- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.221
deryacım bılemıyorum işte bende..üç öğün yediremıyorum..bizim ölçümüz bir çorba tabağı.öğün demek o demek..sabah karışım hazırlıyorum çunkı hiç yerınde durmuyo tek tek yedıremorum hele peynır yemıyo tek verınce..cevizi balı bıle daha bgun verdım alerjı fobım devam edıyo.mısal bu sabah bi çorba tabagı hazırladıgım karışımda mısırlı çavdarlı,orgnk yulaf,bal,beyzpeynr,tereyagı,cevız,gunluksüt,sütlüprnçli ..eh bı tabakta bikaç kaşık kalıcak kadar yedik..150cc mılupajunıor..ve uyuduk..bırazdan yemek pişiricem..bütün bütün verim yedırım ıstıyorum ama oyle kıyma felan yemıyo.aslında iştahsız deil ama seçicimidir nedir babası kılıklı..ben hemen hergun sebze verıyorum..bıkaç gundur fazla vardı bahce pazısı yiyoruz..karalahanadır,pırasadır ne var ne bulursam kıymalı etsulu bulgurlu onu yedırıyorum..şükür sebze sevıyo..ama kaçkez yogurtlu denedım yemıyo misal.durunun kantahlılı degerlerı nasıl cıktı..onlardabı sorun yoksa takmıyalım napalım hepsinin bi yeme kişiliği var..
merhaba arkadaşlar bakayım size bi selam vereyim dedim arada bakarım size ama rahat değilim oturamıyorum karnım belim ağrıyor geçmişe vs bakamayacağım kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
inşallah herşey yolundadır bebişlerinizede sizede sağlık sıhhat diliyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın
bu arada ceylin hiç durmuyor zar zor onla uğraşıyorum zor oluyor ama kafamı dağıtıyor en azından yatıyorum genelde oda oynuyor yemek saati ve alt değiştirme dışında ben kanepede uzanıyorum yada yerde oda yanımda oyuncakları ile oynuyor zamanımızı böyle geçiriyoruz
bal olsun plajgüzeline:)adamın tüm pozları posterlik yahu..maşallahsuphanallah oğluşuma..ellerine sağlık duygucum..multivitaminli kek olmuş:)
emelcim ismetin bıngıldagı kapanmadı..onun haricinde yok oyle bişi..ben mısal forseps mıdır vakumla dogmuşum..buarada ay ben iyiki dogurmadım anam hep çok zor doğurmuş..neyse..dogumdan kalan bikaç girinti vardır kafamda:)bılemıyorum açıkçası..sen bıdhakı kontrole gösterırsın..amaiçini ferah tut canımbenım..yoktur bişi..yapısalda olabılır..
demek bu suçiçeği pek luzumlu deil..oyle gibime geldi..derya burda olsaydı bi fikir verirdi..ama hepatıta bana daha yapılması gerekn bişiymiş gibi geldi..emelcim eline sağlık paylaşımına teşekkürler..
semacım yapış o kuzuya bi öp bakalım bizim yerimizede..demek bebe bebe hee:)kendi abla nede olsaa bebek felan deil:)[/QUOTEllah kuzuna fotorafi ck guz]
canim masel.benim oglum onu gorunce cok motlu oluyor.:sm_cool::dance:
selam kızlar çarşıdan yeni geldik daha..Bütün çarşıda rezil bir şekilde ağladık kucakta gezdik...Neyseki inadım inat kitaplarımı aldım elif şafak bitli palas ve mahrem...İkiside süperdir eminim hayranım o kadına...
Neyse havalar soğuyor Ege beyede iki çift külotlu çorabımızı aldık sıcak sıcak giyer kuzum:)
Balık aldım sardalya akşam için şimdi pişircem daha doğrusu eşim pişircek:) hanımın çiftliğine yetişmesi lazım hadi görüşürük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?