Doğum yapmış olan anneler buraya....

:))) yav boş boş resimler işime yaramaz ki insan gerçeklerini verir,benzinlikler puan birikince veriyor ama :umursamaz:

tüühh keşke kimliğimi açıklamasaydımm herkese bir laf atıp dalaşsaydımm yaa( neyse başka sefere artık

afiyet olsun canım ben kendi adıma vermeyi düşünmüyorum dedim sadeceyerimseniben
abur cuburuda dediğim gibi işte zaten 1 sene sonra sokaklarda ağlıcaklar bari şimdi tatmasın biliçli değilken diye düşünüyorum..Zaten ailecek yapılı olmaya müsaitiz birde ben tetiklemeyim...

benım aklıma ıhlamur geldı ıcırırken valla dedım boyle lımonla sekerle ıcıyosa ben ıhlamur yapayım lımon seker atayım bayıla bayıla ıcsın bakım onu denıcem ...

ıhlamur adaçayı tarzı şeyler daha iyi olur bence
ama ben sabah süt veriyorum valal onlarıda yapmıyorum zor geliyor...

Şu aralar sütlaca taktık onu yiyor hergun:)Kendim yapıyorum sadece sütle pirin unsuz birde çok güzel oluyor:)

ben vermiyorum ama aşağıdaysa eğer dedesi mutlaka veriyor ben başındaysam hemen müdahale ederim verdirmem, ama yoksam eminim içiriyordur inadına yapar çünkü

of kızlar halinize şükredin böyle beraber oturmak gerçekten zor oluyor çocuğumu istediğim gibi yetiştirmek için çok çabalıyorum

Duygucum ben akşam yemeği veriyorum muhakkak.Kereviz yemeği yaptım ve Allah'tan kızım sevdi hatta çok severek yedi.Böyle sağlıklı şeyleri severek yiyince çok seviniyorum.Ama bazen akşam yemeğini yedikten 2-3 saat sonra uyuyor o zaman da yatmadan önce muhallebi yediriyorum.
Bu arada Betül canım sağol sen gece 3-4 kez mama çok deyince(ki ben de bunun farkındaydım kahvaltı olayımız sorunlu olmaya başlamıştı)geceleri 1 kez mama veriyorum şimdi.Eğer çok ağlarsa da pekmezli su yapıp koyuyorum biberonuna onu içiyor.Ama şükür kahvaltısı düzene girdi.

Şu aralar sütlaca taktık onu yiyor hergun:)Kendim yapıyorum sadece sütle pirin unsuz birde çok güzel oluyor:)

benımde aklımda sen demıstın gecende ama bı turlu yapamadım ya bakıyım yarın yaparsam vereyım sever umarım..

cok haklısın canım gercekten zor olur... :teselli:

çok sevındım canım.... opuyorumnanaktan

Ya mesela ben öğlen 3 gibi düğün çorbası yapmıştım bir kase onu yedi ekmekle..sonra yoğurt verdim bizde akşam yemeği yemiyoruz yemek yok şimdi ne yapayım ben tekrar o çorba ağır gelir tarhana yapsammı?

Canım şu sıralar düzenimiz şaşsada akşamları muhallebi yapıyorum süt,pirinç unu,bebe bisküvisi....
ama vitaminli bir yemek varsa gittiğim misafirliklerde o anda onu veriyorumm...

Eda kız bı kere ıcırmeyle kansızlıkmı olur :))

Yok canım bir kereliğine olmaz tabi ki:)) sen çayımızı içtik vs.. deyince sanki sürekli veriyorsun gibi anlaşıldı..ama bu çocuklarda bir şeyi tatmasın ikinci kez gördüğünde hemen istiyorlarr...

Eda bu arada bu alısverısın ne ıse yaradıgını bende anlamadım aldık oyle duruyo ıste :))

bir nevi bizi alışverişe kışkırtmak için yapmışlar galiba,canımızı çektiriyorlar :mymeka:

Yap canım tatlı olarak verirsin mesela yemekten sonra sırf sütlede kaymak gibi oluyor süt pirinç hem besleyiciopuyorumnanaktan

Canım pekmezli su yapacağına süt ver barii( gece gece içi yanmazmı yavrunun?

Bizdede düzen hep şaşmıştır zaten yemek konusunda mesela 5 te tek öğün yemek yedik bir daha yenmez..Ondan akşam yemeği olmayınca bende muhallebi yapıyorum..Muhallebiye bebe bisüvisi nasıl koyuyorsun?

Benimki de genelde 3 te öğle yemeğini yiyor 8 gibi de akşam yemeğini.Ben öğlen verdiğim yemeği akşam da veriyorum.Bence bi deneyebilirsin ağır gelmeyebilir.Hem karnı güzelce doyacağı için uykusunun da daha uzun olma ihtimali var.

Canım düğün çorbasında un yumurta et falan var ondan ağır gelmesin dedim en iyisi gidip bir cezve tarhana yapayım...

duygucum şuan yemek vermek istemiyorsan evdeki meyvelerden meyve püresi yapıp verebilirsin yatmadan önce de süt veya biberon maması verirsin ya da emzirebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…