Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu ya valla aldım bı heves... kullanmak ıstıyorum bakalım nolcak.... benım aldıgım yerde 45 lıraydı... sımdı gosterdım gule aynıymıs benımkııyle... :)

bu kesme ısı nası olcak (

Canım sen zaten 1 2 kere emziriyormuşun cok kolay olur bence ben en az 8 10 kere emzırırken 2 ye maksımum cok cok 3 e ındırdım kesersin yani..Öyle anlatıldıgı gıbıde krızlere gırmıyorlar varsa girse Ege girerdi 10 kereden 2 ye düştü bir gündeyerimseniben

Ya ben birde tedavi olmam lazım zaten şu doğum kontrole başlamam lazım....Kessem çok iyi olcak artık...

yok duygu kesmek krıze gırer anlamında degıl zaten Aslan meme delısı bır cocuk degıl...
ama ne kadar az da olsa emzırmem bırden kesınce sankı kendımı suclu hıssedıyormusm gıbı oluyo ne bıleyım ben tuhaf bı duygu ıste....

Ya öyle canımda yani 13 aylık oldular danacıklar daha ne olsun zaten yani herşeyi yiyorlar artık bilmiyorum ben duygusal dusunmuyorum bırazda kendımızede bakmak lazım bende saç dokulmesı hormon bozuklugu ne ararsan var..ilac kullanmam lazım zaten kullandım bır suru ama daha agırları kullancam onun ıcın bıtırcem uzulme bence bu aldıkları sut evelallah yeter onlara...

Ben dogrudurust beslenmıyorum gunde 5 tane sıgara ıcıyorum kahve ıcıyorum bol bol ne hayır gelır zaten artık benım sutumden yaaa valla kessem daha hayırlı olcak benım ıcın...

Ben dogrudurust beslenmıyorum gunde 5 tane sıgara ıcıyorum kahve ıcıyorum bol bol ne hayır gelır zaten artık benım sutumden yaaa valla kessem daha hayırlı olcak benım ıcın...

haklsıın canım... ne bılım ıste... en gereklı zamanlarında aldılar cok sukur...
bakalım zaten azalıyo... kendılıgınden de bırakabılır Aslan.... CADIARZU

Ooo maşallah muhabbet ne güzel
Ben de az önce pek dizi izlemeyen biri olarak show tv de yeni bi dizi başladı onu izledim az belgesel gibi ve çok gerçekçi çekmişler.O dönem o olayların içinde olanlar ne hissederek izliyorlardır acaba?

slm kızlae nasılsınz yarndan sonra daha sık giricem inşallah..
geçmişe şöle bi bakabildim..
hicran canım içinı ferah tut inşallah bişey olmaz bebeğine...

betüş sendemı emzirmeyı bırakcaksın dr bana da bıraktır dedı gunduz 1 yada 2 kez veriyoum ama gece durmuyo bende en az sekılde vermeye çalışıyorum..

Herkese iyi geceler kızlar kimseler kalmamış zaten..Bıdıklar derinnn derin uyusun inşallah:)Hoşçakalın...

merhaba kızlar herkes uyuyor tabii inşallah bebişlerinizde sizde iyi ve rahat bir gece geçirirsiniz
ben uyuyamıyorum sinirlerim çok bozuk düşün düşün kafayı yiyorum şaşkınlık sevinç korku yaşarken bebeğimi kaybetme korkusu hepsinin üstünü toprak gibi örttü geçti işte bir bebeğim daha olacak diye alışmaya nasıl olacak diye düşünmeye başlamışken şimdi bu sıkıntıları yaşıyorum işte yine ve 5.kez evet tam tamına 5.defa bu olayı yaşıyorum ceylinden önce 4 defa bide şimdi 5.oluyor yaşadığım sıkıntı buhranda cabası durup durup ağlıyorum akşamdan beri neden böyle oluyor neden ben böyle bir aptallık ettimde korunmadım zamanında diye şimdi kaybedilecek bir bebeğim olmayacaktı ozaman diye kendimi paralıyorum.bi taraftanda ALLLAH a şükrediyorum 2 kızım var onlara uzun ömür versin rabbim diye ama içim sızlıyor arkadaşlar kendime hakim olamıyorum sizinde moralinizi bozuyorum kusura bakmayın ama bütün bunları yakınlarıma aileme anlatamıyorum çok üzerime düşmesinler diye birilerine içimdekileri dökmem lazımdı güçlü gibi görünmeye çalışmaktan yoruldum artık yada hormonlardan ve yaşadığım sıkıntılardan böyleyim şuan bilemiyorum öyle bir haldeyim işte
bir taraftanda hala içimde bi yerlerde acaba düzelirmi değerler artarmı bu defa da bebeğinizi düşürüyorsunuz gibi bir laf duymada çıkarmıyım o hastaneden diyorum nebileyim işte öle şeyler
ama bu sıkıntıları atlatır atlatmaz hemen korunmak için hap vss ne lazımsa onu yapacağım ve birdaha dr kontrolünde olmadan çocuk sahibi olmayacağım.
ceylinde ne güzel herşey kotrol altındaydı ilaçlarla vss hamileliğim zamanında bitti çok zor geçti belki ama inanın razıyım aynı şeyler birdaha yaşamaya ama şu günü bu şekilde yaşamamayı isterdim .
çok ağırıma gidiyor belki kızacaksınız bana hem zamanı değildi hem hazır değildin neden bu kadar sıkıntı veriyorsun kendine , kafana takıyorsun diye ama ben böyleyim işte heleki 5.kez aynı şeyi yaşayınca daha fazla hislendim sanırım öyle bişiiler işte ne yazdığıma bile bakmıyorum şuan belkide saçma salak şeyler yazdım ama kusura bakmayın sürçülisan ettiysek affola ..
en kısa zamanda o eski deli arkadaşınız aranıza geri dönecek inşallah bunlarda geçecek hayat bunlarıda görmem gerektiğini suratıma vura vura öğretti bana güçlüyüm ama herzaman değil işte galiba biraz ağlamam ve içimi dökmem gerekiyordu neyse yaptım ve az da olsa kalbimdeki ağrı azaldı sanki .Şuan beni duymuyor görmüyorsunuz ama yanımda olup ruhen bana destek oldunuz buradaki nicklerinizi görüp anlatmak bile işe yarıyor .yanımdasınız eminim şimdiden hissediyorum bunu iyiki varsınız gerçekten içten söylüyorum bunu iyiki varsınız iyiki buraya üye olmuşum sizleri tanımışım

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr

hicranım üzme kandini allahım kızlarına sana uzun ömürler versin inşallah .isyan etme ,kendini de suçlama
herşey olacağına varıyor , bak 2 tane sağlıklı gül gibi evladın var 4 düşüğe rağmen .... yıllarca uğraşıp sürekli düşük yapıp bi tane evlat sahibi olamayanlar ne yapsın .
tabiki o da senin canın üzüleceksin ama kendini bırakma , suçlama , bunalıma girersin walla 2 tane bakman gereken sana muhtaç çocuğun var.

hicrancım gözlerim doldu canımmm, ama hayat bu insanın başınaa çekemeyeceği kaldıramayacağı dert vermesin yeterki, olaylaraaa böyle kendini suçlarcasına bakma lütfen bu bir kader, sen ne yapsan ne etsen genede hamile kalacaktın zaten. allah herşeyin hayılrısını versin lütfen düşünce şeklini değiştir ve güçlü ol bazı şeyler bizlerin elinde değil maalesef. çok çok geçmiş olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…