- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.661
Fatmacım bende senin aradıgında dışarıdaydımm müsait bir zamanda tekrar arayacagım canımcım.aslıcım dün beni aramışsın bende seni aradım sonradan sen duymadın sanırım biz de onurla alışveriş merkezindeyik onur oyuncaklara falan binerken duymamışım sesini canm
haklısın Umutcum zaten ben kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum ruhumda halen çocuk ruhu dolaşıyor. Sehercigimiz yazmışya ben ona istinaden yazmıştım yaş geçti diye 29 yaşındaymış o yüzden.aslıcım valla artık mıllet 40nda evlenıyo..25lıklere cocuk gözüyle bakılıyo..yaşam kalitesi ve eğitim seviyesi arttıkça durum boyle..buyuzden 33 hiçde yaşlı deil zaten..
benımde bi idealim ve hayalim var..gazetecilik..kısa döem bi gazetede çalışmıştım..kendim bulmuştum işi..benden beter bi 46yazıişleri müdürü almıştı işe beni:)her sabah masama koştura koştura gıdıyodum valla:)soora bubacığım saolsun yok paramı kazanıyomuşum,yok kimlerin kucağına oturmak gerekirmiş biliyomuymuşum gibi bahanelerle izin vermemişti..bende ismet buyusun istiyorum manyak fikirlerimi paylaşıp,az siyaset,bol felsefe yapabileceğim kıytırık da olsa bi gazete çalışmak:)
Aynen Gözdecim benimkide halen uyuyor bizide bakıcımız çagırdı onların bahçeleri var birde çok güzel pasta yaparım demişti bir gün yeriz dedim bugün yapmış çagırdı oraya gidecegiz uyandıgında.deniz 3,5 saattir uyuyorrrrr
dengesiz oğlum benim
pazar pazar şu güzel havada eve hapsetti bizi
aslıcım valla artık mıllet 40nda evlenıyo..25lıklere cocuk gözüyle bakılıyo..yaşam kalitesi ve eğitim seviyesi arttıkça durum boyle..buyuzden 33 hiçde yaşlı deil zaten..
benımde bi idealim ve hayalim var..gazetecilik..kısa döem bi gazetede çalışmıştım..kendim bulmuştum işi..benden beter bi 46yazıişleri müdürü almıştı işe beni:)her sabah masama koştura koştura gıdıyodum valla:)soora bubacığım saolsun yok paramı kazanıyomuşum,yok kimlerin kucağına oturmak gerekirmiş biliyomuymuşum gibi bahanelerle izin vermemişti..bende ismet buyusun istiyorum manyak fikirlerimi paylaşıp,az siyaset,bol felsefe yapabileceğim kıytırık da olsa bi gazete çalışmak:)
edacım çok geçmiş olsun..lökosit mıkropla savaşan kan hücreleriymiş..dr un dediği gibi bi mıkrop almış..yüksek ateşte işte vucudunun savaştıgının göstergesi..bunlar nasıl alıyolar bilmıyorum ama kötü bişi deildir allahın izniyle,bi nebze daha bağışıklığı güçlenmiş oluyo işin iyi tarafından bakınca.işallah daha çıkmaz ateşi bakalım..iyi haberlerini beklıyoruz..
duygucum,uykusuzluktan deilmi...haklısın canımbenim..keşke enazından gündüz uyusa eguş..
Evet Umutcum aynen öyle ne olcak benim halim bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum neyi yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum..Yani herkes çocuğunda bir şey yaşıyor kimisi yemiyor,kimisi emmiyor,kimisi uyumuyor işte..Benimkide uyumayan cinsinden:sinifsinif:
müjdem çok geçmiş olsun..bu kadir tuğcuda ii bi dra benzıyo..bana uzak ama bendemı ona götürsem..kaç kuruş muaynesi?
gül beyaa..nıye kendıne haksızlık edıyosun..herkezın bi tipi var..onemlı olan o tipe uygun bi tarz yakalamak..herkez kate moss gibi acurturşusu bacaklı olamazki..sen bikaç kilo daha ver ..ama yakışanı bulup gıymek mesele..işyerinde istediğini giyemezsin zaten..ben seve seve modacın olurum valla eğer boyle bi arayışın olursa:)
hicoşum allaha emanet..hakkında hayırlısı neyse o olsun..kalbine kötü şey getirme..herşey olucağına varır..sıkma üzme kendiini lütfen..bi evıne gelde beklıyoruz haberlerini..
