- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.881
bendeniz yatar..cümleten iyi geceler...
Bizdede düzen hep şaşmıştır zaten yemek konusunda mesela 5 te tek öğün yemek yedik bir daha yenmez..Ondan akşam yemeği olmayınca bende muhallebi yapıyorum..Muhallebiye bebe bisüvisi nasıl koyuyorsun?
Herkese Selamlar
biz bugün daha iyiceğiz sanki,gerçi ara ara ateşimiz yükseliyor..
birde iğnelerimize devam( bacakları delik deşik oldu yavrumun..
Resimleri gördümm hepinizin maşallahı varçok tatlı çıkmışsınz ..
Hicrancımm bende seni arayacaktımm ama sen düşünmüşsün zaten canım..
Bugün dr.umuzla görüştümm bulaşıcı olabilir dedi bizim enfeksiyonumuz dolayısıyla ceyliede geçebilir...
Dediğin gibi başka bir dr. gününüzde bekliyorum..Herşeyde bir hayır vardır..
işte benim bıdığım zeytin yiyor ve uyuyor
harran ovasııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızcağız küçültememiş sanırım napsın yeniden yapar herhalde
Ayyy o juniorun tadı berbat yaaa Umutunda dediği gibi rengide bir tuhaf be beğenmedim onu en güzeli günlük süt aslında...ben normal günlük süt veriyorum canım o çocuk sütlerinden birkaç kez aldım ama içmedi veylin günlük süt alıyorduk bizde ama geende dr gene verme dedi malum alerjimiz henüz netleşmedi juniora devam ediyoruz hem akşam hem kahvaltıda onla yapıyom karışımıda
opuyorumnanaktanokuya okuya gözlerim ağrıdı,2 gün net yoktu amma yazışmışsınız
hasta bebeklere acil şifalar diliyorum,çok çok geçmiş olsun
duygu ben günlük sütü mert 10 aylık olduğundan beri veriyorum
yazacaklarımı unuttum,çok uykum geldi,yarın görüşürüz,iyigecelerrr
duygucum
büyük marketlere gittiğimde pınar alıyorum 1 yaş sütüne geçtim.
gidemediğim zamanlar bakkaldan pınarın normal kutu sütünü alıyorum
sabah akşam muhakkak içiriyorum
Afiyet bal şeker olsun arkadaşımismet uyudu..yine yatağında uyudu..alışacak gibi.terkedilmiş hissi versede hem onun hem benım hayrıma bu durum..
duygucum teşekkür ederim.ellerine sağlık canımbenim..güzel tarifini yarın hemencik yapıcam..brokoli çorbasıda yapıcam yarın kısmetse:)
canancın çok güzel bi bilgi çok teşekkürler..bugun 200 cc içti..inek sütünü çok sevdi ama ben arada bebelac 1yaş üstü mama verıyorum..demek gece kesın inek sütü vermicez..allahım korusun..alerji demeyin bana kaşıntı yapıyo:)
hoşaf olmuşum:)bende çaycıyım..ama güne ılk agzıma lokma komadan neskafeyle başlarım..az sütlü..bide sigara yakarım..keşim sanırım :)
serapçım tebrik ederim...gurur duymakta haklısın...
bende gurur duyuyom valla..benımkıde çalışkan vıcdanlı dürüst cesur ve ataktır:)kendime bakınca derim hep bu çalışkan ve idealist insanlar olmasa ben gibi tembeller ne yapardı acep:)
Kız sen bu çocuğa gündüz hiç birşey yedirmesende olur gece bütün beslenme ihtiyacını tamamlıyor çocukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok beslemiyon mu bacım yaaapınar bebe sütünü ismette içmedi bikere aldım.muzluydu..sanırım begenmedi..bende günlük süte geçtim..günlük süt şişesinin üstünde-anne sütüne en yakın ve besleyici süt günlük sütdür-yazmışlar..bılemıyom ama pınar çocuk daha iyi olurdu bızım alerjımıze..daha yumuşatılmıştır içeriği bebelerin hazmına göre sanıyorum..buyuzden bende gunluğü bırakıp pınar1yaş a geçmeyı düşünüyorum..gunde 200 cc kadar gunluk süt gerisi bebelac 1yaş üstü devam sütü verıyorum.misal bu akşam 10da yattı..yatmadan yarım saat önce 100cc gunluksüt içti..11.30 gbi kalktı 100cc günlük süt içti..demın kalktı 60cc mama içti..bırazdan gugli pişirip üstü kapalı bırakıcam..1.30 gbi ikalkar 100cc onu içer..sonra 3.30 gibi bi mama..sonra şanslıysam sabaha kadar uyur..yoksa 5.30 6gibi yine 120cc kadar mama içer...10gibi kalkar..10.45 gibi kahvaltı yaparız...laylayloomm:)
iyi geceler hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun canlar
okudum ama unuttum isimleri umutu gördüm ayteni gördüm çok hoşsunuz hanımlar maşşalah kıçınızı kaşıyın derim
deryada gelmiş doğumgünü resimleri konmuş nice yıllara saçların çok hoş
hicranım kalbbini ferah tut gülüm çarşambaya hayırlı haberler inşallah sen sanırım ben gibi geç döllendin benimde kan değerlerim hep düşük çıkmıştı
ben bu aralar ailevi problemler dolayısıyla sıkıntılıyım kusura bakmayın yazamıyorum fazla siz takılın çok mutlu olun hasta olmayın kuzulara ii bakın
slm kızlar nasılsınız geçmişe yıne çok az bakabildim.
