Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar..
annemlerdeyız..
betüş canım dr bana alp kilo almadığı için kes dedı.biraz kilosu düşük canım ve çok kanz çıktı ilaç kullanıyo zaten bide uyurken süt veriyorum oyuzden kesicem zaten sütüm de azaldı iyice..
derya hoşgeldin nbr?
hicran üzülme güzelım allahın kızlarına uzun ömür versin...
aytencım üs kısmı pek hoş durmuyo sanırım yandan çekılmiş başka varsa bı bakalım belkı güzeldir onu ben anlamadım önkısmını tam

ayten bence sıyah straplez daha ıyı gecen de dedıgım gıbı.....

kızlar bızım yemek olayıda aynı uzun zamandan berı hep oyunla yıyor ve her zaman aynı oyunda sarmıyor takla atarak bıtırıyoruz tabagı napalım...

bu arada bılmıyorum sızınkılerde oylemı ama Aslan cok hareketlı ya oturdugu yerde 5 sn den fazla durmuyor yetısmedıgı yer yok bırde elı acayıp cabuk yanı ne ara ne yaptıgını anlamıyorsun kucagındayken bıle kas la goz arasında ısını halledıyo hıc yorulmak nedır bılmıyor cok hareketlendı acayıp yanı...
onceden herkes aa ne kadar uslu bu bebek senı hıc yormaz hıc bunaltmaz derlerdı sımdı ıkı dk yı bırak 5 sn oturmuyor cok cabuk sıkılıyor herseyden hele oyuncakların zaten yuzune bakmıyor...

sızınkılerde bu kadar hareketlımı ? acaba cokmu enerjı yapıcı seyler verıyoruz bılemıyorum kı... :bbo:

betülcüm aynı yemek olayı bizimde öle yeni başladı oyunla yıyo daha doğrusu 2 dk oturmuyo ki doğru düzgun yemek yesin..
oyuncakla falan hiç oynamıyo alt değiştirmek bazen işkenceye dönuyo hangi arada ne yaptı anlamıyo ınsan okadar hareketli hiç durmuyoo hiçç
işe başlamayı düşünuyodum ama kayın validem ben bakamam durmuyo çok yartmaz çok hareketlı dedı zaten dayanamıyo benimde aksam zaten pilim bitmiş oluyo bu gun acaba hiper aktıfmı dedım ama kendı annem çok normal dedi hiç yorulmuyoda yaa

aynen canım yaa
1 dakika oturmuyo
hafta sonu eşimin işyerinden arkadaşları geldi
2 tane daha bebek vardı biri denizle 15 gün arası biri 10 aylık onlar daha yürüyemiyo da görsen nasıl güzel oturuyolar oynuyolar bizimki 5 dakika anca oturuyo onlarla sonra hemen kalkıyo yok balkona yok milletin kucağına 1 dakika dur dimi yookk kim yaramazlık yapcak o zaman , millet dalga geçiyo arpası fazla kaçmış bunun diye :)
hep diyorum ilk 6-7 ay uslu olmasının acısını çıkarıyo bu çocuk diye

günaydın kızlar okuyorum okuyorum yazamıyorum çorba yaptım onura balık çorbası inşallah içer

hicrancim kendini bukadar üzme kısmetinde ne varsa o olacak sonuçta canım
aytoş bu elbisenin göğüs kısmı hoşuma gitmedi ama senin memişler daha diriyse sana yalışabilirkaydirigubbakcemile3 fiziğin güzel çünkü senin

gözdecim mont bence denizoya çok yakışır ama bu tarz bişey hiç kullanmadım kullanışlı olur mu olmaz mı pek bilemiyorum

aynen tunahan da öyle bir dakika oturmuyor ben peşinde koşmaktan yoruluyorum valla...hele bir de çok sokak delisi amcamın güvercinleri var annemlere gittiğimizde hep onlara gitmek istiyor kış kış yapıp duruyor kollarını sallayarak...

umutçum çok güsel olmuş tulumu da çok güselmiş....aytencim bence de üst kısmı o kadar hoşuma gitmedi istersen sen o siyahı al ne kadar fiyatı?

canımcım egede aynı herkess aa ne kadar uslu ağır bebek derdiii, şimdi hiç durmuyorr seninki gene 5 sn oturuyomuşş mümkün değil oturmuyorrr, habireee bişeyler karıştırıyorr

altını almamı istemiyor

mutfaktaa bacağıma dolanıyor

uyku zamnı geldiğin yatak odasına götürüyorum yataktan geri geriii iniyorrrr bacaklarını aşağı sallayacak boşluk arıyorr

