- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.601
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
iyi canım sevindim pazartesi haberlerini yine bekleriz güzel haberlerini inşllah.
canım çok geçmiş olsunn.
evt yakalamışın ben geldim topigimize ama yoksunuzz.
Umut canımm hayranım senin şu uydurma yemeklerine kızz bunları yaparken yazıyormusun neler koydum miktarı falan.
Herkese iyi geceler.
lenn hicran baa neden dimiyon kan testni tekrarladığını köstüm aha sana
heee bu arada artık 3 cü bebeği doğuruncamıı gelecen bana
ama sen dur ne geleyim (umut,u ) görmeye
bu arada bence erkek olacak ve bende ona umut diyecem sen ne koyarsan koy adını
he canımcımm katılıyorum sana.yakalarsın tabii peşimden gelirsen yakalarsın biz peşinden gelsek seni nerelerde yakalarız kimbilir demi kız aslıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımcımm arada facedeki tarlama bakıyorum ben diger topigede yazmıştım oraya gelen gideniniz olmadı burayı yeniledimki oo almış başınızı gitmişsiniz yetişemiyom hızınıza.hehehee beni takip etme yorulursun bacımmmmmm
aslıdan ses yokkkk uyudunmuu kızz
sağoll cnm artizzzzz bunlar ya daha şimdiden poz veriyolar
Allah yardim etsin donurum kolay olur insallah.. Opuyorum sizi..
he canımcımm katılıyorum sana.
canımcımm arada facedeki tarlama bakıyorum ben diger topigede yazmıştım oraya gelen gideniniz olmadı burayı yeniledimki oo almış başınızı gitmişsiniz yetişemiyom hızınıza.
Duygucum sana katılıyorum hemencik sayfayı yenileyelimmm.
Betül iyi geceler canımm inşllah senin için zaman su gibi akıp geçer.
gunaydin kizlarr dun gece Kadir tugcu yu evinde rahatsiz ettik sonunda.... Serra geceyarisi ciglikla uyandi bisey oluyo tirnaklarini bana sapliyo yavrum nasil bi sanciysa ...aradik hemen ewe getirin dedi allahtan yakin... Normalde gecirdigi 6.hastalikdedikleriymis onemsiz dedi ama su cigliklar icin kulaklarina bakinca 6.hastaliktan bagimsiz iltihaplanma nasil cani yaniyodu kuzumun....hic ilac vermeyen doktorda ilac yazinca anladikki kuzumuz gercekten hasta... 12 saatte gecer dedi Kadir bey...bunada sukur yarabbimm... Simdi uyuyo melegim beninm
gunaydin kizlarr dun gece Kadir tugcu yu evinde rahatsiz ettik sonunda.... Serra geceyarisi ciglikla uyandi bisey oluyo tirnaklarini bana sapliyo yavrum nasil bi sanciysa ...aradik hemen ewe getirin dedi allahtan yakin... Normalde gecirdigi 6.hastalikdedikleriymis onemsiz dedi ama su cigliklar icin kulaklarina bakinca 6.hastaliktan bagimsiz iltihaplanma nasil cani yaniyodu kuzumun....hic ilac vermeyen doktorda ilac yazinca anladikki kuzumuz gercekten hasta... 12 saatte gecer dedi Kadir bey...bunada sukur yarabbimm... Simdi uyuyo melegim beninm
Merhabalar kızlarr...
Dün boranın ateşi 39 dereceye çıkınca dr.a götürdükk kan tahlili yapıldı lokositi fazla çıktı sabah akşam iğne yazdılar geceden beri hala ateşi 38-38,5 arası gidip geliyor...
Dr bir yerden mikrop kapmış dedi..
Sanki bizlerden birisi lokosit hakkında bir şeyler yazmıştı burda,bilgisi olan varmıı?
morelimm bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?