- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.821
günaydınlarrr herkeseee
kızlarrrr dun sukurler olsun faremızden kurtulduk:sm_cool::sm_cool:
Dun gece yatar yatmaz kapana yakalandı hemen kosup bır baktıkkı oda ne serce parmagım kadar bır fare:1shok:hıc bu kadar kucugunu gormemıstım yaww..ama kucukte olsa mıde bulandırıcı esım hemen cıktı gece vaktı attı ve bızde rahat bır uyku cektık cok sukur allahıma ya:saruboceq:
Mervecım cok tesekkur ederız sızlerde bebeklerınızde cok guzeller masallah ama ben senıde merak edıyorum:)
beslenme yazısıyla ılgılı bende dogrulugunu bılmıyorum ama doktor bana gecen aydan ıtıbaren 3 saatte bır emzırcen dedı:uhm:yanı herhalde dogru bende bılmıyorum
ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:
günaydınlarrr herkeseee
kızlarrrr dun sukurler olsun faremızden kurtulduk:sm_cool::sm_cool:
dun gece yatar yatmaz kapana yakalandı hemen kosup bır baktıkkı oda ne serce parmagım kadar bır fare:1shok:hıc bu kadar kucugunu gormemıstım yaww..ama kucukte olsa mıde bulandırıcı esım hemen cıktı gece vaktı attı ve bızde rahat bır uyku cektık cok sukur allahıma ya:Saruboceq:
mervecım cok tesekkur ederız sızlerde bebeklerınızde cok guzeller masallah ama ben senıde merak edıyorum:)
beslenme yazısıyla ılgılı bende dogrulugunu bılmıyorum ama doktor bana gecen aydan ıtıbaren 3 saatte bır emzırcen dedı:uhm:yanı herhalde dogru bende bılmıyorum
Bu 1 ay oncekı bır resım yanı Aslancık 1,5 aylıkken..
Şşşt kollara bakmak yokk fazla kıloları görmeyiiinnnklava: :roflol:
Ebrucum hadi geçmiş olsun canım.Sen pnömökok yaptırmadın mı?Rota yı eczaneden mi aldınız?Fiyatı ne acaba?Bir de prenevar mı bişey varya ondan yaptıracak mısınız???günaydın canım..
dün verem ve rota yapıldı mervecim,rota ağızdan olduğu için bizim kız bayıldı şapur şupur yedi:))ateş de hiç yapmadı tatlım maşallah atlattık şu aşı işlerini..
evet Naz da gezdirdikten sonra bir geyiriyor ki o zaman anlıyorum gazı olduğunu bazen..
bir de doktor kucağında yüzüstü tut sırtını ov ki aşağıdan da gazı çıksın dedi...kaydirigubbakcemile3
Ay evet bu liste bana çok saçma geldi Ayça'da 2 saatte bir emiyor gece gündüz aynı yani ben günde 10-12 kez emziriyorum.cokacimcoook
ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:
kızlar saglık ocagı pnömokok ıcın benı cagırmadı daha sızlerı cagırdımı ne zaman cagırcakkı:uhm:9 aralıkta 3.ayımız doluyor
olmamış yaww becerememişim yine
benimde yeni çekilen resmim yok zaten duba gibiyim fotojenik hiç değilim kötü çıkarım hep fotolarda bide bu halimle hiç çektirmek istemiyom ama bayramda şööle saçımı başımı yaptırıp giyinip makyaj yapıp çekecek birsürü poz mevlüt günü çektirmiştim birkaç tane onlardan birini göstereyim 52.günlüktü kızım orda bakında sileceğim hemen okk
http://server100.kucukresim.com/uplo...-278281ec6.jpg
Bugün 12:23
ya kızlar bu ne güzellik maşallah.çok tatlı çıkmışsınız yavvvv
hani merveciimm ben göremiyoruuumm niye ki neeşakkıdı
betülcüm güsel çıkmışsın :CüvCüv:canım kiloları dert etme yakışmş sana bu arada bebiş sana çok benziyoo gözleri falann:1shok:
Sabah kızın altını değiştirmek için yatağımıza almıştım
(nevresimleri de dün akşam eşime 50.kere söyledikten sonra zorla değiştirtmiştim) aslında her sabah bizim yatakta altını değişirim ama ilk defa böyle yaptı edepsiiiz yatağımı varya resmen mıçtı batırdı,bir iki pırt yaptı hıh iyi gazını çıkarıyor dedim sonra cofff avcumun içine ordanda tüm yatağa,varya alez,döşek hepsine geçmişti...laelaelaelaelaebokunun içinde yüzdü resemn ben koşup bez getirene kadar...Sonra da bir keyifli edepsiz,kaydirigubbakcemile2eşim işe gidecek gülmekten gidemedi halimize,babyla nasıl cilveleşiyor kıcım boklu demeden,off off bütün sabah uğraştım yine çamaşır yine ütü,as topla ütüleeee Allah güç versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?