- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.841
opuyorumnanaktan sağol canımHicran canım sağlıkla gelsin yeni yavrun huzur katsın yuvanızıza inş..
Ayten sen zaman geçtikçe daha da gençleşiyorsun.
Derya tam bir çıtır annesin ve çok da sempatiksin maş.
Umut tv de gördüğümüz artistlerden hiçbir farkın yok.
Eda çok geçmiş olsun grip,öksürük değil de bu ateş beni de çok stresli yapıyor.İnş şimdi daha iyidir oğlun?
Betül canım 96 gün 3 ay kalmış.Allah'ın izniyle 6 gün kaldı diyecez sonra da tezkereyi inşş.
Bu arada geçen eşinle resmini koymuştun ya yazacaktım da bi türlü yazamadım.Ben sizi eşinle çok benzettim.İkinizin de çok sıcak bi yüzü var Rabbim bir ömür mutlu huzurlu kılsın sizi.
inşallah canım 6 saat oldu geleli dediğin günde gelecek bak gör allahın izni ile:Saruboceq:
Allah razı olsun canım benım hepımızı ınsallahh...opuyorumnanaktan
Evet canım 3 ay 6 gun kaldı... 6 gun kaldı demekte nasıp olur ınsallah sag salım... :Saruboceq:
abur cubur vermesekte doğal olarak isteyecekler mutlaka kim sevmezkiiikaydirigubbakcemile3cokacimcoookDuygu her gun ıcmıyorkı kız cayı cok ıstedı verdım bende... bı ıkı seferden bısey olmaz bıraz buyuk adam gıbı hıssetsınler kendılerını.... kaydirigubbakcemile3
Ama abur cubur fastfood gercekten bende hıc ıstemıyorum ama bakalım ne kadar ıstedıgımı gıbı olacaklar sımdıkı cocuklar dısarı ne zaman cıkılsa hamburger dıye sayıklamaya baslıyo bakalım bızımkıler nasıl olcak.. benneyaptımki
Edacım ben arı sütü bilmiyorum ama arının balını veriyorum:))))Döner ben vermedim çünkü İzmirde bir yer dışında güvenmiyorum hiç bir yere oraya gıtsem bende verırım ama uzak bıze..Mesela cumartesi yedik ayıptır söylemesi ama daha yeni açılmış bilemedim ondan vermedim..
Peki bende şunu sorcam akşam yemeği veriyormusunuz yoksa muhallebimi veriyorsunuz yemek yerine??
:))) yav boş boş resimler işime yaramaz ki insan gerçeklerini verir,benzinlikler puan birikince veriyor ama :umursamaz:
tüühh keşke kimliğimi açıklamasaydımm herkese bir laf atıp dalaşsaydımm yaa( neyse başka sefere artık
benım aklıma ıhlamur geldı ıcırırken valla dedım boyle lımonla sekerle ıcıyosa ben ıhlamur yapayım lımon seker atayım bayıla bayıla ıcsın bakım onu denıcem ...
evet canım hepsı rofle sık rofle sadece dıplerde orjınal renkle tonlama var...
cok begenıyorum ya... yakısırmı yakısmaz mı hep bu ıkılemde kalıyorum ıste.. ama yaptırıcam esım gelsın bakalım artık kurtulmam lazım ıcımde kaldıkca benı yıyo :)
slm kızlar nasılsınız geçmişe yıne çok az bakabildim.
kayın validem geldı beraber dışarı çıkıyoruz bize mısaafir gelıyo bu ara giremedım nete..
hasta olan bebiş varsa geçmiş olsun..
eşim gitti bunalımlardayım..
kayın validemle iyiy hoş seviyorum bide kendine göre evin düzenini değiştirmese iyi olur kendıne göre örtu alıyo değiştiriyo bunlar dışında bi sıkıntımız yok ama buda buyuk sorun butun düzenımı değiştiriyo...
eşimi çok seviyorum çok da özledim ama bu gidişler gelişler ailesi yuzunden yasadıklarımız sırf bu yuzden bazen aklımdan boşanma maeslesi geçmiyo değil...
eşimi seviyorum oda beni seviyo ayrılsam yapamam onsuz..
bilmıyorum kafam karışık herşey üstüme üstüme geliyoo...
kızlar mustime bugün takdirname vermişler askeriyede :)))
askeriyenin gazinosuna muhasebeye seçmişlerdi
şimdide taktir vermişler eve belge yollayacaklarmış teşekkür edeceklermiş :))
birde 3 takdir alırsa 3 gün önce bırakıcaklarmış
5 takdir 5 gün önce
bakalım bir daha vereceklermi
ama çok gururlandım açıkçası
zaten hangi ortama girse hemen kendini belli eder
çok çalışkan çok sosyaldir canım benimmm
slm kızlar..ezeli seyrediyorum.fena bir diziye benzemiyor.ama şu cansu dere yi bir sevemedim gitti.donuk mat bir surattla hiç mimik denen bişey yok.üzgün mü mutlu mu.no yetenek.hiç de güzel gelmiyor.hani ağzı burnu düzgün ama bir hoşluk çekicilik yok kadında be..sevededim garii..kenan imirzalıoğlu da burnunu şişirmekten başka bişey yapmii..onu da pek sevmem ama konu biraz değişik geldi.ammaan benim dizi seyretmem de böle.başlıyorum.bir kaç bölümden sonra sıkılıyorum..şu aralar gülmek için seyrettiğim geniş aile var.onu tuuttum.zaten doğru dürüst te dizi seyredemem.kıvanç bey uyudu allhtan.
