Doğum yapmış olan anneler buraya....

Benim kreşe giden yeğenime okuldan su çiçeği bulaşmıştı haberimiz yoktu tabi bizim, kızım daha 5 aylıktı o sıralar.Ablamlar bize geldi oturmaya kızıma da bulaştı önce korktum daha küçük bişey olur diye.Ama doktor hiçbişey olmaz aşı olupta istisna yine okuldan dolayı su çiçeğini geçirenlerde oluyor,ileri yaşta olmasındansa küçükken olması daha iyi dedi.Ve çok şükür ki hiçbir sorun yaşamadan atlattık.Sadece poposunda küçük bir iz kaldı:)Tek güzel tarafı aşıdan kurtulması oldu.

merhaba arkadaşlar bakayım size bi selam vereyim dedim arada bakarım size ama rahat değilim oturamıyorum karnım belim ağrıyor geçmişe vs bakamayacağım kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
inşallah herşey yolundadır bebişlerinizede sizede sağlık sıhhat diliyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın
bu arada ceylin hiç durmuyor zar zor onla uğraşıyorum zor oluyor ama kafamı dağıtıyor en azından yatıyorum genelde oda oynuyor yemek saati ve alt değiştirme dışında ben kanepede uzanıyorum yada yerde oda yanımda oyuncakları ile oynuyor zamanımızı böyle geçiriyoruz

Ben kaçıyorum biraz işlerimi halledeyim sonrada çarşıya çıkıcam kitap alıcam kendime..1 aydır hiç kitap okumadım kendimi eksik hissediyorum valla..Görüşürüz....

bal olsun plajgüzeline:)adamın tüm pozları posterlik yahu..maşallahsuphanallah oğluşuma..ellerine sağlık duygucum..multivitaminli kek olmuş:)
emelcim ismetin bıngıldagı kapanmadı..onun haricinde yok oyle bişi..ben mısal forseps mıdır vakumla dogmuşum..buarada ay ben iyiki dogurmadım anam hep çok zor doğurmuş..neyse..dogumdan kalan bikaç girinti vardır kafamda:)bılemıyorum açıkçası..sen bıdhakı kontrole gösterırsın..amaiçini ferah tut canımbenım..yoktur bişi..yapısalda olabılır..
demek bu suçiçeği pek luzumlu deil..oyle gibime geldi..derya burda olsaydı bi fikir verirdi..ama hepatıta bana daha yapılması gerekn bişiymiş gibi geldi..emelcim eline sağlık paylaşımına teşekkürler..

Ya arkadaşlar söylemeden geçemeyeceğim aşşağıda büyük boy resimler varya kızım çığlık ata ata koştu bebe bebe diyor bayıldı arkadaşlarına:) bilgisayar için ağlıyor almaya çalışıyor onları...

aynen canım 1 çorba tabağı bizim ölçü de..Kahvaltı karışım yiyor ama hiç sevmiyor saatlerce sürüyor ağzında tu tuta...sonra küçük kavanoz meyve püresi zorla yine...sonra çorba o da sebze falan en fazla tane olarak şehriye yiyor başka taneyi reddediyor kusuyor yani :)) yerse yoğurt ama genelde yemiyor gece aptamil junıor içerek uyuyor...saat 1 den önce uyumuyor tabi .....ezmeden birşey yemiyor ya....çubuk krakeri yeni öğrenebildi yemeyi ama bazen bi atıyor hepsini ağzına kurtaramıyor sonra hooop hepsi yediklerinin çıkmış kanı iyi yeni baktırdım canım şükür...

canım çok geçmiş olsun ben siteye uğrayamadığım için haberim yoktu...Allah sağlık sıhhat versin sana ,eşine 2 kuzuna....Herşeyin hayırlısı canım..Sen dinlen iyileşmene bak...

iyi allaha şükür deryacım..önemli olan o bence, sen daha iyi bilirsin..bende tahlılden sonra rahatladım resmen..napalım bu modellerde böyle dicez:)

canım ben özel olan tüm aşıları yaptırıyorum valla....zamanında yaptırsaydım omazdu bu demektense ileride...sonunda bağışıklık kazanması için her aşı...su çiçeği belki hiç geçirmeyecek ama geçirince de ya yaptırsaydı demek var sonunda aşı gerektiren tüm hastalıklar bebekken çocukken daha rahat atlatılıyor ama büyük insan da bu tip hastalıklar daha zor geçiyor....

kızlar benim arkaşımın oğlu geçirdi su çiçeği geçen sene aşı olmamış
çocuğun cildi çok kötü oldu kırmızı kabartılar çok sık çıktı
4 yaşında filandı bi yere gitmek istemiyordu utanıyordu
birde söz dinlemeyen bi çocuk olsaydı yüzündeki yaralarını
kaşısaydı yolsaydı muhakkak iz kalırdı
annesi elleme oğlum geçecek diyodu çocuk ellemedi hiç iz filan kalmadı.

başka bi öğretmen arkadaşım yaptırmış bu aşıyı
onun oğlu çok hafif geçirdi çok nadir kırmızı kabarcıklar çıktı
ben yaptırmayı düşünüyorum faydası oluyor bence

alyayı görüncemi:)hay allah yıne bağladık başını bi kızımızın..yav bizde kız az..kıymetli..bizimkide asprin rumuzlu özlem arkadaşımızınkiydi..kırmızı bantı kafada görünce aşık olduk:)amayok arkadaşımız aylardır.iiyi olsunlarda..

serapçım saol..yaptırmalı haklısın.
kociş pazara çıktı..istanbul yağmur sel gidıyo..işallah kayıp yaşanmasında
..

selam kızlar çarşıdan yeni geldik daha..Bütün çarşıda rezil bir şekilde ağladık kucakta gezdik...Neyseki inadım inat kitaplarımı aldım elif şafak bitli palas ve mahrem...ıkiside süperdir eminim hayranım o kadına...
Neyse havalar soğuyor Ege beyede iki çift külotlu çorabımızı aldık sıcak sıcak giyer kuzum:)
Balık aldım sardalya akşam için şimdi pişircem daha doğrusu eşim pişircek:) hanımın çiftliğine yetişmesi lazım hadi görüşürük:)

keşke aşkıda alsaydın
ben şimdi onu okuyorum
güzel bir kitap tavsiye ederim
şu sıralar çok populer pembe bir kapağı var erkekler utanıp okuyomıyo
diye birde siyah kapaklısını çıkarmışlar
ah şu erkekler :))

Canım ben onu 2 ay önce bitirdim bile bugün eskiciye verdim bunları aldım:))Elif şafak oldumu affetmem:)))
Mevlana ve şems en güzel aşk bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…