Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canımcım dediğim gibi ben cliniqueden her zaman memnunum ama hani max factor veya lancome gibi profosyonel değil bence cliniquenin cilt bakım ürünleri daha iyi makyajda bence pek tercih etmiyorum sadece fondoteni var diğer makyaj malzemelerim rimel max factor veya maybeline allık max factor,farlar max factor, channel,kalem nivea (çok yumuşak) estee bi farı var sadece çok güzel renkleri hemen de uçmuyor tesadüf olmuş bak kuzenimde almış çok memnun demekki aradaki fiyat farkına değer artıları var...
Aaa ben bilmiyordum bu siteyi gerçekten piyasadan daha mı ucuz?Ben hep boynerlerden veya sephoradan alıyorum makyaj malzemelerimi..
güll canım fx15 e başladınmı
nasıl faydasını gördünmüüü
yok canım nerdee Ayça memeyi bırakmadan başlamam...
formula 7 ye ne diyorsunuz şu ender saracın tavsiye ettiği???
valla hiç duymadıım ama Umut 4321 diyordu tamamen bitkiselmiş emzirirkende kullanılıyormuş onu mu denesem ki??
uyuyorum canımya
az yiyorum ama yok çok yavaş veriyom
sadece spor yapamıyorum
sporsuz olmuyor herhalde

ben hiç zayıflama ilacı kullanmadım
kullanmak istiyorum ama korkuyorum

Valla benim rejimlerim genelde 1 haftadan fazla sürmüyor ilaçsız,takviyesiz olmayacak bu iş bizim apt altında spor salonu var hem de bedava ama nerdee gidecem...:umursamaz:
o yüzden ilaçsız olmayacak,sırf ilaç kullanarak rejim yapılmaz zaten çok zararlı sadece rejime destek,iştahı kesmek amaçlı kullanmalı,sen de dene bence bi...

SELAM KIZLAR BEN GELDıM CANIM SIKKINDI YEMEK VS ıŞLERıNDEN DOLAYIDA GıREMEDıM CEYLıN DURMADI HıÇ
dr gittim test yenilendi bugün test sonucu değer artışı normal değil dr dedi dr büyük ihtimalle dış gebelik olabilirmiş perşembe günü aynı saatte testi yenileyeceğiz aynı derecede artış var ise kesin dış gebelik diyeceğim dedi ona göre tedaviye geçicez dedi yo değer düşük değer çıkarsa ise düşük yaptığım kesinleşecek onun tedavisi ayrı dedi bakalım neolacak halim bilemiyorum canım çok sıkkınnn bebeğimi kaybediyor olmama mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya acıyamı yanayım bilemiyorum artık gerisini siz düşünün bugün pek keyfim yok yarın görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

Yaa bu strawberry nasıl bir site çözemedim şimdi bi göz atayım dedimde fiyatlar ne öyle anlayamadım
cahanel fondöten bakıyorum 3,504 tl diyor delirmişmi bunlar
fiyatlar hep binli rakamlar ben mi salağım anlayamdımkafamçokkarıştı

hicrncım ya çok üzüldüm nasılda umutlanmıştık hepimiz ama hayırlısı olsun herşeyin iyisini Allah bilir belki de böylesi hayırlıdr yada bir mucize olur bebeğin sana tutunur canım hayırlısını dile

Canım ya hakkında herseyın hayırlısı Allahtan uzulme... stres yapma kendıne..
bakalım ne olacak su testte bı olsun...

güll canım fx15 e başladınmı
nasıl faydasını gördünmüüü

ya ben fx15 aldım... ama kullanmaya baslamadım.. karar veremedım....
arastırıyorum hala...

GUL NE YAPTIN FX15 I BASLADIN MI ?
YA BI FOTO CEKIP KOYARMISIN PAKETIN VE TABLETIN ???? HADI BE ANAM ??

formula 7 ye ne diyorsunuz şu ender saracın tavsiye ettiği???

Canım bence fasa fiso... ınan bana yanı elbette faydaları vardır sonucta bıtkı ama zayıflatcagını dusunmuyorum ben :1no2:

canım metabolızman yavasmı calısıyor acaba.. yada dıyete alısmıstır bunyen hanı duraklama surecı oluyor ya o olabılır...