5 takdir 5 gün önce
kızlar ben çaysız yaşayamam
zaten öğretmenler genelde öyle oluyor
okulda her tenefüs içerim
eve gelince annemle içeriz
birde akşam demleriz
çay benim vazgeçilmezim
çay koydum denildimi nedense içime hep bir mutluluk yayılır
ne zaman bi topluluk oluşsa hemen çay yapılır
birlikte yapılan güzel pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmezidir
üzülsemde sevinsemde çay içerim
amma çok anlam yüklemişim çaya çok seviyom kendisini :)
ama ipeke içirmedim hiç
ileride içecek nasıl olsa
Sen şimdide koy biz bakarızzemuszemus
saol canım yaa umarım yaptırırım ve yakısır bende buraya fotolarımı koyarım... opuyorumnanaktan
saliha,sema,aslı,duygu ve bilumum teyzoşlar,teşekkür ederim moral veren sözcükleriniz için..
salihacım 55,5 kiloydum enson ama kış uykusu moduna girdim şusıra alma temayülündeyim 56 olmuşumdur..
kiloyu herkez kadar sevmıyorum..annem babam oldukça kilolu ve aşırı iştahlı insanlar..babamın bi öğünde et tavuk balık biarada yediğini bilirim..gut oldu sonunda ..ama hala yer bikaç kadeh rakısınıda hergün içer:)
yorgun bigündü azcık evi toparladım..pilim bitti..
edacım ne mıkrobu ne enfeksıyonuymuş bu....
bende akşam yemeği vermeye çalışıyorum ama ismet akşam pek bişi yemıyo..7ye kadar ne yedırdım yedırdım..öglen yemeğini özel tencerelerı var onlarda yapınca zaten iki öğünlük çıkıyo..bugun kemiksulu,etli kıymalı,esmer bulgurlu,patatesli havuçlu pazı yapmıştım..öğlen severek yedi akşama yemedi..100cc günlük süt içinde ıkı bebe bıskui ile yarımmuz yedi sonra..eh 12gıbı sütle sulandırdıgım gugliyi veririm..
sütlacı bikaçkez denedim tutturamadım..bugday nişastası kattım az sulandırıp içine..yınede kıvamı tadı güzel olmadı..bu gece tekrar denıyeyım bakim..
duygucum..yakıyosun latilokumum:)
bızdede ben yemek pişirmediğimden kocişe ya anasında yer yada dışardan söyleriz bazen..çok mırınkırın ederse bi pilavla cevırme tavuk salata yapıyorum...aman yoruluyorum tümgün yalnızım..benım bi lavaboya giderken çocugumu tutcak kimsem yok napim..
slm kızlar nasılsınız geçmişe yıne çok az bakabildim.
kayın validem geldı beraber dışarı çıkıyoruz bize mısaafir gelıyo bu ara giremedım nete..
hasta olan bebiş varsa geçmiş olsun..
eşim gitti bunalımlardayım..
kayın validemle iyiy hoş seviyorum bide kendine göre evin düzenini değiştirmese iyi olur kendıne göre örtu alıyo değiştiriyo bunlar dışında bi sıkıntımız yok ama buda buyuk sorun butun düzenımı değiştiriyo...
eşimi çok seviyorum çok da özledim ama bu gidişler gelişler ailesi yuzunden yasadıklarımız sırf bu yuzden bazen aklımdan boşanma maeslesi geçmiyo değil...
eşimi seviyorum oda beni seviyo ayrılsam yapamam onsuz..
bilmıyorum kafam karışık herşey üstüme üstüme geliyoo...
slm kızlar..ezeli seyrediyorum.fena bir diziye benzemiyor.ama şu cansu dere yi bir sevemedim gitti.donuk mat bir surattla hiç mimik denen bişey yok.üzgün mü mutlu mu.no yetenek.hiç de güzel gelmiyor.hani ağzı burnu düzgün ama bir hoşluk çekicilik yok kadında be..sevededim garii..kenan imirzalıoğlu da burnunu şişirmekten başka bişey yapmii..onu da pek sevmem ama konu biraz değişik geldi.ammaan benim dizi seyretmem de böle.başlıyorum.bir kaç bölümden sonra sıkılıyorum..şu aralar gülmek için seyrettiğim geniş aile var.onu tuuttum.zaten doğru dürüst te dizi seyredemem.kıvanç bey uyudu allhtan.
opuyorumnanaktan sağol canım
inşallah canım 6 saat oldu geleli dediğin günde gelecek bak gör allahın izni ile:Saruboceq:
abur cubur vermesekte doğal olarak isteyecekler mutlaka kim sevmezkiiikaydirigubbakcemile3cokacimcoook
çay konusundada aslında tam olarak ne için yararlı demişti hatırlayamıyorum ama bi dr tvde konuşuyordu 4-5 ay önce 1 yaşından sonra açık çay öneriyoruz diye fisfisfis
bizimki akşam yemeklerine katılıyor genelde ama çok az iyor yada beğenmiyor yemiyor ozaman muhallebi veriyorum ben az yediysede az hazırlıyom muhallebiyi ama karnını doyuracak kadar yediyse o akşam vermiyorum süte geçiyorum direkt gece
5 takdir 5 gün önce
kızlar ben çaysız yaşayamam
zaten öğretmenler genelde öyle oluyor
okulda her tenefüs içerim
eve gelince annemle içeriz
birde akşam demleriz
çay benim vazgeçilmezim
çay koydum denildimi nedense içime hep bir mutluluk yayılır
ne zaman bi topluluk oluşsa hemen çay yapılır
birlikte yapılan güzel pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmezidir
üzülsemde sevinsemde çay içerim
amma çok anlam yüklemişim çaya çok seviyom kendisini :)
ama ipeke içirmedim hiç
ileride içecek nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?