- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.801
bizden birinin eşyası üzerine tıkla kısayol gidersin alışveriş dünyasına seçtiğini al puanın yetiyorsa kız o kadder puan verdik sana al daaaa bişiiler elini korkak alıştırma bu puanlar burdan başka yerde geçmiyorrrkaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin edaaa bende bu kim yaw :uhm:beni nasıl arayacakmış kimki acep diye düşünüyordum şimdi kaydirigubbakcemile3
öle canım hastalık bu sonuçta ben çok dikkat ederim bu konulara bizim nezle hafilemişti ama sanki yeniden nüksetti gibi öksürük feci oldu ceylinde hemde karılıyor arada ilaçlar yapar dedi dr balgam attırmak için zorlarmış ya ondan .
bu arada sizede çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımcım öptümopuyorumnanaktan
Duygu her gun ıcmıyorkı kız cayı cok ıstedı verdım bende... bı ıkı seferden bısey olmaz bıraz buyuk adam gıbı hıssetsınler kendılerını.... kaydirigubbakcemile3
Ama abur cubur fastfood gercekten bende hıc ıstemıyorum ama bakalım ne kadar ıstedıgımı gıbı olacaklar sımdıkı cocuklar dısarı ne zaman cıkılsa hamburger dıye sayıklamaya baslıyo bakalım bızımkıler nasıl olcak.. benneyaptımki
çay konusunda ben de dertliyim onur çok istiyor biz sabahları içerken ama vermiyorum hiç
Şu aralar sütlaca taktık onu yiyor hergun:)Kendim yapıyorum sadece sütle pirin unsuz birde çok güzel oluyor:)
ben vermiyorum ama aşağıdaysa eğer dedesi mutlaka veriyor ben başındaysam hemen müdahale ederim verdirmem, ama yoksam eminim içiriyordur inadına yapar çünkü
of kızlar halinize şükredin böyle beraber oturmak gerçekten zor oluyor çocuğumu istediğim gibi yetiştirmek için çok çabalıyorum
Duygucum ben akşam yemeği veriyorum muhakkak.Kereviz yemeği yaptım ve Allah'tan kızım sevdi hatta çok severek yedi.Böyle sağlıklı şeyleri severek yiyince çok seviniyorum.Ama bazen akşam yemeğini yedikten 2-3 saat sonra uyuyor o zaman da yatmadan önce muhallebi yediriyorum.
Bu arada Betül canım sağol sen gece 3-4 kez mama çok deyince(ki ben de bunun farkındaydım kahvaltı olayımız sorunlu olmaya başlamıştı)geceleri 1 kez mama veriyorum şimdi.Eğer çok ağlarsa da pekmezli su yapıp koyuyorum biberonuna onu içiyor.Ama şükür kahvaltısı düzene girdi.
Duygucum ben akşam yemeği veriyorum muhakkak.Kereviz yemeği yaptım ve Allah'tan kızım sevdi hatta çok severek yedi.Böyle sağlıklı şeyleri severek yiyince çok seviniyorum.Ama bazen akşam yemeğini yedikten 2-3 saat sonra uyuyor o zaman da yatmadan önce muhallebi yediriyorum.
Bu arada Betül canım sağol sen gece 3-4 kez mama çok deyince(ki ben de bunun farkındaydım kahvaltı olayımız sorunlu olmaya başlamıştı)geceleri 1 kez mama veriyorum şimdi.Eğer çok ağlarsa da pekmezli su yapıp koyuyorum biberonuna onu içiyor.Ama şükür kahvaltısı düzene girdi.
Edacım ben arı sütü bilmiyorum ama arının balını veriyorum:))))Döner ben vermedim çünkü İzmirde bir yer dışında güvenmiyorum hiç bir yere oraya gıtsem bende verırım ama uzak bıze..Mesela cumartesi yedik ayıptır söylemesi ama daha yeni açılmış bilemedim ondan vermedim..
Peki bende şunu sorcam akşam yemeği veriyormusunuz yoksa muhallebimi veriyorsunuz yemek yerine??
Eda kız bı kere ıcırmeyle kansızlıkmı olur :))
Eda bu arada bu alısverısın ne ıse yaradıgını bende anlamadım aldık oyle duruyo ıste :))
benımde aklımda sen demıstın gecende ama bı turlu yapamadım ya bakıyım yarın yaparsam vereyım sever umarım..
cok haklısın canım gercekten zor olur... :teselli:
çok sevındım canım.... opuyorumnanaktan
Canım şu sıralar düzenimiz şaşsada akşamları muhallebi yapıyorum süt,pirinç unu,bebe bisküvisi....
ama vitaminli bir yemek varsa gittiğim misafirliklerde o anda onu veriyorumm...
Yok canım bir kereliğine olmaz tabi ki:)) sen çayımızı içtik vs.. deyince sanki sürekli veriyorsun gibi anlaşıldı..ama bu çocuklarda bir şeyi tatmasın ikinci kez gördüğünde hemen istiyorlarr...
bir nevi bizi alışverişe kışkırtmak için yapmışlar galiba,canımızı çektiriyorlar :mymeka:
Ya mesela ben öğlen 3 gibi düğün çorbası yapmıştım bir kase onu yedi ekmekle..sonra yoğurt verdim bizde akşam yemeği yemiyoruz yemek yok şimdi ne yapayım ben tekrar o çorba ağır gelir tarhana yapsammı?
Canım pekmezli su yapacağına süt ver barii( gece gece içi yanmazmı yavrunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?