- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.741
akşam kayınvalidemler bizdeydi ve ben sinir oldum yaaa kuzucuğuma dayak atıyormuşum muamelesi yapması yok mu beni fena halde sinir ediyo. çocuk çiçeğe dokunuyo yapma oğlum anne ah yapar bişeyler döküyo anne ah yapar ben bu lafa deli oluyorum yaaa ben onu gözümden sakınıyorum bişey olacak diye içim titriyo onun dediğine bak. çok mu abartıyorum böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar
ay hicoşum sağol inşallah öyledirrr....seninde üçüncü bebeişin geliyormuş hadi hayırlısı sağlıcakla gelsin inşallah...
slm güzel gacılar..ayten bizi çatlatmak için mi kodun o fotoyu hee..çirkinsin işte.:tomato::jeyyar:.
sende güzelsin kız hatun karu alttaki resimde hoş çıkmışın oğluşunla pek şekersiniz aşınız hep devam etsina.s.
eksık olma hicoşum:)çekimden oyle çıkmış sanırım..ananesınde geçirdiğimmesut günlerden kareler işte..eve bi geldim..oy ben nere gidem dedim:)bugun yıne hurra temızlıyoss işte:)
deryaa..o sarı tumanına turp sıkimm ben ..kartoloş olmuşş..dede olasın işallah çemçürük ağızlı pis maamun:)kaynananmıydı tunişi tutan:)sakın bi anlık öfkene yenılme bacım vallaha döfer seni bu hanım maşallah güçlü kuvvetli:)..şaka şaka tabi..çok güzel,tazecik,ışılışıl annecik ve kuzusu..maşşalah size..tez vakitde duyarız işallah tuniş eteğime yapıştı işe göndermıyo serzenişlerini yakındır görbak:)anca bişiyleri kavramaya başlicaklar deryacım kalbilini ferah tut..ama ben seni çook iyi annıyom:)istersen özelden bildiğimbikaç fare zehirinin ismini verebilirim:))
eksık olma hicoşum:)çekimden oyle çıkmış sanırım..ananesınde geçirdiğimmesut günlerden kareler işte..eve bi geldim..oy ben nere gidem dedim:)bugun yıne hurra temızlıyoss işte:)
deryaa..o sarı tumanına turp sıkimm ben ..kartoloş olmuşş..dede olasın işallah çemçürük ağızlı pis maamun:)kaynananmıydı tunişi tutan:)sakın bi anlık öfkene yenılme bacım vallaha döfer seni bu hanım maşallah güçlü kuvvetli:)..şaka şaka tabi..çok güzel,tazecik,ışılışıl annecik ve kuzusu..maşşalah size..tez vakitde duyarız işallah tuniş eteğime yapıştı işe göndermıyo serzenişlerini yakındır görbak:)anca bişiyleri kavramaya başlicaklar deryacım kalbilini ferah tut..ama ben seni çook iyi annıyom:)istersen özelden bildiğimbikaç fare zehirinin ismini verebilirim:))[/B]
hangi aşıları devam etsin su çiçeğimi :roflol:
slm güzel gacılar..ayten bizi çatlatmak için mi kodun o fotoyu hee..çirkinsin işte.:tomato::jeyyar:.
canan kıs nıye deiştirdin takvimin süperdi analı kuzulu...
sende güzelsin kız hatun karu alttaki resimde hoş çıkmışın oğluşunla pek şekersiniz aşkınız hep devam etsina.s.
DÜZELTTİM LEN AYTEN NOLCEKKKKKK
bak hicoşum..inş. nasip olur da hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsan bir de yine ceylin gibi güzelcene bir kız çıkarusan ahan da benim oğlana talibim.şurdan bir kız bulamadım benim keltoşuma.kel emme karizma yane benim oğlum da..delikafadulden
http://.th.jpg[/IMG
hicoş teyze alırım senin 3. kızı hee ona göre..hihihihihi..bak dişlerim de çıktı zatii..hem kel değilim.bak sarı sarı saçlarım da çıkıyor.emme erkek olursda da abilik yaparım ben ona. )))
canan kıs nıye deiştirdin takvimin süperdi analı kuzulu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?