Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryayla seni bir öpem bennnnnnnnnnn ŞenizŞeniz

evet ben saçlarımı hep toplarım aslında fön falan çektirsem süper olur ama vakit yok yaaa kafamçokkarıştı

aytencim bir haftalık iznimde hep annemdeydim hep bana bağlıydı hatta yine meme delisi oldu bir görsen ne cilveler yapıyor bana erkek olmasına rağmen fazla civeleek benim Tunam...ama babanneyi gördü iş bitti...

derya hakikaten çok güzelsiniizzzz nice nice mutlu yıllarraaaa

maşallah saçlarında çok sağlıklı güzel hep böyle yap saçlarınııı

Derya benim kayinvalidede oyle onceden sanirdim ki biraksam her dakka agzina bisey tikistirir heralde diyordum..

Ama kurs zamanlari biraktigimda eve geldigimde soruyordum onu ne kadar yedi bunu ne kadar yedi diye her ogunde az yemis oluyodu yarisi artmis mutfakta.. Ac kalmis hissediyodum valla biraktigim gunler..
Ama kayinvalidem ilgisizliginden boyle yapmiyor tam tersine cok ustune dusuyor nazliyor yani mesela yemedimi istemiyomu zorlamiyo istemeyince hemen tamam uglum diyip birakiyo :) bense tam tersi kirk taklada atsam sinir krizide gecirsem oyumla biseyle o tabak bitecek yoksa yedi saymiyorum

aynen bende hep toplarım saçlarımı aytenim fönlemeye uğralamıyorum o gün annem kendine de bana da boya almış boyadık saçlarımızı o yüzden parlak gözükmüş boya canlandırıyor saçı

iyi geceler hicroşcum
iyi bak kendine yorulma ağır kaldırma
muckksss (iyi geceler öpücüğü :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canımcım
bende yatar..hayırlı geceler..

hicrancım..allaha emanet ol.
amin acanım hepiniz allaha emanet olunopuyorumnanaktan:Saruboceq:

sağol canım inşallah bişicik olmayacak dünyaya gelecek bebeğim hayırlısıyla :Saruboceq:

sağol canım .tutunucam elbet kız o da benim yavrum neticede ve şuan içimde o dünyaya getirmeyeda kararlıyız zaten kaybetme korkumu yenmeye çalışıyorum bşi yandan en iyisini düşünmeye çalışıyorum iyimi kötümü yapıyorum bilemiyorum ama yapmaya çalışıyoum sonradan daha çok üzülmem inşallah hayırlısı bakalım işte

Son düzenleme:

önceki mesajda yazacaktım canım unuttum kaydettim mesajı allah acil şifalar versin çocuklarda salgın var bu ara sanırım herkes hasta biz hele ailecek grip nezle yaşıyoruz zaten

bu arada canım sn hasta ben hasta bu ineği kim sağa :roflol::roflol: bu lafı duydunmu bilmem ama aklıma geldi işte yazdım komiğime gitti şundan yazdım siz hasta biz hasta bu ayki nuluşma bidahaki aya kalsın kaydirigubbakcemile3 canım ben bu haldeyim kız grip bende keza öle sizde hasta bu durumda hastane gibi olur evin daha iyi bizamanda gelirik kısmetse inşallah okopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar

SERAPCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM YÜZYÜZE TANIŞMAK NASıP OLMADI AMA ÇOK GÜZEL YÜZLÜ TEMıZ KALPLı Bı ıNSAN OLDUĞUNU BıLıYORUM HAYATIN DA KALBıN KADAR GÜZEL GEÇSıN ıNŞALLAH. YAVRUNLA MUTLU YUVANDA HUZUR ıÇıNDE YAŞA ıNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

DERYA kııız nerelerdeydin özlettin kendini. tunanın da doğum günü kutlu olsun canım. sen kızma minik oğluşa yaaa o kimde olursa olsun annesi sensin döner dolaşır yine sana gelir. ilgiyle de pek alakalı değil sana gelmemesi sadece kim çok şımartıyosa ona gidiyolar. mesela geçen hafta babası sürekli utkunun yanındaydı ve her dediğini yapıyordu şımartıyordu bi de baktım ki babasına anne diyo ona sarılıyo tabi babası da bu aşırı ilgiden pek memnun kalmadı ve dediğini yapmamaya başladı o zaman yine anne ben oldum.

AYTEN koymuşun 25 lik fotğrafı bi de kaç gösteriyom diyon laelaelaelaelae lülülülülülü

canım çok geçmiş olsun off yaa bu çocukların hastalıkları bitiriyo insanı

akşam kayınvalidemler bizdeydi ve ben sinir oldum yaaa kuzucuğuma dayak atıyormuşum muamelesi yapması yok mu beni fena halde sinir ediyo. çocuk çiçeğe dokunuyo yapma oğlum anne ah yapar bişeyler döküyo anne ah yapar ben bu lafa deli oluyorum yaaa ben onu gözümden sakınıyorum bişey olacak diye içim titriyo onun dediğine bak. çok mu abartıyorum böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar

canım bana karşı olmuyorda ben eşime yapıyorum, mesela ege kötü bişey yaparsaa ayakkabıları eline almak gibi, aaa bak baba kızar diyorum babana söylerim diyorum, üzme sen kendiniii bence iyi niyetle söylenmiş bişey, hani sen annesisin yaaa o anlamdaaa, biz anneler çok alemiz yaaa kıyamam sana

ayrıca ilitifatın için çok sağol canımcımmmm, 25 iltifat olmuşşş.

sağol sehercimmm...beterin beteri var diyorum artık en azından babannesi bakıyr tanımadığım birinde değil diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi...serapçım doğum günün olduğunu bilmiyordum kutlu olsun canım eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim

maşallah boyumuza posumuza nice mutlu yıllaraa.s.
son halim kaç yaşında göstertiyom sizce ama doğruyu söyleyin emi.
çıtırrr seniiii yaşın ne önemi vr kızım görüntün süpper betülün dediği gibi saçlar toplnınca daha olgun gösteriyor ama yakışmışta sana
valla 18likk mi desemm 22,5mu desem:)) yaşın kadar kart durmuyon merak etme şeker:)
benım bu son foto zınk ele verıyo valla:)kartoloşlar burayaa eller havayaa:)
anam tüm kartlar böyle güzel olsa keşkeee:lepi:

çok güzelsiniz çokkk hem boşver çocuk ona gitti buna gitti diye takma kafana onun kalbinde ilk sıradasın sen bacım merak etme:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…