Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben bu astronot montun içinde denizi canlandırdım da birden gözümdee çok datlu olurr.

ama ben antalya gibi bir yerde fazla olacağını düşünüyorum mont tarzı alıcam kısmetse, istanbul karlı buzlu oluyorsa al canım neden hareket edemesin. yada bir mağazaya git giydir dene yürüt nasıl oluyor bir bak istersen canımcım

gunaydın..pekde güzel yürür bence..bende eminonu chıcco serisonundan almıştım gecen ay..foto koyarım..ama bu modeli bende çok begendım..almak ıstıyorum..süper bence

sağol canımcım ,
bu kış soğuk geçecek diyolar , onu da geçtim deniz hergün dışarı çıkmak istiyo parka falan gidiyo oynuyo böyle bişey olursa iyi korur diyorum
montdan sırtı açılcak yok bacakları üşüyecek yağmur çamur da kirlenecek .
bi vakit bulu çıkamıyoruz ki bakalım olmadı bi deneyip öle alayım dediğin gibi

Günaydın arkadaşlar herkese iyi sabahlar...
Hicrancım herşey olacağına varır üzme kendini..Sana ihtiyacı olan 2 tane çocuğun var Allah onlara ömür versin canım..Umarım herşey gönlünce olur...
Gözdecim bende kısa mont almayı düşünüyordum ama kararsızım açıkcası böyle birşeyde olabilir ama işte senin dediğin gibi bunla mesela koşup oynarmı?sırılsıklam terlermi onu düşünüyorum..Daha almadım ama kararsızım bende...

hicrancım canımbenım..benıde ağlattın..doğum,ölüm olayları kesın bi kader değişmeyen ben ona ınanıyorum..neden korunmadım demeartık..bu hayattan öğrendiğim en acımasız öğreti ARKANA BAKMADAN YÜRÜMEK..şartlar neolursaolsun,geçmişimiz,acılarımız,bu neden benımbaşıma geldi diye sorgulamak bazı açılardan yersiz..hatalarımızı,ihmallerimizi tekrar etmemek bizim elimizde..gerisi kaderin senaryosu..eğer geçmişime göre yaşasaydım,bugün tımarhaneler bile tımarlayamazdı beni..birgün bi sarsıntıyla uyandıgımda,5senelik geçmişim,biricikaşkım,ilkgözağrım ve tüm umutlarım yokolmuştu..evimden geri biletek bir hatıra kalmamıştı..alkol ve savruk bir yaşamdı sonrasında kendımı buldugum..başıma gelmedik kalmadı..sömürüldüm..acıtıldım onlarca kez..tam kurtulayım derken kendımı sokaklarda buldum..bi ekmeğe muhtac oldugum,sokakta yattığım günoldu...çaresiz bi kenarda durup geçen ınsanlara baktım..cami avlusunda oturup neyapacağımı bilemediğim,dibe vurmanın son deminin ne oldugunu gördüğümanlar oldu..hepimizin kendınce acıları,geçmişi var...şimdi hormonlarınında etkısıyle daha kırılgansın..neolur kendıne bu eziyeti yapma..sağlıklı,nur gibi iki yavrun var..sana değer veren bi eşin..ailen..yuvan var..bunlardan daha kıymetli hiçbişi yok bu moktan dünyada..ardına bakma arkadaşım..sonsuz acılara gark olmayada hakkın yok aslında artık senin..olan yavrularını mutsuz etmemek,onlara daha çok yetebilmek adına..ben eşim benı mutsuz ettiğinde encok bu sebepten ona kızıyorum..nehakkı var benım enerjımı alıp yavruma daha verımlı olabılmemi engellemeye diye...sen gerçekten iyi ve fedakar bir annesin...bunu canıgönülden inanarak söylüyorum.rabbim yavrularınla sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.hakkında hayırlısı ne ise onu versın.

