Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende ona dokunma cız buna dokunma cız diyom ama dinlemiyor bizimki pis pis sırıtarak yapıyor yapacağını kaydirigubbakcemile3

medem kayınvaldendeydin oda öle diyordu bırak çocuk istediği gibi davransın bacım bişolmaz meleklere sen gözünü üstünde tut yeter hem seninki çiçekleri vs yolup döktümü oda başlar cızz demeye ama farklı düşünerek:roflol:

ay hicoşum sağol inşallah öyledirrr....seninde üçüncü bebeişin geliyormuş hadi hayırlısı sağlıcakla gelsin inşallah...

sağol canım allah razı olsun evet geliyor ama bangır bangır geliyor ben burdayım benim için endişelen biraz diye diye kaydirigubbakcemile3ceylini kıskandı herhalde onun için çok uğraşmıştım ya benim neyim eksik diyor herhaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

eksık olma hicoşum:)çekimden oyle çıkmış sanırım..ananesınde geçirdiğimmesut günlerden kareler işte..eve bi geldim..oy ben nere gidem dedim:)bugun yıne hurra temızlıyoss işte:)
deryaa..o sarı tumanına turp sıkimm ben ..kartoloş olmuşş..dede olasın işallah çemçürük ağızlı pis maamun:)kaynananmıydı tunişi tutan:)sakın bi anlık öfkene yenılme bacım vallaha döfer seni bu hanım maşallah güçlü kuvvetli:)..şaka şaka tabi..çok güzel,tazecik,ışılışıl annecik ve kuzusu..maşşalah size..tez vakitde duyarız işallah tuniş eteğime yapıştı işe göndermıyo serzenişlerini yakındır görbak:)anca bişiyleri kavramaya başlicaklar deryacım kalbilini ferah tut..ama ben seni çook iyi annıyom:)istersen özelden bildiğimbikaç fare zehirinin ismini verebilirim:))

:roflol::roflol::roflol::roflol: allah iyilğini versin emi kız manyekkkkaydirigubbakcemile3

deli şey :roflol:

bak hicoşum..inş. nasip olur da hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsan bir de yine ceylin gibi güzelcene bir kız çıkarusan ahan da benim oğlana talibim.şurdan bir kız bulamadım benim keltoşuma.kel emme karizma yane benim oğlum da..delikafadulden

sende güzelsin kız hatun karu alttaki resimde hoş çıkmışın oğluşunla pek şekersiniz aşkınız hep devam etsin a.s.

DÜZELTTİM LEN AYTEN NOLCEKKKKKK

istediğin kadar düzelt ben olmamış halini alıntı yapmıştımmm delilleri yok edemzsin lülülülülülü

hicoş teyze alırım senin 3. kızı hee ona göre..hihihihihi..bak dişlerim de çıktı zatii..hem kel değilim.bak sarı sarı saçlarım da çıkıyor.emme erkek olursda da abilik yaparım ben ona. )))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demek bulamadın hee kız okadar fıstık var aama hepsi sahipli netçen işte bakalım kısmet hayırlısıyla bi dünyaya gelsinde bellimi olur belkim erkektir yavruşum alkisalkisalkis valla ne yalan söliim cinsiyet ayırmıyom ama 2 kız var bide erkek olsun isterim yani hayırlı evlat olsun da kızda olursa üzülmem hani ama erkek olsa da fena olmaz demii insan iki evladında sevgisini yaşamak istiyor yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…