Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar deniz de dönmeye başladı 3 gündür sırtüstü yatarken dönüyor sağ tarafına dönüyor ama hep belki de diyorum verem aşısı acıyodur o yüzden hep sağına dönüyor.
ve çok komik döner dönmez ellerini ağzına götürüp cuk cuk emmeye başlıyor :)

Sema sen de Öğretmen misin??
Ne tarafta oturuyorsun?Ben Leventte oturuyorum,okulum da Sanayi mahallesinde.
Alya'yı hangi hastaneye götürüyorsunuz?
Ben Fatih'te oturuyorum ingilizce ders veriyorum iki sene önce de eşimin işi dolayısıyla Şam a gittik orda da arapça kursuna gittim 1,5 sene baya iyi oldu benim için.Ben Özel Fatih Hastanesi var oraya gidiyorum doğumum orda oldu çook memnun kaldım hiç bi şikayet olmadı doktorumda çok iyiydi ama şimdi çocuk doktorundan pek memnun değilim.Medical Park var burda bayramdan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum inş doktordan memnun kalırsam oraya devam etmeyi düşünüyorum.

Aynen Ayça da sağına doğru dönüyor bacaklarını kaldırıyor ve hooop sağa doğru yalpalıyor ve dediğin gibi eller hep ağzında...Altını yerde açıyorum bezi atmaya gittiğimde bakıyorum alt açmasından kayıp halının ortasına gelmiş:roflol:Bence aşıdan falan değil önce sağa dönüyorlar..

evet bir kap içinde ısıtıyorsun anne sütü sanırım 30 derece o kıvama getirip içiriyosun ısısına dikkat et buzluktan çıkan şeyi asala buzluğa koymaa.s.

göz de ve semaaa lütfenn birer kere ısırırmısnızzz bebişlerinizi acıtmadan benim için kuzucuklara yaaaaa maaşallhhh kır bin kereeeeeeeee

Canım oğlunun üstündeki çok hoşuma gitti,dün ona benzer birşey aradım ama bulamadım.Nerden aldın canım?

Canım oğlunun üstündeki çok hoşuma gitti,dün ona benzer birşey aradım ama bulamadım.Nerden aldın canım?

canım hediye gelmişti . öyle bilinen bi markası yok .
ben uzun zamandır hep alt üst takım giydiriyorum hiç tulum giydirmiyorum daha rahat oluyor . özellikle üstü önden açılıp kapanabilen şeyler süper oluyor. çünkü deniz üstünü giydirirken özellikle kolları geçirirken kıyameti koparıyor :)

Arkadaşlar apar topar çıktım arkadaşım gelmişti çünkü, yorumlarınız için teşekkür ederim, mommycim evladın çok tatlı maşallah..allah nazardan saklasın bebeklerimizi...

Babalar öyle onlar doğurmadı ya Çok üzgünüm çoookcanım mutlaka tahlil yaptır bağırsakları iltihap olabilir ben yaptırmıştım bişey çıkmadı çok şükür.bide kakası yeşil renkli ise üşütüyor demekmiş.

ay gozdecım ya cok guldurdun benı valla.bızım fare meshur oldu..benım kabusumdu senınde olmus kıyamam canım ya:)fare hala yok ortada bugun artık kapan kurcaz evde yemek yıyemıyoruz hıc bırsey yapmak ıcımızden gelmıyor cıldırmak uzereyız..allah yardımcımız olsun.bugun kapan kurcaz ınsallah yakalanır...

heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn

Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre
:roflol::roflol:

sedacım bıraz gec oldu ben ancak geldım :roflol::roflol:

Herkese Merhabalar..
Arkadaslar sıze bır sorum olucak bu buzluga attıgımız sutlerı nasıl cozup bebıslere verıyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?

betulcum ben arcelıkten bıberon ısıtıcı almıstım suyun ıcıne koyuyorsun benmarı usulu yavas yavas cozuyor.ısıtıyor tam bebısın ıcebılcegı dereceye getırıyor..cokta ucuzdu 20 ytl ye aldım.cok ısımı goruyor.ben olmadıgım zaman esım onu kullanıp sut verıyor oglusa..

gülcüm öncelıkle aycamıza maşallah allah nazardan saklasın cok tatlı canım benım ya:)
bende gun ıcıne aynen senın gıbı dusuncelere kapılıyorum..yemek yaparken yada evde ıs yaparken hep ana kucagında duruyor yada donencesıne koyuyorum oyalıyorumkı ıslerımı yapayım dıyesonrada cok uzuluyorum kucagıma alıyorum..bu seferde gezmek ıstıyor aglıyor.gezıyorum yoruluyorum oturunca bagırmya baslıyor..kısır dongu halıne gelıyor..acaba cokmu bosluyorum bırak ısı gucu bebegınle ılgılen dıyorum bazen ama nerdeee olmuyor..bugun saat 3 olmustu saat 11 de kalktık cocuk hala oyalansın dıye ugrasıyorum.yok ana kucagı tv falan..dedım yuh yanı duygu dedım kaptırdın kendını ıse guce su hale bak cocuk tek basına..yanı anlıcagın aynı seylerı bende hep yasıyorumsenağlama

Gözdecım maşallah senınde oglusuna yerım onu ben..hele saclar sımdıden uzamıs bıle ya benımkı tam kabak:=)

ya seda bende resım ıstıyorum merak ettım sımdı senı:)))ya aslında ben herkesı gormek ıstıyorum yaaaa.burda hep konusuyoruz ama bırde gorsek en azından fotograflarımızı ne guzel olur..hadı herkes koysun kızlar yaaa:lepi::lepi:

canım sen sanayi mahallesinde hangi okuldasın?
ben M. Rıfat Yalman İ.Ö.O dayım neden sordun??
canım sızde harıka cıkmısınız bu arada prensesın senın kopyankaydirigubbakcemile5allah nazardan saklasın meleklerımızı

Sizi de allah nazardan saklasın..oğluşun pehlivan gibi çıkmış kız şu takvim resminde...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…