Doğum yapmış olan anneler buraya....

:lepi: :lepi: :lepi:

kızlar size bir bilgi veryim aklınızda bulunsun.yeğenim çok süt sviyor.çok içiyordu.geceleri öksürüyor ve de bazen kusuyordu.alerji prof. götürdüler.çok süt içmesin demiş. bir de her çocuk için geceleri yatmadan 2 saat önce verin demiş.yatmadan hemen önce inek sütleri ağır geliyormuş.bir de (protein ağırlıklı)mide asiti çok salgılandığından geceleri yemek borusuna çıkıp yakıyormuş asitli içerik.dikkat edin.geceleri yatmadan 2 satt önce falan verin..bebişleriniz rahatsız olmasın.

evet valla işinin ehli olması lazım yapan kuaförün ahhh ahhh benim hayal gene yattııı saçlar yıpranmış olmayaydı çoktan yapmıştım şimdiye kadar ama uzasın kendi saçlarım çıksın istemiştim napalım kısmet değilmişşş nasip bebeğimi doğurmakmış genekaydirigubbakcemile3ceylindede aynı olmuştu tam bu ayda aşılama tutmaz ben röflemi yaptırayım şu test sonucunu alınca demiştim hamile kalmayacağıma okadar emindimkiii kaydirigubbakcemile3 ama test sonucunu alınca:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

hmmmmm bk bunu bilmiyordummm ama bizimki uyanıkken içmiyor netçezzzz gerçi buara alerji nedeniyle vermiyom ama vericezz şimdilik junior veriyoruz uykuda uyanıkken demiyorum ama oyundu moyundu aman baba geldi aman abla geldi kızıyor hadi hopp mam mam iç demekten ancak 10 cc kadar içirebiliyoruz biberonla ama bunada şükür buda bi ilerleme sayılır şimdiye kadar onuda yapmıyordu böyle böyle alışır herhalde

ahanda benimki uyumuştu gene uyandı gece uyuyup uyuyup uyanıyor zilli şimdi 1 saat pışpışlar gezdiririz evde
allahtan kucaklama işini babaya yaptırıyor geneldekaydirigubbakcemile3

Kızlar normal inek sütüne geçtinizmi yoksa o bebe sütlerindemi veriyorsunuz?Ben pınar 1 yaş sütü veriyorum ama artık günlük süt vermek istiyorum

ya kızlar bana tuhaf şeyler oluyorr 2 gündür tatlı krizi gelmişti evde bayramdan kalan çikolata kutusunu bitirdim en az 15 tane yemişimdir :kedi:bide bayram şekerleri vardı norma ve yumuşak çeşit çeşit herhalde 20 kadarda onlardan yedim :kedi:kendimi alamadım napiimm:kedi:
bugünde tuzlu krizi geldi sanırım bütün gün peynir zeytin attım ağzıma akşam da çekirdek yedim bir büyük boy bitti nerdeyseeeekaydirigubbakcemile3

canancım çok derken ne kadar içerdi mesela ben genelde 1 saat önce içiriyorum ama uykusu çok geldiyse içerken de uyuyup kalabiliyor

Kızlar normal inek sütüne geçtinizmi yoksa o bebe sütlerindemi veriyorsunuz?Ben pınar 1 yaş sütü veriyorum ama artık günlük süt vermek istiyorum

ben normal günlük süt veriyorum canım o çocuk sütlerinden birkaç kez aldım ama içmedi veylin günlük süt alıyorduk bizde ama geende dr gene verme dedi malum alerjimiz henüz netleşmedi juniora devam ediyoruz hem akşam hem kahvaltıda onla yapıyom karışımıda

okuya okuya gözlerim ağrıdı,2 gün net yoktu amma yazışmışsınız
hasta bebeklere acil şifalar diliyorum,çok çok geçmiş olsun

duygu ben günlük sütü mert 10 aylık olduğundan beri veriyorum
yazacaklarımı unuttum,çok uykum geldi,yarın görüşürüz,iyigecelerrr

duygucum
büyük marketlere gittiğimde pınar alıyorum 1 yaş sütüne geçtim.
gidemediğim zamanlar bakkaldan pınarın normal kutu sütünü alıyorum
sabah akşam muhakkak içiriyorum

ismet uyudu..yine yatağında uyudu..alışacak gibi.terkedilmiş hissi versede hem onun hem benım hayrıma bu durum..

duygucum teşekkür ederim.ellerine sağlık canımbenim..güzel tarifini yarın hemencik yapıcam..brokoli çorbasıda yapıcam yarın kısmetse:)

canancın çok güzel bi bilgi çok teşekkürler..bugun 200 cc içti..inek sütünü çok sevdi ama ben arada bebelac 1yaş üstü mama verıyorum..demek gece kesın inek sütü vermicez..allahım korusun..alerji demeyin bana kaşıntı yapıyo:)

hoşaf olmuşum:)bende çaycıyım..ama güne ılk agzıma lokma komadan neskafeyle başlarım..az sütlü..bide sigara yakarım..keşim sanırım :)

serapçım tebrik ederim...gurur duymakta haklısın...
bende gurur duyuyom valla..benımkıde çalışkan vıcdanlı dürüst cesur ve ataktır:)kendime bakınca derim hep bu çalışkan ve idealist insanlar olmasa ben gibi tembeller ne yapardı acep:)

pınar bebe sütünü ismette içmedi bikere aldım.muzluydu..sanırım begenmedi..bende günlük süte geçtim..günlük süt şişesinin üstünde-anne sütüne en yakın ve besleyici süt günlük sütdür-yazmışlar..bılemıyom ama pınar çocuk daha iyi olurdu bızım alerjımıze..daha yumuşatılmıştır içeriği bebelerin hazmına göre sanıyorum..buyuzden bende gunluğü bırakıp pınar1yaş a geçmeyı düşünüyorum..gunde 200 cc kadar gunluk süt gerisi bebelac 1yaş üstü devam sütü verıyorum.misal bu akşam 10da yattı..yatmadan yarım saat önce 100cc gunluksüt içti..11.30 gbi kalktı 100cc günlük süt içti..demın kalktı 60cc mama içti..bırazdan gugli pişirip üstü kapalı bırakıcam..1.30 gbi ikalkar 100cc onu içer..sonra 3.30 gibi bi mama..sonra şanslıysam sabaha kadar uyur..yoksa 5.30 6gibi yine 120cc kadar mama içer...10gibi kalkar..10.45 gibi kahvaltı yaparız...laylayloomm:)

kafamçokkarıştı o ne kız yapıcam içer yapıcam içer demişsin sen gece uyumuyonmu CADIARZUbizimki 100 cc içse ben çok şükür diyom keşke bizimkide içse şimdi junior yaptım 120 cc ılıtıyom bakalım içecekmi nekadar zamanda içecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…