duygucum çocuk büyütmek gerçek bi sabır sınavıymış bunu yaşayarak öğrendik. senin yanlış falan yaptığın yok canım bak ne güzel demişsin her çocuk farklı konularda zorluk çıkartıyor. zor da olsa sabretcez
canım emzirme işini naptın.
selam kızlar ben geldim dr yine bişii göremedi aslında gördü de net değil dedi bişii gösterdi bana ama kan pıhtısıda olabiir dedi test sonucum değeri yükselmiş ama bundan fazla yükselmeliydi dedi çarşamba günü yeniden test yapılacak ozamana kadar yapılacak bişii yok yat dinlen dedi
moralim bozuk biraz ama allah büyük bebeğim anneciğine sıkı sıkı tutunacak inşallah beni bırakmayacak direnecek tüm gücüyle inşallah dua edin olurmu kızlar aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum aklıma getirmek bile istemiyorum süpriz oldu belki zamansız geldi ama hoşgeldi bebeğim sefa geldi hayat neler getirir bellimi olur işte ne güzel 2 iken 3 olacak evladım hayırlısıyla allahın izni ile buda geçecek ve bebeğimi kucaklayacağım inşallah neyse ben yatmaya gidiyorum görüşürüz
bu arada önceki gün test sonucum 518 idi şimdi 850 lerde olmalıydı dedi dr bugünkü sonuç 650 =(
Valla Umut senden gazetecide olur modacıda canımcım...gül beyaa..nıye kendıne haksızlık edıyosun..herkezın bi tipi var..onemlı olan o tipe uygun bi tarz yakalamak..herkez kate moss gibi acurturşusu bacaklı olamazki..sen bikaç kilo daha ver ..ama yakışanı bulup gıymek mesele..işyerinde istediğini giyemezsin zaten..ben seve seve modacın olurum valla eğer boyle bi arayışın olursa:)
..
kaydirigubbakcemile3Heee bacım girelim sıraya yaaa sonra ikimizede yakın bir hastane bulalım beraber altlı üstlü ranzada yatarız akıl tedavisi görürüz kilo bizde sinir bizde anam anam:))Bende istiyorum ama önce kocam eve yardımcı kadın tutsun sonra 1 ay tatil yapayım sonra kalırız bakarızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah canını almasın yaa kopardın beni:=)Ben o rejime çok dikkat ediyorum yıllardır karnıbahar lahana ağzıma sürmem nedense cildime hiç faydası olmadı yaaa laelaelaelaelae
Valla Gül ben 59 kiloyken bile tayt giymedim bacaklar hep kalın hiçte özenmedim kot giyeriz bacım ne yapalım genetik böyle
Canım hakkında hayırlısı olsun...selam kızlar ben geldim dr yine bişii göremedi aslında gördü de net değil dedi bişii gösterdi bana ama kan pıhtısıda olabiir dedi test sonucum değeri yükselmiş ama bundan fazla yükselmeliydi dedi çarşamba günü yeniden test yapılacak ozamana kadar yapılacak bişii yok yat dinlen dedi
moralim bozuk biraz ama allah büyük bebeğim anneciğine sıkı sıkı tutunacak inşallah beni bırakmayacak direnecek tüm gücüyle inşallah dua edin olurmu kızlar aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum aklıma getirmek bile istemiyorum süpriz oldu belki zamansız geldi ama hoşgeldi bebeğim sefa geldi hayat neler getirir bellimi olur işte ne güzel 2 iken 3 olacak evladım hayırlısıyla allahın izni ile buda geçecek ve bebeğimi kucaklayacağım inşallah neyse ben yatmaya gidiyorum görüşürüz
bu arada önceki gün test sonucum 518 idi şimdi 850 lerde olmalıydı dedi dr bugünkü sonuç 650 =(
Evet canım aynen öyle Allah sağlık versin hepsine ama gerçekten sabır işi..Canım ben gündüz 3 4 kere en az emziriyordum onu tamamen kestim sadece gece emziriyorum oda eskiden her kalktığında emzirirdim şimdi sadece zorda kalırsam emziriyorum 2 3 kere...
Aniden kesemedim çünkü göğüslerim çok berbat şişiyordu ama şimdi o kadar şişmiyor sütüm yavaş yavaş kesilecek artık inşallah böylece bitircez tamamen...
