Doğum yapmış olan anneler buraya....

inşallah aslıcım hayırlısıyla bakalım 1 hafta nasıl geçecek CADIARZU:Saruboceq:

nebiliim kız dedim sanıyom kafamı kaldı leyn dün bu kafaylakafamçokkarıştı evi yakıyordumm ben
doğduktan sonra değil bacım hani sen minikler karnındaydı bana geldin ya ceylini görmeye bende karnımda ceylinin kardeşi varken gelecem onu didim hani aynı şekilde iadeyi ziyaret kısmetmiş o misallllkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
kısmet bakalım hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunda farketmez tabii ama 2 kız 1 erkek lursa sevinirim tabii o ayrı mesele =)
adını koyarık olmadı göbek adı olur kızz =))

yakalarsın tabii peşimden gelirsen yakalarsın biz peşinden gelsek seni nerelerde yakalarız kimbilir demi kız aslıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he canımcımm katılıyorum sana.
hehehee beni takip etme yorulursun bacımmmmmm

aslıdan ses yokkkk uyudunmuu kızz

sağoll cnm artizzzzz bunlar ya daha şimdiden poz veriyolar
canımcımm arada facedeki tarlama bakıyorum ben diger topigede yazmıştım oraya gelen gideniniz olmadı burayı yeniledimki oo almış başınızı gitmişsiniz yetişemiyom hızınıza.
Duygucum sana katılıyorum hemencik sayfayı yenileyelimmm.
Betül iyi geceler canımm inşllah senin için zaman su gibi akıp geçer.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkis

ulen gideyim diyom bırakmıyonuz heee ahanda gittimmm

hadi canım sende git yat zaten yorulmuşsun tekrar geçmiş olsun Allah korumuş.
bende okul işi yapacagım yazı verdilr okuldan yazıp geliver dediler onu yazayım bari.
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin.

iyi geceler kıslarrr

evet hicroş bAktım cnm cvp verdim öpüldünüzzzzzzzzzü

aslı o tarla işine çok gıcığımm bennn

günaydınlar..duygucum ilk fırsatta denicem..sabah sabah canım çekti:)
istanbul güneşli...güzel ve dingin bi pazar diliyorumm..

Günaydınlar iyi pazarlar güzellerrrr:)
şöyle bir bakayım kimler var dedim birazdan kahvaltımızı yapıcaz birde uyursa gazeteyle kahve keyfi
Herkese bol güneşli bol gülücüklü bir gün diliyorum

gunaydin kizlarr dun gece Kadir tugcu yu evinde rahatsiz ettik sonunda.... Serra geceyarisi ciglikla uyandi bisey oluyo tirnaklarini bana sapliyo yavrum nasil bi sanciysa ...aradik hemen ewe getirin dedi allahtan yakin... Normalde gecirdigi 6.hastalikdedikleriymis onemsiz dedi ama su cigliklar icin kulaklarina bakinca 6.hastaliktan bagimsiz iltihaplanma nasil cani yaniyodu kuzumun....hic ilac vermeyen doktorda ilac yazinca anladikki kuzumuz gercekten hasta... 12 saatte gecer dedi Kadir bey...bunada sukur yarabbimm... Simdi uyuyo melegim beninm

Merhabalar kızlarr...
Dün boranın ateşi 39 dereceye çıkınca dr.a götürdükk kan tahlili yapıldı lokositi fazla çıktı sabah akşam iğne yazdılar geceden beri hala ateşi 38-38,5 arası gidip geliyor...
Dr bir yerden mikrop kapmış dedi..
Sanki bizlerden birisi lokosit hakkında bir şeyler yazmıştı burda,bilgisi olan varmıı?
morelimm bozuk...

Canım geçmiş olsun bizde 6. aylıkken atlatmıştık 2-3 gün yüksek ateşi oluyor sonra vücutta döküntü oluyor ve bitiyor..Endişelenme canım sadece ateşini kontrol altına almak gerekiyor..

Mujdecim cok gecmis olsun kiyamam ya.. Kadir bey gibi bir dr un oldugu icin cok sanslisin bu arada..
ınsallah gecmistir rahatsizligi kuzunun..

Geçmiş olsun Müjdecim 6.hastalık Egede geçirdi ama ilaç kullanmadık biz..Ne verdi canım?Kadir Bey kim bu arada??Doktorunuzmu anlamadım ben...
Sizede geçmiş olsun Edacım lokosit ile ilgili hiç bilgim yok benimde malesef..Ateş çok zor Allah şifa versin canım

günaydın kızlar bu sabah ku9zular hastalanmış edacım müjdecim çok geçmiş olsun kızlar inşallah hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…