Teyzeleri bakın mama sandalyesi ne kadar işimize yarıyor herkese tavsiye ederiz:roflol::roflol:[

Son düzenleme:
günaydınn....hicoşum canım benim üzülme artık ne olur Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin....başımıza gelen herşey Allahtan o yüzden hep şükredelim,Allah gerideki çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin.sen de iyi ki varsın arkadaşımmm

hey allahım şuna bak yaaa sarı kafanın ettiklerineeee yerim ben bununnnn sarı kafasını

kızlar bizim doktor sünnet zamanı demiiş 300 tl demiş nasıl sizce pahalımı

hey allahım şuna bak yaaa sarı kafanın ettiklerineeee yerim ben bununnnn sarı kafasını

kızlar bizim doktor sünnet zamanı demii 300 tl demiş nasıl sizce pahalımı

pahalı bence daha uyguna bulunabilir ...
şimdi mi sünnet zamanıymış bizde yaza doğru yaptıralım dioduk ama

kızlar GAP bir yarışma yapıyormuş
link de tanıtımı var . üye olup bebişlerinizin fotolarını koyabilirsiniz .ben denizonunkileri koydum ama daha yayınlanmadı
kazanan bebek gap in katolog çekimlerine katılıp bisürü ödüller falan kazanıyomuş.
bizim bebekoların hepsi birbirinden güzel maaşallah
http://www.gapcastingcallturkey.com/flash/basin_bulteni.pdf

Ay Gözdecim ona hiç üye bile olma yazık yani ben baktımda ordada heryerde olduğu gibi sahtekarlığın alası var..Bir çocuk 2 gün önce 9350 oy almışken diğerleri 20 30 du..Düşün artık katalog çekimi falan var yaaa sapıtmış millet yine..Sinir bozucu başka hiç birşey değil...

bu eguş tam bir tosbakkkk ooyyy çok tatlı hepsi birbirinden tatlııı...gözde bence hepsini bir araya getirip çekim yapmaları gerekir bencee çok eğlenceli olurrr:)

hicran canım,yazacaklarımı zaten arkadaşlar yazmış,tabiki şu an sıkıntılı olabilirsin ama geçecek emin ol,yanlız sende güçlü olmaya çalış
hem senin bir değil iki tane güzeller güzeli kızların var
sonuçta karnına düştüğü an ahirette şefaatçin olacak bu bebek ve diğer bebeklerin,ahirette hepsini göreceksin seni karşılayacaklar ve orda biz sana imrenicez belkide
seninde sınavın buymuş canım,Allah daha kötü sınavlara tabî tutmasın bizi

duygu alemsin hee:roflol:

haklısın canım bişey olcağından değil zaten belli bişeyler döndüğü
millet gene tanıdıklarına oylatmıştır , öyle bi heves koydum hem baktım ben zaten denizimden güzel yok orda , benim oğlum gönlümün şampiyonu :)))))
kirpi yavrusunu pamuk evladım die severmiş benimki de o hesap :)

yok şekerim senin o hesap değil

senin oğlannnın cevherini hepmiz biliyoruz
.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:))evet canım aynen öyle her anneye evladı dünyanın en güzel evladı demi:)Bende öyşe diyorum şimdi koycam oraya resmini en güzel benim oğlum seçilmicek sahtekarlık döncek sinirim bozulcak diyorum:))
Bende tam üye oldum işte koyayım dedim önce şöyle bir bakayım rakiplere anaaammm bir baktım iki çocuk her zamanki gibi yarışıyor diğer garibanlar arkalarda...
Canım bir program koyuyorlar dakikada 1 tane oy veriyorlar kendileri..Kimde 9500 tane tanıdık insan oy vercek yaaa:jeyyar:

Selamlar...
Bugun yıne mısafır durumu var.. temızlık ıslerıne gırısıyorum..
Sonrada mutfak... bakalım bısıcıkler doktureyım yıne :)... ama kendıme ı ıh... :)

Canım benım uzme kendını boyle, verende Allah alanda Allah..
Sen onu ıstemekle ona tutunmakla zaten en buyuk sevabı kazandın... gerısı haktan...
Senın elınde olan bırsey degıl bu.. elbettekı uzucu sonucta bır can otesı yok. ama hakkımızda herseyın hayırlısı yaradandan...
Lutfen uzme kendını... hersey olacagına varır... her serde bır hayır vardır... Canım...

Son düzenleme:
dün tunahanım ile iyiydik ayten senin yüzünden atçılık oynadım ondan sonra hep sırtıma çıkmak istiyoooo anaaacummmm çok hoşuna gitti veletimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…