Doğum yapmış olan anneler buraya....

müjdem teşekkürler..güzeller güzeli meleğinle sana tekrar geçmiş olsun..yaşicağınız en kötü hastalık bu olsun..dediğin gibi annemlere gidince götürürüm..aşırı pahalı ama ayda bikere kontrole ona götürürüm.

kızlar bugün benim doğum günüm
ama kutlama filan yapmadım
içimden gelmedi
normal bir gün gibi geçirdim
mustim bana hediye almış (ikimizde elektronik delisiyiz dijital çerçeve almış)
kargoda gelecek
annesini de aramış bugün serapın doğum günü bişeyler yapın diye :))
canım benimmmm
onlarda bizi dışarı çıkardı yemek filan yedik alışveriş yaptım
ipoşuma ciciler aldım :)

ablam doğum günün kutlu olsun
tabi ne kadar da olsa eşinden ayrı doğum günü olmuyor insanın içine de sinmez zaten
seneye inşallah hep beraber olursunuz hem senin hem de ipoşun doğum günlerinizi dilediğiniz gibi kutlarsınız ikinizi de öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım sağol .yok canım kese net belli olmuyor henüz ufak ya kan değeri 1500 lerdeyken görülebiliyor aslında net olarak şimdi daha bu değerde net belli olmuyor kese gibi bişii gördük ama gelen kanamadan dolayı birikmiş bi kan pıhtısıda olabilir bu görüntüdeki dedi dr hayırlısıyla çarşamba bidaha test yapılacak bakalım nolcek ama bu akşam üstü gene kahverengi lekelenme oldu kesildi gene bişii yok ama karın ağrısı bel ağrısı devam ediyor inşallah rabbim yardım ederde bebeğim tutunur sıkı sıkı annesine :ecrin_bebek:

serapanne..iyiki doğdun..iyiki ipeği doğurdun...sağlıkla,sevdiklerinle,mutlu ve uzun yaşa işallah...

saol canım benimmmŞeniz

inşallah yavrimmm ŞenizŞenizŞeniz

inşallah canım inşallahh

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heee essah bacım egeye hamıle kaldıgım gun çekilmişim bu fotoyu:)Yani egeden önce ve egeden sonra iştekaydirigubbakcemile3 ay öğren valla banada söyle canım
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle Serapcımopuyorumnanaktan

sağol canım benim allah razı olsun hepinizden desteklerinizi kalpten hissediyorum inşallah dediğin gibi güzel olur herşey ben çok duydum bu şekilde leke kanama vs ağrı olupta doğuma kadar gidenleri bunuda biliyorum hatta kızkardeşim yeni doğum yaptı biliyorsunuz paşamız oldu allah uzun ömür versin sağlıkla inşallah:Saruboceq: oda lekeler olmuştu hatta üstüne görmüştü anlamamıştı 2 aylıkken öğrenmişti bebeği bunlarıda biliyorum işte kendime hakim olamıyorum önceki yaşadklarım içime dert oluyor ara ara aklıma geliyor fena oluyorum sizde döküyorum içimi işte aslına allaha emanet ettim kendimide yavrumu da hayırda şer de allahtan boynumuz kıldan ince bekliyoruz neticeyi inşallah hayırlı haberler veririm size çarşamba günü

amin canım sağol opuyorumnanaktan

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SERAPÇIM UZUN SAĞLIK DOLU MUTLU YILLAR DİLERİM SEVDİKLERİN HEP YANINDA OLSUN YÜZÜNDEN GÜLÜCÜKLER HİÇ EKSİK OLMASIN RABBİM DERT TASA VERMESİN İNŞALLAH :Saruboceq:a.s.

hicroşum ben kaçırmışım
ne oldu canım benim kötü bir durum yoktur inşallah
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini

betülcüm allah sanada diğer bekleyenlerede sabır versin canım zor tabii eşinden ayrı olmak her istediğinde görememek ama aslanın yanında eşinden bi parça o sarıl ona allahın izni ile yavrunda sende kavuşacaksınız eşine sağ salim inşallah

Anladım canım hayırlısıyla inşallah herşey güzel olcak üzülme arkadaşım allaha emanet kuzucuk
saçlar müthişmiş canım valla uzat bakım yap aynı lur gene merak etme

İnşallah canım valla olsun çok özlüyorum o saçlarımı

hicroşum ben kaçırmışım
ne oldu canım benim kötü bir durum yoktur inşallah
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini

canım bu sabah yine kanama oldu azcık ağrı ile uyandım halada devam ediyor testte az değer artışı var dedi dr ama emin olamadık yanii ultrasondada görünmediğinden tam bilgi edinemedik çarşamba test tekrarı var ozaman daha net bilgimiz olacakmış artışa göre .inşallah bebeğim sağ salim dünyaya gelir kollarıma alırım allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…