- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.181
Ne güzel Fatmacım yaaa yemek seçmiyorsun ben de eşimde çok seçeriz malesefben hepsini çok severim duygucum eşimde aynı senin gibi ağzına koymaz inşallah onur severek yer şimdilik öyle gidiyor bakalım
ben de aşk ı memnu dayım
bende de bu gun karnıbahar yaptım alpde yoğurtlu yedi üstünede çorba içtı yarasın pasama...
duygu nasıl gıdıyo azaldımı hiç sütün..
benım sütüm baya azaldı bikere yatmadan emıyo bikerede sabaha karsı emıyo ama sabaha karsı bırakmıyo baya emıyo gunduzde çok az emıyoo..
slm canım nbr anca alp i uyutabildim...hu slm verdim alan olmadı aşk olsunnnnnnnnnn
hicran canımm ya çok üzüldümmm arkadaşımm hayırlısı böyleymiş demekkii çok çok geçmiş olsunn canımm benim
slm canım nbr anca alp i uyutabildim...
tşkler duygucumm. öyle olsa ne yaparım bilemiyorum düşünemiyorum bile dedigin gibi kimse anne gibi olamaz.Aslıcım işin çok zor biliyorum canım ama bence yinede sevinmelisin arkadaşım dövmek sövmek olmasında yemeği varsın az yedirsin konuşarak halledersiniz onu canım..Malesef hiç bir bakıcı anne gibi olamaz tatlım hatta kimse olamaz sadece bakıcı değil...Umarım herşey istedğin gibi olur canım Şeniz
Gözdecim faceden kutlamıştım tekrar kutlayayım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU EŞİNLE OGLUŞUNLA NİCE UZUN SENELER GEÇİRMENİ DİLERİM.günaydın kızlarrrr
bugün benim doğumgünümmmmm
dün işten 2 saat erken çıktım
denize astronot mont aldım kırmızı çok güsel pançodan aldım foto koyarım bi ara ...
bi de biraz kıyafet aldım denize çok kirleniyo üstü gün içinde giydircek şey bulamıyoruz aldım baya bişeyler giysin dursun kuzucum :)
deryacımm canım nerelerdesinn kaçak.selam arkadaşlar nasılsınız....ben hep cee diyip kaçıyorum gibi oluyor ama.....umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.....
Gül iki gündür arayacagım seni yogunluktan arayamadım kız yoksam bana kızdın mı msnden birşeyler yazmıştım ısırayım tatlı kızını anlamında yazmıştım cvp yazmayınca acaba gül yanlışmı anladı diye düşündüm.Betül ne güzelll hadi hayırlısı bakalım şakır şakır dök şu kiloları yeter artık yaa
ben de bıktım şişkoluktaannn,dün 3 kere emzirdim ben de baya azalttım
bugün bu saate kadar emmedi hiç,oyalaya pyalaya atlatıyorum..Derya valla ben de bıktım artık emzirmekten bencede yeter artık aldıkları süt onlara
2 yaşına kadar emmeyiversin ben 3 ay emmişim aha bak hala dana gibiyimkaydirigubbakcemile3
Hicrancım hakkında hayırlısı güzelim kendine dikkat et öptüm canımcım. opuyorumnanaktanselam kızlar şimdi hastaneden geldim ancak şansıma bide laboratuvarın cihazın arıza yaptı test sonucu gecikti onu bekledim 2 saat
sonuç olarak BHCG kan değerim düşmüş 150 şuanda dünden beri kesik kesik resmen kanamalar başlamıştı zaten belimde karnımda müthiş sancılar var ilaç bile kullanma dedi dr yatıyorum kalkıyorum midem bulanıyor içim bayılıyor bi taraftan sinirlerim laçka oldu ama iyi olacağım en kısa zamanda toparlanacağım.
kısmet değilmiş kader işte süpriz gelen bebeğimi de kaybetmiş bulunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık.
desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN
BETÜLCÜM sevgili dünürüm aradığın için tekrar teşekkür etmek istedim canımopuyorumnanaktan
hepinize tekrar teşekkür ediyorum pc başında oturamıyorum ağrılarım var rahat değilim birkaç gün glemeyeceğim kendinize iyi bakın iyi olursam arada girer selam veririm size
hu slm verdim alan olmadı aşk olsunnnnnnnnnn
hicran canımm ya çok üzüldümmm arkadaşımm hayırlısı böyleymiş demekkii çok çok geçmiş olsunn canımm benim
herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrrrr
günaydın hanımlarrr. çalışanlara iyi çalışmalar.
evdeki arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?