- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.901
Clinique kullanan Gül ve Nuraydı sanırım kızlar bir fondöteni varmış Clinique Even Better Makeup SPF 15 kullandınızmı?KK de gördüm o da iyimiş yaa ben gittim estee lauder a 84 lira bayıldım bunun ucuzmuşta 59 liraymış:gitme:25 lira fark var birşey daha alırdım o paraya ben
Güzelse bir tanede sonra bundan alırım diyorum kullandıysanız söylermisiniz??
strawberry ye üyeyim bende canım indirimleri falan takip ediyorum ama benim aradığım ürünler genelde olmuyor..Mesela işte estee double wear yoktu baktım canım o zaman şimdi var mesela yine baktım...
Heee bilmemmi kıızzz süper senin oğluşun maşallah aynı Ege dün 11 de yattı 1 de kaltı 3 te kalktı 5 te ve 7 de:roflol::roflol:
bende cildim için çelikbilek kullanıyorum gözdecim ama senin verdiğin sitede yok şekerim sanırım bütçeleri yetmemiş almaya
este lauder double weer ın methını bende cok duydum.... nasılmıs acep... denedın mı duygu ?
fondotenı de pek kullanmayan kısı ıcın gercı gereksız 84 lıra ama...-tatlicadiarzu-
o ne kızzz
sağol canım çarşambayı bekleyemicem malesef bugün gidicem dr geneiyi geceler hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun canlar
okudum ama unuttum isimleri umutu gördüm ayteni gördüm çok hoşsunuz hanımlar maşşalah kıçınızı kaşıyın derim
deryada gelmiş doğumgünü resimleri konmuş nice yıllara saçların çok hoş
hicranım kalbbini ferah tut gülüm çarşambaya hayırlı haberler inşallah sen sanırım ben gibi geç döllendin benimde kan değerlerim hep düşük çıkmıştı
ben bu aralar ailevi problemler dolayısıyla sıkıntılıyım kusura bakmayın yazamıyorum fazla siz takılın çok mutlu olun hasta olmayın kuzulara ii bakın
teşekkürler canım sağolopuyorumnanaktanHerkese günaydınlar kızlar;
Serzan canım geçmiş olsun. Neden ateşlendi, mikrop mu kapmış?
Hicrancım canım herşeyin hayırlısı olsun.
bakmazmıyız kız nasıl bakmam hatırlıyonmu ceyline benzetiyordum ben senin kızı eşime bile gösterdim maşallah yavruşun çok tatlı olmuş zaten tatlıydı daha bi şeker olmuş:teytey::dance::dance::dance::dance:
Valla yeni okuyom umut yazını....
Napayım ya, öyle yaptım yine kocaman böyle yaptım yine kocvaman....
En sonunda sildim .... Napayım ya... Benim gibi bi adam da yapamadı ya...
Zaten zaman yok, iki dakka bakayım dedim, sohbet bile edemedim. En sonunda da pes ettim...
Neyse bakarız akşama evde yine...
Ama siz benim kızımın resimlerine hiç bakmamışsınız....
Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar...Ege iki gündür kendi odasında yatıyor alıştırmaya çalışıyoruz bakalım daha önceleri yaptığımızda ya ateşi çıktı ya aşı muhabbeti yanımızdaki beşiğe aldık ama bu sefer aşı maşı yok hadi bakalımlülülülülülü
Ayyy o juniorun tadı berbat yaaa Umutunda dediği gibi rengide bir tuhaf be beğenmedim onu en güzeli günlük süt aslında...
opuyorumnanaktan
Bende almıyım bundan sonra bari yaa alışsın normal süte...
Afiyet bal şeker olsun arkadaşım
Kız sen bu çocuğa gündüz hiç birşey yedirmesende olur gece bütün beslenme ihtiyacını tamamlıyor çocukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok beslemiyon mu bacım yaaa
Valla Umut maşallah yaaa ben uyumuyor diye üzülmeyim İsmet daha çok kalkıyormuş gece:)
Ben dün akşam çorba verdim işte burda yazmıştım 9 damı ne sonra uyurken emzirdim gecede kere emdi aç benim çocummmm yaaabenneyaptımki
Arzucum hayırdır kötü birşey yoktur umarım:teselli:
Selamlar...
mevludecım ya oyle seyler dusunme.. kayınvalıden ne kadar kalıcak sızde..
su duzenı neden degstrmeye kalkarlar anlamıyorum ya hemen benımsemelerı yokmu herseyı :bbo:
uyy kıyamam tebrıklerrr opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
valla onu bende dusunuyorum ama bı fırsat olmadıkı deneyıp bakayım
merak etme canım 2 kere yaptım o dedıgını ama 3 unde de ardından hemen boyattım..
ben sımdı 3.cuye heveslenıyorum..
Bızı bılıyorsun canım :)..
zytinyağlı sabun şekerim 5 li satılıyo görmedinmi hiç
selam kızlar
dün yazacaklarımı hatırladım
ayten 27-28 duruyorsun fotoğrafında,maşallah sana
nuray duru çok sevimli maşallah kuzuya
hicran benimde lekelenmem olmuştu,hatta görümcemin feci kanaması olmuştu,ama çok şükür bişey olmadı,düşük tehlikesi demişlerdi banada,yavrucuğun inşalah tutunur annesine
duygu clinique fontoteni arkadaşım yıllardır kullanıyor ve vazgeçemiyor çok memnun
umut,gece suyla falan kandırsan kanmazmı,sürekli vermesen sütü..
ben mert kalktığı zaman su veriyorum iki çekip uyuyor
lülülülülülülülülülülülü
ismet uyudu..yine yatağında uyudu..alışacak gibi.terkedilmiş hissi versede hem onun hem benım hayrıma bu durum..
duygucum teşekkür ederim.ellerine sağlık canımbenim..güzel tarifini yarın hemencik yapıcam..brokoli çorbasıda yapıcam yarın kısmetse:)
canancın çok güzel bi bilgi çok teşekkürler..bugun 200 cc içti..inek sütünü çok sevdi ama ben arada bebelac 1yaş üstü mama verıyorum..demek gece kesın inek sütü vermicez..allahım korusun..alerji demeyin bana kaşıntı yapıyo:)
hoşaf olmuşum:)bende çaycıyım..ama güne ılk agzıma lokma komadan neskafeyle başlarım..az sütlü..bide sigara yakarım..keşim sanırım :)
serapçım tebrik ederim...gurur duymakta haklısın...
bende gurur duyuyom valla..benımkıde çalışkan vıcdanlı dürüst cesur ve ataktır:)kendime bakınca derim hep bu çalışkan ve idealist insanlar olmasa ben gibi tembeller ne yapardı acep:)
Selamlar...
uyy kıyamam tebrıklerrr opuyorumnanaktan
]
selam kızlar naberler ben pek iyi değilim gene kanlı lekelenme oldu dr gidicem yine eşimi bekliyom bugün testi yapıcam yarını beklemicem 48 saat oldu zaten normalde 48 saat sonra yenilenebiliyor test durumu öğreniyim bari sinirim bozuldu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?