Valla Umut senden gazetecide olur modacıda canımcım...
valla yaa ben ne tarzım bilemiyom ev hanımı öğretmen karışımı tarzıyım heralde
uyuz bi tarz yani,bizim burda ev gezmeleri çok oluyor orda hanımlar şıkır şıkır bi tarz izliyor e sivrilince de bi garip oluyor herkes konuşur arkandan biz belli kalıpta insanlarız Umutcum tarz marz bize ters tek kalıbız asker gibi anla işte,subay eşiyim ben ne olacam emo olacak halimmi var ama genede hiç spor olmadım sevmem çok sportif giyinmeyi daha ziyade allı pullu,çiçekli,fiyonklu,dantelli,pullu,taşlı,parlak,feminen severim herşeyi...Bişey alırken bakarım bunu erkek de giyebilir diyosam almam,kadınsı olacak..
bana tarzımı bulmamda yardım et ben şimdi ne tarzım?alışveriş koçum ol benimsırnaşık şey
Ahh ahh Duyguş hoşuma gidiyor valla havalı böyle sarı uzun saçlar kocaman güneş gözlükleri,kocaman bir çanta,uzun gömlek altına tayt ve ugg botlar :hulya:
ne yapalım bizde kotla idare ederiz zati yüzyıllardır modası geçmiyor allahtan ama ince bacakta kot bile ayrı duruyor canım yaa
ne yapalım bi 5 kiloda işimi görür eşimle tanıştığımızda valla 5 kilo eksiktim şimdiki halimden,o zaman deli divane aşıktı şimdi şişkocuğum diyor,ahh ahh sanki babamın evinden getirdim ayçayı nankör işteeekötükedihüso
Canım hakkında hayırlısı olsun...
İnşallah şu zor dönemi hayırlı haberlerle atlatırsın ne deyim,:Saruboceq:
Bende gündüz 2 kere,gece 2 kere artık zaten gece uyanmazsa hiç dokunmuyorum bazende sallayarak geri uyutmaya çalışıyorum ancak mem meme derse veriyom
bitsin artııık bu çileeeeeeeeee
:kedi:kızlar öncelikle baştan söliim güleni döferimklava: klava:
ben dün zeytinyağlı barbunya yapayım dedim akşam üstü koydum yemeği kıstım altını ceylini uyutmaya gittim saat 4 sularıydı ceylin yarım saat debelendi beni sinir etti ama en sonunda uyudu bende yanında uzanıyom bizim yatakta tabii veee:kedi: uyuya kalmışım ceylinin ağlamasına uyandım saat 6 olmuştu tubada sabah 6 da uyandığı için oda uyumuş evde herkes uyuyor bi tek eşim dışarda neyse ceyline su vereyim dedim ağlıyorya ceyli kucağımda mutfağa gidiyorum koridorda bir koku allah allah ne bu derken aklıma yemek geldi bi girdimki mutfağa göz gözü görmüyorrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae her yer duman davlumbaz açıktı pencereyide tam açmıştım o nedenle içeri koku gelmemiş fazla hoş zaten uyuyordum ya salak kafamklava:aman ben bi korktum ki sormayın tencerede düdüklü haniiiakannehirakannehir tefalin düdüklüsünden şu emniyetli olandan allahtan onu almışım kızlar ben tabiiiş hemen kapıyı kapattım saniyeler içinde ne yapacağım diye düşündüm ya patlarsa ama nasıl bağırıyom tubaa çabuk gel diye kızcağızda uykudan zıplayarak kalktı hemen ceylini al yatak odasına git dedim ceylin ağlıyor dumanı gördü ya ttabii yavrum keza tubada anne girme itfaiyeyi çağıralım diyorr ben bunları yatak odasına koydum kapadım kapıyı çıkmayın dedim nolur nolmaz patlar felan dedim girdim mutfağa nefesimi tutarak hemen ocağı kapattım davlumbazı turboya verdim çıktım dışarı ama genzim nasıl yanıyor gözlerim vs ve 30 dk kadar girmedim mutfağa dışardan doğalgazın şalterinide indirdim bekledim tabii kapı çaldı üstteki komşum senin mutfak camından duman çıkıyor hafiften hafiften :kedi: yanık kokusuda var diyor bende yemek yanmış uyumuşum sorun yok dedim kapadım kapıyı neyse yarım saat sonra mutfağa girdim şu doktor maskeleri