- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.861
kızlar ben çaysız yaşayamam
zaten öğretmenler genelde öyle oluyor
okulda her tenefüs içerim
eve gelince annemle içeriz
birde akşam demleriz
çay benim vazgeçilmezim
çay koydum denildimi nedense içime hep bir mutluluk yayılır
ne zaman bi topluluk oluşsa hemen çay yapılır
birlikte yapılan güzel pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmezidir
üzülsemde sevinsemde çay içerim
amma çok anlam yüklemişim çaya çok seviyom kendisini :)
ama ipeke içirmedim hiç
ileride içecek nasıl olsa
duygucum
nescafeyi seviyorum ama
türk kahvesi içmiyom sıkıntı veriyor bana nedense
Hadi yaaa neden acaba bende içmeyince kendimi eksik hissediyorum aynı senin gibi kahve içelim dediklerinde içime bir mutluluk çöküyo kızkaydirigubbakcemile3
ben öle saç yaptırsam esmer tenime çingene gacılarına benziyom..birkere yaptırdım..nefret ettim kendimden.yapan kişinin bu işi iyi bilmesi gerek..herkes iyi oturtamıyor bu renk saçları..kazaya kurban gitmeyin sonra..neyse içinizde kalacaksa yaptırın gitsin.çözümü var zaten.tekrar boyarsınız.nolcek yanee.içiniz içiniz yiyene kadar yaptırın kurtulun kızzlaaaa..))))
kızlar size bir bilgi veryim aklınızda bulunsun.yeğenim çok süt sviyor.çok içiyordu.geceleri öksürüyor ve de bazen kusuyordu.alerji prof. götürdüler.çok süt içmesin demiş. bir de her çocuk için geceleri yatmadan 2 saat önce verin demiş.yatmadan hemen önce inek sütleri ağır geliyormuş.bir de (protein ağırlıklı)mide asiti çok salgılandığından geceleri yemek borusuna çıkıp yakıyormuş asitli içerik.dikkat edin.geceleri yatmadan 2 satt önce falan verin..bebişleriniz rahatsız olmasın.
Kızlar normal inek sütüne geçtinizmi yoksa o bebe sütlerindemi veriyorsunuz?Ben pınar 1 yaş sütü veriyorum ama artık günlük süt vermek istiyorum
pınar bebe sütünü ismette içmedi bikere aldım.muzluydu..sanırım begenmedi..bende günlük süte geçtim..günlük süt şişesinin üstünde-anne sütüne en yakın ve besleyici süt günlük sütdür-yazmışlar..bılemıyom ama pınar çocuk daha iyi olurdu bızım alerjımıze..daha yumuşatılmıştır içeriği bebelerin hazmına göre sanıyorum..buyuzden bende gunluğü bırakıp pınar1yaş a geçmeyı düşünüyorum..gunde 200 cc kadar gunluk süt gerisi bebelac 1yaş üstü devam sütü verıyorum.misal bu akşam 10da yattı..yatmadan yarım saat önce 100cc gunluksüt içti..11.30 gbi kalktı 100cc günlük süt içti..demın kalktı 60cc mama içti..bırazdan gugli pişirip üstü kapalı bırakıcam..1.30 gbi ikalkar 100cc onu içer..sonra 3.30 gibi bi mama..sonra şanslıysam sabaha kadar uyur..yoksa 5.30 6gibi yine 120cc kadar mama içer...10gibi kalkar..10.45 gibi kahvaltı yaparız...laylayloomm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?