- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.681
Serapcim canim dogum gunun kutlu olsunn......
kızlar bugün benim doğum günüm
ama kutlama filan yapmadım
içimden gelmedi
normal bir gün gibi geçirdim
mustim bana hediye almış (ikimizde elektronik delisiyiz dijital çerçeve almış)
kargoda gelecek
annesini de aramış bugün serapın doğum günü bişeyler yapın diye :))
canım benimmmm
onlarda bizi dışarı çıkardı yemek filan yedik alışveriş yaptım
ipoşuma ciciler aldım :)
Hicrancım allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım üzülme içini ferah tut arkadaşım..Kan pıhtısı gibi görünmesi ne demek onu anlamadım ben...Yani hamile olmama mı yoksa bebeğin üstünde kan pıhtısımı??
serapanne..iyiki doğdun..iyiki ipeği doğurdun...sağlıkla,sevdiklerinle,mutlu ve uzun yaşa işallah...
ablam doğum günün kutlu olsun
tabi ne kadar da olsa eşinden ayrı doğum günü olmuyor insanın içine de sinmez zaten
seneye inşallah hep beraber olursunuz hem senin hem de ipoşun doğum günlerinizi dilediğiniz gibi kutlarsınız ikinizi de öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hicranimm moralini bozma benimde degerlerim oyleydii gec dollenme olmus mesela sikma canini bitanem
Valla Umut senden gazetecide olur modacıda canımcım...
valla yaa ben ne tarzım bilemiyom ev hanımı öğretmen karışımı tarzıyım heralde
uyuz bi tarz yani,bizim burda ev gezmeleri çok oluyor orda hanımlar şıkır şıkır bi tarz izliyor e sivrilince de bi garip oluyor herkes konuşur arkandan biz belli kalıpta insanlarız Umutcum tarz marz bize ters tek kalıbız asker gibi anla işte,subay eşiyim ben ne olacam emo olacak halimmi var ama genede hiç spor olmadım sevmem çok sportif giyinmeyi daha ziyade allı pullu,çiçekli,fiyonklu,dantelli,pullu,taşlı,parlak,feminen severim herşeyi...Bişey alırken bakarım bunu erkek de giyebilir diyosam almam,kadınsı olacak..
bana tarzımı bulmamda yardım et ben şimdi ne tarzım?alışveriş koçum ol benimsırnaşık şey
Ahh ahh Duyguş hoşuma gidiyor valla havalı böyle sarı uzun saçlar kocaman güneş gözlükleri,kocaman bir çanta,uzun gömlek altına tayt ve ugg botlar :hulya:
ne yapalım bizde kotla idare ederiz zati yüzyıllardır modası geçmiyor allahtan ama ince bacakta kot bile ayrı duruyor canım yaa
ne yapalım bi 5 kiloda işimi görür eşimle tanıştığımızda valla 5 kilo eksiktim şimdiki halimden,o zaman deli divane aşıktı şimdi şişkocuğum diyor,ahh ahh sanki babamın evinden getirdim ayçayı nankör işteeekötükedihüso
Canım hakkında hayırlısı olsun...
İnşallah şu zor dönemi hayırlı haberlerle atlatırsın ne deyim,:Saruboceq:
Bende gündüz 2 kere,gece 2 kere artık zaten gece uyanmazsa hiç dokunmuyorum bazende sallayarak geri uyutmaya çalışıyorum ancak mem meme derse veriyom
bitsin artııık bu çileeeeeeeeee
Ben bu saçlarımı istiyorum yaa yeter bana:a015:
http://img11..jpg[/IMG
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy canım ya
allah korumuş geçmiş olsu
geçmiş olsun kızlarra.s.
valla bence nasıl araba kullanmak için ehliyet alınıyor
çocuk yapmak içinde buna benzer bi şeyler yapılmalı
herkez çocuk yapmamalı
kastetdiğim maddi imkanlar değil
çocuk bakmaya ruhen hazırmı gerekli özeni itinayı gösterebilecekmi belirlenmeli
1 ayda olsa bi kursa filan gidilmeli
inanın bizim okulda 1000 den çok öğrenci var
abartısız %90ı dertli
kiminin annesi yok kiminin babası yok
annesi babası olanlar da ayrı bi alem ya evlerinde sürekli kavga kıyamet, yada
baba bulmuş başka birini ne çocuğa bakıyor ne eve
aile mutluluğu olanlar ise geçim derdiyle boğuşuyorrr
şimdi bu insanlar 3 çocuk yapsa ne olurkiii biriyle doğru düzgün ilgilenemiyorlar
bi veli toplantısı oluyo velilerin yarısı gelmiyo
neysem...
