- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.061
Canım sağlığı düzeldiyse kilosunu kafana takma.Alır yeniden kiloları inş.Boyu da gayet iyi maşallah.arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür Utkumda bi sorun yokmuş ama kuzucum 750 gr vermiş bu hastalıktan sonra. buna da şükür 15 gün boyunca günde sadece 4 tane muzla yaşadı yavrum boyu 78 cm olmuş
doktorumuz grip aşısını yaptırın dedi. kendi çocuklarıma bu seneye kadar yaptırmamıştım ama bu sene yaptıracam dedi
HİCRANCIM canım hayatta herşey bizler için iyiye şükrettiğimiz gibi kötüye de dayanıp sabır diyeceğiz. sen güçlü ol o iki dünya güzeli için.
daha öncede yazdığım gibi mama sandalyesi en buyuk kurtarıcım,işim varken mama sandalyesinde oturtuyorum.onun dışında yerde olduğu zaman hiç durmuyor,reklamları izlerken duruyor sadece.ama ben odadan dışarı çıkarmıyorum pek,odanın dışındaki işleri ya uyurken yada mama sandalyesindeyken yapıyorum.odadaki zararlı şeyleride kaldırdım,kendi kendine oynuyo bende kanepede tv keyfi yapıyorum,kitap okuyorum.peşinde koşma gibi bi durumum yok yani
ha tabı arada dolaşıyoruz odaları ama parmaklarını çekmeceye sıkıştırır korkusuyla hep başındayım
yapma hayır dediğim zaman dinliyor zaten,kafasını utanmış gibi eğip başka şeye yöneliyor
selam kizlar moralim bozuk biraz kontrolum vardi 32.haftanin basindayim kilosu cok dusuk cikti bebeimin doguma kadar en azindan2.500 kg olmali bebek dedi dr ve beslenme duzeni verdi artik sik goruscez dedi. Hic yemek yemiyodum istemiyo canim kilo verdim gecen aya gore bundan sonra mecbur listeye uyucam. Bebeklerim saglikli olsun akli basi yerindeolsun insallah. Dua edin guzelce gelissinmelegim doguma kadar. Az kaldicunkuu ):
kızlar tatlı merviş (minik annişimiz) banlanmış
nedenki acaba???
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay duygu alem bunlar dimi yaaa....sen anlatırken eguşu gözümün önüne getirdim de çok komikler yaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol canım duygucummm
Sorma yaa insanlar neleri dert ediyor kendine..allah ıyılını versın nerdende buldun duygucumyav:)hakketen nekadar dertlı ınsan var memlekette
ismet bugun cok huysuzdumızımmızım kafamı şişirdi..demınde aldım babasına götürdüm okula..sinirlerim zıpladı..bitane herdaim dekolteli iş arkadaşı kızımızı gördümde....yada bişiler hissesiyorum..yada kocamın etrafındaki tek yüzüne bakılabılır buldgum oldugu için kıskanıyorum sanırım..aman napim yaa..dişi sinekleride temizleyemem ya..yapcek adam yapıyo sonuçta..ben nekadar keris olsamda allah önüme düşürür zaten..
ismetboyle huysuzlanınca paralize oluyorum..sinirlerimoynuyo..hiç bi iş yapmadım..giderayak herifede uyuss oldum..yapmicam mok götürsün heryeri..sonuçta olan yıne bana oluyo..herıf sabah gıdıyo akşam gelıyo..sıkıcı bigün...
