Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ohhh eline sağlık Fatmacım ben pırasa hayatta yemem karnıbahar falanda..Ama oğluma hepsini pişircem inşallahzemuszemus
Bende ıspanak suyuna ekmek ve yoğurt verdim:)Öğlende barbunya makarna yedi bıdık..
Yarın hayatımda kokusuna dayanamadığım karnıbaharı pişircem inaşşahkaydirigubbakcemile3

ben hepsini çok severim duygucum eşimde aynı senin gibi ağzına koymaz inşallah onur severek yer şimdilik öyle gidiyor bakalım

ben de aşk ı memnu dayım

bende de bu gun karnıbahar yaptım alpde yoğurtlu yedi üstünede çorba içtı yarasın pasama...
duygu nasıl gıdıyo azaldımı hiç sütün..
benım sütüm baya azaldı bikere yatmadan emıyo bikerede sabaha karsı emıyo ama sabaha karsı bırakmıyo baya emıyo gunduzde çok az emıyoo
..

ben hepsini çok severim duygucum eşimde aynı senin gibi ağzına koymaz inşallah onur severek yer şimdilik öyle gidiyor bakalım

ben de aşk ı memnu dayım
Ne güzel Fatmacım yaaa yemek seçmiyorsun ben de eşimde çok seçeriz malesefKarnıbahar,pırasa,lahana,bakla,ciğermiş kuzu etiymiş daha bir sürü şey hiç birini yemem Egeye nasıl yedircem büyüyünce bilmiyorumSen çok şanslısın bu konuda...

Canım baya azaldı çok şükür ilk günler eziyet çektim 2 gün ama sonra hemen azaldı otomatikman emmeyince..8 kereden 2 3 kereye düştüm bende.Dün gece 2 kere emzirdim mesela ama bugün daha yatmadan 2 kere emdiYavaş yavaş artık...

hu slm verdim alan olmadı aşk olsunnnnnnnnnn
hicran canımm ya çok üzüldümmm arkadaşımm hayırlısı böyleymiş demekkii çok çok geçmiş olsunn canımm benim

tşkler duygucumm. öyle olsa ne yaparım bilemiyorum düşünemiyorum bile dedigin gibi kimse anne gibi olamaz.
Gözdecim faceden kutlamıştım tekrar kutlayayım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU EŞİNLE OGLUŞUNLA NİCE UZUN SENELER GEÇİRMENİ DİLERİM.
selam arkadaşlar nasılsınız....ben hep cee diyip kaçıyorum gibi oluyor ama.....umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.....
deryacımm canım nerelerdesinn kaçak.
Gül iki gündür arayacagım seni yogunluktan arayamadım kız yoksam bana kızdın mı msnden birşeyler yazmıştım ısırayım tatlı kızını anlamında yazmıştım cvp yazmayınca acaba gül yanlışmı anladı diye düşündüm.
Hicrancım hakkında hayırlısı güzelim kendine dikkat et öptüm canımcım. opuyorumnanaktan
hu slm verdim alan olmadı aşk olsunnnnnnnnnn
hicran canımm ya çok üzüldümmm arkadaşımm hayırlısı böyleymiş demekkii çok çok geçmiş olsunn canımm benim

herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrrrr

ayşe hoşgeldinn ve güle güle yine gel. eve net baglattınız mı yoksa başka bir yerdemisiniz kendinize dikkat edin kızımızıda öp yeerime.
Salihacım oyunlar için tşkler kaydettim yarın ogluşumla oynayacagım inşllah.
Herkese iyi geceler ben işleri bitirip ancak gelebildim yorgunluktan bittimm.

iyi geceler kızlar kimseler kalmamış herhalde Aslı ayşe gittiniz sanırım sizde...Bende kek yaptım onun çıkmasını bekliyorum Ege için iyi oluyor:)Bizde otlanırız tabi:)Yatıcam yarım saate kadar inşallah...

gözdecim doğum günün kutlu olsun şekerrrr annen iyiki seni doğurmmuşş..

hicrancım herşey kader kısmet allah çekemeyeceğimiz dertler vermesin, çok çok geçmiş olsun canım.

ayşe çalışmaktan inan ben hiçbiryere gidemiyorum canım mesela bugün kına gecesi var yakın akrabanın ona bile gidip gidemeyeceğim meçhul inşallah bir gün gelicem yada sen gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…