Doğum yapmış olan anneler buraya....

daha öncede yazdığım gibi mama sandalyesi en buyuk kurtarıcım,işim varken mama sandalyesinde oturtuyorum.onun dışında yerde olduğu zaman hiç durmuyor,reklamları izlerken duruyor sadece.ama ben odadan dışarı çıkarmıyorum pek,odanın dışındaki işleri ya uyurken yada mama sandalyesindeyken yapıyorum.odadaki zararlı şeyleride kaldırdım,kendi kendine oynuyo bende kanepede tv keyfi yapıyorum,kitap okuyorum.peşinde koşma gibi bi durumum yok yani
ha tabı arada dolaşıyoruz odaları ama parmaklarını çekmeceye sıkıştırır korkusuyla hep başındayım
yapma hayır dediğim zaman dinliyor zaten,kafasını utanmış gibi eğip başka şeye yöneliyor

Demek bunların hepsi aynı.Eşim yoğurt almıştı dün masanın üzerine bırakmış.2 dakika geçti baktım Alya'dan ses çıkmıyor masanın üzerine uzanmış yoğurdu yere düşürmüş,elleriyle de şap şup vuruyor.Güler misin ağlar mısın?
Bi de pil delisi kumandaları yere fırlatıp pillerini çıkarıyor.Kitaplıktaki boyunun erişebildiği tüm kitapları yere fırlatıp incelemek rutinleşti artık bizde.
Allah sağlık versin ne diyelim.

selam kizlar moralim bozuk biraz kontrolum vardi 32.haftanin basindayim kilosu cok dusuk cikti bebeimin doguma kadar en azindan2.500 kg olmali bebek dedi dr ve beslenme duzeni verdi artik sik goruscez dedi. Hic yemek yemiyodum istemiyo canim kilo verdim gecen aya gore bundan sonra mecbur listeye uyucam. Bebeklerim saglikli olsun akli basi yerindeolsun insallah. Dua edin guzelce gelissinmelegim doguma kadar. Az kaldicunkuu ):

Canım sağlığı düzeldiyse kilosunu kafana takma.Alır yeniden kiloları inş.Boyu da gayet iyi maşallah.

Hicran'dan yeni bir haber var mı?Rabbim ona ve yavrularına sağlıklı ömür versin inş.Büyüklerimiz der ya dünyada görecek günü varsa o Allah'ın izniyle sımsıkı tutunur.Hayırlısı inş.

senin bu oğlan çoook tatlı zaten
yerim onun utanmasını benn

EMEL demek hayır deyınce dınlıyo hee... vay anasınıı.. bızımkı hayır dedın mı yandın gozunun ıcıne baka baka onu yapar hıc bıkmadan...
hayır demıceksın kesınlıkle.. caktırmadan dıkkatını baska yone cekıceksın yoksa ısın ıs valla yandım demektır...
valla mert hakkaten uslu bı cocuk masallahhh

Canım kendın bebısını neden ac bırakıyorsun aman hayatım dıkkat et ınsallah bundan sonra gelısımı guzel olur canımm...

sehercim gözünaydın..bebekler bigünde verir bigünde alırmış kilo..hiç takma..ismetin kılosu zaten geri gibiydi..bide rotadan sonra tam olmuştuk..ama tahlillerimiz gösterki şükür rabbime bi sıkıntı yok..önemli olanda bu..sağlıklı olsunlar..toparlar annesi..

ya mama sandalyesıne ismeti bağla bakalım:)vallahi 1dkkayı bulmaz morarana kadar çığlıkla karışık çıprınmaya başlar:)öyle edepsizkii...
aynen betülcüm ya..inadına gülegüle yapıyo..babasıda eğitimciyiz ya bikaç sert çıkışıyo yavruya,sesini yükseltıp hayır yapma felan dıyo..mendebur suratına kart sesine güvenıyo ama ismete tınnn:)ensonunda olmadı basıyoruz çığlığı:)kazanan tabıkı ismet oluyo:)dinsizin hakkından imansız gelir usulü:))
ayben ne yedırıcem şimdi buna..muz yedi..prinçunlu süt içti..bıskui yedi..yemek hayatta yemez..10 a kadar uyumazsa yer..bakalım..

müjdecim serrrayı kestim dimi memeden..kendını sıkma..buzdolabını sıksık ziyaret et:)benımiçinde günaydında et ye:)git maltepe sahile balık ye:)olmadı benım enfavorim florya beyti:)ye kuzuları,iç sütleri,ye pastaları:)keyfıne bak şekerim yaa..

ay umut ne pastasi ben. Normalde bi kac bardak sutle gunu geciriodum duzeltcem kendimi...insan 80 kilo olunca bunalim oluyo bi parca gercii hamileliim basindan beri 8 kilo verdim ama cok kotu hissediyorum kendimi cok pismanim...gerci dr aldiin kiloyla pekalakasi yok dedi amaann ne biliimmm istee.... Sen ne zaman geliosun bu tarafa?

ay duygu alem bunlar dimi yaaa....sen anlatırken eguşu gözümün önüne getirdim de çok komikler yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım duygucummm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sorma yaa insanlar neleri dert ediyor kendine..
Kız kıskanma kız sen kıskanılcak kadınsın o kadın halt etsin senin yanındalülülülülülü
demekkı bunların hepsı aynıymıs valla... cok kuduruk oldu cokk ananem sen kurtlu peynırmı yedın oglum dıyoo :))
Hakıkaten hergun cevız bal fındık vere vere... bence cok yukluyoruz cocuklara hee :))
Kurtlu peynirmi kaydirigubbakcemile3Oda güzelmiş şu eskilere bayılıyorum yaaa ne laflar... Olsun canım üzülme kilo elbet alınır zormu ver her gece muhallebi nasıl kilo alır yani önemli olan sağlıklı olsunopuyorumnanaktan Offf sorma yaaa bizimde bütün kumandalar günde 10 kere yere çarpılır en az ne sağlam diyorum ama bugün yarın bozulcak pil olayıda aynı çokta tehlikeli o piller yaa allah koruyor valla bunları:Saruboceq: Canım ben 96 kilo doğuma girmiş ve şuan 65 kilo olan biri olarak bunu hiç kompleks yapmamanı öneririm yani 80 kiloyum demişin elbet verirsin iki tane çocuk yemene dikkat et sabahları cevizini balını bademini eksik etme..Balığını tavuğunu ye canım alır kilo kuzucuk üzülme...
Ayyy mama sandalyesindeki halimiz dediğin gibi içler acısı bağlarsam morarıyor senin tabirinle Umutcum çok cırtlak bunlar beaaa
Ayyy yapma gülüm yaa 1 2 bardak sütten ne olurki ye canım yeee esas bundan sonra alır kiloyu valla hepsini verirsin inan bana taktikler benden ye senopuyorumnanaktan

Umut o sarı kafanın resmine bittim ben şeker oğlan bal oğlan yaaa bülüğüne gurbannnn:roflol:

Duygu sen 96 kıloylamı gırmıstın dogumaaa :1shok:

Bu arada avatar cok hos ama cok farklı bırı gıbısın orda basta yabancı sandım elbısenden tanıdım.. kaydirigubbakcemile3

tabi betül 96 belki dahası vardır girerken tartılmadım bir hafta önce 95 tim kesin 1 haftada 1 kilo almışımdır 96 diyorum..nasıl unutursun kız 32 kilo verdim işte birini geri aldım opuyorumnanaktan5.5 ayda hatırlatayım:lepi:

Sağol Betülcüm o resimi daha önce koymuştum sen görmedin demek Ege kucağımda olan foto canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…