çantamı koluna takıp baybay yapıoo onuda benden öğnedi sanırım kolumda çantayı takıp her sabah bay bay yapıorum yaa:)))

sürekli benim terlikleri giyip evin içinde yürümeye çalışıyooo

alışveriş merkezlerinde deli gibi arkasından koşmamı sağlıyo 1 dk bile durmuyoo

bide alışveriş merkezlerinde yaşına yakın kızz çocuklarınııı gülerek koşup sarılıyooo

oyun oynarken üst üste dizdiğim kutucukları eliyle devirmeyi çok seviyooo

hakketen eguş seçilmezse anlarız zaten bi hile döndüğünü:)
gözdecim anneciğini tanımam ama öncelikle seni yetiştirmiş bi ordan birde azçok takip ettiğim kadarıyla çok güzel bakıyo kuzuna..içini ferah tut..iştahsız bi bebek deil deniz..düzelicektir.
gunde 3 öğün nasıl olucak..öğlenden sonra meyvaydı yogurttu bıskuıysı tıkanıp kalıyo akşama anca bi tabak oda bazen yedirebiliyorum...birinden kısmalı..
bi çarşıya indimgeldim..sabah güneşi aliimdedimbi çay sigara keyfi yaptım..bi kadınla sohbet ettikte dr u hazır mamalar kavanozlar felan evde yaptıklarınızdan daha besleyıcı demiş guya da neblimkafama takıldı nasıl olur acep..biz pişirdiğimiz için ölüyomuş besinler felan..amanda neblim ben..herşeyide buharla pişirecek halim yok...fazla kavurmuyorum sevzelerı ve ben hergun istisnasız bir veya iki çeşit sebze verıyorum ve yemegıne ekmek koymuyorum kılomuz çok olmamasına ramen..

ohh aslanpaşada kuduruklar kervanına katılmış:)iştahsızlıgı geçicidir ama yaramazlığı içinbişi diyemem:)ismetefendi zaten durmuyo..hiç durmadı:)mamasandalyesınde oturup önundekılerle oyalanan bi bebeğim olmadı hiç..iyidir hareketli bebek:)anamızı ağlatcaklar bunlar helebi yürüsün:)ismetartık arabasındada durmuyo dışardayken arabayı park edip yürüyoruz:)

aytencim boşuna elbiseye özel bigün durumun yoksa para verme..bulsana mahalleli bi teyze..dikiş bilen..straplez elbiseki en kolaydır diktirmesi..hem kafa bi kadın bulursan ki sana azıcık kumaş yeter:)çok daha uygun rakamlara gıyınebılırsın..ben daha buralarda bulamadım ama bakınıyom..

fatmacım ellerine sağlık..biz bu balık çorbasını yaparken balığı önceden haşlıyosak kesınlıklesuyunu dökmüyomuşuz vıtamını gidiyomuş gerçi sen alasını bilip yapıyosundurda söylim dedim..

denizoya değişik yemekler araştırdım biraz önce bitane de balık çorbası var
buyrun size tariff

Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
200 gram dil balığı
1 küçük havuç
1 küçük patates
1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
1/4 küçük kırmızı soğan
1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
300 ml sıcak su

Balık çorbasının yapılışı:
Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml
sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki
suda kılçık kalmasın.
Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin.
Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye
ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)

ammaçok akıl verdim..sankı bende fazla vardaa:)
deryacımgrip aşısını boşver..yakında DOMUZGıRıBı aşısı gelicek.onu muhakkak yaptırmamız lazım dıye düşünüyorum..grip aşısı bence biraz para tuzağı..olan adam yıne oluyo..amadomuzgrıbı salgını ankarada okulun birinde görülmüş..bende eşimden çok korkuyorum..okul hastane gbi yerlerde başlarmalum salgınlar..allahım sen koru..

sağol tatlım ben en iyisi akşammm giyip çekeyim koyayım buraya bakın bende daha güzel durdu sanki.

dilbalığı dip balığıymış sanıyorum..vedil balığını kaç kişi alabilir..biraz pahalıydı sanırım..hamsi mevsimi..aynı tarifi hamsıylede yapabılırız sanırım..

sağol umutcum iyi oldu söylediğin ben bugün hazır konserve sardalya balığından yaptım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum inşallah vitaminli bişey olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…