- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.701
canım bu sabah yine kanama oldu azcık ağrı ile uyandım halada devam ediyor testte az değer artışı var dedi dr ama emin olamadık yanii ultrasondada görünmediğinden tam bilgi edinemedik çarşamba test tekrarı var ozaman daha net bilgimiz olacakmış artışa göre .inşallah bebeğim sağ salim dünyaya gelir kollarıma alırım allahın izni ile
eeee bukadar hoş olursan olacağı oyduuu
adam ne yapsınnnyerimsenibenkaydirigubbakcemile2
canım kendine çok dikkat et Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz canım içini rahat tut.canım bu sabah yine kanama oldu azcık ağrı ile uyandım halada devam ediyor testte az değer artışı var dedi dr ama emin olamadık yanii ultrasondada görünmediğinden tam bilgi edinemedik çarşamba test tekrarı var ozaman daha net bilgimiz olacakmış artışa göre .inşallah bebeğim sağ salim dünyaya gelir kollarıma alırım allahın izni ile
iyi geceler hicroşcum
iyi bak kendine yorulma ağır kaldırma
muckksss (iyi geceler öpücüğü :)
edacım çok geçmiş olsun..lökosit mıkropla savaşan kan hücreleriymiş..dr un dediği gibi bi mıkrop almış..yüksek ateşte işte vucudunun savaştıgının göstergesi..bunlar nasıl alıyolar bilmıyorum ama kötü bişi deildir allahın izniyle,bi nebze daha bağışıklığı güçlenmiş oluyo işin iyi tarafından bakınca.işallah daha çıkmaz ateşi bakalım..iyi haberlerini beklıyoruz..
duygucum,uykusuzluktan deilmi...haklısın canımbenim..keşke enazından gündüz uyusa eguş..
iyi pazarlar.
hicrancım geçmiş olsun canım.inş.iyi haberlerle dönersin eve.
eda ve müjdecim sizin kuzucuklarada geçmiş olsun.emir'de dünden beri öksürüyor.limon ve bal karışımı yapıp verdim bakalım.inş.iyi gelir.nerdeyse 2 saatten beride uyuor.ama bugün hiçbişey yemedi.gerçi normaldede iştahsız bi çocuk.1 gün güzel yer 3 gün yemez.çok üzülüyorum bende.değişik şeyler yapmaya çalışıyorum ama nafile.napalım sağlıkları yerinde olsunda.
edacım çok geçmiş olsun canım
lökosit kandaki hücrelerden biri , iltahap olunca vücutta çoğalıyor iltihabı yenmek için
antibiyotik vermiştir büyük ihtimal iltahap başka türlü gitmez
bozma moralini canım 1-2 güne geçer , böyle büyüyecek sıpalar
Geçmiş olsun Müjdecim 6.hastalık Egede geçirdi ama ilaç kullanmadık biz..Ne verdi canım?Kadir Bey kim bu arada??Doktorunuzmu anlamadım ben...
Sizede geçmiş olsun Edacım lokosit ile ilgili hiç bilgim yok benimde malesef..Ateş çok zor Allah şifa versin canım
günaydın kızlar bu sabah ku9zular hastalanmış edacım müjdecim çok geçmiş olsun kızlar inşallah hemen geçer
edacim bora yada gecmis olsun cok...var bu cocuklarda biseyy allahim korusun...
müjdecim geçmiş olsun canım. kulak iltihabı çok zor olurmuş canı çok yanıyordur serra kuzumun inşallah bir an önce iyileşir
edacım size de geçmiş olsun bu mevsim geçişleri çocukları hasta ediyor hep. lökosit de kanındaki iltihap demek sanırım o ateş yapıyor
Müjde Eda miniklere geçmişler olsun
Son güneşli,güzel günler artık biz birazdan bebek!e inecez Ayçoş uyansın...
Geler geliriz,Nurayın takvim tüm ekranı kaplıyor Nunuuuuuuu küçült kız şunuuu
Hicran başbakan gene dedi 3 çocuk diye,amanın ne iyi vatandasınız adam der demez patlattın bi tane daha heeekaydirigubbakcemile3
Ben o adam,kilo ver dese vermem,erken yat,sigarayı bırak dese bırakmam,vardır altında bi bit yeniği,planı derim vallaakaydirigubbakcemile
Müjdecimm Serra kızımıza çok geçmiş olsunn.
Edacım Bora paşamızada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere.
Herkese güzel pazarlar.
Eda sizede gecmis olsun canim.. Bu lokositi duymustum ama tam olarak ne oldugu bklmiyorum bende neden olabilir acaba..
iyi pazarlar.
hicrancım geçmiş olsun canım.inş.iyi haberlerle dönersin eve.
eda ve müjdecim sizin kuzucuklarada geçmiş olsun.emir'de dünden beri öksürüyor.limon ve bal karışımı yapıp verdim bakalım.inş.iyi gelir.nerdeyse 2 saatten beride uyuor.ama bugün hiçbişey yemedi.gerçi normaldede iştahsız bi çocuk.1 gün güzel yer 3 gün yemez.çok üzülüyorum bende.değişik şeyler yapmaya çalışıyorum ama nafile.napalım sağlıkları yerinde olsunda.
günaydın herkese...koşturmacalı bi izin kullanmış oldum...önce hasta bebeişlere geçmiş olsun,hamilelerimizvar sanırım yineee hicoşum hayırlı olsun...hızlıca baktım tekrar okumaya çalışırım...bizim kan değerlerimizin bazıları düşük çıktı üzüm pekmezi ve kırmızı et haftada üç gün mutlaka yesin dedi.multi tabs a devam ediyoruz...boy:76 cm kilomuz:9750 gr.sanırım bu kadar hareketli bir bebek olmasına rağmen normal sınırlarda tunahan...doğum günümüzü kutladık ama babannesini görünce ipler koptu tabii çocuk bana gelmiyor mümkün değil babanneyi görünce sinir oldum ama napim mum bile üfleyemedik beraber kucağıma bile gelmedi eşşek..betülcüm sana çok teşekkür ederim aradın mesaj attın...çok sağol arkadaşım....
valla 18likk mi desemm 22,5mu desem:)) yaşın kadar kart durmuyon merak etme şeker:)
benım bu son foto zınk ele verıyo valla:)kartoloşlar burayaa eller havayaa:)
aytencim en fazla 28 inan bana maşallah elbisen ve ayakkabıların çok hoş durmuş bi kadın topuklu ayakkabı giymeli kadın gibi olmalı ay ama ben hiç sevmiyom yaaa...umutçum inşallah canım hoşbulduk bu arada...ya pekmez yiyo aslında kırmızı ette yiyo en azından kıymalı yemeklere bayılıyor zaten ama yedirmesini pek beceremiyo bizim kayınvalide...inşallah bana döner dediğin gibi oğluşum çok kıskanıyorum valla ağlamaklı oluyorum böle olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?