- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.081
tabi betül 96 belki dahası vardır girerken tartılmadım bir hafta önce 95 tim kesin 1 haftada 1 kilo almışımdır 96 diyorum..nasıl unutursun kız 32 kilo verdim işte birini geri aldım opuyorumnanaktan5.5 ayda hatırlatayım:lepi:
ya 30 kusur kılo veerdıgını bılıyorumda rakam olarak 96 yı hıc duymadıgım ıcın bırden tuhaf geldı ya nerdeyse 100 kılo aman Allahım akannehir bende 82-83 gıbı doğum yapmıstım... mirmirmirmir
Yok canım sürekli üstüne basa basa 96 yazarım her yerde:)))eee 64e 32 ekliyon oliii işte:))Feyzzz alın feyzzzzz bak 32 kiloyu verdim aylardır 10 kilocuk aldınız veremediniz heeeeedelikafadulden
Yok canım sürekli üstüne basa basa 96 yazarım her yerde:)))eee 64e 32 ekliyon oliii işte:))Feyzzz alın feyzzzzz bak 32 kiloyu verdim aylardır 10 kilocuk aldınız veremediniz heeeeedelikafadulden
kılon ne kadar coksa vermesı o kadar kolaydır ama canım bunuda bılıın mııı.... ornek verecek olursak 32 kılo verdıgın halde 5 kıloyu veremıyosun yanı vermekte zorlanıyorsun...
dıyetısyenlerde hep bunu soyluyor.. bırde en son aldıgın kılo en cabuk gıdenı... neyse ben kendımı tesellı edıyorum bu teorılerden destek alarak bozmaa :roflol:
az kaldı az... :teselli:
yok canım yalan o ben 69 kiloyken 59a da düşmüştüm tamamen beyince bitiyor ben eski kotlarımı giyceğime kendime söz verdim giydim:)Şimdi yeni kıyafet alcak param yok vermiyomdelikafadulden
ama sana destek olsun tamam öyle olsunkaydirigubbakcemile3
5 kiloyu vermeyi gönülden istemıyorum onun için yani istiyorum ama eskisi kadar değil çünkü eşimde dahil herkes benim bu halimin çok iyi olduğunu 1 kilo bile verince yüzümün çöktüğünü söylüyor bende şımarıyorum bırakıyorum haksızda değilim hani 1 çocuk doğurdum ve eski kilomdan daha zayıfım:lepi:
doğru doğru....... azmın elınden bırsey kurtulamaz evet... ıs sadece azım etmekte bıtıyo...
sen nefesını bı tuttun soluksuz bıtırdın ısı.. ama boyle dur kalk olunca lackalasıyo ıste.. bende adam akıllı azım etmedım...
etsem bıtecek ısde uzatıyorum ıste.... daha once yaptım.. yıne yapabılırım... :mymeka:
Senin yaşında daha genç olduğu için Betül istesen hepimizden hızlı verirsin valla eminim ben ama dediğn gibi işte azmetmedin yada yarım bıraktın ondan...
Hiç unutmuyorum Ege 2 aylıkmıydı neydi yengem geldi karadenizli kendisi 2 tepsi baklava açtı tereyağlı içine 1 kilodan fazla ceviz kondu ne inatsa bir tane ağzıma koymadım..2 gün ev buram buram koktu gözümün önünde tepside baklava millet 3 er 5 er yedi..Azim işte şimdi olsaydı yerdim ama o zaman aynaya bakınca kendimi hiç ama hiç sevmiyordumyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?