- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.761
Ben Fatih'te oturuyorum ingilizce ders veriyorum iki sene önce de eşimin işi dolayısıyla Şam a gittik orda da arapça kursuna gittim 1,5 sene baya iyi oldu benim için.Ben Özel Fatih Hastanesi var oraya gidiyorum doğumum orda oldu çook memnun kaldım hiç bi şikayet olmadı doktorumda çok iyiydi ama şimdi çocuk doktorundan pek memnun değilim.Medical Park var burda bayramdan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum inş doktordan memnun kalırsam oraya devam etmeyi düşünüyorum.Sema sen de Öğretmen misin??
Ne tarafta oturuyorsun?Ben Leventte oturuyorum,okulum da Sanayi mahallesinde.
Alya'yı hangi hastaneye götürüyorsunuz?
kızlar deniz de dönmeye başladı 3 gündür sırtüstü yatarken dönüyor sağ tarafına dönüyor ama hep belki de diyorum verem aşısı acıyodur o yüzden hep sağına dönüyor.
ve çok komik döner dönmez ellerini ağzına götürüp cuk cuk emmeye başlıyor :)
Çok ıyı oldu tesekkur ederım yaa.. tamam o zaman buzluktan cıkardıgı sutu annem gıttıgı mısafırlıkte dolaba koyup zamanı gelınce tekrar cıkarıp ısıtabılır sıcak su ıcın de degıl mı ? o zaman bır sorun olmuyor anladıgım kadarıyla cok tesekkr ederımm.. Şeniz
arkadaşlar imageshack den daha kolay bir foto ekleme yolu buldummm.eğer facebook kullanıyorsanız oraya eklediğiniz fotoların altında "Show people this photo by sending them this public link" diyor ve altında bir link var onu gönderirseniz olur..benim daha kolayıma geldi.
örnek
Gözde Akbaba's Photos | Facebook
Canım oğlunun üstündeki çok hoşuma gitti,dün ona benzer birşey aradım ama bulamadım.Nerden aldın canım?
canım ishal yeşil kaka ve sümüksü şeylerle bende kafayı bozmuş durumdayım.
ben ishalmi diil mi anlayamıyorum çünkü hep cıvık .ama deniz bikaç gündür yeşil kaka yapıyor ve sümüksü şeyler oluyor kakasında .doktor artık rahat bağırsak floraları oturuyo ondan oluyo dedi .benimde içim hiç rahat değil acaba kültür yaptırsammı diye düşünüyorum . kocam dalga geçiyo dün akşam denizle konuşuyodu oğlum annen bokunda boncuk arıyo diye :)
Sema sen de Öğretmen misin??
Ne tarafta oturuyorsun?Ben Leventte oturuyorum,okulum da Sanayi mahallesinde.
Alya'yı hangi hastaneye götürüyorsunuz?
duygucum senin fare dün gece rüyama girdi evde bütün gece fare kovaladım :)
inşallah kısa zamanda kurtulursun iğrenç yaratıktan .belki de girdiği yerden çıkmıştır ama iyice bi araştırın bakalım nerden giriyo acaba
heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn
Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre:roflol::roflol:
Herkese Merhabalar..
Arkadaslar sıze bır sorum olucak bu buzluga attıgımız sutlerı nasıl cozup bebıslere verıyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?
gülcüm öncelıkle aycamıza maşallah allah nazardan saklasın cok tatlı canım benım ya:)yaa Ayça'nın ağzına emzik verip susturunca çok suçluluk duyuyorum şu anda anakucağında ağzında emzik beni seyrediyor bense burda vakit geçiriyorum arada kucağıma alıp evde dolaştırıyorum konuşuyorum ama sanki çocuğun ağzını tıkamışım,bayıltmışım gibi geliyor çünkü emdikçe gözleri gidiyor...Ama emziği vermesem de hep kucağımda omak istiyor ondan da bir süre sonra sıkılıyor...Uyumasa mı acaba?Eğitim mi versem..Sİz gün içinde nasıl ilgileniyorsunuz?
duygucum çok tatlı çıkmışsınız.maşallah oğluşuna.allah nazarlardan korusun
ben M. Rıfat Yalman İ.Ö.O dayım neden sordun??canım sen sanayi mahallesinde hangi okuldasın?
canım sızde harıka cıkmısınız bu arada prensesın senın kopyankaydirigubbakcemile5allah nazardan saklasın meleklerımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?