- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.141
günaydın kızlarrrr
bugün benim doğumgünümmmmm
dün işten 2 saat erken çıktım
denize astronot mont aldım kırmızı çok güsel pançodan aldım foto koyarım bi ara ...
bi de biraz kıyafet aldım denize çok kirleniyo üstü gün içinde giydircek şey bulamıyoruz aldım baya bişeyler giysin dursun kuzucum :)
Selam hanımlar
hİcrandan haberİ olan varmı merak ettİm bu gÜn tekrar gİdecekdİ sankİ dr.
Selam hanımlar
hİcrandan haberİ olan varmı merak ettİm bu gÜn tekrar gİdecekdİ sankİ dr.
Günaydın arkadaşlar:)
Nuraycım Duru pek tatlı olmuş maşallah allah nazardan saklasın sende çok güzel kilo vermişin tebrikler canım..
Vakit bulunca Ebru Şallıdan duyduğum cennet maskesini uygula canım çok güzel bir maske gerçekten...
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı bal
Malzemeleri karıştırarak oda sıcaklığını alana kadar bekleyin. Ardından temiz yüze uygulayarak, 20 dk uzanın. Ilık su ile yıkayarak çıkarın. Son olarak cilt sıkılaştırıcı ve nemlendirici uygulayın.
Aynen böyle inşallah işe yarar...
selam fıstıklarhihoyyyt canım bu karışım ne işe yarıyoo benimde cildim stersten berbat :1no2Günaydın arkadaşlar:)
Nuraycım Duru pek tatlı olmuş maşallah allah nazardan saklasın sende çok güzel kilo vermişin tebrikler canım..
Vakit bulunca Ebru Şallıdan duyduğum cennet maskesini uygula canım çok güzel bir maske gerçekten...
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı bal
Malzemeleri karıştırarak oda sıcaklığını alana kadar bekleyin. Ardından temiz yüze uygulayarak, 20 dk uzanın. Ilık su ile yıkayarak çıkarın. Son olarak cilt sıkılaştırıcı ve nemlendirici uygulayın.
Aynen böyle inşallah işe yarar...
günaydın kızlarrrr
bugün benim doğumgünümmmmm
dün işten 2 saat erken çıktım
denize astronot mont aldım kırmızı çok güsel pançodan aldım foto koyarım bi ara ...
bi de biraz kıyafet aldım denize çok kirleniyo üstü gün içinde giydircek şey bulamıyoruz aldım baya bişeyler giysin dursun kuzucum :)
gözdecımmm dogum gunun kutlu olsunnn denızınle esınle sevdıklerınle nıce guzel yıllara canımmm opuyorumnanaktan
Kız nerdesin Allah canını almasın kırk yılda bir girersin 5 dakikada kaçarsınselam arkadaşlar nasılsınız....ben hep cee diyip kaçıyorum gibi oluyor ama.....umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.....
Sizde güle güle kullanın canım:)Hepinize ıyi Günler...
Canım ilenle birlikte sağlıklı,huzurlu bir ömür versin Allah inş.
Aynen Duygucum benim kızıma da doğum gününde çok hediye geldi ve hepsi de çok güzel benim bişey almama gerek kalmadı.Küçük şeyler çıkıyor tabi insan heves ediyor zaten.Ama benim de mont almam lazım.Umut'un aldığı tulum çok güzel acayip albenisi var.Güle güle giysin inş ısmet.Ama benim kızıma her seferinde tulum giydirmek baya bi işkence olur bana da ona da.Geçen kış çok iyiydi de bu kış sorun olur galiba.
Hayırlısı ne diiyim Allah yardımcısı olsun:gitme:
Canım hıcranla konustum az once, dınlenıyormus, doktora gıdıceklermıs bıraz kanaması daha da artmıs bugun dusuk oldugu kesın sanırım
Saol duygucum, sivilceler falan fema oldu bu ara. ışe yararmı?
selam fıstıklarhihoyyyt canım bu karışım ne işe yarıyoo benimde cildim stersten berbat :1no2ldu ve yağlı yieceklerden midir nedir kabardı cildm iyi geliyosa bende yapıyım cilt sıkılaştırıcı yok bende ama...sadace nemlendrici olmas mı yoksa aliim mi hiç kullanmadım çünkü sıkılaştırıcı işe yarıyo muu normaldede duygucum...fisfisfis
mutlu yıllar canım doğumgününü kutlarımmopuyorumnanaktan
güle güle giysin denizo montunu valla ben bebişime alışveriş yapınca huzur buluyom :dance:niyeyse para harcamak ona hoşuma gidiyo:asigim: yaw önce birikmiş param olsa hemen kendimi donatırdımfisfisfis şimdi hep oğluşuma harcıyoruz.. annelik böle bişey demekkialkisalkisalkis
hicrancım çok gecmiş olsun:çok üzgünüm: geçmişi oyunca öğrendim teselli bulacak 2 kuzun var allah onlara ömür versin sıkma canını canısıopuyorumnanaktan
aaaa...canım 2.bebeişe hamileymişsin..hayırlo olsun..ne kadarlık?ben girmediğim için pek bilmiyordum..
canım hıcranla konustum az once, dınlenıyormus, doktora gıdıceklermıs bıraz kanaması daha da artmıs bugun dusuk oldugu kesın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?