Doğum yapmış olan anneler buraya....

Haklısın canım.... yarın tartılıcam bakalım eksılen kuksulen varmıı bıraz dıkkat edıyorum ya bu ara gamyoncuiremsu
varsa gaza gelırım heralde.. :roflol:
Hadi inşallah:) Çok şanslısın o zaman canım ben hamileyken 1 kilo dondurma yerdim bir günde:)Halada tatlısız olmaz ev mesela bugün mozaik pasta vardelikafadulden
Doğumdan 9 kilo veripmi çıktın Betül yoksa gelincemi verdin?Bende tebrik ederimalkisalkisalkis

yok canım olurmu... dogumdan 1 hafta sonra fılan tartıldıgımda 79 dum... yanı dogumda 4 kılo fılan gıtmıs daha fazla olur sanıyodum
9 verıp 70 e ındım... sonra 3-4 kılo aldım onlarıda verdım.. en son 70 oldum yanı..
yarın tartılcam bakım sımdı kacım..

Sen normal yaptın ya ondan dedim daha çok gidiyor diyorlar ya normal doğumda:)
Ben doğumdan çıktığımda Egeyi aldıklarına inanmamıştım çünkü göbeğimde hiç fark yoktu:)
Hadi inşallah vermişindir bence 69.5 oldun içime öyle doğdu:1rolleyes:
Ayy ne günlerdi yaaa sanki hiç aynaya bakmamışım gibi:gitme:

doğum yaptıgımda bende karnımı ıcı sonmus bos balon gıbı hıssettım cok tuhaf bır duyguydu..
ama tabı ayaga kalkınca bıraz gobegım vardı... 6 aylık gıbı fılan.. ne gunlerdı yaa...

Müjde;
işin sırrını her zaman söylüyorum akşam 5 ten 6 dan sonra ağzına lokla koymazsan kiloların şakır şakır gider canım..Çok iyi bir kahvaltı yaptım hep halada öyledir yumurtasız kahvaltı yapmam bal,reçel,peynir kızarmış ekmek ne varsa artık...
Öğlen ıvır zıvır akşam 5 gibide ne istersem yemek et artık ne varsa yedim ve ağzımı oruçlu gibi kapattım sonrasında sadece çay kahve o da şekersiz..Günde 3 litre su..
Ve sonuç olarak 32 kiloyu verdim bu şekilde..
En büyük desteğimde aşureydi Müjde hem çok güzel süt yaptı hem tok tuttu hemde tatlı ihtiyacımı hep giderdi...

opuyorumnanaktanmaşallah diyorum sana DUYGU. azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz

ben doğuma girdiğimde 65 kilo falandım kırkım çıktığında 58 e düşmüştüm. sonra 66 ya dayandım ama şimdi heeeç diyet miyet yapmadan 63 e düşmüşüm sevindirik oldum ama bol stresli hastane günleri de zayıflatıyor insanı.

EMEL,SEMA, BETÜL,SERAP,UMUT, DUYGU hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz ve verdiğiniz moral için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Sağol canımcım ne demek siz iyi olun yeter:)Allah bütün meleklerimizi korusun onları bize bağışlasın:Saruboceq:
Ben kaçıyorum kızlar kimseler yok zaten kocamda ver artık çöreklendin orda diyorkaydirigubbakcemile3
Hadi iyi geceler belkim sonra boş bulursam gelirim yinesırnaşık şey

azim olunca veriliyo ben de evlendiğimde 50 kiloydum bir yıl sonra 60 kilo oldum tabi saat 10 da kalkar kek yapar 1 e 2 ye kadar yersen olacağı oydu.sonra birbuçuk ayda 10 kiloyu verdim tamamen yağsız yedim bol yeşillik ve deli gibi spor yaptım 16 günde 4 kilo verdim şimdi ise azim yok kilo falan da veremiyorum öyle olunca

DUYGUCUM sana rep veremiyorum hata oluşuyo başka kullanıcıların da mesajını değerlendirmeniz gerekir diyo nedenki acep

