- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.001
dün tunahanım ile iyiydik ayten senin yüzünden atçılık oynadım ondan sonra hep sırtıma çıkmak istiyoooo anaaacummmm çok hoşuna gitti veletimin...
biz denize sallanan fil aldık onun üstüne çıkıyo daha önceden öğrenmişti atçılık oynamayı bi at kafası var altında da sopası onunla dıgıdık dıgıdık yapıyodu
şimdi de fil de sallanıyo şu şekil dıgı dıgı dıgı bi de arada büüüü yapıyo şahlanıyo sanırım :)
ya kızlar bizim yeme problemimiz var bu aralar benim kadar yemek yiyen adam 1 aydır falan çok iştahsız şu anda ne hasta ne dişi çıkıyor ama iştahsız bazı günler 2 öğün yemekle günü bitirdiğimiz oluyor çok üzülüyorum
ayten sadece 3 ana öğünmü ver dedi yani ara öğün yokmu meyve alan kafamıza göremi artık?
tunahan da uzun zamandır kedinin köpeğin karşısında çok güsel yiyor ama normal oturtup yedirmek mümkün değil.sürekli ilgi çekici bişiler arıyorlar...beldi diştendir gözdecim biz bunların dişlerinin çıktığını örünce anlıyoruzz maşallah
Malesef aytenim bende saten uzun tuvalet varkaydirigubbakcemile3
kızlar strpalez dizüstü dar kesim saten gece elbisesi olanınız varmıdurrr
biz hiç sokakta yedirmedik canım şimdiye kadar zaten kış da geliyo
deniz genelde reklamla yiyo ama bu aralar o da kesmiyo karnı aç mama mama diye bağırıyo ama yemiyo ya...
nankörlük ediyorum biliyorum içimden anneme de kızıyorum yediremiyo mu diye , akşamları muhallebisini çok güzel yiyo çünkü , hoş 1 aydır böyle ondan önce de annem yediriyodu ve yiyodu adam .
belki sıkıldı aynı şeylerden anneme diyorum makarna ver köfte ver onları yer çünkü biliyorum , çok da karışmak istemiyorum uff bilmiyorum ya böyle olunca hep kendime kızıyorum işte madem oturup bakmayacaktın niye çocuk yaptın diye
ne zamana lazım canım , benim var ama şuan arkadaşımda
saten diil ama çok güzel bi kumaşı var
bu hafta sonu lazım şeker bir elbise var arkadaşımdan aldım gri onu giyeyim diye düşünüyodum
ama afrodit diye bir mağza var orda straplez siyah bir elbise giydim çok yakıştırdım kendime aklımda kaldı para vermiyeyim boşuna diyorum bir yandan
bir yandan da alayım anasını satayım diyorummm, o yüzden sordummm sizlerde varsaaa para vermiyeyim diye düşündümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?