Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın ebrucum
maşaAllah Naz'a büyüyolar yavaş yavaş ne güzel yaaww :CüvCüv:
aşılarını da oldu mu canım ateş ya da huzursuzluk yaptı mı pnömokok la karma olacaktınız sanırım..
bu nedensiz ağlamalar bizde de oluyo özellikle son günlerde arttı..midesinde sıkışan gazı çıkartamıyor tahminimce.. çünkü ağlıyo ağlıyo yarım saat bir saat geçtikten sonra çok gürültülü bi şekilde çıkıyo ağzından benneyaptımki

günaydın canım..
dün verem ve rota yapıldı mervecim,rota ağızdan olduğu için bizim kız bayıldı şapur şupur yedi:))ateş de hiç yapmadı tatlım maşallah atlattık şu aşı işlerini..
evet Naz da gezdirdikten sonra bir geyiriyor ki o zaman anlıyorum gazı olduğunu bazen..
bir de doktor kucağında yüzüstü tut sırtını ov ki aşağıdan da gazı çıksın dedi...kaydirigubbakcemile3

kızlar bu sayfada bebeklerın gunde kac kere ve ne kadar beslenmesı gerektıgını yazmıs guzel bır bılgı paylasmak ıstedım...

BEBEĞİN BESLENMESİ

ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:

ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:

BENCEDEE BEN MESELA 350 CC CİVARI(3 KEREDE) SÜT BIRAKIYORUM İKİ KEREDE 60 CC LİK MAMA VERİLİYOR GÜNDÜZLERİ TOPLAM 5 KERE GÜNDÜZ BESLENMESİ VAR, SONRA AKŞAM BEN EVE GELİNCE 1 KERE EMZİRİYORUM GECEDE 3 KERE TOPLAN 9 ÖĞÜNÜ BULUYOR YAZILANLARIN HEPSİ DOĞRU OLACAKA İLLA ÖYLE OLACAK DİYE BİŞEY YOK BENCE ÇOCUK ACIKINCA AĞLAR İŞTE O KADAR:ecrin_bebek:

günaydınlarrr herkeseee
kızlarrrr dun sukurler olsun faremızden kurtulduk:sm_cool::sm_cool:
dun gece yatar yatmaz kapana yakalandı hemen kosup bır baktıkkı oda ne serce parmagım kadar bır fare:1shok:hıc bu kadar kucugunu gormemıstım yaww..ama kucukte olsa mıde bulandırıcı esım hemen cıktı gece vaktı attı ve bızde rahat bır uyku cektık cok sukur allahıma ya:Saruboceq:

mervecım cok tesekkur ederız sızlerde bebeklerınızde cok guzeller masallah ama ben senıde merak edıyorum:)
beslenme yazısıyla ılgılı bende dogrulugunu bılmıyorum ama doktor bana gecen aydan ıtıbaren 3 saatte bır emzırcen dedı:uhm:yanı herhalde dogru bende bılmıyorum

selam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrr bebişlerimizle bir bayram daha geçireceğiz ne güzel değilmii ne hoşşş artık onlarda harçlık toplamaya başlayacakkk:roflol:

Vallaa bir betül kaldı resmini görmediğimiz betül kOy bir resimde oğluşunla görekkkk dimi ama duyguuuuuuuuuu hicran

ooohh gozun aydın yahuu kaydirigubbakcemile2

selam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrr bebişlerimizle bir bayram daha geçireceğiz ne güzel değilmii ne hoşşş artık onlarda harçlık toplamaya başlayacakkk:roflol:

EVET YAAAAA SNELERDİR YEĞENLERİME VERDİĞİM HARÇLIKLARI GERİ TOPLAMAYA BAŞLIYCAM ABLAMLARI ARADIM ARTIK BENİM DE BİR COCUĞUM VAR HAZIRLAYIN HARÇLIKLARI DEDİM, BİZ HEDİYE ALDIK DİYOLAR, YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DDİDİMMMMMM, O MANEVİ HEDİYENİZ OLUR MADDİİİ OLANI HAZIRLAYIN İŞTE O KADAR DİDİMMMMMMMMMM:roflol::roflol::roflol:

Vallaa bir betül kaldı resmini görmediğimiz betül kOy bir resimde oğluşunla görekkkk dimi ama duyguuuuuuuuuu hicran

Kayayım anacım senı mı kırıcam :roflol: kayayım da pek yenı bır resmım yok kı malum balon halımı ekran da gormekten pek zevk almıyorumm :roflol::roflol:
Normalde hıc fotom eksık olmaz cok severım cekınmeyı ama hal boyle olunca.. kaydirigubbakcemile3
ama bakayım en yenı ne varsa goz atayım :a015:

kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni yahu çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3
ben de bayramlık pantolon ceket ne varsa cepli cepli aldım kii cepleri harçlıklarla dolduralım kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerim yaw ben koymuştum bi kerem benneyaptımki görmüştünüz beni kaydirigubbakcemile3 kandırma şimdi kaydirigubbakcemile3 naniknanik

kızlar saglık ocagı pnömokok ıcın benı cagırmadı daha sızlerı cagırdımı ne zaman cagırcakkı:uhm:9 aralıkta 3.ayımız doluyor

ceylinde sabahları çok neşeli maşallah hele bu sabah uyuyordu gittim yatağının yanınd öle bakıp kısık sesle canım kızım minik kuşum diye sevdim anam bu başladı gülümsemeye rüyasında herhalde dedim sonra yine başladım minik kuşuuum hanimiş benim kızımmm dedim yine gülüyorrr ama gözler kapalııı kımıldıyor ama açmıyor gözleri hep neşeli olsunlar yaaa ağlamasınlarda ağrı sızı olmasında nedelim diksinler ayağa mecbur katlancaz benimki geç yatıyor hala erken yatmaya başlamadı bakalım umarım düzelirr nazara gelince en çok ana baba nazarı değiyor valla ama bizde babamızın nazarı daha çok değiyor hangi iyi hareketini görüp bişey dese bozuluyor uyuyor dedi uyku bozuldu yiyor dedi iştah gitti aman ne kadar kaka yapıyor dedi kızım yapmamaya başladı anam kocişi evden mi kovsam na yapsam acepp:roflol::roflol::roflol:

maşallah canım allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyümeye devam eder inşallahhh boyu kaçmış pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…