Doğum yapmış olan anneler buraya....

mevlüdecim ne ayrılması kızz
düzelir herşey canım benim
sıkma canını
eşinle paylaş sıkıntılarını canımcım

slm kızlar..ezeli seyrediyorum.fena bir diziye benzemiyor.ama şu cansu dere yi bir sevemedim gitti.donuk mat bir surattla hiç mimik denen bişey yok.üzgün mü mutlu mu.no yetenek.hiç de güzel gelmiyor.hani ağzı burnu düzgün ama bir hoşluk çekicilik yok kadında be..sevededim garii..kenan imirzalıoğlu da burnunu şişirmekten başka bişey yapmii..onu da pek sevmem ama konu biraz değişik geldi.ammaan benim dizi seyretmem de böle.başlıyorum.bir kaç bölümden sonra sıkılıyorum..şu aralar gülmek için seyrettiğim geniş aile var.onu tuuttum.zaten doğru dürüst te dizi seyredemem.kıvanç bey uyudu allhtan.

kıvanç ta bu aralar canımı sıkıyor.ya ağzına ne uzatsam kafasını hayır anlamında sallıyor.ağzını kapatıyor.vermek için bir iki ısrar edince de sinirden parmaklarını ısırıyor,kafasına vuruyor.huy değiştirdi velet.eskiden ne olursa ağzını açardı.çok yemezdi ama en azından seçmezdi.bu aralar çorbaymış,yemekmiş hiç istemiyor.buğün makarna yaptım.salçalı.onu severek yedi.tabii her yemeden önce mutlaka zorla ağzını açıp tıkıştırıyorum.çünkü tadını alıp severse biraz yiyor.bi de pastaymış,kurabiyemiş öle şeyleri versem yiyor ama.ben de alışmasın diye kolay kolay vermiyorum.sadece yemek yerse ödül olarak çikolata veriyom.çıldırtıyor beni u aralar...offf allh kolaylık ve sabır versin.umarım geçiçi bir dönemdir.herekirse aç kalsın abur cubura alışmasın istiyorum.mesala kola içerken çıldıryotr.hem asitli olduğu için yüzünü burşturuyor.hem de istiyor.deliii yaaaaww..

opuyorumnanaktan sağol canım

Allah razı olsun canım benım hepımızı ınsallahh...opuyorumnanaktan
Evet canım 3 ay 6 gun kaldı... 6 gun kaldı demekte nasıp olur ınsallah sag salım... :Saruboceq:
inşallah canım 6 saat oldu geleli dediğin günde gelecek bak gör allahın izni ile:Saruboceq:
abur cubur vermesekte doğal olarak isteyecekler mutlaka kim sevmezkiiikaydirigubbakcemile3cokacimcoook
çay konusundada aslında tam olarak ne için yararlı demişti hatırlayamıyorum ama bi dr tvde konuşuyordu 4-5 ay önce 1 yaşından sonra açık çay öneriyoruz diye fisfisfis

bizimki akşam yemeklerine katılıyor genelde ama çok az iyor yada beğenmiyor yemiyor ozaman muhallebi veriyorum ben az yediysede az hazırlıyom muhallebiyi ama karnını doyuracak kadar yediyse o akşam vermiyorum süte geçiyorum direkt gece

benım aklıma ıhlamur geldı ıcırırken valla dedım boyle lımonla sekerle ıcıyosa ben ıhlamur yapayım lımon seker atayım bayıla bayıla ıcsın bakım onu denıcem ...

benimki pek sevmiyor içsin diye su biberonuna koyuyorum su sanıp birkaç yudum içiyor sonra iteliyor gün içinde kandırıyom böle böle içiyor bir bardak kadar işte yoksa nerdeee
ama çaya falan hiç hevesi yok bizimkinin ama su içtipini gördüğü an çığlığı basıyor bardaktan istiyor özelliklede damacanaya gidip basıyom üstten pompaya gelsin diye
sanki kana kana içecek dayayacak ağzını zillikaydirigubbakcemile3

kızlar mustime bugün takdirname vermişler askeriyede :)))
askeriyenin gazinosuna muhasebeye seçmişlerdi
şimdide taktir vermişler eve belge yollayacaklarmış teşekkür edeceklermiş :))
birde 3 takdir alırsa 3 gün önce bırakıcaklarmış
5 takdir 5 gün önce
bakalım bir daha vereceklermi
ama çok gururlandım açıkçası
zaten hangi ortama girse hemen kendini belli eder
çok çalışkan çok sosyaldir canım benimmm

peruk dene bak kız yakışırmı yakışmazmı diye uzunu kısası orta boyu git bi perukçuya dene bak renkleri :içelim:

allah kavuştursun canım
kaynanalar hep öledir bence takma kafana idare et accık nasıl olsa gidecek sende huzura kavuşacaksın
kız aile de büyük sorunlar olmadıysa ne boşanması düşünüyon aaa bunalmışın sen kap sigaranı gel bana kahve yapam içek dertleşek bacım:lepi:

