Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benımkı oyle meme duskunu degıl zaten.. kendını bılmıyorken bıraktırmak daha ıyı.. zaten oyle doyumluk sut yok doymazda zaten essek kadar oldular en ıyısı canım benım ıcın..

hımmm anladım betülcümmm....ben hemen bırakmasını istemiyorum ne yalan diyim iki yaşına kadar yolu var emebildiği kadar emsin geceleri uyandığı zaman emziriyorum bazen de uyuturken o yüzden bıkmıyorum da,sorun olmuyor benim için

ya sivilce de değil ama bölee kabarıyo sanki bişey alerjı yapmış gibi pıtır pıtır yani yüzüm sanırım cok fazla yağlı yemekten yada bi ara bol fındık yedim ondan ben bunlar bi akşama denerim saol bitanem cildim yağlı evet bende bi aliim ozaman sıkılaştırıcı kaydirigubbakcemile5 ben sadece canladırıcı yüz temizleme jeli kullanıyodum nivea veya avonun ozaman bide tonik alıyım sık mı kullanmak gerekiyo toniği...hiç bakmam kendime bölee kıyafetlerime cok dikkat edrim ama bu yüz cild bakımını hiç beceremem nedense birazda tembellik:bbo: 4.4lük kokoş olamadıımm gittii yaffkaydirigubbakcemile3
Salihacım ne güzelmiş bunlar yaaa çok komik eğlenceli:)Bunları ezberlemek lazım nerde o vakit yaa pöfff(
evet cnm bende bayıldım bi kacını ezberledim tekralamaktan...cok eğlendi bizim minikkuş :dance:
saliha ben bu oyunları yazdırıdım şimdi çok hoşuma gitti akşama tunamla oynamak için sabırsızlanıyorum:):)betüş yaaa emzirseydin yaaa ben bayılıyorum mesela tunahanın meme meme demesine

iyi etmişşsin canımopuyorumnanaktan gercektende hem eğlenceli hem öğretici cocuklar ilgiyle büyürler
inş. sizd eğlenirsiniz cnm:1rolleyes:

ılk zamanlar gıb yarayısı soz konusu degıl tabı ama yınede yarasın canım tunahana yerım onu :)
annesını ozluyordur zaten sızın ıcın daha ıyı bır ıletısım emmesi...

canım bende hemen bıraksın istemiyorum fakat bazende canımı okuyo özellikle gece çok sık bölüyo uykusunu ve vermesem töbee kimse susturamaz cırlıyoki nasıll devasa yanii:mymeka: bende sinirlenip bıraktırıyım diom sonra dayanamıyorm dayancam diom olmuyooo:bbo:gündüzde sadece uyutmak için veriom gecede çok emmesinden belim kopuyo omuzlarım,yanlarım sızlıyo valla
senin kide sık uyanıyomu gece emmek için?fisfisfis

Salihacım fazla yağlı yediğin içindir dediğin gibi canım..Cildin yağlıysa tonik hergün gece yatarken önce yıkayıp sonra tonikle silip nemlendiricini sürmen lazım..Haftada birde kil maskesi al fazla yağı alıyor yüzdeki onu yaparsınkaydirigubbakcemile5

Salihacım işte bizimkiler meme delisi ondan koca tombalaklar:)Benim çok iyi gidiyor bu arada dün gece sadece 2 kere emzirdim kızkaydirigubbakcemile5Gündüzleri 1 haftada ancak kestim:)2 kere benim için süper başarı valla:)

valla öyle duygucum tam bi meme delisi aşık ya :asigim:üzerimi giyerken açık görsün koşa koşa memeee diye bağırır..sıpaa ya emerkende mest oluyo resmen kaydirigubbakcemile3benim ki 8.9 aylıkkken hiç okadar düşkün değildi hatta bu bırakcak heralde dedim ama sonra neolduysa ilham geldi sonradan tam bi kuduruk oldu:ecrin_bebek:
iyi ya hç gögüslerined ağrı olmadı mıı valla ben razıyım gece 2 ker emse kşke 6.7 kez emiyo bende artık terelleli oldum yaff sac baş bi halde laelaelaelaelae oluyom yaahh valla tebrik ederimvereliniortak yabende en cok ağrımasında korkuyorum sızılarından falan inş. o zorluğu cekmem aöma nerdee hele ilk emzirdiğimde doğum ağrısında beter acılar cektim gögsümdee off off ne günlerdii off:a015:akannehir

salihacım geceleri bir iki kere uyanıyo emziriyorum benimde bazen sırtlarım felan ağrıyo ama sabaha bişeyim kalmıyo.geçen hafta ,izinliydim o zaman baya bi meme delisi olmuştu sürekli emmek istiyordu yani ben evde olduğum sürece arıyor ama olmadığım zamanlarda sadece gece uyurken istiyor...