Betül eczanelerde de var ama fiyatı daha pahalı
65 Tl diyorlar kutusuna burda 50tl

Serap sen emziriyomusun hala???
yaa ben artık yeter demek istiyorum ama şu an bile memme memmmmeee diye çekiştiriyor

Bu arada nasıl olduysa strawberry e tekrar bi bakayım dedim
doğru dürüst fiyatlar çıktı karşıma az önce neden öyleydi anlamadım ama

bende netten aldım.. merak edıyorum sahtemı degıl mı dıye...
bana foto lazım o yuzden.. hadı be anam be bı zahmet ffotosunu cekıver kutusunun ve tabletının bırde ıcındekı kagıdın lutpeeeennnnn :sinifsinif::sinifsinif:

ben emzırmeyı kesmedım daha... aldım ama kullanmadım ıstee..... sahtemı degılmı ogreneyım ıcım rahat etsın... tabletı sallayınca sıkır sıkır ses cıkarması lazımmıs cıkarıyor benım aldıgım ama yınede emın olmak ıstıyorum bı goreyım hadı be anam :sinifsinif:

Son düzenleme:
gülcüm ipek emmeyi bıraktı
ilk önce sabahları emmek istemedi
memeyi görünce utanmış gibi yapıyodu hayret ettim :))
istemiyodu emmeyi
bi müddet uyuduğunda emzirdim
sonra zaten sütüm iyice azaldı bıraktık emmeyi
15-20 gün oluyor
ama ilaç kullanmaya korkuyorum ben

Kız nerden biliyon belki benimkide sahtedir o zaman şimdi valla çekemem resmini annem ortalıkta dolanıyor bi sürü laf eder ilaçmı kullanacan falan diye
benimkide şıkır şıkır ediyor ama bu nasıl gerçeklik testi böyle ne alaka anlamadım.Ben hiç gerçekmi diye sorgulamadım doğrusu.

Ayy ne güzel yaaa,Ayçadan da böyle bi hareket bekliyorum beni yormadan kendi bıraksa ne güzel olur
Valla içime dert o ağlayıp isterken ben nasıl vermiyecem bilmiyorum.:gitme:

uyuyorum canımya
az yiyorum ama yok çok yavaş veriyom
sadece spor yapamıyorum
sporsuz olmuyor herhalde

ben hiç zayıflama ilacı kullanmadım
kullanmak istiyorum ama korkuyorum

Metobolizman yavaş demekki canım birde bağırsakların iyi çalışıyormu oda durduruyor kilo vermeyi?
Ben bugün öğrendim ikiside aynı firmanınmış canım estee bir gömlek üstü işte...lancome lorealde aynı firma mesela ama arasında fiyat farkı var deli gibi..
Allah allah hiç öyle çıkmıyordu bir daha dene..
Allah yardımcın olsun Hicrancım ne diyim bilemedim:sinifsinif:
Duygu bu strawberrydeki fiyatlar ne iş???
bana cevap veeeeeeeeerrrrrr
bu ne yaaa siz makyaj malzemelerine binlerce lira mı veriyosunuz??????Alışveriş Sepeti - StrawberryNET.com
misal

Heee canım öylee fiyatlar ucuz kız orda en az 10 lira farkediyor fiyatlarda...
sende aldın demek fx15 i bende emzirmeyi bırakayım bakıcam valla biraz daha araştırayım bakalım:)Hadi inşallah zayıflarsınyerimseniben
Serap sen emziriyomusun hala???
yaa ben artık yeter demek istiyorum ama şu an bile memme memmmmeee diye çekiştiriyor

Ben gündüzü tamamen kestim Gül sadece geceye döndüm baya azaldı sütüm ağrısız sızısız bitircem inşallah.Gecede azaltıcam 1 5 20 güne en geç kesmiş olucam inşallah:Saruboceq:
Bu arada nasıl olduysa strawberry e tekrar bi bakayım dedim
doğru dürüst fiyatlar çıktı karşıma az önce neden öyleydi anlamadım ama
:lepi::lepi:
demek sitede daha ucuz bende emzirme bitsin alayım bari ordan 50 lira iyimiş..Yok kesin istiyorum 59 60 olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…