63 kiloyla hamile kaldım
82 ile doğuma girdim
doğumdan çıktığımda 77 idim
bir kaç ay sonra 73 e düştüm
adet gördükten sonrada 3kilo daha gitti 70 e düştüm
hâlâda aynıyım
rejim yapmıyorum çünkü sürekli açım,yemek hazırlamayıda yemeyide sevmiyorum kahvaltımı çok güzel yaparım,öğlen hiçbişey yemem belki 2 bebe bisküvisi yada meyve akşamda çook az yerim
şu an açım mesela ama yemem yemeden yatarım gece çook acıkırsam süt içerim
sık ve az yemek bana göre değil,benim beslenmeylede kilo verilmıyo,ne olacak bilmem.65 e bari düşseydim

sehercim canımbenim..hep gülün annesi..rabbim bize hep mutlu güzel haberler paylaşmayı nasip etsin..rabbim dermansız dert vermesin..bugunumuze hamdolsun.
semacım teşekkür ederim..sende biara deiştirsen takvimi..bizde alya hanımın gül yüzüyle müşerrefolsak..bi çiçek daha açsa topiğimizde:)
duygu teyzoşum teşekkürler..dondurma yiyen kaymakdan özendik:)bu dondurmalı fotosu tam büyütüp asmalık...
valla bende duygudan sonra kilo konusunda şımarmaya adayım:)60la gebe kaldım..78ledogurdum..3ay sonra 60dım..şimdi bende dogum oncesının altına düşsemde hedefim 53..kulağa hoş gelıyo..elliüçç elliüçç:)ama zor...kış uykusuna yatcak ayı gibiyim şusıralar...

müjdecim bu haftasonu zor...evdekıler grip olmuş..dr kıloyla alakası yok desede sen proteınden kısma..senın gözlerin yeter yavyumm:)valla gözdecim allahın iznıyle al yavrunu kucağına görbak ıkı kuzunun peşinden nasıl ericeksin..derdinkilo olsun canımcım..verilir..hamile kadının 8 kılo vermesi normalmi..kendını sıkma..keyfını sürmeye çalış...azkaldı..

ah duygucum eksık olma..çok kıskancım..eh bide teşriki mesaimiz:)pek olmayınca şüpheye düşüyorum bazen..amaiçimemin olmasa şurda bile olamazdım şuesnada:)dünyanın güzeli bitmezki..ben gerçekten güzel kavramını kıskanmam..belkide kadını bi acayip buluyorum..eh kımse eşimin etrafındakı bayanlardan yaz kış açık göğüs dekolteli gezip,kalçasını sallamıyo:)burası küçük muhit..ben burda sokağa çıkarken ona göre gıyınmeye çalışıyorum..olur olmadık yerde dikkat çekmeye çalışmak bi kadını olmasa bileşüpheli kılıyo malesef hele iptidai muhıtlerde...
bendenız yatar...yarına allahkerim..soğuklar hızlı gelicek belli..nasıl bitti yaz anlamadın kış geldi....iyi uykular..

gözdecim bizimkiside aynıymış ama nasıl anlatayım benim şimdi en büyük sorunum bakıcımıza soruyorum çok yemiyor diyor, eşim evdeyken görüyor pek ilgilenmiyor diyor. ben eve geldikten sonra ne veriyorsam yiyor çocuk anlamadım gitti canım ne yapacagımıda bilmiyorum.
çok şanslısınız kayınvalideleriniz var bugün bende anneme yalvar yakar ne olur gel dedim sana ihtiyacım var her anlamda diye ama sanmıyorum gelmeyecek herhalde. eşim dün işe geç gitmişti sabah bir ara kalkmıştı ben gitmeden eskiden geceleri süt içiriyordum betüşümüz söyledi tok tutuyor verme diye artık vermiyorum kadına soruyorum yedimi diye hayır diyor dün eşimde görmüş daha öncede görmüştü pek yedirmiyor üstüne düşmüyor diyor diyelimki ozan kafasını salladı bırakıyor ama ben ısrar ediyorum sonrasında devam ediyor yemege.reklam açıyorum şebeklik yapıyorum bir şekilde yediriyorum. eşim bakmak var birde bakmak var diyor o sadece bakıyor diyor ayy ne yapacagım bilmiyorum şaşırdım kaldım bugün konuştum geçen haftadan beri yemek konusunu hergün söyledim dün yine aynı olunca ne yapacagımı şaşırdım.
Umutcum bugün biz okulda arkadaşlarla konuşuyorduk birisi domuz gribi gelecek ama bence bizi denek olarak kullanacaklar o aşıda diye söylediler. bizden başka aşı alan ülke yokmuş dediler.
müjdecim canım kendine ve bebegine dikkat et annesi bol bol ye iç dinlen canımcımm bebeginin ihtiyacı var güzelim.