Betül ne güzelll hadi hayırlısı bakalım şakır şakır dök şu kiloları yeter artık yaa
ben de bıktım şişkoluktaannn,dün 3 kere emzirdim ben de baya azalttım
bugün bu saate kadar emmedi hiç,oyalaya pyalaya atlatıyorum..Derya valla ben de bıktım artık emzirmekten bencede yeter artık aldıkları süt onlara

2 yaşına kadar emmeyiversin ben 3 ay emmişim aha bak hala dana gibiyimkaydirigubbakcemile3

slmm arkadaşlarr nasılsınız bakalımm umarım bi sorun yoktur........
geçen gün hicran aradı sağolsunn yine hamiş oldugunu söyledii çok sevindimmm ve başka arkadaşlarında tekrar hamiş oldugunun haberini aldımm hepinizi kutluyorumm çok çok öptümm sizleriii

iyiymiş canım ya benim ki 2 kez kalksa razıyım sık uyanıyo yanımda yatıyo ayıramadım bitürlü...okadr özene bezene odasını hazırladım gece hiçyatıramıyorum bi gündz uyuyo bide sık uyandığı için acıkcası bende kalkamıyorum illaki hisstcek beni babası alıyo susmuyo benim sesimi duysun susuyo ve emmek istiyo vermezssem oof of..ama artık biraz azalttırsam daha iyi olur ee gcenin köründede başka ne yapayım ki sussun kalkıp bazen gezdiriyom uyusun meme almadan diorum ama başaramıyorum:çok üzgünüm: illede meme uff birazdaha gecsinde artık bıraktırıcam yaa ben nerdeyse günde gcede dahil .8.9 kez emiyodr uf oldum artık yaahlaelaelaelaelae:1ninca:

kaydirigubbakcemile3

selam kızlar şimdi hastaneden geldim ancak şansıma bide laboratuvarın cihazın arıza yaptı test sonucu gecikti onu bekledim 2 saat

sonuç olarak BHCG kan değerim düşmüş 150 şuanda dünden beri kesik kesik resmen kanamalar başlamıştı zaten belimde karnımda müthiş sancılar var ilaç bile kullanma dedi dr yatıyorum kalkıyorum midem bulanıyor içim bayılıyor bi taraftan sinirlerim laçka oldu ama iyi olacağım en kısa zamanda toparlanacağım.
kısmet değilmiş kader işte süpriz gelen bebeğimi de kaybetmiş bulunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık.
desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN
BETÜLCÜM sevgili dünürüm aradığın için tekrar teşekkür etmek istedim canımopuyorumnanaktan

hepinize tekrar teşekkür ediyorum pc başında oturamıyorum ağrılarım var rahat değilim birkaç gün glemeyeceğim kendinize iyi bakın iyi olursam arada girer selam veririm size

hicrancım üzüldüm ama ne yapıcaksın
allahın takdiri
biran evvel toparlarsın inşallah kendini
canım arkadaşım kalbim seninle

Canım benım, umarım en kısa zamanda saglıgına kavusursun... gecmıs olsun..

Canım bende en az 7 8 emziriyordum günde karar verince bahane oluyor çok kararlı olursan başarırsın sende canım bende kesilmez bu bunalıma girer çıldırır falan diyordum ama oyalarsan istediği zaman cama çıkarıyorum mesela yürüyüşe falan hemen bir bakkala falan unutuyor o zaman ilk 2 gün çok şişti ağrıdı geceleri aktı mesela ama sonra normale döndü emzirmedikçe süt otomatik azalıyor zaten canım korkma yani..Bu arada ben yanımda hiç yatırmadım ama beşikte odamızda yatıyordu şimdi 1 haftadır kendi odasına geçti maşallah allah nazardan saklasın umarım hep böyle gider.Gece kalkmaları devam ediyor ama ya su veriyorum yadasüt öyle devam ediyoruz şimdilik kaydirigubbakcemile5 Hadi inşallah hep beraber kesicez memeden bıdıklarızemuszemus
Canım çok geçmiş olsunÜzüldüm allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin:sinifsinif:

Salihacım birde beraber yattığın sürece emzirmeyi azaltman çok zor bence önce yatağınızı ayırarak başlaman lazım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…