- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.621
Merhabalar kızlarr...
Dün boranın ateşi 39 dereceye çıkınca dr.a götürdükk kan tahlili yapıldı lokositi fazla çıktı sabah akşam iğne yazdılar geceden beri hala ateşi 38-38,5 arası gidip geliyor...
Dr bir yerden mikrop kapmış dedi..
Sanki bizlerden birisi lokosit hakkında bir şeyler yazmıştı burda,bilgisi olan varmıı?
morelimm bozuk...
Mujdecim cok gecmis olsun kiyamam ya.. Kadir bey gibi bir dr un oldugu icin cok sanslisin bu arada..
İnsallah gecmistir rahatsizligi kuzunun..
müjdecim geçmiş olsun canım. kulak iltihabı çok zor olurmuş canı çok yanıyordur serra kuzumun inşallah bir an önce iyileşir
edacım size de geçmiş olsun bu mevsim geçişleri çocukları hasta ediyor hep. lökosit de kanındaki iltihap demek sanırım o ateş yapıyor
ahanda bak işte bilmişim,ne diskosu bacım o neki??amaaanın..dün arkadaşımda tarot baktı ..2gelıyo dedi..valla ben mok içinde boncuk ayşe olurum ozaman..bide plesantamıdır nedir yine önde olurda karnım oyle şişersetırlatırım yavv..hem ben daha doya doya denize gircem..içip disko disko oynicam,kıyafet alcam..daha hiçbirini yapamadımki..
ben krem kullanmıyorum..avonun el yüz vucut biarada nemlendırıcısınden sipariş ettim..eğer akeli felan cildiniz yoksa bol sıvı tüketip,makyaj arkası iyi temızleyıp,uykuyu iyi alıp:),bide nıvea felan içeriği en şatafatsız nemlendırıcı sürdükmü bence tamadır cilt bakımı...ödem atıcılar ve karaciğeri temızleyen egınardı elmaydı bunlarda cilt dostu..ama gerisi genetik.
Kac yıldan sonra oldu canikom benben de = maddi imkanı olanların = çok çocuk yapması taraftarıyım mesela almanyada çocuk yapsınlar diye para ödeniyor nesil azalıyor yaşlanıyor diye bu duruma düşmeyi istemem.
ben hep 4 tane çocuğum olsun isterdim 2 kız 2 oğlan ya da hepsi kız ama olmadı benim muzurum rötarlı geldi vaktinde gelseydi ikinci çocuğum olurdu. ama hala düşünüyorum belki ikinci ikiz olur onları biraz büyütünce de dördüncüyü yaparım. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herhalde hepsinden sonra da bir iki sene bakırköyde tedavi görürüm kaydirigubbakcemile3 :bbo:
kızlar ben şuan cepten giriyorum nete hastanedeyim yine kan geldi birkaç damla bu sabah devam etmedi karnım belim ağrıyor dua edin benim için olurmu şimdi kam testi yapılacak yine duruma bakılacak
amaaanın..dün arkadaşımda tarot baktı ..2gelıyo dedi..valla ben mok içinde boncuk ayşe olurum ozaman..bide plesantamıdır nedir yine önde olurda karnım oyle şişersetırlatırım yavv..hem ben daha doya doya denize gircem..içip disko disko oynicam,kıyafet alcam..daha hiçbirini yapamadımki..
ben krem kullanmıyorum..avonun el yüz vucut biarada nemlendırıcısınden sipariş ettim..eğer akeli felan cildiniz yoksa bol sıvı tüketip,makyaj arkası iyi temızleyıp,uykuyu iyi alıp:),bide nıvea felan içeriği en şatafatsız nemlendırıcı sürdükmü bence tamadır cilt bakımı...ödem atıcılar ve karaciğeri temızleyen egınardı elmaydı bunlarda cilt dostu..ama gerisi genetik.
ahanda bak işte bilmişim,ne diskosu bacım o neki??
Ahh o kıyafetler ahh ahh dışarıda herkes tayt,bot olayına girmiş benim bacaklar patlıcan dolması gibi nerdeeee giyecemmm,ben aştım artık o kunularıda 40 bedenden 38e düşsemde yeter bana..
Beslenme cilt için çok önemli 3 beyazdanda uzak duracaz,karnıbahar,lahana,enginar yok:roflol:
Kac yıldan sonra oldu canikom ben
kocayı ancak 2 yıl sonra bulabildiğimden benimki 3. yılımızda oldudelikafadulden
kızlar ben şuan cepten giriyorum nete hastanedeyim yine kan geldi birkaç damla bu sabah devam etmedi karnım belim ağrıyor dua edin benim için olurmu şimdi kam testi yapılacak yine duruma bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?