Doğum yapmış olan anneler buraya....

ıyı yapmıssın gözdecım bende aynı sekılde dusunerek ıkeadan almıstım bastan..
ıyıkı oyle yapmısım dıyorum oburlerı cok yer kaplıyor bana gore sökmesı takması bıle cok pratık ıkı dk..

Tepsisi de var ama tepsili pek kullanmıyorum... sağdakı foto tepsılı halı ama karsıdan oldugu ıcın bellı olmamıs tepsı :)..
Ikeada ahsap sandalyede var ama o zaman ahsap ıcın kucuktu Aslan bırde ahsapın sokme takma durumu olmuyor...
Benım ıcın onemlı olan saglam olması ve eve uyum saglaması, az yer kaplaması :) yan ve alt mınderlerı de var..

Son düzenleme:
Hicrancım saol canım. bi ara benziyor demiştin ceylinle duru evet.
İnşallah senin de sonuçların iyi çıkar. Lekelenmeler iyi ile sonuçlanır inşallah. İki katına çııkmıştır inşallah sonuçlar... İçini ferah tut yinede. Allah hayırlısını versin.
Bende heveslendim bu arada ya... Yeniden hamiş olmak, anne olmak, ama bi dahakine 40 gün tatil yapacam ve çok yiyip , hep süt yapan şeyler yiyecem ve de 3 yaşına kadar emzirecem Allahın izni ile....İnşallah istediğim gibi olur bi dahaki sefere. İlkinde deneyimsizdik... İkinci de kızımda yardım eder bana artık. Valla iyiki ilk çocuğum kız olmuş.
Bana kalsa arada 3 yaş istiyom ama eşim yok birikim yapmamız lazım diyor. İkimizde dandirik bi yerlerde çalışıyoruz. Hele ben her gün istifa etmemek için zor duruyorum. İyi almaya başladım ama adam her gün başıma kakıyor... Yeni gelen elemanlar durmuyor çıkıyor...Kendmi çürütüyom ama başka iş de yok şu anda.Bi yatırıma girmek bile düşündürüyor insanı... Eşim de uyuz bu aralar... Akşamları hep internette... Pazar günü annelerine sonra gideriz dedim diye surat yapıyor bana. İşleri var bahçede dedi, yarın buradaki eve gelecekler dedi. Bende iyi o zamn yarın akşam gideriz dedim. Şişindi, suratlı geziyor bana. Haftasonunu d zehir etti bana. Bide aradan zaman geçiyor unutuyor da, ben sinirlendiğimle dırdırlandığımla kalıyorum hee.
Nasıl davransam nasıl dize getirsem şaşırdım valla....
Anlayacağınız canım sıkkın. Eve gelince bi duru var stresi mi attığım. Zaten geç geliyom yemek ye falan, 1-2 saat boğuşursak boğuşuyoruz işte. Sonr uyuyor zaten .

Selam canım.. şafak 95 :).. amıın saolasın canım..

Evet lazım oluyor mutlaka bı kere sen yemek yerken bıle asagıdan dırlık vermıyolar sadece onun ıcın bıle lazım...
Ben cok sık oturtuyorum mutfakta ıs yaparken yada yemek yaparken fılan cunku karıstırmadıgı cekmece dolap kalmıyor Allah korusun bıcaklara fılanda yetısmeye calısıyor...
Tabı duruyor mu durdugu kadar elıne sureklı bıseylere vererek oyalamaya calısıyorum o ayrı..

Evet 30 tlıydı sanırım canım tam hatırlamıyorum ama o cıvar bırde mınderıyle tepsısıyle bıraz daha tutuyor..
Ahsabı da var... hafıf gıbı duruyor ama gercekten guvenlı devrılmesıne ımkan yok ayakları genıs.. mutlaka bır yerden tutunup kendını kuvvetlı cekmesı lazım...
2 yas dahıl kullanılıyor sanırım canım.. gecenlerde amca oglu gelmıst oglu ıkı yasında Aslanı kıskanmıstı onuda oturtmustuk hatta gayet rahat daha da oturulur yanı..

teşekkür ederim betülcüm bende alayım bari evime akşamları yemek yiyemiyorum bende egeyi kucaklamktan,
kayınvalidemde bizimki o yüzden ikinciyi böyle ekonomik kullanımı rahat bişey alayım.