çok hoşmuş hakkatten
heee essah bacım egeye hamıle kaldıgım gun çekilmişim bu fotoyu:)Yani egeden önce ve egeden sonra iştekaydirigubbakcemile3duygu o saçlar essah mı gııı??
Valla çoook havalı duruyor..Uzat sen,fönlü saç da bi başka oluyor canım...
Serap sahi canım açtırma şimdi öğretmen ağzımı,bizde de neler var görsen
çocuk doğurması değil yoğurması demişlerlmaz:
ay öğren valla banada söyle canımsehercim,gülcüm saolun..valla istiyorum hayırlısıyla çalışma hayatı..bakalım..
sehercim olmaz olurmu..hemde kabızda olmuştuk..deli gibi..totişi çatlicaktı nerdeyse..öyle bi tıkmışımki dursun diye ishali..ama napim..nasıl bi ishal biliyosun..allah düşmanıma vermesin..gaz olması çok normal..bikaç güne anca toparlanıcak bağırsakları..anason dur rezenedir verirsen rahatlar belki..büyük geçmişler olsun tekrar tekrar..
duygucum maşallah sana..kökü sende..bu kışa bi bakım..bahara bundanda güzel olur evelaalah..aşırı yıpranmış saçlara kemik iliği duymuştum..kaynatılıp iliklerle maske yapılıyodu ama net öğreneyim yazarım..aslında benımde saçlarım feci ama zaten kökü belli..ince ve az..idare ediyorum işte..
hicrancım..lütfen stres yapmamaya gayret et..dur bakalım ..hakkında hayırlısı neyse o olsun..rabbim eza cefa vermesin.
gülüm senin tarzını buldum ben:)SÜSLÜ AMA SADE:))..senin elegance duruşunu,kadınsı nüanslarla güçlendirecek,güven veren ve sıcak pastel renklerin bütünleştiği bi kolleksiyona ihtiyacın var:)türkçemeali kaşmirler,angoralar,satenler,pamuklular...sıcak renkler kesınlıkle..kırmızılar,pembeler,tatlı yeşiller,kahvenin her tonu..giymemen gerekenler bence mat renkler mavi ve beyazlar artı enine çizgililer,kısa paça pantolonlar,aşırı dar giysiler...ışıltını güçlendirecek mutlak küpe vb aksesuarın herdaim olmalı..altından ziyade daha modern ve bol ışıltılı ama küçük aksesuarlarla feminiteni vurgularsın:)geneli yuvarlak ve kadınsı..soft ve sıcak:)sen gibi şekerim:)
içimden gelmedi
kargoda gelecek
canım benimmmm
sağol canım benim allah razı olsun hepinizden desteklerinizi kalpten hissediyorum inşallah dediğin gibi güzel olur herşey ben çok duydum bu şekilde leke kanama vs ağrı olupta doğuma kadar gidenleri bunuda biliyorum hatta kızkardeşim yeni doğum yaptı biliyorsunuz paşamız oldu allah uzun ömür versin sağlıkla inşallah:Saruboceq: oda lekeler olmuştu hatta üstüne görmüştü anlamamıştı 2 aylıkken öğrenmişti bebeği bunlarıda biliyorum işte kendime hakim olamıyorum önceki yaşadklarım içime dert oluyor ara ara aklıma geliyor fena oluyorum sizde döküyorum içimi işte aslına allaha emanet ettim kendimide yavrumu da hayırda şer de allahtan boynumuz kıldan ince bekliyoruz neticeyi inşallah hayırlı haberler veririm size çarşamba günüselamlar..
Bu aksam bana sikinti coktu, esimi ozledim, biraz evimi..
Ne bilim geliyor insana arada bir boyle..
İnternet geldigimden beri problemli ne kadar ugrasiyorum Allah biliyo..
Bir guncozuyorum ertesi gun gidiyo evde iki laptop tek modem Cakisma filan bi yerde sorun var ama salak mus. teknik destek elemanlarina kirk kere anlatmama ragmen yine cozulmedi..
Sinirden kaldirip atasim geliyo valla.. Cepten giriyorum yine..
HİCRANCİM Canim Rabbim gonlune gore versin inanki duygulandim neden bilmiyorum
kalbi cok temiz bir insansin sen guzel olan herseyi hakediyorsun emin ol..
Guzel gelismeler bekliyoruz canim..
