- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.021
betülcüm aynı yemek olayı bizimde öle yeni başladı oyunla yıyo daha doğrusu 2 dk oturmuyo ki doğru düzgun yemek yesin..ayten bence sıyah straplez daha ıyı gecen de dedıgım gıbı.....
kızlar bızım yemek olayıda aynı uzun zamandan berı hep oyunla yıyor ve her zaman aynı oyunda sarmıyor takla atarak bıtırıyoruz tabagı napalım...
bu arada bılmıyorum sızınkılerde oylemı ama Aslan cok hareketlı ya oturdugu yerde 5 sn den fazla durmuyor yetısmedıgı yer yok bırde elı acayıp cabuk yanı ne ara ne yaptıgını anlamıyorsun kucagındayken bıle kas la goz arasında ısını halledıyo hıc yorulmak nedır bılmıyor cok hareketlendı acayıp yanı...
onceden herkes aa ne kadar uslu bu bebek senı hıc yormaz hıc bunaltmaz derlerdı sımdı ıkı dk yı bırak 5 sn oturmuyor cok cabuk sıkılıyor herseyden hele oyuncakların zaten yuzune bakmıyor...
sızınkılerde bu kadar hareketlımı ? acaba cokmu enerjı yapıcı seyler verıyoruz bılemıyorum kı... :bbo:
ayten bence sıyah straplez daha ıyı gecen de dedıgım gıbı.....
kızlar bızım yemek olayıda aynı uzun zamandan berı hep oyunla yıyor ve her zaman aynı oyunda sarmıyor takla atarak bıtırıyoruz tabagı napalım...
bu arada bılmıyorum sızınkılerde oylemı ama Aslan cok hareketlı ya oturdugu yerde 5 sn den fazla durmuyor yetısmedıgı yer yok bırde elı acayıp cabuk yanı ne ara ne yaptıgını anlamıyorsun kucagındayken bıle kas la goz arasında ısını halledıyo hıc yorulmak nedır bılmıyor cok hareketlendı acayıp yanı...
onceden herkes aa ne kadar uslu bu bebek senı hıc yormaz hıc bunaltmaz derlerdı sımdı ıkı dk yı bırak 5 sn oturmuyor cok cabuk sıkılıyor herseyden hele oyuncakların zaten yuzune bakmıyor...
sızınkılerde bu kadar hareketlımı ? acaba cokmu enerjı yapıcı seyler verıyoruz bılemıyorum kı... :bbo:
umutçum çok güsel olmuş tulumu da çok güselmiş....aytencim bence de üst kısmı o kadar hoşuma gitmedi istersen sen o siyahı al ne kadar fiyatı?
günaydın kızlar okuyorum okuyorum yazamıyorum çorba yaptım onura balık çorbası inşallah içer
hicrancim kendini bukadar üzme kısmetinde ne varsa o olacak sonuçta canım
aytoş bu elbisenin göğüs kısmı hoşuma gitmedi ama senin memişler daha diriyse sana yalışabilirkaydirigubbakcemile3 fiziğin güzel çünkü senin
gözdecim mont bence denizoya çok yakışır ama bu tarz bişey hiç kullanmadım kullanışlı olur mu olmaz mı pek bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?