serapcım inşallah eşin 5 takdir daha alır da 5 gün erken kavuşursunuz. kaydirigubbakcemile5

saolun kızlarr
inşallah :)))

gözdecim iyi günlerde kullanın canım

görümcem ve eşimim amca oğlu toikiden aldılar 59 liraya,memnunlar,kampanya devam ediyodur belki
mama sandalyesiz bebekli bir hayat zor olurdu benim için,en büyük yardımcım benim

Selam kızlar bugün lazer seansım vardı yeni geldim biraz kıyafet baktım..Geberdim acıdan zaten şu özel bölgede kitleniyorum resmen ya bitsede kurtulsam ne zor kadın olmakBirde sevil parfümeriye gittim sanırım İstanbuldada var..Duyurulur clinique fondötenler 35 liraya düşmüş yani lorealden bile ucuz yaaaa valla Gül sen istiyordun sanırım..Haberin olsun...
este lauder double weer ın methını bende cok duydum.... nasılmıs acep... denedın mı duygu ?
fondotenı de pek kullanmayan kısı ıcın gercı gereksız 84 lıra ama...-tatlicadiarzu-

Ben aldım canım 2 kere kullandım gerçekten çok iyi kusursuz gösteriyor cildi..Bende alalı 1 ay oldu 2 kere kullandım canım biriside kaynımın nişanı ikinciside sünnet düğünüydü yani çok kullanmam ama cilt çok önemli en iyi olsun...84 biraz pahalı ama değer gerçekten... Yok doğru canım çok indirimde bu marka şuan max factor bile 48 di..Bu 35 e düşmüş süper bence kaçmaz kullananlar içinn...
:roflol::roflol:
zemuszemuszemuszemus
Geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel...
teşekkür ederim betülcüm bende alayım bari evime akşamları yemek yiyemiyorum bende egeyi kucaklamktan,
kayınvalidemde bizimki o yüzden ikinciyi böyle ekonomik kullanımı rahat bişey alayım.

Mama sandalyesini ben 6 aylıkken aldım süperdi şimdi ayağa kalkıyor sallıyor devircek gibi ödüm kopuyor bağlarsamda ağlamaktan deliriyor..Çok zor oldu ama yinede 6.aydan bu yana çokkk işime yaradıkaydirigubbakcemile5

Duygu şimdi geldim gördüm indirimde demek benim hala var yarısı duruyor ama gene de alsammı acaba?
Geçende kuzenim estee lauder almış çok güzel diyordu bende bu bitsin onu deneyim diyordum ama bakarım genede..
Sen günlük kullanıyor musun fondöten?Ben çok nadir akşamları sadece kullanıyorum eskiden kullanırdım şimdi Ayçayı falan öpünce bulaşacak gibime geliyor allık bile çekinerek sürüyorum.

Canım normalde 59 muş 35 e düşmüş fiyatı..Estee 84 e aldım ben ama takip etmek lazım kaynımın nşanı vardı ya bayramda bitmişti benim zaten alcaktım alelacele aldım..Çok met ettilker hatta kk de falan çok okudum ben..Neyse ben hergün nerde kullancam kız evdeyim bütün gün:)Egeye makyaj yapmıyorum aslında yapsam iyi olur beni daha çok beğenir o zaman annem hiç uyumuyor ama yüzü ışıl ışıl der demi:roflol:
Bir yere yemeğe gidersek yada akşam gezmeye,düğüne vs gidersek canım yoksa normal günde hiç kullanmıyorum bir terra cota pudram var ışıltılı ve hafif bronz onu allık fırçasıyla bütün yüzüme pof pof yapıp çıkıyorumkaydirigubbakcemile3

Bende 65 oldum düz yine ama yok yaaa kesin istiyorum bende 60 a düşmek bugün istediğim bir kaç kıyafet vardı beğenmedim üstümde

yaaaa inanın ben o kadar uğraşıyom
15 günde anca 1 kilo veriyom yaaa
haftada 1 kilo verebilsem düzenli çok iyi olurdu
diyete başladığımdan beri toplamda 14 kilo verdim
acaba ondanmı yavaşladı kilo vermem
üffff

uyuyorum canımya
az yiyorum ama yok çok yavaş veriyom
sadece spor yapamıyorum
sporsuz olmuyor herhalde

ben hiç zayıflama ilacı kullanmadım
kullanmak istiyorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…