırır =)

lenn hicran baa neden dimiyon kan testni tekrarladığını köstüm aha sana

heee bu arada artık 3 cü bebeği doğuruncamıı gelecen bana

ama sen dur ne geleyim (umut,u ) görmeye

bu arada bence erkek olacak ve bende ona umut diyecem sen ne koyarsan koy adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…