varya ondan vardı evde onu taktım ağzıma bide tülbent sardım yüzüme ıslak ıslak girdim mutfağa hala dumandan görünmüyor ortalık düdüklü normal duruyor ama basınç düğmesi boşa gelmiş hava çıkmış kendiliğindenmi oldu nedir orasını bilemiyorum tabii yavaşça aldım tencereyi lavaboya koydum musluğu açtım ama az az su döküyom üzerine tencerenin çısss çıss ediyor tencere su değdikçe neyse 3-4 dk kadar suyu döktüm tencere iyice soğudu kapağı bi açtım ki barbunyalar kömür olmuş zeytin gibi resmen tencere simsiyah ama dışında bişiicik yok normal duruyor kapak kısmında içten sadece biraz kararmış ama bulaşık süngeriyle silince gitti hep tencereyi boşalttım yıkadım ama dibi hala barbunya iziyle duruyor ince telle telledim kalın telle telledim gitti ama hala iz var biraz neyse ALLAH KORUDU valla ama bu tencereyi alırken bayii bana demişti ki bu düdüklü patlamaz ama yanar demişti doğru söylemiş ben eski tip düdüklülerden patlar korkusuyla hiç kullanamıyordum evde 2 tane vardı hediye ettim sağa sola bende bunu almıştım iyiki almışım sağol TEFAL yoksam şimdiye havaya uçmuştuk herhalde :Saruboceq: allah korudu valla bide kendime şaşırdım normalde paniklemem hani ama böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım inşallah bidaha da karşılaşmam bidaha düdüklü ya kullanmam yada başında beklerim herhalde:kedi:kaydirigubbakcemile3
AMAN DİYEYİM YORGUNSANIZ UYKUSUZSANIZ DÜDÜKLÜYÜ OCAĞA KOYMAYIN BENİM GİBİ UYUYA KALIRSANIZ MAZALLAH AYNI ŞEYLERİ YAŞAMANIZ İÇTEN BİLE DEĞİL akannehir SAKIN KIZLAR SAKIN :1no2:
mutfak leş gibi olmuştu sabahtan beri dolap duvar heryer silindi yani anlayacağınız ve koku fenaydı ocakta limonlu su kaynattım yumuşatıcı koydum suya kaynattım sirke koydum kaynattım 3 posta ancak koku gitti deterjanla heryer silindi ancak gitti o pis koku ama koridorda kokuyor gibi geliyor neden olsa duman gelmiş az az bide kapı açık olaydı mahvollmuştu ev komple
gunaydin kizlarr dun gece Kadir tugcu yu evinde rahatsiz ettik sonunda.... Serra geceyarisi ciglikla uyandi bisey oluyo tirnaklarini bana sapliyo yavrum nasil bi sanciysa ...aradik hemen ewe getirin dedi allahtan yakin... Normalde gecirdigi 6.hastalikdedikleriymis onemsiz dedi ama su cigliklar icin kulaklarina bakinca 6.hastaliktan bagimsiz iltihaplanma nasil cani yaniyodu kuzumun....hic ilac vermeyen doktorda ilac yazinca anladikki kuzumuz gercekten hasta... 12 saatte gecer dedi Kadir bey...bunada sukur yarabbimm... Simdi uyuyo melegim beninm
Merhabalar kızlarr...
Dün boranın ateşi 39 dereceye çıkınca dr.a götürdükk kan tahlili yapıldı lokositi fazla çıktı sabah akşam iğne yazdılar geceden beri hala ateşi 38-38,5 arası gidip geliyor...
Dr bir yerden mikrop kapmış dedi..
Sanki bizlerden birisi lokosit hakkında bir şeyler yazmıştı burda,bilgisi olan varmıı?
morelimm bozuk...
Müjde Eda miniklere geçmişler olsun
Son güneşli,güzel günler artık biz birazdan bebek!e inecez Ayçoş uyansın...
Geler geliriz,Nurayın takvim tüm ekranı kaplıyor Nunuuuuuuu küçült kız şunuuu
Hicran başbakan gene dedi 3 çocuk diye,amanın ne iyi vatandasınız adam der demez patlattın bi tane daha heeekaydirigubbakcemile3
Ben o adam,kilo ver dese vermem,erken yat,sigarayı bırak dese bırakmam,vardır altında bi bit yeniği,planı derim vallaakaydirigubbakcemile
Ben bu saçlarımı istiyorum yaa yeter bana:a015:
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?