E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.801
hoşbuldukk canımmm
becerebildim mi acaba
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
biz dün doktora gittik kızım :teytey:6.250 g.olmuş teyzeleriii...
bazı akşamlar huysuz oluyor dedim gazı olabilir dedi anlamadım valla pek gaz sancısı gibi olmuyor ama neyse..
ee sizler nasılsınız bakalım prensler,prensesler nasılllll
günaydın ebrucum
maşaAllah Naz'a büyüyolar yavaş yavaş ne güzel yaaww :CüvCüv:
aşılarını da oldu mu canım ateş ya da huzursuzluk yaptı mı pnömokok la karma olacaktınız sanırım..
bu nedensiz ağlamalar bizde de oluyo özellikle son günlerde arttı..midesinde sıkışan gazı çıkartamıyor tahminimce.. çünkü ağlıyo ağlıyo yarım saat bir saat geçtikten sonra çok gürültülü bi şekilde çıkıyo ağzından benneyaptımki
kızlar bu sayfada bebeklerın gunde kac kere ve ne kadar beslenmesı gerektıgını yazmıs guzel bır bılgı paylasmak ıstedım...
BEBEĞİN BESLENMESİ
hoşgeldin nayhancım.kızlarımız adaşmış.benim kızımın adıda eylül naz.
hı hı olmuş canım kaydirigubbakcemile5
maşaAllah Eylül'e pek de tatlı poz vermiş:ecrin_bebek: :CüvCüv:
ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:
günaydınlarrr herkeseee
kızlarrrr dun sukurler olsun faremızden kurtulduk:sm_cool::sm_cool:
dun gece yatar yatmaz kapana yakalandı hemen kosup bır baktıkkı oda ne serce parmagım kadar bır fare:1shok:hıc bu kadar kucugunu gormemıstım yaww..ama kucukte olsa mıde bulandırıcı esım hemen cıktı gece vaktı attı ve bızde rahat bır uyku cektık cok sukur allahıma ya:Saruboceq:
mervecım cok tesekkur ederız sızlerde bebeklerınızde cok guzeller masallah ama ben senıde merak edıyorum:)
beslenme yazısıyla ılgılı bende dogrulugunu bılmıyorum ama doktor bana gecen aydan ıtıbaren 3 saatte bır emzırcen dedı:uhm:yanı herhalde dogru bende bılmıyorum
selam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrr bebişlerimizle bir bayram daha geçireceğiz ne güzel değilmii ne hoşşş artık onlarda harçlık toplamaya başlayacakkk:roflol:
Vallaa bir betül kaldı resmini görmediğimiz betül kOy bir resimde oğluşunla görekkkk dimi ama duyguuuuuuuuuu hicran
EVET YAAAAA SNELERDİR YEĞENLERİME VERDİĞİM HARÇLIKLARI GERİ TOPLAMAYA BAŞLIYCAM ABLAMLARI ARADIM ARTIK BENİM DE BİR COCUĞUM VAR HAZIRLAYIN HARÇLIKLARI DEDİM, BİZ HEDİYE ALDIK DİYOLAR, YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DDİDİMMMMMM, O MANEVİ HEDİYENİZ OLUR MADDİİİ OLANI HAZIRLAYIN İŞTE O KADAR DİDİMMMMMMMMMM:roflol::roflol::roflol:
günaydınlarrr herkeseee
kızlarrrr dun sukurler olsun faremızden kurtulduk:sm_cool::sm_cool:
dun gece yatar yatmaz kapana yakalandı hemen kosup bır baktıkkı oda ne serce parmagım kadar bır fare:1shok:hıc bu kadar kucugunu gormemıstım yaww..ama kucukte olsa mıde bulandırıcı esım hemen cıktı gece vaktı attı ve bızde rahat bır uyku cektık cok sukur allahıma ya:Saruboceq:
mervecım cok tesekkur ederız sızlerde bebeklerınızde cok guzeller masallah ama ben senıde merak edıyorum:)
beslenme yazısıyla ılgılı bende dogrulugunu bılmıyorum ama doktor bana gecen aydan ıtıbaren 3 saatte bır emzırcen dedı:uhm:yanı herhalde dogru bende bılmıyorum
günaydın şekerim yaw ben koymuştum bi kerem benneyaptımki görmüştünüz beni kaydirigubbakcemile3 kandırma şimdi kaydirigubbakcemile3 naniknanik
Herkese Gunaydın,
Kızlar kım ne derse desın artık ben sunu anladım kı ne konusursan guzel dıye ertesı gun nazar degıyor hemen tersınee.. sımdıye kadar kac kere oldu tesaduftur dedım bır sey dedım ama yok oyle degıl.. :1no2: dün ve oncekı gun bazı arkadaslarımla konusuyordum ıste Aslanın gece uykusundan fılan.. cok guzel uyuyor hıc gece uyumadıgı olmadı ugrastırmadı bızı dedım emıp uyuyor saatlerı de duzenlı dedım ıkı ayrı arkadasla konusuyorduk annemlede konustum ayrıca rasgeldı yanı aynı konular ust uste.. her zaman 9-10 dan sonra gece uykusuna baslayan 2 saatte bır kalkıp emen sonra hıc ugrassız kendılıgınden tekrar uyuyan bebek bu gece bızı dıktı resmen..hıc agrısı yok sancısı yok aglaması yok ama uyumuyor gozler faltası gıbı acıldı 2 den sonra.. ben emzırdım babası salladı ben emzırdım babası salladı ıkımızde sabaha kadar ne uyudugumuzdan bırsey anladık ne yattıgımızdan.. böyle tesaduf olur mu yaa.. :1no2: annesıde olssan babasıda olsan farketmıyor nazarımız degıyor ıste guzel guzel dedım ne olduysa tam tersıne dondu bu gece.. :1shok:sancısı fılan olsa anlayacagım uyumuyor ınat ettı yaa varmı boyle bırsey hıc olmadı dogdugundan berııı... en sonunda pes ettım yatmadım artık 6 dan sonraa...benneyaptımki
Ama sımdı sabah kalktı Allahım onceden kendı dune kadar kendı cabamla yanı sesler cıkararak guldururdum sımdı uyandı yuzumu gordu basladı gulmeye hemde ne kadar keyıflıı... butun geceyı unutturdu bı andaa yaa boyle bırsey var mı dunyada.. Şeniz :asigim:
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
biz dün doktora gittik kızım :teytey:6.250 g.olmuş teyzeleriii...
bazı akşamlar huysuz oluyor dedim gazı olabilir dedi anlamadım valla pek gaz sancısı gibi olmuyor ama neyse..
ee sizler nasılsınız bakalım prensler,prensesler nasılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?