Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ben şuan cepten giriyorum nete hastanedeyim yine kan geldi birkaç damla bu sabah devam etmedi karnım belim ağrıyor dua edin benim için olurmu şimdi kam testi yapılacak yine duruma bakılacak

bisey olmicak hicran lutfen olumsuz dusunme Allah bebegini sana bagislasin cnim Benin

Selam canım;
çok geçmiş olsun. 6. hastalık denen şey nasıl bieşeymiş? Benim bilgim yok. Yavrum ya, onların bir yeri acıyınca bizim daha çok acıyor, anne olmak bambaşka birşeymiş. gözümden bile sakınıyorum.

Edacım size de geçmiş olsun. Lökosit duydum ama mikrop kapması ile ilgili birşey ama tam bilgim yok. İnşallah atlatırsınız hemencecik.
Bütün yavrularımızı Allahım korusun, sağlık sıhhat , bol akıl versin.

Bu arada benim takvim niye böyle oluyor ya....

gerçekten çok üzülüyo insan ama şimdi sanki o günler hiç yaşanmamış gibi

yaş 29 çok da geç değil demi. 30 da ikizleri doğururum 35 te de bi tane daha ohhh ne güzel. delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Heralde en hizli hamile kalan benim 23 kasimda 2.senemiz dolucak 31 haftalik hamileim 2.bebeme serra bilincli olduda bazen dusunuyorum insanin kocasiyla yalniz olmasi nasi bisey diye allahin gucune gitmesindee..anca bebeler buyuyunce yasariz bizde artik

nuraycim 3 gun fln yuksek ates oluyo sorada dokuntu oluyo ciltte.. Onemli deil bu simdi bizimki kulak iltihabi olunca kotu oldu

Aslişko hoş gelmişseeeeennnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canımm. nasılsınız güzelim.

canım daha gençsin bencede geç degil. ben 33 yaşında anne oldum.

aslıcım dün beni aramışsın bende seni aradım sonradan sen duymadın sanırım biz de onurla alışveriş merkezindeyik onur oyuncaklara falan binerken duymamışım sesini canm

müjdem çok geçmiş olsun..bu kadir tuğcuda ii bi dra benzıyo..bana uzak ama bendemı ona götürsem..kaç kuruş muaynesi?

gül beyaa..nıye kendıne haksızlık edıyosun..herkezın bi tipi var..onemlı olan o tipe uygun bi tarz yakalamak..herkez kate moss gibi acurturşusu bacaklı olamazki..sen bikaç kilo daha ver ..ama yakışanı bulup gıymek mesele..işyerinde istediğini giyemezsin zaten..ben seve seve modacın olurum valla eğer boyle bi arayışın olursa:)

hicoşum allaha emanet..hakkında hayırlısı neyse o olsun..kalbine kötü şey getirme..herşey olucağına varır..sıkma üzme kendiini lütfen..bi evıne gelde beklıyoruz haberlerini..

aslıcım valla artık mıllet 40nda evlenıyo..25lıklere cocuk gözüyle bakılıyo..yaşam kalitesi ve eğitim seviyesi arttıkça durum boyle..buyuzden 33 hiçde yaşlı deil zaten..

benımde bi idealim ve hayalim var..gazetecilik..kısa döem bi gazetede çalışmıştım..kendim bulmuştum işi..benden beter bi 46yazıişleri müdürü almıştı işe beni:)her sabah masama koştura koştura gıdıyodum valla:)soora bubacığım saolsun yok paramı kazanıyomuşum,yok kimlerin kucağına oturmak gerekirmiş biliyomuymuşum gibi bahanelerle izin vermemişti..bende ismet buyusun istiyorum manyak fikirlerimi paylaşıp,az siyaset,bol felsefe yapabileceğim kıytırık da olsa bi gazete çalışmak:)

edacım çok geçmiş olsun canım
lökosit kandaki hücrelerden biri , iltahap olunca vücutta çoğalıyor iltihabı yenmek için
antibiyotik vermiştir büyük ihtimal iltahap başka türlü gitmez
bozma moralini canım 1-2 güne geçer , böyle büyüyecek sıpalar

duygucum kulaklarinda iltihap olmus cok o yuzden ilac yazdi... Doktorumuz tabii evine gittik adamin gece gece... Yoksa 6.hastalik onemli deil dedi bitti o zatenn.., butun bebekler iyilessinnn hemenn insallah

Ondan bağırıyor demekki kuzum yaa çok geçmiş olsun nasıl canı yanıyordu kimbilir şifa olsun inşallah canım..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Duygu ben herşeyi clinique kullanıyom çok memnunum
fondötenimde clinique çok kullanmam,bi yere çıkacaksak hani gecedeeen geceye ancak,
bir de gece/gündüz kremlerim var o kadar
göz altıda istiyorum bi tane...

Bende fondoteni eskiden 6 ayda bitirirdim şimdi 2 senede ancak:))Estee aldım bende memnun kaldım bakalım birde pudrasını alıcamkaydirigubbakcemile5
En çok yakınan Umut kııı o olursaaa ben çok şaşırırım:))))Umutun daha bir sürü hayalleri var dur bakam:))
Kız Duyguuu kilolaraı verelimde biz de girelim sırayaaaa
özendim vallaaaaaa
kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3Heee bacım girelim sıraya yaaa sonra ikimizede yakın bir hastane bulalım beraber altlı üstlü ranzada yatarız akıl tedavisi görürüz kilo bizde sinir bizde anam anam:))Bende istiyorum ama önce kocam eve yardımcı kadın tutsun sonra 1 ay tatil yapayım sonra kalırız bakarızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah canını almasın yaa kopardın beni:=)Ben o rejime çok dikkat ediyorum yıllardır karnıbahar lahana ağzıma sürmem nedense cildime hiç faydası olmadı yaaa laelaelaelaelae
Valla Gül ben 59 kiloyken bile tayt giymedim bacaklar hep kalın hiçte özenmedim kot giyeriz bacım ne yapalım genetik böyle

ohhh maşallah canım yaa ne kadar hızlısınız Allah huzur versin yuvanıza..
deniz 3,5 saattir uyuyorrrrr
dengesiz oğlum benim
pazar pazar şu güzel havada eve hapsetti bizi

Ya kızım var ya o senin oğlunun ellerinden ayaklarından öpeyim ben yaa..Benimkide 1.5 ta yattı 2 de kalktı ne güzel demi:)Keşke 3.5 saat uyusa ben evden hiççç çıkmasamzemuszemus

Aslıcım hoşgeldin napıyon canım Ozanım nasıl??Kızlar herkes depresyona loğusayken girer ben bugün yarın gricem haberiniz olsun..Nedenini söylemeyim zaten biliyorsunuz:gitme:

edacım çok geçmiş olsun..lökosit mıkropla savaşan kan hücreleriymiş..dr un dediği gibi bi mıkrop almış..yüksek ateşte işte vucudunun savaştıgının göstergesi..bunlar nasıl alıyolar bilmıyorum ama kötü bişi deildir allahın izniyle,bi nebze daha bağışıklığı güçlenmiş oluyo işin iyi tarafından bakınca.işallah daha çıkmaz ateşi bakalım..iyi haberlerini beklıyoruz..

duygucum,uykusuzluktan deilmi...haklısın canımbenim..keşke enazından gündüz uyusa eguş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…