- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.721
Selamlar...
Deryacim masallah tunahana.. Annesine ayip etmis biraz ama olsun annesi kizma buyudukce ayirt edecektir herkesi.. Tekrar hosgeldin canim..
Ayten dogruyu soyleyim yas 27-28 gosteriyosun bu fotoda..
Ama sac seklide cok onemli misal uzun fonlu bi sac dahada geriye atabilir yasi :) toplu sac olgun gosteriyor her zaman..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canımcımiyi geceler hicroşcum
iyi bak kendine yorulma ağır kaldırma
muckksss (iyi geceler öpücüğü :)
amin acanım hepiniz allaha emanet olunopuyorumnanaktan:Saruboceq:bende yatar..hayırlı geceler..
hicrancım..allaha emanet ol.
canım kendine çok dikkat et Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz canım içini rahat tut.
ıYıKı DOĞDUN SERAPP MUTLU YILLAR SANAAA. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞıNLE,KIZINLA AıLENLE SEVDıKLERıN SEVENLERıNLE SAGLIKLI,MUTLU,HUZURLU NıCE UZUN SENELER DıLıYORUM. opuyorumnanaktan
Hepinize çook teşekkür ederimm arkadaşlar,ınşallah biran önce iyileşiriz...
Ateşimiz hiç düşmedi en 38,5 -39,5 arasında gidip geldik en sonunda saat 21:00 gibi kusup boğulunca dr.a götürdük..antibiyotiğin dozajını 400 mg dan 1000 e çıkardı..
ateş düşürücüyüde 3 saatt bir vereceğiz şu anda ateşi düştü nöbetteyimm,eşimde ş.dışında yarın gelecek bakalım..
Umut canım doğru söylüyorsun her hastalıktan bir bağışıklık kazanıyorlar ama yaşarken çok zor..hele havale vs.. korkusu..ömrümüzden ömür gidiyor...
Walla panik atak olacağım diye çok korkuyorum aklımdan bin bir türlü şeyler geçiyorr şu olacak bu olacak diiyee..
Hicrancımm beklenmedik bir bebek ama nasılda tutunmuşsun bebişine vefakar anne seni...ınşallah bir şeycik olmaz canım...
Duygucumm eski saçını göremedimm ama arkadaşlar çok beğenmiş anladığım kadarıyla...ama şimdiki saçında çok güzel canımm sana ayrı bir hava vermişti gördüğüm kadarıyla...
Canım sizede geçmiş olsun..İnşallah hafif bir soğuk algınlığıdır..
bende ilk önce böyle bir şey zannettim ama ateşte çıkınca götürdümm..Sende ateş vs.. olursa götür canım..
Hepinize çook teşekkür ederimm arkadaşlar,İnşallah biran önce iyileşiriz...
Ateşimiz hiç düşmedi en 38,5 -39,5 arasında gidip geldik en sonunda saat 21:00 gibi kusup boğulunca dr.a götürdük..antibiyotiğin dozajını 400 mg dan 1000 e çıkardı..
ateş düşürücüyüde 3 saatt bir vereceğiz şu anda ateşi düştü nöbetteyimm,eşimde ş.dışında yarın gelecek bakalım..
Umut canım doğru söylüyorsun her hastalıktan bir bağışıklık kazanıyorlar ama yaşarken çok zor..hele havale vs.. korkusu..ömrümüzden ömür gidiyor...
Walla panik atak olacağım diye çok korkuyorum aklımdan bin bir türlü şeyler geçiyorr şu olacak bu olacak diiyee..
Hicrancımm beklenmedik bir bebek ama nasılda tutunmuşsun bebişine vefakar anne seni...İnşallah bir şeycik olmaz canım...
Duygucumm eski saçını göremedimm ama arkadaşlar çok beğenmiş anladığım kadarıyla...ama şimdiki saçında çok güzel canımm sana ayrı bir hava vermişti gördüğüm kadarıyla...
akşam kayınvalidemler bizdeydi ve ben sinir oldum yaaa kuzucuğuma dayak atıyormuşum muamelesi yapması yok mu beni fena halde sinir ediyo. çocuk çiçeğe dokunuyo yapma oğlum anne ah yapar bişeyler döküyo anne ah yapar ben bu lafa deli oluyorum yaaa ben onu gözümden sakınıyorum bişey olacak diye içim titriyo onun dediğine bak. çok mu abartıyorum böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar
maşallah boyumuza posumuzagünaydın herkese...koşturmacalı bi izin kullanmış oldum...önce hasta bebeişlere geçmiş olsun,hamilelerimizvar sanırım yineee hicoşum hayırlı olsun...hızlıca baktım tekrar okumaya çalışırım...bizim kan değerlerimizin bazıları düşük çıktı üzüm pekmezi ve kırmızı et haftada üç gün mutlaka yesin dedi.multi tabs a devam ediyoruz...boy:76 cm kilomuz:9750 gr.sanırım bu kadar hareketli bir bebek olmasına rağmen normal sınırlarda tunahan...doğum günümüzü kutladık ama babannesini görünce ipler koptu tabii çocuk bana gelmiyor mümkün değil babanneyi görünce sinir oldum ama napim mum bile üfleyemedik beraber kucağıma bile gelmedi eşşek..betülcüm sana çok teşekkür ederim aradın mesaj attın...çok sağol arkadaşım....
çıtırrr seniiii yaşın ne önemi vr kızım görüntün süpper betülün dediği gibi saçlar toplnınca daha olgun gösteriyor ama yakışmışta sanason halim kaç yaşında göstertiyom sizce ama doğruyu söyleyin emi.
anam tüm kartlar böyle güzel olsa keşkeee:lepi:valla 18likk mi desemm 22,5mu desem:)) yaşın kadar kart durmuyon merak etme şeker:)
benım bu son foto zınk ele verıyo valla:)kartoloşlar burayaa eller havayaa:)
işte resimler
Hicran rep verecem son mesajina ama cepten olmuyo canim borcum ossun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?