Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlarr bugün baş ağrısı ve ceylinin gazabındaydım pek uğrayamadım kociş geldide biraz nefes aldım uyumuşum biraz başım geçmişti kalktığımda yemek çay faslı ve aşkı memnu filmi bitti geldim 10 dk takılıcam sonra ceylini emziricem

seren öncelikle gecmiş olsun cnm.ay sorun bendede var. benim mememde 3 tane kitle var hemde büyük büyük ve iyi yada kötü olduğunu biyopsi yapmadan anlayamıyrlar.üstelik benden kanda geldi,ağrım sızımda yok umarım kötü bişey değildir suan takip ediyor normalde bi doktora gşttim alıcaz dedi fakat ben korktum sütüm kesilirmi diye bebeğimn doktoru aciliyeti yoksa 6 aydan snr yaptır dedi bide baska doktora daha göster dedi bende gösterdim simdi onlar incelemeye aldılar bekliyorum umarım ikimiz içinde hayırlııs olur sıkma canını :teselli:

Herkese Gunaydın,
Kızlar kım ne derse desın artık ben sunu anladım kı ne konusursan guzel dıye ertesı gun nazar degıyor hemen tersınee.. sımdıye kadar kac kere oldu tesaduftur dedım bır sey dedım ama yok oyle degıl.. :1no2: dün ve oncekı gun bazı arkadaslarımla konusuyordum ıste Aslanın gece uykusundan fılan.. cok guzel uyuyor hıc gece uyumadıgı olmadı ugrastırmadı bızı dedım emıp uyuyor saatlerı de duzenlı dedım ıkı ayrı arkadasla konusuyorduk annemlede konustum ayrıca rasgeldı yanı aynı konular ust uste.. her zaman 9-10 dan sonra gece uykusuna baslayan 2 saatte bır kalkıp emen sonra hıc ugrassız kendılıgınden tekrar uyuyan bebek bu gece bızı dıktı resmen..hıc agrısı yok sancısı yok aglaması yok ama uyumuyor gozler faltası gıbı acıldı 2 den sonra.. ben emzırdım babası salladı ben emzırdım babası salladı ıkımızde sabaha kadar ne uyudugumuzdan bırsey anladık ne yattıgımızdan.. böyle tesaduf olur mu yaa.. :1no2: annesıde olssan babasıda olsan farketmıyor nazarımız degıyor ıste guzel guzel dedım ne olduysa tam tersıne dondu bu gece.. :1shok:sancısı fılan olsa anlayacagım uyumuyor ınat ettı yaa varmı boyle bırsey hıc olmadı dogdugundan berııı... en sonunda pes ettım yatmadım artık 6 dan sonraa...benneyaptımki

Ama sımdı sabah kalktı Allahım onceden kendı dune kadar kendı cabamla yanı sesler cıkararak guldururdum sımdı uyandı yuzumu gordu basladı gulmeye hemde ne kadar keyıflıı... butun geceyı unutturdu bı andaa yaa boyle bırsey var mı dunyada.. Şeniz :asigim:

günaydın hanımlar herkes çook iyi uyumuştur umarım kaydirigubbakcemile5
Duygu, Özlem maşaAllah kuzularınızla çok güzel görünüyorsunuz
kızlar dün bebişim ilk kez oyuncağına uzanıp tuttu :dance: akşam da kucağımda yatıyodu elimi çekti ve ağzına götürüp:sm_cool: emmeye başladı :ecrin_bebek: artık kendi eli de yeterli gelmiyo minişime galiba kaydirigubbakcemile3
gelişimlerini adım adım görebilmekne güzel , tıpkı karnımızda cm cm büyümelerine şahit olmamız giibi.. :CüvCüv: Allaha çok şükür bu duyguları bizlere yaşattığı için :Saruboceq:
bebişlerle mutlu huzurlu bi gün olsun hepimize..

senide görmedim mesaj atm banaaaaaaaaaaaaaaaa meraktan çattadanak çatlarım valla üzmeyin beni sütüm kesilmesin yawww:roflol::roflol:

selammmm
davet aldım hemen geldim çok sıkk internete giremiyorum kızım sağolsun gazı cazı hiç bitmiyor ne uyuyo ne de uyutuyoooo
güzel yazılarınızı merakla bekliyorum..
Papatyam davetiniz için çok teşekkürler..hihoyyyt

inşAllah kötü değildir canım benim annemin de bi ara göğsünden kanla karışık irin gibi birşeyler geliyordu ama temiz çıktı çok şükür..
çok geçmiş olsun ..Allah şifalar versin .. Şeniz

katılıyorum sana betülcüm.aynen bende hangi konuda olursa olsun yaptığı güzel bişeyi anlatınca hemen tersine dönüyo.anne babanın daha çok değermiş nazarı

herkese selam

bende bu alttaki bebek takibinden istiyorum nasıl yapabilirim? Uğraştım ama olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?

selam hoşgeldin hihoyyyt
aşağıdaki siteden adım adım takvimini oluşturup, en son sayfada açılan linklerden en sondakini, kullanıcı panelinden profili düzenle seçeneğine tıklayıp, açılan sayfada en alttaki kilo-doğum çizelgesine yapıştıracaksın canım kaydirigubbakcemile5

Breastfeeding Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Breast feeding Tickers

teşekkür ederiz mervecim.bütün kuzular çok güzel maşallah.benim kızımda ne bulursa ağzına götürüyo bu aralar.doktorumuz bunun normal olduğunu onlar ağzına alarak yeni tatları keşfetmeye başladığını söyledi.

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
biz dün doktora gittik kızım :teytey:6.250 g.olmuş teyzeleriii...
bazı akşamlar huysuz oluyor dedim gazı olabilir dedi anlamadım valla pek gaz sancısı gibi olmuyor ama neyse..
ee sizler nasılsınız bakalım prensler,prensesler nasılllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…