- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.921
ıyı yapmıssın gözdecım bende aynı sekılde dusunerek ıkeadan almıstım bastan..
ıyıkı oyle yapmısım dıyorum oburlerı cok yer kaplıyor bana goresökmesı takması bıle cok pratık ıkı dk..
Tepsisi de var ama tepsili pek kullanmıyorum... sağdakı foto tepsılı halı ama karsıdan oldugu ıcın bellı olmamıs tepsı :)..
Ikeada ahsap sandalyede var ama o zaman ahsap ıcın kucuktu Aslan bırde ahsapın sokme takma durumu olmuyor...
Benım ıcın onemlı olan saglam olması ve eve uyum saglaması, az yer kaplaması :) yan ve alt mınderlerı de var..
Betül selam canım. Ne kadar kaldı eşinin gelmesine. Tekrar Allah kavuştursun canım.
Bende almadım almadım ama yemek yerken sorun oluyor yanımıza gelmek istiyor , kucağıma gelmek istiyor. Babaannede iken görümcem kendininkini getirmişti, orada ona koyup doyuruyordu kayınvalidem. ama ben eve onunkini almak istemedim , mavi idi. Ben odasını pembe yapmışım git şimdi onu koy istemedim, alırız dedik almadık da.
Geçen elime geçti ikeanın dergisi yine... Ben dolabını ve şifonyerini oradan almıştım zaten.
Mama sandalyessi 30TL idi. Bu senin resimdeki .Bende bi dahaki gittiğimde almayı düşünüyorum ama büyüdüler ya, içinde zaptedebilirmiyi ki artık bunun. Bu biraz hafif gibi ya....
Betül selam canım. Ne kadar kaldı eşinin gelmesine. Tekrar Allah kavuştursun canım.
Bende almadım almadım ama yemek yerken sorun oluyor yanımıza gelmek istiyor , kucağıma gelmek istiyor. Babaannede iken görümcem kendininkini getirmişti, orada ona koyup doyuruyordu kayınvalidem. ama ben eve onunkini almak istemedim , mavi idi. Ben odasını pembe yapmışım git şimdi onu koy istemedim, alırız dedik almadık da.
Geçen elime geçti ikeanın dergisi yine... Ben dolabını ve şifonyerini oradan almıştım zaten.
Mama sandalyessi 30TL idi. Bu senin resimdeki .Bende bi dahaki gittiğimde almayı düşünüyorum ama büyüdüler ya, içinde zaptedebilirmiyi ki artık bunun. Bu biraz hafif gibi ya....
serapcım inşallah eşin 5 takdir daha alır da 5 gün erken kavuşursunuz. kaydirigubbakcemile5
serapçım kutların canım eşiniii
10 takdir alsın 10 gün erken gelsin inşallah :)
kızlar ben denizin mama sandalyesini sattım yerine ikeadan mama sandalyesi aldım .
deniz zaten oturmuyo fazla sadece biz yemek yerken sofrada yanımızda oturuyor onun harici kendi öğünlerinde artık oturmuyo zibidi kucağımda yediriyorum hep ...
iyi oldu öbürü kocamandı kazulet gibi bu küçük hafif pratik
este lauder double weer ın methını bende cok duydum.... nasılmıs acep... denedın mı duygu ?
fondotenı de pek kullanmayan kısı ıcın gercı gereksız 84 lıra ama...-tatlicadiarzu-
Yok doğru canım çok indirimde bu marka şuan max factor bile 48 di..Bu 35 e düşmüş süper bence kaçmaz kullananlar içinn...Selam duygucum b, bakayım dedim. Ben 3 sene önce kullanmıştım setini ve fondotenini. Orada uzman bana yağsız dengeleyici fondoteni vermişti. Bana çok iyi gelmişti ve çok da güzel kapatmıştı ondan başka da maybeline ve maxfactor kullanıyorum canım. Onlarda 30-40 civarı değişiyor fiyatları. Bazen de avondan aldığım var onu kullanıyorum.
Yalnız şu strawberyy'e clinic diye arattırıp girdim de 38 yazıyor fiyatlarda?????
Ben aldığım zamanlarda 60-80'di ??? Yanlış yere mi baktım acep????
zemuszemuszemuszemus:roflol::roflol:
Geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel...selam kızlar naberler ben pek iyi değilim gene kanlı lekelenme oldu dr gidicem yine eşimi bekliyom bugün testi yapıcam yarını beklemicem 48 saat oldu zaten normalde 48 saat sonra yenilenebiliyor test durumu öğreniyim bari sinirim bozuldu gene
teşekkür ederim betülcüm bende alayım bari evime akşamları yemek yiyemiyorum bende egeyi kucaklamktan,
kayınvalidemde bizimki o yüzden ikinciyi böyle ekonomik kullanımı rahat bişey alayım.
Duygu şimdi geldim gördüm indirimde demek benim hala var yarısı duruyor ama gene de alsammı acaba?
Geçende kuzenim estee lauder almış çok güzel diyordu bende bu bitsin onu deneyim diyordum ama bakarım genede..
Sen günlük kullanıyor musun fondöten?Ben çok nadir akşamları sadece kullanıyorum eskiden kullanırdım şimdi Ayçayı falan öpünce bulaşacak gibime geliyor allık bile çekinerek sürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?