Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum çok geçmiş olsun vallaaa gözün aydınnn, bu beslenme programııı gibi olsa keşke ama olmuyor

ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:

valla bizde 4 saat beklemiyoruz genelde 2 satte bir yiyor vermezsen ağlıyor iştahsız olduğu zamanlar 5-6 saat yemek istemiyor ama onun dışında 2 saat ara ile ya emecek yada 60 cc mama yiyecek benimki

hadi gözün aydın canım kurtulmuşsun o pis kemirgenden

bizede dr 3 saatte bir 120-150 cc arası yer besle dedi ama nezaman isterse ver saat tutmana gerek yok tabii sen düzene sokmaya çalış dedi alıştırmaya çalış dedi

tüm herkese tazecik annelerekaydirigubbakcemile2 slm olsuuunnn hayırlı cumalaaarrr!! hihoyyyt hepinizin meleklerinii öptümmnaniknanikgiden yokmu? bayram alışverişineben bugün yada yarın düşünüyorum gitmeyii ayyy ne güsel ilk defa bebeğimizle bir kurban bayramı geçircez oohh:sm_cool: herkese iyi paylaşımlarrr fıstıklarr:1hug:a.s.

Son düzenleme:
------------------------------------------------

Bu 1 ay oncekı bır resım yanı Aslancık 1,5 aylıkken..
Şşşt kollara bakmak yokk fazla kıloları görmeyiiinnn klava: :roflol:

Son düzenleme:
benimde yeni çekilen resmim yok zaten duba gibiyim fotojenik hiç değilim kötü çıkarım hep fotolarda bide bu halimle hiç çektirmek istemiyom ama bayramda şööle saçımı başımı yaptırıp giyinip makyaj yapıp çekecek birsürü poz mevlüt günü çektirmiştim birkaç tane onlardan birini göstereyim 52.günlüktü kızım orda bakında sileceğim hemen okk

[http://server100.kucukresim.com/uploads/img-301421341.jpg

Son düzenleme:
hicrancım boyu da 59 cm olmuş maşallah..çok seviniyorum ben de büyüyorlar diye..
inşallah hepimiz tüm anneler sorunsuz sağlıklı büyütürüz yavrularımızı..
duyguu gözünaydııın canım ..valla hepimize dert oldu senin fare :))
betüş sen de çok tatlı çıkmışsın ne de olsa çıtırsın yaw:))

günaydın kzlar.. kahvaltımı yaptım, evimi topladım oğlum uyurken.tilki gibi birazdan uyanır.dedim bakayım kimler var ..
duygucum sevindim valla .iğrenç yaratık allahım gücüne gitmesin.mide bulandırıcı dimi?
betülcüm kolları okadar değildir bence.fotoda yakın plandan çıkmış ondandır..bir de betülcüm benim ki de öyle.ne zamn iyi diye konuşsam tersi oluyor.biz bile değidiriyoruz nazarı.
mervecim seni de bir görsek iyi olur valla.gerçi birrara görmüştük ama şimdiki halin nasıl bir bakalım hehe ))kaydirigubbakcemile3
benim ki şimdi çokur çokur ellerini emiyor.emzik veriyom.kerata almıyor.
herkese hayırlı cumalar bu arada..

benimde yeni çekilen resmim yok zaten duba gibiyim fotojenik hiç değilim kötü çıkarım hep fotolarda bide bu halimle hiç çektirmek istemiyom ama bayramda şööle saçımı başımı yaptırıp giyinip makyaj yapıp çekecek birsürü poz mevlüt günü çektirmiştim birkaç tane onlardan birini göstereyim 52.günlüktü kızım orda bakında sileceğim hemen okk

http://server100.kucukresim.com/uplo...-278281ec6.jpg
Bugün 12:23
ya kızlar bu ne güzellik maşallah.çok tatlı çıkmışsınız yavvvv

Resımler neden bende cıkmıyor anlamadım
bu arada özlemdi sanırım yanılmıyorsam alıntıdan resmı sılebılırsın canım bırazdan son kullanma tarıhı dolucakta kaldırıcam sız bakınca.. kaydirigubbakcemile3

