Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam duygucum b, bakayım dedim. Ben 3 sene önce kullanmıştım setini ve fondotenini. Orada uzman bana yağsız dengeleyici fondoteni vermişti. Bana çok iyi gelmişti ve çok da güzel kapatmıştı ondan başka da maybeline ve maxfactor kullanıyorum canım. Onlarda 30-40 civarı değişiyor fiyatları. Bazen de avondan aldığım var onu kullanıyorum.
Yalnız şu strawberyy'e clinic diye arattırıp girdim de 38 yazıyor fiyatlarda?????
Ben aldığım zamanlarda 60-80'di ??? Yanlış yere mi baktım acep????

bende cildim için çelikbilek kullanıyorum gözdecim ama senin verdiğin sitede yok şekerim sanırım bütçeleri yetmemiş almaya

:roflol::roflol:

selam kızlar naberler ben pek iyi değilim gene kanlı lekelenme oldu dr gidicem yine eşimi bekliyom bugün testi yapıcam yarını beklemicem 48 saat oldu zaten normalde 48 saat sonra yenilenebiliyor test durumu öğreniyim bari sinirim bozuldu gene

sağol canım çarşambayı bekleyemicem malesef bugün gidicem dr gene
bu arada sanada allh kolaylık versin canım inşallah herşey yoluna girer:Saruboceqpuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar kızlar;
Serzan canım geçmiş olsun. Neden ateşlendi, mikrop mu kapmış?

Hicrancım canım herşeyin hayırlısı olsun.
teşekkürler canım sağolopuyorumnanaktan
bakmazmıyız kız nasıl bakmam hatırlıyonmu ceyline benzetiyordum ben senin kızı eşime bile gösterdim maşallah yavruşun çok tatlı olmuş zaten tatlıydı daha bi şeker olmuş

canım ben hazır şişelere güvenemedim 1-2 aldım sonra tozuna geçtim tozundan yapınca süt gibi bembeyaz oluyor tadıda o hazırlarına benzemiyor yerimseniben

ene hayatım dene bak daha hoş oluyor insan kararını veremiyor böle olurmu olmazmı diye ama perukla tonlarına bile karar verebiliyorsun yüzüne gidermi gitmezmi anlıyorsun ölece bazı sosyete pazarlarınd bile var çeşit çeşit peruklar

selam kızlar
dün yazacaklarımı hatırladım
ayten 27-28 duruyorsun fotoğrafında,maşallah sana
nuray duru çok sevimli maşallah kuzuya
hicran benimde lekelenmem olmuştu,hatta görümcemin feci kanaması olmuştu,ama çok şükür bişey olmadı,düşük tehlikesi demişlerdi banada,yavrucuğun inşalah tutunur annesine
duygu clinique fontoteni arkadaşım yıllardır kullanıyor ve vazgeçemiyor çok memnun
umut,gece suyla falan kandırsan kanmazmı,sürekli vermesen sütü..
ben mert kalktığı zaman su veriyorum iki çekip uyuyor

nıye eskısı gıbı gelmıyosun artık yahu klava:
yabancı gıbı ıkı kelıme atıp cıkıyosun :umursamaz:

kız betüş,internet yoktu 2 gündür
dünde anca geçmişi okudum,yine yazdım bişeyler,e bugünde yazdım
vereliniortak

dışarda hava güzel ama ev soğuk
hareketsiz pc başında oturunca tırnaklarım morarıyor,üşümekten
acayip üşüyorum yaa,kansızda değilim
en iyisi kalkıyım bişeyler yapayım,hatta suyun altına girsem sıcacıkk,mert uyanmaz inşallah

Selamlar...

uyy kıyamam tebrıklerrr opuyorumnanaktan

]

saol canım benimmmmŞeniz

hicroşum hayırlı haberlerle dön inşallah

serapçım kutların canım eşiniii
10 takdir alsın 10 gün erken gelsin inşallah :)

kızlar ben denizin mama sandalyesini sattım yerine ikeadan mama sandalyesi aldım .
deniz zaten oturmuyo fazla sadece biz yemek yerken sofrada yanımızda oturuyor onun harici kendi öğünlerinde artık oturmuyo zibidi kucağımda yediriyorum hep ...
iyi oldu öbürü kocamandı kazulet gibi bu küçük hafif pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…