Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu bencede meyve puresı verebılırsın karısık ıkı uc meyveden... onunda kıvamı koyu oluyor bıraz hem tok tutar... sen bılırsın...

duygucum şuan yemek vermek istemiyorsan evdeki meyvelerden meyve püresi yapıp verebilirsin yatmadan önce de süt veya biberon maması verirsin ya da emzirebilrsin

duygu bencede meyve puresı verebılırsın karısık ıkı uc meyveden... onunda kıvamı koyu oluyor bıraz hem tok tutar... sen bılırsın...

Sağolun kızlar ama benimki acıkmış bır kase çorbayı götürdü valla geçte oldu ama ne yapalım artık gece geç vakitte gece maması veririm..Çünkü bügün iki kere meyve yedi zaten 1 muz 1 armutkaydirigubbakcemile2

Betül ben en çok en alttaki uzun saçı beğendim:)Sana yakışır aslında sana röflede yakışır bence çok bu röflemi??

Benim eltimin fotosunu görmüşündür belki nişanda foto koymuştum o mesela gözleri koyu yeşildi..Saçı kendi rengiydi senin gibi kumral..Bir röfle yaptırdı gözler oldu çam yeşili hatta ilk gördüm lens takti sandım nasıl açıldı o gözler koyu saç kapatıyormuş..Seninde öyle olur sanıyorum...

evet canım hepsı rofle sık rofle sadece dıplerde orjınal renkle tonlama var...
cok begenıyorum ya... yakısırmı yakısmaz mı hep bu ıkılemde kalıyorum ıste.. ama yaptırıcam esım gelsın bakalım artık kurtulmam lazım ıcımde kaldıkca benı yıyo :)

evet canım oncekı sarı sac denemelerım de saclarım acıldıgı gun gozlerımın rengıde cok acılmıstı bunu farketmıstım baya... oyle oluyo gercekten... fotosu varmı eltının :)) ben dıkkat etmemıstım

Evet var canım dur bak koyayım saçı en net burda sanırım:)Yani daha önce baya koyu kumral gibiydi ben kahverengi sanıyordum valla gözlerini şok olmuştum...http://img115.

Son düzenleme:
ıkısınıde merak etmıstım canım.. neyse olsun saclarının oncekı halını bılmıyorum ama guzel olmus..
Allah bırbırlerıne bagsılasın :) tşk ederım resım ıcın...

saliha,sema,aslı,duygu ve bilumum teyzoşlar,teşekkür ederim moral veren sözcükleriniz için..
salihacım 55,5 kiloydum enson ama kış uykusu moduna girdim şusıra alma temayülündeyim 56 olmuşumdur..
kiloyu herkez kadar sevmıyorum..annem babam oldukça kilolu ve aşırı iştahlı insanlar..babamın bi öğünde et tavuk balık biarada yediğini bilirim..gut oldu sonunda ..ama hala yer bikaç kadeh rakısınıda hergün içer:)

yorgun bigündü azcık evi toparladım..pilim bitti..
edacım ne mıkrobu ne enfeksıyonuymuş bu....

bende akşam yemeği vermeye çalışıyorum ama ismet akşam pek bişi yemıyo..7ye kadar ne yedırdım yedırdım..öglen yemeğini özel tencerelerı var onlarda yapınca zaten iki öğünlük çıkıyo..bugun kemiksulu,etli kıymalı,esmer bulgurlu,patatesli havuçlu pazı yapmıştım..öğlen severek yedi akşama yemedi..100cc günlük süt içinde ıkı bebe bıskui ile yarımmuz yedi sonra..eh 12gıbı sütle sulandırdıgım gugliyi veririm..
sütlacı bikaçkez denedim tutturamadım..bugday nişastası kattım az sulandırıp içine..yınede kıvamı tadı güzel olmadı..bu gece tekrar denıyeyım bakim..

duygucum..yakıyosun latilokumum:)
bızdede ben yemek pişirmediğimden kocişe ya anasında yer yada dışardan söyleriz bazen..çok mırınkırın ederse bi pilavla cevırme tavuk salata yapıyorum...aman yoruluyorum tümgün yalnızım..benım bi lavaboya giderken çocugumu tutcak kimsem yok napim..

slm kızlar nasılsınız geçmişe yıne çok az bakabildim.
kayın validem geldı beraber dışarı çıkıyoruz bize mısaafir gelıyo bu ara giremedım nete..
hasta olan bebiş varsa geçmiş olsun..
eşim gitti bunalımlardayım..
kayın validemle iyiy hoş seviyorum bide kendine göre evin düzenini değiştirmese iyi olur kendıne göre örtu alıyo değiştiriyo bunlar dışında bi sıkıntımız yok ama buda buyuk sorun butun düzenımı değiştiriyo...
eşimi çok seviyorum çok da özledim ama bu gidişler gelişler ailesi yuzunden yasadıklarımız sırf bu yuzden bazen aklımdan boşanma maeslesi geçmiyo değil...
eşimi seviyorum oda beni seviyo ayrılsam yapamam onsuz..
bilmıyorum kafam karışık herşey üstüme üstüme geliyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…