- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.201
Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar..Dün gece İzmirde sağnak yağış vardı sabaha kadar şimşekler çaktı durdu..Gece 3 e kadar uyumadım Egede 10 dakikada bir kalktı zaten..3 ten sonra dalmışım 7.30 kalktıkBugün tam zombiyim ve bütün sinirlerim tepemde..Kötü birgün yani..Hayırlı Cumalar bu arada...
selam kızlar,yemek muhabbeti yapmışsınız akşam...ya benimki mi uyuz .....yemiyor hala hiçbirşey...herşeyi zorla veriyoruz.Karnıbahar,pırasa falan diyorsunuz üzerine çoıba yoğurt diyorsunuz ben şoktayım...benimki tek bir şey yiyor o da zorla...ağız sımsıkı kapalı herşeye....
gunaydın..
biz 7 de kalktık gerçi..şimide yatağında uykuyla cebelleşiyo..kahvaltımızı ettık yattık.ilkkez cevız bal koydum kahvaltısına..işallah dokunmaz görücez bakalım..
duygucum,anladım ben onu..ne diyim...mevla neyler güzel eyler işallah...
evde kalmış bi tablet reductil buldum..şusıra iştahım çok artmıştı..eskıden kullandıgım.. ama tarıhı geçmemiştir henuz.. 8 tane felan var..kullanıyorum dunden beri ..uykum azaldı daha dogrusu dinç uyandım ve moralliyim..içeriğindeki siburtamın beyınde mutluluk hormonunumu ne arttırıyo..binevi depresyon ilaçlarının muhtevıyatından var işte içinde..uzun süreli hap kullanamam..korkarım..sırf buyuzden depresyon tedavıcsı bıle görmedın en ihtıyac duydugum anda bile..ama kesınlıkle tavsıye etmıyorum o ayrı...özendırımiş gibi neden dincim mutluyum dıyosun dıyosanız eh ama bu dogru:)yınede pis kaka şeyler bunlar...hayırlı cumalar..
az kaldı canım az uykunun kıymetini bilmeye başlayıncaa anne yaaa dokunma uyuyacam diycek sana tontiş.
şu resme bitiyorum ilk gördüğümde olsada yesem demiştim eguşu şuna bak ya göbeeeeğe bak yaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar...
Ben de rejime başladım bugün uzun süreli olması konusunda kararlıyım inş tabi.
Benim en büyük problemim tatlı düşkünlüğüm o olmasa kilolarımı çoktan verirdim.
Akşamları oturuyoruz eşimle çayın yanında abur cubur sonra da bu kilolar nasıl gidecek?
emelcim diş çıkmadan önce ismetin hep mosmor oluyo..diş yapıyo nedense..siyaha yakın bı mor..
hepatit a nedır yahu..saglık ocagında yapılmıyo demek..ben su çiçeği var özelde bitek bılıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?