Doğum yapmış olan anneler buraya....

dün tunahanım ile iyiydik ayten senin yüzünden atçılık oynadım ondan sonra hep sırtıma çıkmak istiyoooo anaaacummmm çok hoşuna gitti veletimin...

:roflol::roflol: çok mutlu oluyolarrr bide şaha kalk arada ama kocen tutsun oğlanı senin sırtındayken o daha çok huşuna gidiyor ama şaha kalkarkennn at sesi çıkaracaksın o zaman daha inandırıcı oluyorr valla ben yapıyorumm başkası görse yuhh der amaaa :roflol:

Ulen ne hallere sokuyolar dımı adamı bu veletler... :roflol:

Hele ben öğretmenlik yapıyorken ne saklabanlıklar yapıyorduk drama saatınde...
Hatta bı dogum gununde o ustun yetenegımle palyacoluk bıle yaptım :roflol:

biz denize sallanan fil aldık onun üstüne çıkıyo daha önceden öğrenmişti atçılık oynamayı bi at kafası var altında da sopası onunla dıgıdık dıgıdık yapıyodu
şimdi de fil de sallanıyo şu şekil dıgı dıgı dıgı bi de arada büüüü yapıyo şahlanıyo sanırım :)

ya kızlar bizim yeme problemimiz var bu aralar benim kadar yemek yiyen adam 1 aydır falan çok iştahsız şu anda ne hasta ne dişi çıkıyor ama iştahsız bazı günler 2 öğün yemekle günü bitirdiğimiz oluyor çok üzülüyorum

ya o oyuncak atlardan bende almak istiyorum...eşim tutuyo onu arkadan zaten yoksa zor oluyor...:):)ayten ben bıyık yapıyorum bide saçlarımdan bayılıyor dede oldum diyorum gülüyor...sonra açıyorum göğüslerimi oturuyo kucağıma açıyo bacaklarını cak cak bi emiyo sonra oynuyo acayip komik oluyo çok hoşuma gidio bazen vermicem diyorum açmaya çalışıyo çok acayip bunlar yaaa....

canım egede öyle çok iştahsız yemeklerini hep reklam izlerken yediriyoruzz, şu anda 10 kilo 200 gr. doktor günde 3 ana öğün yiyecek yemk sitemezse üstelemeyin demiş gerçi bunu biliyoruz doktorun söylemesine gerek yok ama işte dayanamıyoruz yesin diye üsteliyoruz..

Gözdecim dişten olabilir canım birde huyları değişiyor bunların Egede çok iştahlı bir çocuk maşallah ama bir 10 gün en sevdiği çorbayı bile yemek istemedi sonra hemen geçti umarım sizinde öyle olur canım...

tunahan da uzun zamandır kedinin köpeğin karşısında çok güsel yiyor ama normal oturtup yedirmek mümkün değil.sürekli ilgi çekici bişiler arıyorlar...beldi diştendir gözdecim biz bunların dişlerinin çıktığını örünce anlıyoruzz maşallah

biz hiç sokakta yedirmedik canım şimdiye kadar zaten kış da geliyo
deniz genelde reklamla yiyo ama bu aralar o da kesmiyo karnı aç mama mama diye bağırıyo ama yemiyo ya...
nankörlük ediyorum biliyorum içimden anneme de kızıyorum yediremiyo mu diye , akşamları muhallebisini çok güzel yiyo çünkü , hoş 1 aydır böyle ondan önce de annem yediriyodu ve yiyodu adam .
belki sıkıldı aynı şeylerden anneme diyorum makarna ver köfte ver onları yer çünkü biliyorum , çok da karışmak istemiyorum uff bilmiyorum ya böyle olunca hep kendime kızıyorum işte madem oturup bakmayacaktın niye çocuk yaptın diye

aynı şeyler benim içinde geçerli canım kayınvalidem çok ii bakıyo biliorum anma yemiyor dediği zaman acaba yediremiyormu acaba diyorum yada çokmu sık besliyo diyorum çünkü pazar günleri reklam falan yediyorum ben büyük bir kaseyii

ne zamana lazım canım , benim var ama şuan arkadaşımda
saten diil ama çok güzel bi kumaşı var

bu hafta sonu lazım şeker bir elbise var arkadaşımdan aldım gri onu giyeyim diye düşünüyodum

ama afrodit diye bir mağza var orda straplez siyah bir elbise giydim çok yakıştırdım kendime aklımda kaldı para vermiyeyim boşuna diyorum bir yandan

bir yandan da alayım anasını satayım diyorummm, o yüzden sordummm sizlerde varsaaa para vermiyeyim diye düşündümmm

hımm annadım canım daha ileri bi tarih olsa olurdu da hafta sonuna kadar alamam arkadaşımdam
elbise belli olmuyo ama ekteki foto da üstümde hey gidi eski günler...

Eklentiler

• $ABCD00051.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 43
gözdecim evet elbisen görebildiğim kadarıyla güzell ama daha belli bir foton yokmu görseydik iyice senii..

yaaa sanırım ben o elbiseyi gidip alıcam kendimi bildim bileli aklıma takılan şeyi yapmışımdır şimdi direniyorum almıyayım diyee ama yenik düşücem biliyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…