Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicran canım sağlıkla gelsin yeni yavrun huzur katsın yuvanızıza inş..
Ayten sen zaman geçtikçe daha da gençleşiyorsun.
Derya tam bir çıtır annesin ve çok da sempatiksin maş.
Umut tv de gördüğümüz artistlerden hiçbir farkın yok.
Eda çok geçmiş olsun grip,öksürük değil de bu ateş beni de çok stresli yapıyor.ınş şimdi daha iyidir oğlun?
Betül canım 96 gün 3 ay kalmış.Allah'ın izniyle 6 gün kaldı diyecez sonra da tezkereyi inşş.
Bu arada geçen eşinle resmini koymuştun ya yazacaktım da bi türlü yazamadım.Ben sizi eşinle çok benzettim.ıkinizin de çok sıcak bi yüzü var Rabbim bir ömür mutlu huzurlu kılsın sizi.

Allah razı olsun canım benım hepımızı ınsallahh...opuyorumnanaktan
Evet canım 3 ay 6 gun kaldı... 6 gun kaldı demekte nasıp olur ınsallah sag salım... :Saruboceq:

Eda bızde bulunan o nesnelerın ustune tıkla... alısverıs bolumu acılır oradan puanın yeten seylerı satın alabılıyorsun canım :)

Canım bizim doktorumuz çay tarzı şeyleri pek önermiyor bende vermek istemiyorum ilerde hayatının sonuna kadar bol bol içicek nede olsa:)Ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum..Abur cuburda işte dediğin gibi alışmasın kilo almasın diye vermek istemiyorum yoksa bizimkide bayıla bayıla yiyor verdinmi...Ama karnıbahar iyi fikir onu verebilirimkaydirigubbakcemile5
Kıyamam ya bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk..Tekrar geçmiş olsun canım...

Edadan hatırlamışken bende bir ipod alam bari ne zamandır alcam unutuyorum yaaakaydirigubbakcemile3

Saol canım iyiye doğru gidiyoruz İnşallah...

Allah razı olsun canım benım hepımızı ınsallahh...opuyorumnanaktan
Evet canım 3 ay 6 gun kaldı... 6 gun kaldı demekte nasıp olur ınsallah sag salım... :Saruboceq:

Canım yarılamışsınn,Allahım tez zamanda kavuşmayı nasip etsin...

Eda bızde bulunan o nesnelerın ustune tıkla... alısverıs bolumu acılır oradan puanın yeten seylerı satın alabılıyorsun canım :)

Peki alınca noluyorr görüntü olsun diyemi sadece?

Canım bende vermiyorum geçenlerde kayınbabam vermek istedi ama istemedimm hiç bir yararı yokki kansızlıktan başka..
ama halley vs.. çikolata gibi şeylerden tadımlık veriyorum,mutluluk hormonu salgılasında asabiyete azalsın diye :))

evet canım demir anemisine neden oluyormuş allah korusun..Bende tattırıyorum dediğin gibi işte bayılıyor ama o kadar sonra peşimden koşuyor ama vermiyorum nasıl olsa kendini bilince isticekkaydirigubbakcemile3

AYNEN KIZZ VALLA CEYLİNDE HELE BİRİNİ ÇİKOLATA BİSKÜVİ TARZI BİŞEYLE GÖRSÜN AVINA SALDIRAN PANTER GİBİ KOŞUP YAPIŞIYOR AAA AAA DİYE AĞZINI AÇARAK VE ISIRIK ALINCADA SANKİ AĞZINDAN ALACAKLAR GİBİ KAÇIYOR MUTFAKTA ABUR CUBUR OLABININ YEİNİ BİLE ÖĞRENDİ İKİDE BİR GELİP UZANMAYA ÇALIŞIYOR AMA 3 KAT UZAMASI LAZIMMkaydirigubbakcemile3

Bu arada bu arı sütü polen vs.. veren varmı? ben gerçi normal yemekleri veremiyorumm nerde bunları vericem..
Birde döner? dışarıdayken döner alıyorumm..

allah iyiliğini versin edaaa bende bu kim yaw :uhm:beni nasıl arayacakmış kimki acep diye düşünüyordum şimdi kaydirigubbakcemile3
öle canım hastalık bu sonuçta ben çok dikkat ederim bu konulara bizim nezle hafilemişti ama sanki yeniden nüksetti gibi öksürük feci oldu ceylinde hemde karılıyor arada ilaçlar yapar dedi dr balgam attırmak için zorlarmış ya ondan .
bu arada sizede çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımcım öptümopuyorumnanaktan

Ya daha yeni farkettimm çay,kıyafet resimleri var noluyor bunlar? ne işe yarıyor? benim niye yokk(

bizden birinin eşyası üzerine tıkla kısayol gidersin alışveriş dünyasına seçtiğini al puanın yetiyorsa kız o kadder puan verdik sana al daaaa bişiiler elini korkak alıştırma bu puanlar burdan başka yerde geçmiyorrrkaydirigubbakcemile3

Duygu her gun ıcmıyorkı kız cayı cok ıstedı verdım bende... bı ıkı seferden bısey olmaz bıraz buyuk adam gıbı hıssetsınler kendılerını.... kaydirigubbakcemile3

Ama abur cubur fastfood gercekten bende hıc ıstemıyorum ama bakalım ne kadar ıstedıgımı gıbı olacaklar sımdıkı cocuklar dısarı ne zaman cıkılsa hamburger dıye sayıklamaya baslıyo bakalım bızımkıler nasıl olcak.. benneyaptımki

Bu arada bu arı sütü polen vs.. veren varmı? ben gerçi normal yemekleri veremiyorumm nerde bunları vericem..
Birde döner? dışarıdayken döner alıyorumm..

Edacım ben arı sütü bilmiyorum ama arının balını veriyorum:))))Döner ben vermedim çünkü İzmirde bir yer dışında güvenmiyorum hiç bir yere oraya gıtsem bende verırım ama uzak bıze..Mesela cumartesi yedik ayıptır söylemesi ama daha yeni açılmış bilemedim ondan vermedim..
Peki bende şunu sorcam akşam yemeği veriyormusunuz yoksa muhallebimi veriyorsunuz yemek yerine??

Az değiller bunlar bıde boyları yetse napcaz bılmıyorum kaydirigubbakcemile3

çay konusunda ben de dertliyim onur çok istiyor biz sabahları içerken ama vermiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…