- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.781
maşallah çok şekersiniz yaaa esmer bombalar siziiiii
ben M. Rıfat Yalman İ.Ö.O dayım neden sordun??
Sizi de allah nazardan saklasın..oğluşun pehlivan gibi çıkmış kız şu takvim resminde...:roflol:
baska belırtı yok bıde arada gogusumde degısıklık oluyo bole kedı poposu gıbı koyulu acıklı kızarık ....
ben p.ztesı doktoruma gıdım zaten 40 ın cıkınca gel demıstı alttan muayene edecekmıs onu nıye yapacak anlamadım gıdım şıkayetlerımı solım. regl de olmadım ilişkidede zorlanıyorum yanı yanma ve acı var bıde beze var off sorunlar cıkmaya basladı bakım nedıcek. sızdede yanma acı varmı???
Tamam yolluyorum resmimi...
sildim buda bizzzz
senide görmedim mesaj atm banaaaaaaaaaaaaaaaa meraktan çattadanak çatlarım valla üzmeyin beni sütüm kesilmesin yawww:roflol::roflol:
seren öncelikle gecmiş olsun cnm.ay sorun bendede var. benim mememde 3 tane kitle var hemde büyük büyük ve iyi yada kötü olduğunu biyopsi yapmadan anlayamıyrlar.üstelik benden kanda geldi,ağrım sızımda yok umarım kötü bişey değildir suan takip ediyor normalde bi doktora gşttim alıcaz dedi fakat ben korktum sütüm kesilirmi diye bebeğimn doktoru aciliyeti yoksa 6 aydan snr yaptır dedi bide baska doktora daha göster dedi bende gösterdim simdi onlar incelemeye aldılar bekliyorum umarım ikimiz içinde hayırlııs olur sıkma canını:teselli:
Herkese Gunaydın,
Kızlar kım ne derse desın artık ben sunu anladım kı ne konusursan guzel dıye ertesı gun nazar degıyor hemen tersınee.. sımdıye kadar kac kere oldu tesaduftur dedım bır sey dedım ama yok oyle degıl.. :1no2: dün ve oncekı gun bazı arkadaslarımla konusuyordum ıste Aslanın gece uykusundan fılan.. cok guzel uyuyor hıc gece uyumadıgı olmadı ugrastırmadı bızı dedım emıp uyuyor saatlerı de duzenlı dedım ıkı ayrı arkadasla konusuyorduk annemlede konustum ayrıca rasgeldı yanı aynı konular ust uste.. her zaman 9-10 dan sonra gece uykusuna baslayan 2 saatte bır kalkıp emen sonra hıc ugrassız kendılıgınden tekrar uyuyan bebek bu gece bızı dıktı resmen..hıc agrısı yok sancısı yok aglaması yok ama uyumuyor gozler faltası gıbı acıldı 2 den sonra.. ben emzırdım babası salladı ben emzırdım babası salladı ıkımızde sabaha kadar ne uyudugumuzdan bırsey anladık ne yattıgımızdan.. böyle tesaduf olur mu yaa.. :1no2: annesıde olssan babasıda olsan farketmıyor nazarımız degıyor ıste guzel guzel dedım ne olduysa tam tersıne dondu bu gece.. :1shok:sancısı fılan olsa anlayacagım uyumuyor ınat ettı yaa varmı boyle bırsey hıc olmadı dogdugundan berııı... en sonunda pes ettım yatmadım artık 6 dan sonraa...benneyaptımki
Ama sımdı sabah kalktı Allahım onceden kendı dune kadar kendı cabamla yanı sesler cıkararak guldururdum sımdı uyandı yuzumu gordu basladı gulmeye hemde ne kadar keyıflıı... butun geceyı unutturdu bı andaa yaa boyle bırsey var mı dunyada.. Şeniz :asigim:
herkese selam
bende bu alttaki bebek takibinden istiyorum nasıl yapabilirim? Uğraştım ama olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
selam hoşgeldin hihoyyyt
aşağıdaki siteden adım adım takvimini oluşturup, en son sayfada açılan linklerden en sondakini, kullanıcı panelinden profili düzenle seçeneğine tıklayıp, açılan sayfada en alttaki kilo-doğum çizelgesine yapıştıracaksın canım kaydirigubbakcemile5
Breastfeeding Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Breast feeding Tickers
günaydın hanımlar herkes çook iyi uyumuştur umarım kaydirigubbakcemile5
Duygu, Özlem maşaAllahkuzularınızla çok güzel görünüyorsunuz
kızlar dün bebişim ilk kez oyuncağına uzanıp tuttu :dance: akşam da kucağımda yatıyodu elimi çekti ve ağzına götürüp:sm_cool: emmeye başladı :ecrin_bebek: artık kendi eli de yeterli gelmiyo minişime galiba kaydirigubbakcemile3
gelişimlerini adım adım görebilmekne güzel , tıpkı karnımızda cm cm büyümelerine şahit olmamız giibi.. :CüvCüv: Allaha çok şükür bu duyguları bizlere yaşattığı için :Saruboceq:
bebişlerle mutlu huzurlu bi gün olsun hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?