Ebrucum hadi geçmiş olsun canım.Sen pnömökok yaptırmadın mı?Rota yı eczaneden mi aldınız?Fiyatı ne acaba?Bir de prenevar mı bişey varya ondan yaptıracak mısınız???

ee ama ben anlamadım sımdı 1-3 ay arası gunde 5-6 kez dıyor beslenmesı ıcın 6 kez desek 4 saatte bıre denk gelıyor ama bız 2 saatte bır acıkıyoruz 4 saat cok degılmı nasıl olcak bu ıss... :uhm:
Ay evet bu liste bana çok saçma geldi Ayça'da 2 saatte bir emiyor gece gündüz aynı yani ben günde 10-12 kez emziriyorum.cokacimcoook

kızlar saglık ocagı pnömokok ıcın benı cagırmadı daha sızlerı cagırdımı ne zaman cagırcakkı:uhm:9 aralıkta 3.ayımız doluyor

Bizi de çağıran eden yok,pnömökok ücretsiz olarak İstanbul'da uygulanmaya başladı mı acaba?Başlamadıysa ne zamana kadar miniklerin bu aşıyı olması gerekiyor?Beklesek mi,kendimiz alıp yaptırsak mı?CADIARZU

gülcüm biz geçen ay yaptırdık pnömokoku, karmayla beraber yapmıştı doktor..ama senin dediğin prenevar nedir bilmiyorum ondan hiç bahsetmedi çünkü ..rotayı da ben almadım gittiğimiz hastanede vardı doktor kendi hemen yaptı..fiyatı da 140 milyon canım..

BEN GÖRMEDİİMMMMMM YAAAAAAAAsenağlama

Saol canım ama ben kendıme hıc yakıstırmıyorum kıloları :a015:
bu arada evet bana benzıyor sımdı daha da cok hatta belkı takvımdekı resımden goruyorsun dur.. yasasın kendıme benzetmısımmm hihoyyyt
kociş duymasın uzulur zaten aynı sana benzemıs bana hıc benzemmıs dıyorr :teselli:
ama bazı hallerını de aynı babasına benzetıyorum da genel olarak bennn.. :asigim:
ama ben bastan soylemıstım ona genelde erkekler anneye kızlar babaya benzer dıyeee :))

Sabah kızın altını değiştirmek için yatağımıza almıştım
(nevresimleri de dün akşam eşime 50.kere söyledikten sonra zorla değiştirtmiştim) aslında her sabah bizim yatakta altını değişirim ama ilk defa böyle yaptı edepsiiiz yatağımı varya resmen mıçtı batırdı,bir iki pırt yaptı hıh iyi gazını çıkarıyor dedim sonra cofff avcumun içine ordanda tüm yatağa,varya alez,döşek hepsine geçmişti...laelaelaelaelaebokunun içinde yüzdü resemn ben koşup bez getirene kadar...Sonra da bir keyifli edepsiz,kaydirigubbakcemile2eşim işe gidecek gülmekten gidemedi halimize,babyla nasıl cilveleşiyor kıcım boklu demeden,off off bütün sabah uğraştım yine çamaşır yine ütü,as topla ütüleeee Allah güç versin hepimize...

[...............................

[/QUOTE]

ÇITIR FISTIK SENİİ BEBEİŞİNE ZATEN DELÜ OLUYORUMMMMM MAAŞLLAHHHHH İKİNİZDE AAYRICA HİÇTE ŞİŞKO DEĞİLSİN. BU ARADA EVİNDE GÖZÜMDEN KAÇMIŞ DEĞİL ÇOK GÜZEL VE MODERN VE ZEVKLİ AYNI BEBEİŞİNİN ODASI GİBİ EVİNDE TAHMİN ETTİĞİM GİBİ.:enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol: YAV MOMMYY YAAAAA SENDE BENİM KAFADASINSINNN ÇOK YAA GÜLDÜRDÜN BENİ GENE SEN YAAAAAAAAA:roflol::roflol: GEÇMİŞ OLSUNNNNNN ÇOKKKKKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…