Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın arkadaşlar:)
Nuraycım Duru pek tatlı olmuş maşallah allah nazardan saklasın sende çok güzel kilo vermişin tebrikler canım..
Vakit bulunca Ebru Şallıdan duyduğum cennet maskesini uygula canım çok güzel bir maske gerçekten...
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı bal

Malzemeleri karıştırarak oda sıcaklığını alana kadar bekleyin. Ardından temiz yüze uygulayarak, 20 dk uzanın. Ilık su ile yıkayarak çıkarın. Son olarak cilt sıkılaştırıcı ve nemlendirici uygulayın.

Aynen böyle inşallah işe yarar...

Aslıcım işin çok zor biliyorum canım ama bence yinede sevinmelisin arkadaşım dövmek sövmek olmasında yemeği varsın az yedirsin konuşarak halledersiniz onu canım..Malesef hiç bir bakıcı anne gibi olamaz tatlım hatta kimse olamaz sadece bakıcı değil...Umarım herşey istedğin gibi olur canım Şeniz

günaydın kızlarrrr
bugün benim doğumgünümmmmm

dün işten 2 saat erken çıktım
denize astronot mont aldım kırmızı çok güsel pançodan aldım foto koyarım bi ara ...
bi de biraz kıyafet aldım denize çok kirleniyo üstü gün içinde giydircek şey bulamıyoruz aldım baya bişeyler giysin dursun kuzucum :)

Nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte Gözdecim.Doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
Denizde güle güle giysin cicilerini dediğin gibi hiç birşey dayanmıyor üstlerine biz şanslıyız bu konuda doğum gününde çok kıyafet geldi hepside ya beğendiğim gibi yada değiştirmek kartıyla birlikteydi:)))
Bu kış ona sadece mont var:)Böyle dedim 3 gün sonra birşey alır gelirim ama:)))

gözdecim doğum günün kutlu olsun canım. iyiki doğdun iyi ki varsın arkadaşım. hayatın güzellikleri hep seninle olsun

doğum günü kutlu olsun gözde
aynı burçtanız seninle

kızlar aklıma bişey geldi,sorucam unutuyorum,sesi güzel olan varmı aranızda merak ettim:kedi:

mrb arkadaşlar benim 37 günlük bi bebişim var ve dün dr a giitim mastit olmuşsun dedi ama emzir bol bol geçer dedi antibiotik verdi bide emzirdikten sonra sağ sütünü dedi bende sağdığın sütü derin dond saklasam diyorum acaba bi sorun olurmu bi fikriniz var mı tşk..

bişi olmaz arkadaşım..ama dondurucudan çıkardıktan sonra kalan sütü tekrar dondurucuya koyamıyosun dıye bılıyorum.geçmiş olsun.
gözdecim nice yıllara..sevdiklerinle sağlıkla işallah..denizon büyüsünde bahçelerden kopardığı çiçekleri getirsin sana işallah:)
ayıptır süülemesi benım sesim fena deildir hani gülpavyonda sahne alıcak kadar yanii:)

eğer doktorun antibiyotik alırken emzirmende sorun yok dediyse tabiki sağıp dolaba atabilirisn canım...ben öyle yaptım hep sık mastit oldum çünkü..3 ay süreyle saklanabiliyor..süt saklama poşetleri var ya da aventin biberon gibi kapları.....onlarla saklayabilirsin...hijyenik bir şekilde sakla yani....geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…