Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacim bora yada gecmis olsun cok...var bu cocuklarda biseyy allahim korusun...

duygucum kulaklarinda iltihap olmus cok o yuzden ilac yazdi... Doktorumuz tabii evine gittik adamin gece gece... Yoksa 6.hastalik onemli deil dedi bitti o zatenn.., butun bebekler iyilessinnn hemenn insallah

müjdecim geçmiş olsun canım. kulak iltihabı çok zor olurmuş canı çok yanıyordur serra kuzumun inşallah bir an önce iyileşir

edacım size de geçmiş olsun bu mevsim geçişleri çocukları hasta ediyor hep. lökosit de kanındaki iltihap demek sanırım o ateş yapıyor

Müjde Eda miniklere geçmişler olsun

Son güneşli,güzel günler artık biz birazdan bebek!e inecez Ayçoş uyansın...
Geler geliriz,Nurayın takvim tüm ekranı kaplıyor Nunuuuuuuu küçült kız şunuuu

Hicran başbakan gene dedi 3 çocuk diye,amanın ne iyi vatandasınız adam der demez patlattın bi tane daha heeekaydirigubbakcemile3
Ben o adam,kilo ver dese vermem,erken yat,sigarayı bırak dese bırakmam,vardır altında bi bit yeniği,planı derim vallaakaydirigubbakcemile

hicran sizede geçmiş olsun canım allah daha beter kaza vermesin koku bi şekilde çıkar gider. benim düdüklüm de tefalin zaman ayarlısından zamanı dolunca ciyak ciyak ötüyo ama derin uykudayken mümkünatı yok duyulmaz.

ceylin zillisi de pek tatlı olmuş maşallah

vallaa keske bana olsaydi dedim kac kere Sifa bulsun bebekler insallah

Müjdecimm Serra kızımıza çok geçmiş olsunn.
Edacım Bora paşamızada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere.
Herkese güzel pazarlar.

Duygu ben herşeyi clinique kullanıyom çok memnunum
fondötenimde clinique çok kullanmam,bi yere çıkacaksak hani gecedeeen geceye ancak,
bir de gece/gündüz kremlerim var o kadar
göz altıda istiyorum bi tane...

Eylül annelerine maşalllhhhhhhh
hadi bakalım 2.leri sıraya girsin desem Hicranı en sona koyardım valla ama ilk 3e girdi,tebrik ederim
Hicooo kocişin ne tepki verdi anlatsana kıı???

Bence 4.Umut olacak
Kocişi yanında olsa Betüş diyecektim aslında
amannn bi bakarmışınız ben olurmuşum,doğru dürüst korunma yok bizde ama şimdi olmazzzz
önce bi 5 kilo vermem lazım...

Kız Duyguuu kilolaraı verelimde biz de girelim sırayaaaa
özendim vallaaaaaa
kaydirigubbakcemile2

amaaanın..dün arkadaşımda tarot baktı ..2gelıyo dedi..valla ben mok içinde boncuk ayşe olurum ozaman..bide plesantamıdır nedir yine önde olurda karnım oyle şişersetırlatırım yavv..hem ben daha doya doya denize gircem..içip disko disko oynicam,kıyafet alcam..daha hiçbirini yapamadımki..
ben krem kullanmıyorum..avonun el yüz vucut biarada nemlendırıcısınden sipariş ettim..eğer akeli felan cildiniz yoksa bol sıvı tüketip,makyaj arkası iyi temızleyıp,uykuyu iyi alıp:),bide nıvea felan içeriği en şatafatsız nemlendırıcı sürdükmü bence tamadır cilt bakımı...ödem atıcılar ve karaciğeri temızleyen egınardı elmaydı bunlarda cilt dostu..ama gerisi genetik
.

ben de = maddi imkanı olanların = çok çocuk yapması taraftarıyım mesela almanyada çocuk yapsınlar diye para ödeniyor nesil azalıyor yaşlanıyor diye bu duruma düşmeyi istemem.

ben hep 4 tane çocuğum olsun isterdim 2 kız 2 oğlan ya da hepsi kız ama olmadı benim muzurum rötarlı geldi vaktinde gelseydi ikinci çocuğum olurdu. ama hala düşünüyorum belki ikinci ikiz olur onları biraz büyütünce de dördüncüyü yaparım. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herhalde hepsinden sonra da bir iki sene bakırköyde tedavi görürüm kaydirigubbakcemile3 :bbo:

kızlar ben şuan cepten giriyorum nete hastanedeyim yine kan geldi birkaç damla bu sabah devam etmedi karnım belim ağrıyor dua edin benim için olurmu şimdi kam testi yapılacak yine duruma bakılacak

ahanda bak işte bilmişim,ne diskosu bacım o neki??
Ahh o kıyafetler ahh ahh dışarıda herkes tayt,bot olayına girmiş benim bacaklar patlıcan dolması gibi nerdeeee giyecemmm,ben aştım artık o kunularıda 40 bedenden 38e düşsemde yeter bana..
Beslenme cilt için çok önemli 3 beyazdanda uzak duracaz,karnıbahar,lahana,enginar yok:roflol:
Kac yıldan sonra oldu canikom ben
kocayı ancak 2 yıl sonra bulabildiğimden benimki 3. yılımızda oldudelikafadulden

kızlar ben şuan cepten giriyorum nete hastanedeyim yine kan geldi birkaç damla bu sabah devam etmedi karnım belim ağrıyor dua edin benim için olurmu şimdi kam testi yapılacak yine duruma bakılacak

Aman canım allah korusun,inşallah önemli bişey değildir.:Saruboceq:

umutcum ben de aynen senin gibi düşünüyorum şatafatsız kremler kullanıp arada evdeki sebze meyve ne varsa maske yapacaksın. çok krem aldım hepsi de tarihleri geçsin diye rafada bekliyolar. roc un kremleri juvena nın setleri avon ürünleri (el ve ayak baakımı için olanları kullanıyorum sadece) ama herşeyin en doğalı diyorum şimdi. sağlıklı besleneceksin zamanı geldiğinde de yaşlı bi nine olacaksın. bundan kaçış yok doğanın kanunu. ajda pekkan hariç kaydirigubbakcemile3

kız yedi sene sonra geldi tosbaaa öyle bi saklanmışki 7 senede bulduk. gene de biz bulamadık gönlü oldu da kendi geldi.

canım korkma hiçbişeycik olmaz inşallah. ben de hamileyken öyle kanamam ve ağrım olmuştu

Sizin bayaa olmuş Seher,olsun sağlıkla geldi yaa,
ama baya üzmüştür seni o dönem iyi bilirm insan çocuk isteyince takıyor kafaya 1 ay beklemek 1 asır gibi geliyor
o her ay adet olunca hayal kırıklığı off allah isteyen her kadına bir an önce nasip etsin.

Kaç yaşındasın canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…