- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.641
kızlar ben şuan cepten giriyorum nete hastanedeyim yine kan geldi birkaç damla bu sabah devam etmedi karnım belim ağrıyor dua edin benim için olurmu şimdi kam testi yapılacak yine duruma bakılacak
gunaydin kizlarr dun gece Kadir tugcu yu evinde rahatsiz ettik sonunda.... Serra geceyarisi ciglikla uyandi bisey oluyo tirnaklarini bana sapliyo yavrum nasil bi sanciysa ...aradik hemen ewe getirin dedi allahtan yakin... Normalde gecirdigi 6.hastalikdedikleriymis onemsiz dedi ama su cigliklar icin kulaklarina bakinca 6.hastaliktan bagimsiz iltihaplanma nasil cani yaniyodu kuzumun....hic ilac vermeyen doktorda ilac yazinca anladikki kuzumuz gercekten hasta... 12 saatte gecer dedi Kadir bey...bunada sukur yarabbimm... Simdi uyuyo melegim beninm
Sizin bayaa olmuş Seher,olsun sağlıkla geldi yaa,
ama baya üzmüştür seni o dönem iyi bilirm insan çocuk isteyince takıyor kafaya 1 ay beklemek 1 asır gibi geliyor
o her ay adet olunca hayal kırıklığı off allah isteyen her kadına bir an önce nasip etsin.
Kaç yaşındasın canısı
hoşbuldum canımm. nasılsınız güzelim.Aslişko hoş gelmişseeeeennnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
gerçekten çok üzülüyo insan ama şimdi sanki o günler hiç yaşanmamış gibi
yaş 29 çok da geç değil demi. 30 da ikizleri doğururum 35 te de bi tane daha ohhh ne güzel. delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Merhabalar kızlarr...
Dün boranın ateşi 39 dereceye çıkınca dr.a götürdükk kan tahlili yapıldı lokositi fazla çıktı sabah akşam iğne yazdılar geceden beri hala ateşi 38-38,5 arası gidip geliyor...
Dr bir yerden mikrop kapmış dedi..
Sanki bizlerden birisi lokosit hakkında bir şeyler yazmıştı burda,bilgisi olan varmıı?
morelimm bozuk...
duygucum kulaklarinda iltihap olmus cok o yuzden ilac yazdi... Doktorumuz tabii evine gittik adamin gece gece... Yoksa 6.hastalik onemli deil dedi bitti o zatenn.., butun bebekler iyilessinnn hemenn insallah
Müjde Eda miniklere geçmişler olsun
Son güneşli,güzel günler artık biz birazdan bebek!e inecez Ayçoş uyansın...
Geler geliriz,Nurayın takvim tüm ekranı kaplıyor Nunuuuuuuu küçült kız şunuuu
Hicran başbakan gene dedi 3 çocuk diye,amanın ne iyi vatandasınız adam der demez patlattın bi tane daha heeekaydirigubbakcemile3
Ben o adam,kilo ver dese vermem,erken yat,sigarayı bırak dese bırakmam,vardır altında bi bit yeniği,planı derim vallaakaydirigubbakcemile
Duygu ben herşeyi clinique kullanıyom çok memnunum
fondötenimde clinique çok kullanmam,bi yere çıkacaksak hani gecedeeen geceye ancak,
bir de gece/gündüz kremlerim var o kadar
göz altıda istiyorum bi tane...
Eylül annelerine maşalllhhhhhhh
hadi bakalım 2.leri sıraya girsin desem Hicranı en sona koyardım valla ama ilk 3e girdi,tebrik ederim
Hicooo kocişin ne tepki verdi anlatsana kıı???
Bence 4.Umut olacak
Kocişi yanında olsa Betüş diyecektim aslında
amannn bi bakarmışınız ben olurmuşum,doğru dürüst korunma yok bizde ama şimdi olmazzzz
önce bi 5 kilo vermem lazım...
Kız Duyguuu kilolaraı verelimde biz de girelim sırayaaaa
özendim vallaaaaaakaydirigubbakcemile2
ahanda bak işte bilmişim,ne diskosu bacım o neki??
Ahh o kıyafetler ahh ahh dışarıda herkes tayt,bot olayına girmiş benim bacaklar patlıcan dolması gibi nerdeeee giyecemmm,ben aştım artık o kunularıda 40 bedenden 38e düşsemde yeter bana..
Beslenme cilt için çok önemli 3 beyazdanda uzak duracaz,karnıbahar,lahana,enginar yok:roflol:
Kac yıldan sonra oldu canikom ben
kocayı ancak 2 yıl sonra bulabildiğimden benimki 3. yılımızda oldudelikafadulden
ohhh maşallah canım yaa ne kadar hızlısınız Allah huzur versin yuvanıza..Heralde en hizli hamile kalan benim 23 kasimda 2.senemiz dolucak 31 haftalik hamileim 2.bebemeserra bilincli olduda bazen dusunuyorum insanin kocasiyla yalniz olmasi nasi bisey diye allahin gucune gitmesindee..anca bebeler buyuyunce yasariz bizde artik
deniz 3,5 saattir uyuyorrrrr
dengesiz oğlum benim
pazar pazar şu güzel havada eve hapsetti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?