kayın validem geldı beraber dışarı çıkıyoruz bize mısaafir gelıyo bu ara giremedım nete..
hasta olan bebiş varsa geçmiş olsun..
eşim gitti bunalımlardayım..
kayın validemle iyiy hoş seviyorum bide kendine göre evin düzenini değiştirmese iyi olur kendıne göre örtu alıyo değiştiriyo bunlar dışında bi sıkıntımız yok ama buda buyuk sorun butun düzenımı değiştiriyo...
eşimi çok seviyorum çok da özledim ama bu gidişler gelişler ailesi yuzunden yasadıklarımız sırf bu yuzden bazen aklımdan boşanma maeslesi geçmiyo değil...
eşimi seviyorum oda beni seviyo ayrılsam yapamam onsuz..
bilmıyorum kafam karışık herşey üstüme üstüme geliyoo...
kızlar mustime bugün takdirname vermişler askeriyede :)))
askeriyenin gazinosuna muhasebeye seçmişlerdi
şimdide taktir vermişler eve belge yollayacaklarmış teşekkür edeceklermiş :))
birde 3 takdir alırsa 3 gün önce bırakıcaklarmış
5 takdir 5 gün önce
bakalım bir daha vereceklermi
ama çok gururlandım açıkçası
zaten hangi ortama girse hemen kendini belli eder
çok çalışkan çok sosyaldir canım benimmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanyakışır dönürümeee kız yaptır hemen benden örnek al beklemek olmuyor benim saçlar gene bidahaki yaza kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
peruk dene bak kız yakışırmı yakışmazmı diye uzunu kısası orta boyu git bi perukçuya dene bak renkleri :içelim:
ben öle saç yaptırsam esmer tenime çingene gacılarına benziyom..birkere yaptırdım..nefret ettim kendimden.yapan kişinin bu işi iyi bilmesi gerek..herkes iyi oturtamıyor bu renk saçları..kazaya kurban gitmeyin sonra..neyse içinizde kalacaksa yaptırın gitsin.çözümü var zaten.tekrar boyarsınız.nolcek yanee.içiniz içiniz yiyene kadar yaptırın kurtulun kızzlaaaa..))))
Kızlar normal inek sütüne geçtinizmi yoksa o bebe sütlerindemi veriyorsunuz?Ben pınar 1 yaş sütü veriyorum ama artık günlük süt vermek istiyorum
kıvanç ta bu aralar canımı sıkıyor.ya ağzına ne uzatsam kafasını hayır anlamında sallıyor.ağzını kapatıyor.vermek için bir iki ısrar edince de sinirden parmaklarını ısırıyor,kafasına vuruyor.huy değiştirdi velet.eskiden ne olursa ağzını açardı.çok yemezdi ama en azından seçmezdi.bu aralar çorbaymış,yemekmiş hiç istemiyor.buğün makarna yaptım.salçalı.onu severek yedi.tabii her yemeden önce mutlaka zorla ağzını açıp tıkıştırıyorum.çünkü tadını alıp severse biraz yiyor.bi de pastaymış,kurabiyemiş öle şeyleri versem yiyor ama.ben de alışmasın diye kolay kolay vermiyorum.sadece yemek yerse ödül olarak çikolata veriyom.çıldırtıyor beni u aralar...offf allh kolaylık ve sabır versin.umarım geçiçi bir dönemdir.herekirse aç kalsın abur cubura alışmasın istiyorum.mesala kola içerken çıldıryotr.hem asitli olduğu için yüzünü burşturuyor.hem de istiyor.deliii yaaaaww..
Clinique kullanan Gül ve Nuraydı sanırım kızlar bir fondöteni varmış Clinique Even Better Makeup SPF 15 kullandınızmı?KK de gördüm o da iyimiş yaa ben gittim estee lauder a 84 lira bayıldım bunun ucuzmuşta 59 liraymış:gitme:25 lira fark var birşey daha alırdım o paraya ben
Güzelse bir tanede sonra bundan alırım diyorum kullandıysanız söylermisiniz??
Kız sen bu çocuğa gündüz hiç birşey yedirmesende olur gece bütün beslenme ihtiyacını tamamlıyor çocukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok beslemiyon mu bacım yaaa
Valla Umut maşallah yaaa ben uyumuyor diye üzülmeyim İsmet daha çok kalkıyormuş gece:)
Ben dün akşam çorba verdim işte burda yazmıştım 9 damı ne sonra uyurken emzirdim gecede kere emdi aç benim çocummmm yaaabenneyaptımki
:
duygucum belki biliyorsundur ama strawberry diye bir site var
ben bütün parfümlerimi ve makyaj olsun cilt bakımı olsun burdan alıyorum .
orjinal ürünler free shop fiyatının bile altına geliyor
bazen uçuk indirimler oluyor. 1 hafta 10 gün gibi bir sürede geliyor sadece parfüm için kargo ücreti var diğerle
rine kargo ücreti alınmıyor.
umut kız walla amma yediriyon çocuğa gece hee :)
duygu denizde öyle 9-10 gibi bi muhallebi yer sonra sabaha kadar yemez
biliyon gece de kalkmıyo ya zaten laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?