GUL benim daha vaktim var sen kendine bak anacim.. :)
Acelem yok benim yasim musait canim sen yetistir ikinciyi bakim ona buna atmakla olmaz :)
Aslan 4-5 ine gelsin istiyorum en az.. Rabbim gonlumuze gore versin hepimizin ins..
Biraz bakinayim uyucam bende.. Canim birsey istemiyor valla bazen tat alamiyorum biseyden...
amin canım sağol opuyorumnanaktansehercim,gülcüm saolun..valla istiyorum hayırlısıyla çalışma hayatı..bakalım..
sehercim olmaz olurmu..hemde kabızda olmuştuk..deli gibi..totişi çatlicaktı nerdeyse..öyle bi tıkmışımki dursun diye ishali..ama napim..nasıl bi ishal biliyosun..allah düşmanıma vermesin..gaz olması çok normal..bikaç güne anca toparlanıcak bağırsakları..anason dur rezenedir verirsen rahatlar belki..büyük geçmişler olsun tekrar tekrar..
duygucum maşallah sana..kökü sende..bu kışa bi bakım..bahara bundanda güzel olur evelaalah..aşırı yıpranmış saçlara kemik iliği duymuştum..kaynatılıp iliklerle maske yapılıyodu ama net öğreneyim yazarım..aslında benımde saçlarım feci ama zaten kökü belli..ince ve az..idare ediyorum işte..
hicrancım..lütfen stres yapmamaya gayret et..dur bakalım ..hakkında hayırlısı neyse o olsun..rabbim eza cefa vermesin.
gülüm senin tarzını buldum ben:)SÜSLÜ AMA SADE:))..senin elegance duruşunu,kadınsı nüanslarla güçlendirecek,güven veren ve sıcak pastel renklerin bütünleştiği bi kolleksiyona ihtiyacın var:)türkçemeali kaşmirler,angoralar,satenler,pamuklular...sıcak renkler kesınlıkle..kırmızılar,pembeler,tatlı yeşiller,kahvenin her tonu..giymemen gerekenler bence mat renkler mavi ve beyazlar artı enine çizgililer,kısa paça pantolonlar,aşırı dar giysiler...ışıltını güçlendirecek mutlak küpe vb aksesuarın herdaim olmalı..altından ziyade daha modern ve bol ışıltılı ama küçük aksesuarlarla feminiteni vurgularsın:)geneli yuvarlak ve kadınsı..soft ve sıcak:)sen gibi şekerim:)
içimden gelmedi
kargoda gelecek
canım benimmmm
inşallah canım sağol .yok canım kese net belli olmuyor henüz ufak ya kan değeri 1500 lerdeyken görülebiliyor aslında net olarak şimdi daha bu değerde net belli olmuyor kese gibi bişii gördük ama gelen kanamadan dolayı birikmiş bi kan pıhtısıda olabilir bu görüntüdeki dedi dr hayırlısıyla çarşamba bidaha test yapılacak bakalım nolcek ama bu akşam üstü gene kahverengi lekelenme oldu kesildi gene bişii yok ama karın ağrısı bel ağrısı devam ediyor inşallah rabbim yardım ederde bebeğim tutunur sıkı sıkı annesine :ecrin_bebek:
Anladım canım hayırlısıyla inşallah herşey güzel olcak üzülme arkadaşım allaha emanet kuzucukinşallah canım sağol .yok canım kese net belli olmuyor henüz ufak ya kan değeri 1500 lerdeyken görülebiliyor aslında net olarak şimdi daha bu değerde net belli olmuyor kese gibi bişii gördük ama gelen kanamadan dolayı birikmiş bi kan pıhtısıda olabilir bu görüntüdeki dedi dr hayırlısıyla çarşamba bidaha test yapılacak bakalım nolcek ama bu akşam üstü gene kahverengi lekelenme oldu kesildi gene bişii yok ama karın ağrısı bel ağrısı devam ediyor inşallah rabbim yardım ederde bebeğim tutunur sıkı sıkı annesine :ecrin_bebek:
saçlar müthişmiş canım valla uzat bakım yap aynı lur gene merak etme
hicroşum ben kaçırmışım
ne oldu canım benim kötü bir durum yoktur inşallah
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini
Anladım canım hayırlısıyla inşallah herşey güzel olcak üzülme arkadaşım allaha emanet kuzucuk
İnşallah canım valla olsun çok özlüyorum o saçlarımı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heee essah bacım egeye hamıle kaldıgım gun çekilmişim bu fotoyu:)Yani egeden önce ve egeden sonra iştekaydirigubbakcemile3[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?