- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.761
istediğin kadar düzelt ben olmamış halini alıntı yapmıştımmm delilleri yok edemzsin lülülülülülü
canım kendine çok dikkat et Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz canım içini rahat tut.
İYİKİ DOĞDUN SERAPP MUTLU YILLAR SANAAA. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞİNLE,KIZINLA AİLENLE SEVDİKLERİN SEVENLERİNLE SAGLIKLI,MUTLU,HUZURLU NİCE UZUN SENELER DİLİYORUM. opuyorumnanaktan
son halim kaç yaşında göstertiyom sizce ama doğruyu söyleyin emi.
günaydın arkadaşlar
SERAPCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM YÜZYÜZE TANIŞMAK NASİP OLMADI AMA ÇOK GÜZEL YÜZLÜ TEMİZ KALPLİ Bİ İNSAN OLDUĞUNU BİLİYORUM HAYATIN DA KALBİN KADAR GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH. YAVRUNLA MUTLU YUVANDA HUZUR İÇİNDE YAŞA İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
AYTEN koymuşun 25 lik fotğrafı bi de kaç gösteriyom diyon laelaelaelaelae lülülülülülü
sağol sehercimmm...beterin beteri var diyorum artık en azından babannesi bakıyr tanımadığım birinde değil diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi...serapçım doğum günün olduğunu bilmiyordum kutlu olsun canım eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim
arkadaşlaaaar çoklu alıntıyı nasıl yapıyonuz aylardır çözemedim. bu soruyu sormaya da utanıyorum ama teknolojik özürlüyüm napıyım :kedi:
Selamlar kızlar..
Bız bıraz karnıbahar yemegı, bır halley, ustunede bır bardak lımonlu cayımızı ıctık :) geldık..
Babişimizle konustuk bıraz.... :asigim:
Bı bakınayım dedım... bırazdan gelıcem yıne...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan unutma ama ben borcuna çok sadık biri olaraktan alacağımada sadığımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:hangi aşıları devam etsin su çiçeğimi :roflol:
:roflol::roflol:aşkınızı dicektim sinir etme leyn beni alır o resmini oynarım üzerine pejmurdeye dönersin heeee:roflol::roflol::roflol:
Afiyet olsun canım bunları Aslancıkmı yedi senmi anlamadım:)
eşin nasılmış herşey yolundadır inşallah...
alacagına sadık bırı olaraktan kullanıcı panelıne bak donurum :roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Ay oldudunuz benı bee... :roflol:
Aslan yedı canım anası gıbı lımonlu cayı sevıyo kerata... şapirik şapirik içiyo ..kaydirigubbakcemile3
Babişimizde ıyı cok sukur her sey yolunda canım... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?