Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi geceler hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun canlar

okudum ama unuttum isimleri umutu gördüm ayteni gördüm çok hoşsunuz hanımlar maşşalah kıçınızı kaşıyın derim

deryada gelmiş doğumgünü resimleri konmuş nice yıllara saçların çok hoş

hicranım kalbbini ferah tut gülüm çarşambaya hayırlı haberler inşallah sen sanırım ben gibi geç döllendin benimde kan değerlerim hep düşük çıkmıştı

ben bu aralar ailevi problemler dolayısıyla sıkıntılıyım kusura bakmayın yazamıyorum fazla siz takılın çok mutlu olun hasta olmayın kuzulara ii bakın

Bizdede düzen hep şaşmıştır zaten yemek konusunda mesela 5 te tek öğün yemek yedik bir daha yenmez..Ondan akşam yemeği olmayınca bende muhallebi yapıyorum..Muhallebiye bebe bisüvisi nasıl koyuyorsun?

Canım piştikten sonra 2-3 tane biskuviyi hemen kasenin içine atıyorum zaten sıcak olduğu için hemen eziliyorr... koyuluğunu pek etkilemiyor..
Bazen pirinç ununu fazla attıığm için muhallebi koyu oluncada elma,armut vs.. rendeliyorum..
Genelde göz kararı yapıyorumm..Hem zaten sürekli aynı muhallebi sıkarr,hiç değilse tadı birazda olsa değişmiş oluyor..

Herkese günaydınlar kızlar;
Serzan canım geçmiş olsun. Neden ateşlendi, mikrop mu kapmış?

Hicrancım canım herşeyin hayırlısı olsun.

günaydın...
eh her sabah 10 da kalkmıyos..bu sabak 7.30 uyandık..babanımeteğine yapıştı..aç henüz ama attaa gitti..göbeğini sokağamı attı anam ne etti bu herif durmuyo..evde canı sıkılıncada kapıya yapışıyo..ben mıçımı hemen kaldırıp biyere gidenbi kadında deildim,hemen bi temız üst giyiyorum dogru attaya:)
hicrancım dün gece şanslıydım..2.30gibi gugli verdimsulu 110cc kadar..bu saate kadar onla duruyo..ama o junıorun tadı bigaribime gitti belki ceylin sevmemiştir..başka devamsütü denesenmi acaba..
nuraycımselam..serzan eda..ablasının rumuzuyla girmiş..daha iyi şükür boriş ama bende bilmiyorum ne mıkrobu aldıgını..
bugun benım çeyrek günüm var.anaca bi siler süpürürüm kekmek edemicem..kek kalıbım yok benım henuz:)borcamada olur bılıyorum ama alıcambi pasta..söylemesi ayıptır kaçzamandır canımbi şamfıstıklı pasta istiyodu:)buaralar bende acayip iştahlıyım:)amabi korkum yok valla..benmeryem ana o hazi yusuf gibi yaşıyoz çünkim:)
saol arzucum..bu yenı takvimler süper:)yeni elbise alıcam gibi sevinidiriyo güzel takvim:)

mevlüdecim..açıkçası ben eşinin ailesini çözemedim..birazda cehalet var sanırım..sen hemşiresin..gül gibi mesleğin var..neden alp büyüynce mesleğine dönmüysun..eşini seviyosan gerisi boş..ama onunda ailesiylemesafesini kurup evdeki huzurunu bozmaması lazım.el kadar kuzuyla dünyayı dolaştın adamın uğruna:)bunu adama anca aşk yaptırır:)kaynanan eski kadın..bu modeller genelde böyle..iyiniyetli ve allak korkusu olması yeterli..dier kusurlarını boşver eğer öyleyse..
haydi hazır ismetefendi yok ben bi süpüreyim:)

harran ovasııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızcağız küçültememiş sanırım napsın yeniden yapar herhalde

:teytey::dance::dance::dance::dance:

Valla yeni okuyom umut yazını....
Napayım ya, öyle yaptım yine kocaman böyle yaptım yine kocvaman....
En sonunda sildim .... Napayım ya... Benim gibi bi adam da yapamadı ya...
Zaten zaman yok, iki dakka bakayım dedim, sohbet bile edemedim. En sonunda da pes ettim...
Neyse bakarız akşama evde yine...
Ama siz benim kızımın resimlerine hiç bakmamışsınız....

Hepinize Günaydın...
Kızımın kahvaltısını hazırladım şimdi ona kahvaltı yaptıracağım.Duygu sütlaç tarifin çok hoşuma gitti.Benim kızım tam bir tatlı düşkünü(annesi gibi).Ben de dışardan kek vs. vermemeye çalışıyorum arada kaçamaklar olmuyo değil tabi.Genelde evde kek yapıyorum içine tahin pekmez ceviz atıp veriyorum.Bugün sütlacını deniycem hem çok kolay ocağa koy otur arada karıştır:)sağol tarif için.

Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar...Ege iki gündür kendi odasında yatıyor alıştırmaya çalışıyoruz bakalım daha önceleri yaptığımızda ya ateşi çıktı ya aşı muhabbeti yanımızdaki beşiğe aldık ama bu sefer aşı maşı yok hadi bakalımlülülülülülü
Ayyy o juniorun tadı berbat yaaa Umutunda dediği gibi rengide bir tuhaf be beğenmedim onu en güzeli günlük süt aslında... opuyorumnanaktan
duygucum
büyük marketlere gittiğimde pınar alıyorum 1 yaş sütüne geçtim.
gidemediğim zamanlar bakkaldan pınarın normal kutu sütünü alıyorum
sabah akşam muhakkak içiriyorum

Bende almıyım bundan sonra bari yaa alışsın normal süte... Afiyet bal şeker olsun arkadaşım
Kız sen bu çocuğa gündüz hiç birşey yedirmesende olur gece bütün beslenme ihtiyacını tamamlıyor çocukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok beslemiyon mu bacım yaaa
Valla Umut maşallah yaaa ben uyumuyor diye üzülmeyim ısmet daha çok kalkıyormuş gece:)
Ben dün akşam çorba verdim işte burda yazmıştım 9 damı ne sonra uyurken emzirdim gecede kere emdi aç benim çocummmm yaaabenneyaptımki

Arzucum hayırdır kötü birşey yoktur umarım:teselli:

Son düzenleme:
Selamlar...

mevludecım ya oyle seyler dusunme.. kayınvalıden ne kadar kalıcak sızde..
su duzenı neden degstrmeye kalkarlar anlamıyorum ya hemen benımsemelerı yokmu herseyı :bbo:

uyy kıyamam tebrıklerrr opuyorumnanaktan

yakışır dönürümeee kız yaptır hemen benden örnek al beklemek olmuyor benim saçlar gene bidahaki yaza kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
peruk dene bak kız yakışırmı yakışmazmı diye uzunu kısası orta boyu git bi perukçuya dene bak renkleri :içelim:

valla onu bende dusunuyorum ama bı fırsat olmadıkı deneyıp bakayım

merak etme canım 2 kere yaptım o dedıgını ama 3 unde de ardından hemen boyattım..
ben sımdı 3.cuye heveslenıyorum..

Kızlar normal inek sütüne geçtinizmi yoksa o bebe sütlerindemi veriyorsunuz?Ben pınar 1 yaş sütü veriyorum ama artık günlük süt vermek istiyorum

Bızı bılıyorsun canım :)..

canım aynı efeyi anlatmışsın. her yemek yedirirken itiyo kaşığı yemek istemiyo tadına bile bakmıyo. çok üzülüyorum bende

UMUT bak bı daha soyleyım ben, bence sende azalt geceyı sonra gunduz yedırmekte zorlanıyorsun..
Yenı dogan bebeler bıle o sekılde beslenıyor artık bı yasındalar.. geceyı azalt bak gunduz daha cok yer ısmetcık, hemde daha yarayıslı seyler yer en azından tabaklarını bıtırır...
yınede sen bılırsın tabı... benden tavsıye...

Son düzenleme:
Clinique kullanan Gül ve Nuraydı sanırım kızlar bir fondöteni varmış Clinique Even Better Makeup SPF 15 kullandınızmı?KK de gördüm o da iyimiş yaa ben gittim estee lauder a 84 lira bayıldım bunun ucuzmuşta 59 liraymış:gitme:25 lira fark var birşey daha alırdım o paraya ben
Güzelse bir tanede sonra bundan alırım diyorum kullandıysanız söylermisiniz??

duygucum belki biliyorsundur ama strawberry diye bir site var
ben bütün parfümlerimi ve makyaj olsun cilt bakımı olsun burdan alıyorum .
orjinal ürünler free shop fiyatının bile altına geliyor
bazen uçuk indirimler oluyor. 1 hafta 10 gün gibi bir sürede geliyor sadece parfüm için kargo ücreti var diğerlerine kargo ücreti alınmıyor.

umut kız walla amma yediriyon çocuğa gece hee :)
duygu denizde öyle 9-10 gibi bi muhallebi yer sonra sabaha kadar yemez
biliyon gece de kalkmıyo ya zaten laelaelaelaelae

strawberry ye üyeyim bende canım indirimleri falan takip ediyorum ama benim aradığım ürünler genelde olmuyor..Mesela işte estee double wear yoktu baktım canım o zaman şimdi var mesela yine baktım...
umut kız walla amma yediriyon çocuğa gece hee :)
duygu denizde öyle 9-10 gibi bi muhallebi yer sonra sabaha kadar yemez
biliyon gece de kalkmıyo ya zaten laelaelaelaelae

Heee bilmemmi kıızzz süper senin oğluşun maşallah aynı Ege dün 11 de yattı 1 de kaltı 3 te kalktı 5 te ve 7 de:roflol::roflol:

Son düzenleme:
este lauder double weer ın methını bende cok duydum.... nasılmıs acep... denedın mı duygu ?
fondotenı de pek kullanmayan kısı ıcın gercı gereksız 84 lıra ama...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…