Kurtlu peynirmi kaydirigubbakcemile3Oda güzelmiş şu eskilere bayılıyorum yaaa ne laflar...demekkı bunların hepsı aynıymıs valla... cok kuduruk oldu cokk ananem sen kurtlu peynırmı yedın oglum dıyoo :))
Hakıkaten hergun cevız bal fındık vere vere... bence cok yukluyoruz cocuklara hee :))
Olsun canım üzülme kilo elbet alınır zormu ver her gece muhallebi nasıl kilo alır yani önemli olan sağlıklı olsunopuyorumnanaktanarkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür Utkumda bi sorun yokmuş ama kuzucum 750 gr vermiş bu hastalıktan sonra. buna da şükür 15 gün boyunca günde sadece 4 tane muzla yaşadı yavrum boyu 78 cm olmuş
doktorumuz grip aşısını yaptırın dedi. kendi çocuklarıma bu seneye kadar yaptırmamıştım ama bu sene yaptıracam dedi
HİCRANCIM canım hayatta herşey bizler için iyiye şükrettiğimiz gibi kötüye de dayanıp sabır diyeceğiz. sen güçlü ol o iki dünya güzeli için.
Offf sorma yaaa bizimde bütün kumandalar günde 10 kere yere çarpılır en az ne sağlam diyorum ama bugün yarın bozulcak pil olayıda aynı çokta tehlikeli o piller yaa allah koruyor valla bunları:Saruboceq:Demek bunların hepsi aynı.Eşim yoğurt almıştı dün masanın üzerine bırakmış.2 dakika geçti baktım Alya'dan ses çıkmıyor masanın üzerine uzanmış yoğurdu yere düşürmüş,elleriyle de şap şup vuruyor.Güler misin ağlar mısın?
Bi de pil delisi kumandaları yere fırlatıp pillerini çıkarıyor.Kitaplıktaki boyunun erişebildiği tüm kitapları yere fırlatıp incelemek rutinleşti artık bizde.
Allah sağlık versin ne diyelim.
Canım ben 96 kilo doğuma girmiş ve şuan 65 kilo olan biri olarak bunu hiç kompleks yapmamanı öneririm yani 80 kiloyum demişin elbet verirsin iki tane çocuk yemene dikkat et sabahları cevizini balını bademini eksik etme..Balığını tavuğunu ye canım alır kilo kuzucuk üzülme...selam kizlar moralim bozuk biraz kontrolum vardi 32.haftanin basindayim kilosu cok dusuk cikti bebeimin doguma kadar en azindan2.500 kg olmali bebek dedi dr ve beslenme duzeni verdi artik sik goruscez dedi. Hic yemek yemiyodum istemiyo canim kilo verdim gecen aya gore bundan sonra mecbur listeye uyucam. Bebeklerim saglikli olsun akli basi yerindeolsun insallah. Dua edin guzelce gelissinmelegim doguma kadar. Az kaldicunkuu ):
sehercim gözünaydın..bebekler bigünde verir bigünde alırmış kilo..hiç takma..ismetin kılosu zaten geri gibiydi..bide rotadan sonra tam olmuştuk..ama tahlillerimiz gösterki şükür rabbime bi sıkıntı yok..önemli olanda bu..sağlıklı olsunlar..toparlar annesi..
ya mama sandalyesıne ismeti bağla bakalım:)vallahi 1dkkayı bulmaz morarana kadar çığlıkla karışık çıprınmaya başlar:)öyle edepsizkii...
aynen betülcüm ya..inadına gülegüle yapıyo..babasıda eğitimciyiz ya bikaç sert çıkışıyo yavruya,sesini yükseltıp hayır yapma felan dıyo..mendebur suratına kart sesine güvenıyo ama ismete tınnn:)ensonunda olmadı basıyoruz çığlığı:)kazanan tabıkı ismet oluyo:)dinsizin hakkından imansız gelir usulü:))
ayben ne yedırıcem şimdi buna..muz yedi..prinçunlu süt içti..bıskui yedi..yemek hayatta yemez..10 a kadar uyumazsa yer..bakalım..
ay umut ne pastasi ben. Normalde bi kac bardak sutle gunu geciriodum duzeltcem kendimi...insan 80 kilo olunca bunalim oluyo bi parca gercii hamileliim basindan beri 8 kilo verdim ama cok kotu hissediyorum kendimi cok pismanim...gerci dr aldiin kiloyla pekalakasi yok dedi amaann ne biliimmm istee.... Sen ne zaman geliosun bu tarafa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?