Doğum yapmış olan anneler buraya....

istediğin kadar düzelt ben olmamış halini alıntı yapmıştımmm delilleri yok edemzsin lülülülülülü

:dilcikar::dilcikar: anlayan anladı anacımboşver :dilcikar:
ama dua et allah seni elime dilime düşürmesinkaydirigubbakcemile3 elbet beşer şaşar birgün kaydirigubbakcemile3

heeyyytt hepiniz süper gacılarsınızzz heee maşallaaahhhh vallaaa....umutt siz de ayrı bir aşk yaşıyor gibisiniz oğluşunlaa bizde normalde böleyiz işteee...bana çok iyi moral veriyorsunuz valla siz olmasınız ben kafayı yerdim herhalde...Allah hepinizden razı olsun...umut güzel dileklerin ve fare zehirin için teşekkürlerr:roflol:

tşk ederim canım benimmm

son halim kaç yaşında göstertiyom sizce ama doğruyu söyleyin emi.

çok hoş görünüyon kızzz
fıstuk gibisin maşallah

tşk ederimm canımmm

saol canımm benimmm
fotoları gördüm maşallah çok hoş çıkmışsınnn

arkadaşlaaaar çoklu alıntıyı nasıl yapıyonuz aylardır çözemedim. bu soruyu sormaya da utanıyorum ama teknolojik özürlüyüm napıyım :kedi:

arkadaşlaaaar çoklu alıntıyı nasıl yapıyonuz aylardır çözemedim. bu soruyu sormaya da utanıyorum ama teknolojik özürlüyüm napıyım :kedi:

selam kıslar niyeyse yazmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyo pek üşengecim bu aralar.......akannehir.bide bi aradğımız hayırlısıyla bi evi bulamadık uff kafam karmakarışık rüyalarımda bile o odan odaya giriyorum kaydirigubbakcemile3mutfak geziyorumm falann.laelaelaelaelae ne zormuş ya begendiğim çok pahalı oluyo beğenmediğime bikusur buluyomm off
aytencik bence de çıtırsın yahuu daha da zayıflama beananiknanik kemiklerin sayılcak kadın dediğin accıkta etlii olur yaff tabi ben kendimi kandırıom o ayrı...kaydirigubbakcemile3 benceee 28 gösteriyo yüzün ama fizikolarak valla 18 lik sin taş hatunn

geleliim umuta;fotoraflar çok hoş çıkmış valla sende çitosun ya anaa ben sizden daha mı şişmanım neelaelaelaelaelaevayy lolitalar kac kilosun şekerr??:hulya:

sehercim canımöncelikle ben utkucuga acilşifalar diliyorum bende 10 gün boyunca isalinden cok cektim ama şükürki rota değilmiş...ama cektik yinede allah yardımcın olsun cnm iyi bak utku bebişe:1hug:
canım alıntı yapın yanında NQ varya onu işaretleyerek yapıyosun çoklu alıntıyı
öperimm annişleropuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar bugün ozan kucagımdan inmiyor.
resimlerr süper kızlarr.
aytenn çok güzelsin canım ve hiç yaşını göstermiyorsunn maşallah.
Deryacımm canım hoşgldin bende aradım seni geçte olsa tlfla kutlayayımsizi diye ama duymadın sanırım canım tunahan çok şeker çıkmış Allah saglıklı uzun ömürler versin.
Umutt canım çok güzel çıkmışsınız ogluşunla ne güzel boylu poslu endamlı güzel hatun birazda böyle yabancılarada benziyorsun canım.
Canann kız ogluşumuz artık keltoş degil saçları çıkıyor bak maşallah resimleriniz çok güzel.
hicranım bugün inşllah daha iyisindir.
gülsümm siz nasılsınız bebişlerle.
salihacım inşallah yakın zamanda gönlünüze göre bir ev bulursunuz.

Selamlar kızlar..

Bız bıraz karnıbahar yemegı, bır halley, ustunede bır bardak lımonlu cayımızı ıctık :) geldık..
Babişimizle konustuk bıraz.... :asigim:
Bı bakınayım dedım... bırazdan gelıcem yıne...

İyi akşamlar kızlar ne var ne yok bugün hiç bakamadım kayınvalidem geldi oturmaya biraz önce çıktı sohbet muhabbet vakit olmadı zaten 15 20 günde bir görüyorum birde ogün bilgisayara bakmıyım dedimkaydirigubbakcemile3
Bir sürü güzel fotolar koyulmuş Ayten maşallah 28 flaan gösteriyorsun dedikleri gibi taş gibi hatunsun bacımopuyorumnanaktan
Tunahana da maşallah ne güzel çıkmışınız Deryacım saçlarına bayıldım pırıl pırıl parlıyor sizede maşallah..
Birde bir manken koymuş fotosunu adını çıkaramadım tam Umutmuydu neydi fiziği miziği hoş hatunun yaaa ben beğeniyorum o kızıkaydirigubbakcemile3Sizede maşallah kuzucumŞeniz

Afiyet olsun canım bunları Aslancıkmı yedi senmi anlamadım:)
eşin nasılmış herşey yolundadır inşallah...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan unutma ama ben borcuna çok sadık biri olaraktan alacağımada sadığımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alacagına sadık bırı olaraktan kullanıcı panelıne bak donurum :roflol:

hangi aşıları devam etsin su çiçeğimi :roflol:
:roflol::roflol:
aşkınızı dicektim sinir etme leyn beni alır o resmini oynarım üzerine pejmurdeye dönersin heeee:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:

Ay oldudunuz benı bee... :roflol:

Afiyet olsun canım bunları Aslancıkmı yedi senmi anlamadım:)
eşin nasılmış herşey yolundadır inşallah...

Aslan yedı canım anası gıbı lımonlu cayı sevıyo kerata... şapirik şapirik içiyo ..kaydirigubbakcemile3

Babişimizde ıyı cok sukur her sey yolunda canım... opuyorumnanaktan

Oh maşallah Aslancığa Ege daha üçünüde tatmadıkaydirigubbakcemile3

Dene canım belkı o da cok sever boyle sekerlı lımonlu olunca cok hosuna gıdıyo...

Karnıbaharı da sevdı.. hele halleyı 3 gundur 1 er tane goturuyo.. ya ben bu cocugu da aburcubur cu yapmak ıstemıyorum o konuda anasına cekmesın... :mymeka:

Herkese Selamlar
biz bugün daha iyiceğiz sanki,gerçi ara ara ateşimiz yükseliyor..
birde iğnelerimize devam( bacakları delik deşik oldu yavrumun..
Resimleri gördümm hepinizin maşallahı var çok tatlı çıkmışsınz ..
Hicrancımm bende seni arayacaktımm ama sen düşünmüşsün zaten canım..
Bugün dr.umuzla görüştümm bulaşıcı olabilir dedi bizim enfeksiyonumuz dolayısıyla ceyliede geçebilir...
Dediğin gibi başka bir dr. gününüzde bekliyorum..Herşeyde bir hayır vardır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…