Son düzenleme:

ooo tebrik ederim zatn enişten oralardada bişeyler başarmasaydı şaşardım maşallah enişteme inşallah çok takdir alırda daha önce gelirŞeniz

konu güzel evet bende çok beğendim senaryoyu iyi yazmış yazanalkisalkisalkis
cansu dere dediğin gibi pek mimik vs yok ama tuhaf bi çekicilik var karıda bence baktırıyo kendine yanii diğerini zaten bende pek sevmem aslında zevk meselesi tabii

kızlar ben çaysız yaşayamam
zaten öğretmenler genelde öyle oluyor
okulda her tenefüs içerim
eve gelince annemle içeriz
birde akşam demleriz
çay benim vazgeçilmezim
çay koydum denildimi nedense içime hep bir mutluluk yayılır
ne zaman bi topluluk oluşsa hemen çay yapılır
birlikte yapılan güzel pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmezidir
üzülsemde sevinsemde çay içerim
amma çok anlam yüklemişim çaya çok seviyom kendisini :)
ama ipeke içirmedim hiç
ileride içecek nasıl olsa

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ee kimin kocasıııııı:lepi:alkisalkisalkis

bende severim ama çok içmem öle nadiren çok canım isteyecekte çayda güzel demlenmişse 3-4 bardak içtiğim olur yoksa kahvaltıda 1 bardak 5 çayında 1 bardak oda hergün değil ama akşam yemekten sonra içmesem arıyorum o bir bardağı :içelim:
bide kahve tutkum var işte hergün içerim ya türk kahvesi yada nescafe

saol canım yaa umarım yaptırırım ve yakısır bende buraya fotolarımı koyarım... opuyorumnanaktan
Sen şimdide koy biz bakarızzemuszemus
Sağol canım benim:)
Ben sana sütlacı tam söyliyim en kolay halini nişasta koyma esas sütlaç sadece sütle pirincin özüyle pişer tatlışkom..
Bak 1 litre sütü dök tencereye 1 bardakta pirinç tam su bardağı..Tam yarım litrede su...Bırak kaynasın normal ateşte ara sıra karıştır..Kaynayınca en kısıkta unut onu..Ara sıra karıştır gör bak nasıl koyulaşcak pirinç sayesinde..Bu arada koyduğun su uçucak sadece süt tam 1 litre kalıcak zaten:)Su koymaktaki aaç o kadar kaynayınca süt hepten bitmesin diye:)En son şeker gönlüne göre ne kdar istersen koy 3 5 dakikada onla kaynat kapat..Bu kadar bebemmmm:)Afiyet olsun tadından yiyemezsin:)Tam 6 kasekaydirigubbakcemile5

Canım bunları konuşarak halledebilirsin kayınvalidenle boşanmayı falan nerden getiriyon aklınaaa aaaalmaz:
Aynen Cansu Dere acayip nobran bir kadın yaa ama dizinin konusun güzel ben izliyorum...
Herkes abur cubur severde canım ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi..Çok erken daha ne versen onu yiyor sonuçta yemesede olur yaniOnun yerine sütlü tatlı,meyve yada ev yapımı kekler vermek daha iiyi...
Çay nerde okusam demir anemisi diyor hiç faydasını duymadım bugüne kadar..Bir doktor demiştir belki ama genel tanı kansızlık biliyorsun..Tabi herkesin kendi seçimi her zaman derim isteyen istediğini veriryerimseniben

Ne güzel yaa tebrik ederim canım Allah tez zamanda kavuştursun inşallahopuyorumnanaktan

ben öle saç yaptırsam esmer tenime çingene gacılarına benziyom..birkere yaptırdım..nefret ettim kendimden.yapan kişinin bu işi iyi bilmesi gerek..herkes iyi oturtamıyor bu renk saçları..kazaya kurban gitmeyin sonra..neyse içinizde kalacaksa yaptırın gitsin.çözümü var zaten.tekrar boyarsınız.nolcek yanee.içiniz içiniz yiyene kadar yaptırın kurtulun kızzlaaaa..))))

ilerde içicek nasıl olsa sende bendensin kızzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende hiççç aramammm çayı kahveciyim ben bugün 3 tane patlattım yine türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…