doğum yaptıgımda bende karnımı ıcı sonmus bos balon gıbı hıssettım cok tuhaf bır duyguydu..
ama tabı ayaga kalkınca bıraz gobegım vardı... 6 aylık gıbı fılan.. ne gunlerdı yaa...
betülcüm benim suyum gece evde gelmişti ve sabaha kadar dogum hanede o şekilde kalmıştım sabahta hiç suyum kalmamıştı aynı dedigin gibi bir anda herşey inmişti benimde tek düşündügüm inşlah ogluşum iyidir dedim suyu bittigi için.
Umutcum İsmet paşanın resmi çok şeker maşallah. Tulumunuzu güle güle giyin canım. Maşallah sanada canım ne kadar güzel kilo vermişsin zaten resimlerden kilolu bir hanım gibi durmuyorsun canım kilo problemin yok no problem. güzel hatunsun boylu poslu endamlı maşallah
Sehercim canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşllah yakın zamanda toplayacak minik kuzu kendini.
Arzumuzun da canı sıkkınmış inşllah iyidir.
MErvemiz neden banlanmış acaba yarın arayayım olmadı sizlerede haber veririm arkadaşlar.
Geçmişi okudum dünden beri okuyorum ama anca yazabildim aklımda hiçbirşey kalmadı inanın.
Kilolardan bahsetmişsiniz inşlah verecegiz hanımlar gerçi ben bu yeme içmeyle nasıl verecegim onuda bilmiyorum ya.
Serapcım eşini tebrik ediyorum canım. ne kadar güzel bir duygu olsa gerek gurur verici inşllah çok çok alırda erkencik gelir yuvanıza.
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin.

Herkese günaydınlar;

Umutcum, duygucum resimleriniz ne güzel çıkmış, bayıldım valla... Bu paşalar çok yakışıklı olacak valla...
Umut, pirinç unulu süt nasıl oluyor? Pirinç unu muhallebi yapıyoz da..

Kilo muhabbeti yapılmış, bende 62 ile hamile kalmıştım, 82-84 arası doğuma gittim. Doğumdan çıktığımda o gazları atmaya çalışırken 74 kilo idim. Ama 3 ay önce işe girince de iyice kaslarım toparlanmaya başladı. Eski pantolonlarıma girmeye başladım. Ee benim işte 7-8e kadar gel duruyu al, gece en az 3 kere kalksın. Şu anda 64'üm. Göbeğim de gitse şimdilik bişey istemiyom. Ama stresten cildim çok bozuldu, evde krem maske var ama öyle zor geliyor ki kullanmak. Ama bu akşam bişeyler yapayım, kötü oldu suratın diyolar. Fondoten ssürüp kapatmaya çalışıyom ama..

Anammmm yaptım kızlar en sonunda, geçen akşam da aynı şeyleri seçmiştim ama bilgisayar kıllık yapıyordu bana, geç açıyordu falan o ara karıştırdım heralde....:teytey::dance::dance::dance::dance:

Pamukumun resmini en sonunda koyabildim..delikafadulden

Duygu valla, ne varsa bakıp yere atıyorlar. Bizde de poşet görünce içindekileri çıkarıyor ve çamaşır katladığımda katlı olanları tutup yere atıyor.
Kumanda ve telefonları çok seviyor zaaten..

günayydın...
amanın bu pamukla güne başlamak negüzel:)tebrikler nuraycım yapmışsın sonundaa..çok büyümüüüşş..çok ballı çok güzel bi kız olmuuşş...adamın içi açılıyo yavv:)
nuraycım prinçunlu süt derken mılupanın sütlü pirinçlisini dedim..biraz ondan bıraz bebelac devamsütü bırazda normal sütü karıştırıp verdimde...
aslıcım saol canım..arzuablam bi yuvada çalışmaya başladı..hayatta bebeği yedirmeden rahat etmez..demiştimya anamdan sonra ençok gözümarkada kalmadan bırakıcağım ınsan dıye..gerçekten bızımkıler çok şanslı..eve temızlıkçi aramıyosun canından öte canı teslim edıyorsun..bu çok buyuk bişi..nekadar zor oldugunu anlamak zor deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…